Wpisy użytkownika SKALAR
Łącznie 2 452 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 353 469. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
aga31 jak wczesniej pisalem teraz bede typowac ta sama 10 a reszte typowan z glowy
Widzisz nawet franek nie chce zdradzic jak ta piatke wykobinowal
Czas cos wytypowac Aga31 ja w tym ci nie pomoge wszystkim dobrych typowan
Wpadlem na chwile Od dzis robie sobie przerwe w realu w MM i mam takie pytanie jakie moga wpasc cyferki w DL male czy duze?
Widze ze nie warto witac ze wszystkimi bo tylko niektorzy sie odwitaja Dobra znikam Trafnych typowan
w multi szkoda gadac moe przerwa w realu da nowe jkies spojrzenie ale tu bede typowal
lila mala wasyl to was mialem na mysli piszac nie liczni odpowiadaja Dobra musze uciekac Milego popoludnia
Hm od nastepnego razu to bede sie wital tylko z nie ktorymi bo jak zauwazylem tylko niektorzy sie odwitaja
a ten temat odwitania jak sie nie myle w piatek lub sobote Witaj Monisia25
witaj oiraskol Moim zdaniem zagraj na ta godzinie na ktora ci najlepiej siadaja cyferki
Ale moim zdanie mozna trafic na 14 i 22.15 ja osobiscie zrobile przerwe w realu od MM i Kaskady
Mirnam61 a w co wygrales? jak ja wygralem z 3/3 zainwestowalem w nowa niesmigana lopate do sniegu
Witam Co myslicie o takich piateczkach
11 15 19 28 33
51 56 59 64 66
11 15 19 28 33
51 56 59 64 66
teraz to sam nie myslalem z poczatku o
11 15 19 28 33
51 56 59 64 66
ale zmieszanie tez 30stek i 40stek kusi
11 15 19 28 33
51 56 59 64 66
ale zmieszanie tez 30stek i 40stek kusi
ulala z poczatku to opieralem sie na tzw genertorach a teraz sam i wiecej trafiam cyferek
ulala wiesz chyba tak zrobie Dzis puszcze kupony po pare dniowej przerwie
ulala moze intuicja moze szczescie? przed przerwa w realu cienko bylo Moze przerwa dala inne spojrzenie na te cyferki
Drapek mam pytanie u mnie w sklepie otworzyli nowa paczke zdrapek amorkow ktore warto wybierac te z niskimi numerkami np 1,,2 itp czy z wysokimi
raz mialem w amorku 25zl i to byl pierszy amorek ktory kupilem potem bylo 10zl no i po 1zl i 4zl a wczoraj wziolem paczka i bylo 2zl a w tym paczku jest wiecej papierkowych wygranych
A wczoraj miale niespodzianke na 22.15 nie trafilem ani jednej liczby ale zawsze musi byc ten pierszy raz
wzcoraj tez je puszczalem i zadna nie weszla ale moze wejda dzis
Witam wszystkich wczoraj u mnie byla wiosna +6 i sloneczko a dzis to na jesien +2 i taka mżawka i spory wiatr
U mnie w realu w MM 2zl a jak tu typowalem to w duzym mialem 4reczke
i tu zabraklo mi 6 punktow zeby wejsc do 1szej setki ale za to w lotto plus tu mam 3miejsce
Mialem para dniowa przerwe w MM ja nie gram juz w kaskade A Czemu akurat czekasz 120 losowan
Zawsze czlowiek ma nadzieje ze nastepny dzien miesiac bedzie lepszy ja obstawiam w jokera 1
Ale zuwazulem ze w styczniu mniej ludzie zdobywali punktow niz w grudniu Ciekawe mniej szczescia czy takie cyferki chodzily
Wiesiek masz moze jakas piatke bo jak narazie to przychodza mi 3cyferki 11 19 44
Ja w grodniu bylem w pierszej setce a wczoraj mi zabraklo 6punktow wejscia do niej
a to nie masz swojch typow tylko wybierasz od innych Dobrze rozumiem?
aha ale wiem czy to jest sposobUwazam ze tu szczescie duzo roli odgrywa Ale to tylko moje zdanie
Ciekawe jakie cyferki beda w tym miesiacu padac czy mniejsze czy wieksze
Ja ja mialem w realu i moze dala ta przerwa inne spojrzenie na cyferki
Mnie zastanawia jaby wszyscy grajacy nic nie puszczali przez 2miesiace to co by zrobil TS
To jest racja kazdy puszcza z wlasnej woli ale wizja wygranej wygrywa
W sumie to na obecna chwile to zdrapki rekompesuja i wychodze na maly plusik
a mam takie pytanie czy mini loto to czesto sie powtarzaja liczby?
A ja w realu wroce do 3 skreslen bo kiedys to trafialem w miare czesto
Musze pomalu uciekac Wszystkim dobrych typowan i milego udanego dnia
Witam wszystkich ja na chwile Pasko jak znajdziesz chwile czasu zajrzyj na Forum i temat powazne pytania do ciebie Wszystkim dobrych typowan i spokojnej nocy
Wczoraj widzialem takie zdarzenie gosc mial wygrana 700zl a ta pani z punktu lotto nie miala takiej kasy zeby mu wyplacic i takie pytanie mi nasuwa jak nie ma wyplacic to co wtedy robic?
Wiesiek a kupujac kupon w jednym miejscu to wygrana uznaja wszedzie?
trisetum a nie bo to bylo wieksze miasto tam gdzie jest fokus i w tym miescie