Wpisy użytkownika SKALAR
Łącznie 2 452 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 343 571. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dzis dobrze mi sie dzien zaczol kupilem zdrapke amorka i 10zl wczoraj tez amorek i 25zl
od wczoraj zaczolem kupywac zdrapki bo juz zrzygnowalem z kaskady bo same wtopy byly chyba raz 2zl bylo A co wy myslicie o Kaskadzie
tez widzilem jak gosciu odbieral 1000 ale co tyle wyslalem kaskad i raz 2zl to same straty No coz nie mam szczescia w tej grze
mala narazie odpuszczam kaskady zamiast to to narazie zdrapki chodz cos tam trafiam
Ciekawe jak dzis Kowalczyk pobiegnie? jak dzis dobrze jej narty posmaruja to bedzie ok
Nie sadze zeby Kowalczyk cos brala ale nikt tego z nas nie wie napewno
mala ja dopero kypilem dwie wczoraj i dzis i sprzedawczyni mi wybierala moze ona ma szczescie
mirek tez mialem ta trojke w zamiarze ale zmienilem zobacze o 14 czy dobrze czy zle
mirek niektore liczby mam w swej dyszsce w typowaniu tu ale w realu puscilem tylko 3 i piateczke
pPrzeczytajcie jest ksiega gosci ostatnie 20wpisow i tam jest cos ciekawego tzn wpis z wczoraj pampers pisze do tej syrcoliny Mag..ze ci sie chce..
tam tez powinen byc ten wpis ale jes taka ogolna ostatnie 20wpisow ostatnich wszystkich
czy ktos wie jak jest teraz z baza noclegowa w Ustroniu tzn czy mozna teraz latwo dostac nocleg na wekennd
nalepiej siade w necie popatrze noclegi i podzwonie bedzie szybciej
Teraz polukam te noclegi Dobrych typowan i zeby tu grzecznie bylo
Witam ponownie panie i panow Nie wiedzialem ze Korn tu typuje ale kazdy moze Teraz korn ma na swej stronie tych tzw niesfornych
Jak juz mowilem najlepiej tych tzw nie sfornych ignorowac i nie dac sie prowokowac bo teraz na stronie korna pisze osoba sama ze soba ale i znajac zycie tu sie pojawi
Janusz jak ktos ma cos z glowa to odczeka te 72godziny i bedzie probowal to samo robic
Mala takie osoby ktore probuja macic porowokowac jak tu ostatnio niktore to nicki robily Napewno tez czytalas te wpisy
Mam nadzieje ze teraz na czacie bedzie ok jak bedzie sie elimnowac tych niesfornych bo czat moim zdaniem jest do komunikacj dla ludzi kulturalnych i nie musi byc caly czas o kuleczkach
fajnie ze janusz jest na czacie i zeby byl w miare swych mozliwosci
Mendea76 sprubuje sam wytargac a jak nie dam rady to jutro we dwujke sami ja wyciagniemy w koncu musi pojsc
Witam panie i witam panow Medea76 to dzis idziemy we dwojke po ta 11stke?
ja na chwilke i Medea76 wspolnymi silami wyciagnelismy ta 11 a zreszta u mnie lipa ale mam nadzieje ze wieczorem bedzie lepiej Dla wszystkich trafnych tyowan aha i pozdrawiam ktorzy doszli narazie
Witam ponownie dzis ide po 80siatke a jak medea76 pojdzie ze mna to napewno wyleci z tego bebna
Dzis polamalem dwie lopaty do sniegu jak trafie trojeczke w realuto kypie nowke nie smiganą
trzymajta sie ludzie cieplo aby was nie zasypalo trafnych typowan a tak fiolka sie nie denerwuj sie
Widzieliscie jak zeeen ma nosa mial to cyfr na 22.15 w multi Spokojnej nocy
A wczoraj trfilem 3/3 i kupilem nowa nie smigana lopate do sniegu Bo wczoraj dwie polamalem
ja roznie kobinowalem z liczbami z miernym skutkiem teraz sprobuje teraz typowac jedna obok trafonej lub trz do przodu lub do tylu tak sprobowalem i weszlo 3/3 w realu
Medea76 nie trzeba sprzetu komandosa niech odaja 80 i 2 a nie tyle czasu kamufluja
krzysztof c wydaje mi sie ze 182 to za malo by wejsc do pierszej setki
mam takie pytanie tu na tej stronie jest tzw tester liczb co o nim sadzicie?
Konkretnie jakie macie zdanie np czy korzystacie czy sugerowac sie nim itp
No coz widze ze tylko jedna osoba ma zdanie na temat testera liczb
Ide wyprobowac swa nowke łopate do sniegu moze bedzie sama odsniezac potem z medae76 idziemy po 2ke i 80siatke Milego klikania i trafinych typowan
Jedna rzecz mnie zastanawia zuwazylem ze nie ktore osoby na czacie pytaja sie o numerki jak obstawiac a jak sie wchodzi na ich profil to nie ma zadnych typowan Moze ktos mnie oswiecic
ja narazie nie mam pomyslu na gre wiec tak sobie wymyslilem bede typowal 10siatke puszczal taka sama a reszta co przyjdzie do glowy