Wpisy 2 404 545 – 2 404 644
2 sierpnia 2015 00:03 → 2 sierpnia 2015 11:13, 100 wpisów
oj tak, prześlicznie
Odnośnie tego co się wydarzyło w Serbii to chciałbym zauważyć, że podobną maszynę jak tam używano u nas zaraz po zmianie Multi Lotka na Multi Multi. Na grafice widocznej na ekranie po wylosowaniu kuli pojawiała się ta liczba. I chciałbym wrócić do już dość dawnej sytuacji, która miała miejsce w wieczornym losowaniu Multi Multi 24 października 2009 roku. Wtedy to wylosowano zamiast dwudziestu, dwadzieścia jeden liczb z których ostatnią była liczba 22. W komunikacie, który odczytano dzień później usłyszeliśmy, że nastąpiła awaria maszyny losującej i po wylosowaniu dwudziestej kuli nie nastąpiła blokada urządzenia. Tyle tylko, że na grafice, którą pokazywano na ekranie nie było tak, że kuli 22 nie uwzględniono. Wtedy można by rzeczywiście stwierdzić, że nie nastąpiła blokada i 22 wylosowano dodatkowo. Tyle tylko, że na grafice nie pojawiła się i nie odczytano wylosowanej jako czwartej z kolei liczby 15. W związku z tym można wysnuć wniosek, że to liczba 15 była tę "nieprzewidzianą" i awaria maszyny nastąpiła nie w momencie wylosowania liczby 22, tylko wylosowania liczby 15, która prawdopodobnie nie miała paść w tym losowaniu.
Użytkownik gregor5815 dodał nowy komentarz w temacie: Loteriada 2015
Wstaje dzień wstaje słońce przecieram oczy w nadziei że może coś się zmieni
losuja tak jak im pasuje ciężko jest cokolwiek wyszarpnąć sa wzloty tak jak umnie wczoraj i nie stety sa upadki ich więcej ale co zależy jak się do tego podejdzie jak się nastawi czy zabawa czy mega wygrane co za tym idzie mega kasa i zycje w luksusie na 10/10 trzeba liczyc i cieszyc się jak wejdzie 5/5 co najmniej co 2 losowanie tak wiem marzenie scietej glowy
gryksiedawniej często miałem to 5/6 5/8 często 3/3 5/5 co 2 miechy teraz za czasów tych pożal się Boże utracjuszy tusko-peowców nic qurwa nie wychodzi pomajstrowalio w tych maszynach qurwa czy co?>????bo już piżdzicy można dostać
majpan jak się zjawisz wrzuć na procesor dysk itp. wynalazki szarych komórek jak i zwojów te o to liczby na 14
55 53 52 56 58 62 45 46 41 40
72 73 75 77 76 79 64 67 69
32 33 29 03 09 38
13 14 15 18 19 22 24 25
01 02 09 13 18 26 30 33 45 62
55 53 52 56 58 62 45 46 41 40
72 73 75 77 76 79 64 67 69
32 33 29 03 09 38
13 14 15 18 19 22 24 25
01 02 09 13 18 26 30 33 45 62
Paulo takie zycje jak to mawia pewien starszy człowiek w pracy wszystko stoi obraca się wychodzi itp. na D lub od D cos w tym jest nawet D z tylu normalnie zycje
będę zioral od czasu do czasu a o 14 może z zabawy będzie cos na wieksza zabawe
Gryks
Jakieś MENDY dostały mi się do kompa na razie odzyskuję, naprawiam.
Swoją drogą takie MENDY co to tylko urodzone po to aby komuś coś spieprzyć powinno się
stawiać pod ścianę i do wora.
Aby innym żyło się lepiej.
Jakieś MENDY dostały mi się do kompa na razie odzyskuję, naprawiam.
Swoją drogą takie MENDY co to tylko urodzone po to aby komuś coś spieprzyć powinno się
stawiać pod ścianę i do wora.
Aby innym żyło się lepiej.
Co się dziwić kiedy nasze życie to coraz więcej biedy kiedy coraz więcej istot popada w niebyt to jest właśnie Polska
Becia cześć witamy ale faktycznie ktoś nowy z zewnątrz czy podszywajacy się troll pod innym nickiem?
Becia skąd jesteś i w co pogrywasz? Większość z nas tu przebywających próbuje ograć Ts z marnym skutkiem ale nielicznym coś wpada
wczoraj w jednym bloku miałem o jedną bramkę za mało, a w drugim za dużo i dzisiaj bym odbierał 2,7 tys
Becia120 ..
Jak robisz jakieś przekręty ? to ja się piszę na to najpewniejsza kasiura
Jak robisz jakieś przekręty ? to ja się piszę na to najpewniejsza kasiura
to jak w tym dowcipie lewy panie Boże czemu nie mogę wygrać w ts a pan Bóg ale daj mi szansę jaką szansę oddaj kupon! z brodą
niedzielę czas zacząć rano pospałem teraz muszę nadrobić rowerek
jeszcze raz miłego dnia wszystkim i
jeszcze raz miłego dnia wszystkim i
Cześć wszystkim jak tam ?
Jak żniwa się rozpoczęły widać kombajny ?
Ja zaraz muszę sprawdzić arkusz który zrobiłem z sierpnia 2012.
Lila nie kupiłem zostawiam to na przyszły rok chyba że się trafi
trafi w między czasie dobry egzemplarz
trafi w między czasie dobry egzemplarz
Co takiego śmiesznego ?
HARTGE masz maturę ?
Mój wujek i dziadek mają w gospodarstwie 2 kombajny Bizony Rekord. To ten wujek właściciel przedszkola.
http://allegro.pl/bardzo-porzadny-kombajn-bizon-sieczkarnia-zamienie-i5564191041.html gościu chce 14 990 zł może kupię i będę innym kosić jak zrobię uprawnienia ?
Jestem Technikiem Agrobiznesu i skończone Policealne Studium Zawodowe Technika Administracji bez zawodu ale poprawiałem. No i matematyka mi została aby mieć maturę.
Szczęściarzu który trafiłeś w
Mini lotto 257tyś napisz gratuluję
Krzysztof mechatronika i logistyka a pracuje u dealera i sprzedaje części samochodowe
I lepiej Lila żebym zdał bo temat matury się przedłuży do maja.
A ja nie pracuje w zawodzie widzicie.
krzysztof C ile razy podchodziłeś do matury? I faktycznie lepiej żebyś zdał bo ta Twoja matura już wszystkich roz***la na łopatki
Na początku pracowałem jako przedstawiciel ale to dużo jeżdżenia wolę być na miejscu
2 sierpnia okolo godziny 9 zaczna dzialac radiostacja na ul.okopowej. witam Wszystkich
Lila dziś zagram w ep może wpadnie trochę grosza na ładnych parę lat
Bo tak jest w tym kraju że nie ma pracy.
I bezrobocie i jakie marne płace choć żeby w ogóle była jakaś praca godna.
A żeby wycofać matematykę to musiała by być zgłoszona ustawa i przegłosowana prawda ?
tylko pamiętaj aby coś się spełniło trzeba wrzucić coś na tacę wtedy jest moc