Wpisy użytkownika Yar000
Łącznie 261 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 382 573. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Cześć. Niebawem uruchomię temat, gdzie przez jakis czas będę zamieszczał propozycje liczb wygenerowanych przez program. Zapraszam do obserwowania.
Sorry za post "pod sobą" ale nikogo nie ma pomiędzy.
Oto link do wspomnianego a nowo utworzonego tematu:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4639
Oto link do wspomnianego a nowo utworzonego tematu:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4639
Cześć. Polecam mój temat, dotyczący programu na liczby powtórzone w ostatnim losowaniu.
Zapraszam:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=4639&last=1
Fajne wiersze. Też kiedyś pisałem. @zgrywus, w jakim sensie liczysz na LE?
Cisza? Poiedziałbym, równowaga emocjonalna. Codziennie widzę tutaj przerost formy emotikonalnej.
5/7, 5/9, 5/10 programem "POL". Polecam nie tylko temat ale inne niż pozaintuicyjne sposoby gry.
Te spotkania dopiero się odbędą. Zgadza się, emeryt? Np Gremio - Vasco za moment.
Niestety, grasz w Fortunie a dobija Cię podatek dochodowy i obrotowy.
@gryks76, na jakiej podstawie typujesz te wyniki (Ekstraklasy)? Wróżysz może z fusów? (bo nie ominąłeś żadnego spotkania). Pierwsza kolejka dopiero przed nami.
@gryks76, byłem zwyczajnie ciekaw na jakiej racjonalnej podstawie zatypowałeś całą ligę, przed pierwszą kolejką.
gryks76, pewnie, że nie musi . To zależy kto jakie cele sobie upatrzył.
gryks ... ano chyba, że tak bo w bukmacherce rozpatrując ją jako narzędzie do robienia pieniędzy, raczej patrzyć trzeba na zysk rozpisany w czasie. A tu już nie będzie typów intuicyjnych.
Program już trochę zmodyfikowałem tak więc trudniej mi się jest odnieść, tylko do powtórzeń z ostatniego losowania.
@emeryt, rozgrywki nieligowe są obarczone większym ryzykiem niż ligowe. Dlatego, gram raczej tylko ligowe.
... bo nie zamierzam brać udzialu w loterii. Dość, że istnieje Lotto
Patrząc czysto sportowo. Jeśli chodzi o spojrzenie "matematyczne", to nie ma znaczenia co się "gra". I nie ma znaczenia czy gracz zna się na dyscyplinie sportu, czy nie.
Tak przypuszczałem ale chciałem, aby drapek zapytał o co mi chodzi
Czasem się "wściekam" gdy ludzie mylą pojęcia.
Czasem się "wściekam" gdy ludzie mylą pojęcia.
Cześć wszystkim. @krzysztof c, a musisz bulić za ściągnięcie z Sieci antywirusa i przeglądarki? Sam nie możesz? Nie szkoda Ci dwóch dych?
AVG jest free i jest ok. Jeden z najlepszych darmowych. Płacenie więc za jego ściągnięcie to co najmniej nieporozumienie ale to nie moje pieniążki.
@krzysztof c, ściągnij sobie antywirus Avira a do tego firewall'a COMODO. Obydwa free. I raczej możesz spać spokojnie.
@krzysztof c, ściągnij sobie antywirus Avira a do tego firewall'a COMODO. Obydwa free. I raczej możesz spać spokojnie.
a skąd wiesz spook co mam na drugim kompie? ... bo co mam w telefonie to się możesz domyślać.
No jasne, spook. Oczywiście, ze wszedłeś w wyobraźni.
Nie ma wirusów ale do kolejnej dyskusji o wyższości Linuxa czy Windy się nie przyłączę.
Na drugim mam Linux Mint mate. I wystarczy.
Nie ma wirusów ale do kolejnej dyskusji o wyższości Linuxa czy Windy się nie przyłączę.
Na drugim mam Linux Mint mate. I wystarczy.
Tak to rozumiem , bo gra i kibicowanie w parze się czsto "gryzą"
Lucyna, faktycznie, zauważyłem, że tutejsze Kobiety posiadają chyba lepszy lotkowy węch niż płeć brzydsza.
Cześć Wszystkim.
krzysztof c, moja osobista uwaga. Patrząc w Twoją fotę, widzę dorosłego faceta. I to wszystko.
krzysztof c, moja osobista uwaga. Patrząc w Twoją fotę, widzę dorosłego faceta. I to wszystko.
Cześć Wszystkim. EstyMy posiada mocny kręgosłup a przy tym adekwatnie kojarzący się Nick. I to chyba (nie)świadomie wywołuje u facetów jakieś dziwne emocje.
To nie "usprawiedliwienie" bo nie ma czego. jak ktoś ma problem, to mu wywołuje.
Cześć Wszystkim. krzysztof c, ze wszystkimi bolączkami życia tak "latasz" po forach? Jesteś rozbitkiem, mieszkasz sam, nie masz sąsiadów, kolegów, jesteś kilkuletnim dzieckiem?
krzysztof c, przekręciłeś kurek, leci woda i nie chce sie zatrzymać a Ty zaraz zapi ... dzielasz na czat poszukać odpowiedzi? Jesteś facetem czy męską...? Uważam, że masz wielki problem ale ze sobą. Było matura, jest kran. Co jeszcze wymyślisz? I żadne forum Ci nie pomoże wyjść z tego problemu.
Czeć Wszystkim.
MCSl, czy komunikujesz sie z ludźmi w oparciu o zsadę "kopiuj-wklej"? W nocy widziałem tutaj powyższy tekst. Chyba, że to nie Twój a Twojego antycypanta
MCSl, czy komunikujesz sie z ludźmi w oparciu o zsadę "kopiuj-wklej"? W nocy widziałem tutaj powyższy tekst. Chyba, że to nie Twój a Twojego antycypanta
Cześć wszystkim.
--
Wszystko piknie, tylko zdaje się,
ustroje się Wam polityczne, niektórym osobom pomyliły. W Polsce, niestety nie ma obecnie Monarchii. Taki koncert życzeń to można zaadresować ale do Rządu RP, bo to Rząd rządzi. Nie Prezydent. Ewentualnie, do swoich ukochanych Parlamentarzystów, bo to oni stanowią w RP prawo (władza ustawodawcza).
--
Wszystko piknie, tylko zdaje się,
ustroje się Wam polityczne, niektórym osobom pomyliły. W Polsce, niestety nie ma obecnie Monarchii. Taki koncert życzeń to można zaadresować ale do Rządu RP, bo to Rząd rządzi. Nie Prezydent. Ewentualnie, do swoich ukochanych Parlamentarzystów, bo to oni stanowią w RP prawo (władza ustawodawcza).
Cześć lewy . Rozumiem, że są nastroje nadziei. Natomiast inna rzecz, to konstrukcja samego tzw. państwa. Począwszy od Konstytucji RP. Niestety, ale nie ma prostego przełożenia pomiędzy brakiem pracy, lub chęci lepszej pracy, a zmianą Prezydenta. Chyba, że to byłby Król . Nie mam nic przeciwko. Mieszczę w sobie element monarchistyczny. Wawel czeka na Koronację.
Po zawaleniu się w piz ... du demokracji, rzecz jasna i żeby to miało sens.
Ja, jestem wolnościowcem. Nie życzę sobie tylko, żeby tzw. państwo (nie mylić z POLSKĄ)wtrącało się w moje sprawy. Sam sobie doskonale poradzę jeśli mi tylko "państwo" nie będzie przeszkadzać. Będę płacił podatki a "państwo" zapewni mojemu Krajowi, Polsce, ochronę granic (silna armia). Mnie, zapewni niezależne sądownictwo i spokojne ulice. I na biednych też dam datki. Z własnej woli. I tyle oczekuję.
Być może dojdzie do włądzy. Wolałbym, żeby PiS doszedł do włądzy bez swoich gospodarczo fiskalnych elementów socjalistycznych. Tutaj potrzebna jest zmiana sposobu myślenia a nie "regulowania' gospodarki nowymi podatkami, lub ich podwyższaniem, czy też wymyślaniem podatkow dla osób/firm najbogatszych. I zmiana relacji obywatel - państwo.
Głosowałem w 2 turze na Dudę (a w 1 przeciwko Komorowskiemu), żeby było jasne. I mam kolegów w PiS.
Sam jestem wolnościowcem a jak słyszę o różnych socjalistycznych pomysłach to mi się niedobrze robi. "Walczyłem" też na ile moglem "za komuny". Butelki z benzyną, kwas solny, kamienie, proce, z cała pewnością ówczesny "zadymiarz", więc nie jestem tylko kłapaczem jęzorem.
Cześć Majpan . Np. 42% podatek dla najlepiej zarabiających. Z trudem, zostało to odrzucone na ostatniej konwencji programowej PiS. Tylko dlatego, że koalicjant PiS czyli ludzie Gowina (nie pamiętam nazwy tej formacji), konserwatyści, naciskali, i to nie przeszło.
I nie chodzi tutaj o nowelizację Ustawy hazardowej tylko opodejscie do tematu.
Na jednej z komisji sejmowych, kiedy wystąpił pan Kapica, minister/generał/celnik chwalący się osiągnięciami, mowił o nadziei na przyszłe "uszczelnienie" bukmacherki. A może i blokowania stron. Na to podniósł rękę jeden z posłów opozycji (największej partii opozycyjnej w Polsce) i zapytał pana ministra Kapicę: "to jeszcze ich wszystkich nie wylapaliście"? To jest 100% sposób myślenia.
Mialem przez moment nadzieję na zmianę podejścia, myślenia, gdy koło PiS zaczęli się kręcić ekonomisci kojarzeni do tej pory z Korwinem Mikke. I cały czas mam nadzieję, że znowu się tam zaczną kręcić.
Służba zdrowia jest odplatna. Kto ma osobę ciężko chorą w rodzinie, wie o czym mówię.
Jestem za tym, aby nie kradziono pieniędzy ludziom, którzy placą w Polsce przymusowy haracz zwany skladką a tak naprawdę megapodatek. Placą go dziesiątkami lat. Gdy przychodzi kryzys zwiazany z chorobą, staroscią, niedoleżnością, są traktowani jak śmieci. To "państwo" uznało nawet ustami Trybunału, że "sklądki" te, nie należą do nich. Służba zdrowia to temat rzeka.
Jestem za tym, aby nie kradziono pieniędzy ludziom, którzy placą w Polsce przymusowy haracz zwany skladką a tak naprawdę megapodatek. Placą go dziesiątkami lat. Gdy przychodzi kryzys zwiazany z chorobą, staroscią, niedoleżnością, są traktowani jak śmieci. To "państwo" uznało nawet ustami Trybunału, że "sklądki" te, nie należą do nich. Służba zdrowia to temat rzeka.
Napisałęm we wstępie, że Prezydent nie załatwi bolączek Polski. W RP rządzi jak nazwa wskazuje, Rząd. Póki co, ten sam.
Cześć Wszystkim.
A propos "pewniaków". I to też, zaczynam opanowywać:
A propos "pewniaków". I to też, zaczynam opanowywać:
Cześć Jocia
Dzięki
To dopiero początki. Powolutku, drobnymi kroczkami.
Dzięki
To dopiero początki. Powolutku, drobnymi kroczkami.
Jocia, na jutro na 14.00 program obniża loty, ale "pewniaki" ... kto wie ... Może akurat wejdzie któryś z tych, które proponuje.
Lucyna , 837
Jedyna prawda.
Byleby nie wdepnąć w jakąś szatańskość.
Jedyna prawda.
Byleby nie wdepnąć w jakąś szatańskość.
Masterli dzięki. Też tak uważam. Wyszło w bukmacherce, to nie widzę powodu, żeby nie wyszło w skaczących kulkach czyli najzwyklejszym hazardzie.
W nawiązaniu do "moich" liczb, jeszcze raz podkreślę to, o czym wspomniałem w rozmowie z Jocią.
To, że one zostały wygenerowane, nie oznacza braku istnienie innego, lepszego Świata liczb.
To, że one zostały wygenerowane, nie oznacza braku istnienie innego, lepszego Świata liczb.
Cześć Wszystkim.
Jak nie macie co grać, to spróbujcie tego :
Dziś o 14.00 przewidywałem totalną posuchę ale coś tam symbolicznego przynajmniej siadło.
Jak nie macie co grać, to spróbujcie tego :
Dziś o 14.00 przewidywałem totalną posuchę ale coś tam symbolicznego przynajmniej siadło.
« PoprzednieKolejne 100 »