Wpisy 1 353 373 – 1 353 472
25 stycznia 2013 16:25 → 25 stycznia 2013 18:14, 100 wpisów
jocia..widzisz kiedyś kto było namawiają @ o cyferka ..aa tu chata nic nie podają ..czyli ja tez równiez
aa robala do mnie @ tylko pokazał kuponu fotosik i nic wiecej i dobra uciekam...
aa robala do mnie @ tylko pokazał kuponu fotosik i nic wiecej i dobra uciekam...
medea wiesz coś o jokerze ? Oczekiwane 29 wpadnie dziś ? Co sądzą o tym Apis i Ozyrys ?
Joker to nie moja parafia. A propos egipskich bogów to kieruj do nich pytania w tym względzie za pośrednictwem profesjonalnej wróżki
19-letnia Polka przechadzała się po Corso Stati Uniti bez bielizny.
Niektórzy ze stojących w korku kierowcy myśleli, że doszło do poważnego wypadku i zastanawiali się dlaczego nie słyszą syreny nadjeżdżającej karetki pogotowia. Jak się później okazało, przyczyną zatrzymania ruchu na corso Stati Uniti w Padwie o godzinie 23.30 była przechadzająca się bez bielizny młoda ***tka â podał serwis Mattinopadova.gelocal.it.
Niecodziennego odkrycia dokonali wezwani po serii otrzymanych wiadomości policjanci, którzy zobaczyli zatrzymane na środku drogi pojazdy, których kierowcy podziwiali 19-letnią Polkę podnoszącą spódnicę, pod którą nie miała bielizny.
Funkcjonariusze, po wylegitymowaniu dziewczyny, odwieźli ją na kwesturę, gdzie młodej blondynce o jasnej cerze i smukłej budowie ciała przedstawiono powód zatrzymania: zakłócenie moralności publicznej.

Niektórzy ze stojących w korku kierowcy myśleli, że doszło do poważnego wypadku i zastanawiali się dlaczego nie słyszą syreny nadjeżdżającej karetki pogotowia. Jak się później okazało, przyczyną zatrzymania ruchu na corso Stati Uniti w Padwie o godzinie 23.30 była przechadzająca się bez bielizny młoda ***tka â podał serwis Mattinopadova.gelocal.it.
Niecodziennego odkrycia dokonali wezwani po serii otrzymanych wiadomości policjanci, którzy zobaczyli zatrzymane na środku drogi pojazdy, których kierowcy podziwiali 19-letnią Polkę podnoszącą spódnicę, pod którą nie miała bielizny.
Funkcjonariusze, po wylegitymowaniu dziewczyny, odwieźli ją na kwesturę, gdzie młodej blondynce o jasnej cerze i smukłej budowie ciała przedstawiono powód zatrzymania: zakłócenie moralności publicznej.

agatkaa
Tak. No i jak zwykle do 15 ruch jak na bazarze a teraz czekanie bo nikt z osób które się umówiły telefonicznie nie przyszedł
Tak. No i jak zwykle do 15 ruch jak na bazarze a teraz czekanie bo nikt z osób które się umówiły telefonicznie nie przyszedł
To w końcu jaki masz zakres medea ? Co sprawia że potrafisz widzieć więcej i patrzeć dalej
agatkaa
Nie u mnie akurat nie pada. Nawet jakby ździebko cieplej bo ścieg zaczyna tworzyć to piekielne lodowe błocko niszczące buty
Nie u mnie akurat nie pada. Nawet jakby ździebko cieplej bo ścieg zaczyna tworzyć to piekielne lodowe błocko niszczące buty
pawus
Odpowiem Ci jeden raz i tylko z grzeczności. Nie jestem wróżką i nigdy nie twierdziłam, że ją jestem. Po prostu typuję liczby zamiast z kapelusza to np. położenia planet lub zasad numerologii. Jest to zabawniejsze i ciekawsze niż CH/T z maszyny.
Odpowiem Ci jeden raz i tylko z grzeczności. Nie jestem wróżką i nigdy nie twierdziłam, że ją jestem. Po prostu typuję liczby zamiast z kapelusza to np. położenia planet lub zasad numerologii. Jest to zabawniejsze i ciekawsze niż CH/T z maszyny.
masz jakąś radę względem konstalacji skorpiona na dziś bo mam kompletną pustkę w głowie
Jociu jesteś. Kiedy będziesz na gg bo tam CI coś wysłałam i czekam na małą konsultację?
Jedna rzecz mnie zastanawia zuwazylem ze nie ktore osoby na czacie pytaja sie o numerki jak obstawiac a jak sie wchodzi na ich profil to nie ma zadnych typowan Moze ktos mnie oswiecic
pawus
Dzisiaj teoretycznie jako Skorpion powinieneś mieć więcej szcześcia w grach, ale z uwagi na brak jakiś szczególnie szczęśliwych układów planet npiwo to bardzo rozsądny pomysł
Dzisiaj teoretycznie jako Skorpion powinieneś mieć więcej szcześcia w grach, ale z uwagi na brak jakiś szczególnie szczęśliwych układów planet npiwo to bardzo rozsądny pomysł
SKALAR na ile rzeczy ja bym chciała znać odp. np. po co komuś kilka nicków lub dlaczego z jednego nicka korzysta kilka osób
ja nie gram, popatrzylam w mapy nic mi nie wchodzi, nic nie widze to chyba nie czas wodnika
Skalar
No bo są wśród nas ekstrawertycy tacy jak ja plujący liczbami i tracący kasę oraz introwertycy zbierający te cyferki i kombinujący w spokoju by potem trzepać kasiorę
No bo są wśród nas ekstrawertycy tacy jak ja plujący liczbami i tracący kasę oraz introwertycy zbierający te cyferki i kombinujący w spokoju by potem trzepać kasiorę
Medea już masz rację bo jak puszczałem na 14.oo to przy okazji wziąłem Ekstra pensję i wygrałem 20 zł
Kupiłem typy od tego oszusta Ryska z "multipassy" do multi na drugie losowanie na 10 skres., za zeta +vat.Proszę:01,02,07,16,50,57,61,63,78,80.Pusciłem ,moze 4 wpadnie?
medea,
sorki, że sie nie odzywam, ale wlasnie pitrasze sałtkę warzywną, a mała mnie przegania,bo to ponoć pora na Gumisie
sorki, że sie nie odzywam, ale wlasnie pitrasze sałtkę warzywną, a mała mnie przegania,bo to ponoć pora na Gumisie
agatkaa
No bo rzeczywiście nie jest. Nie to by Rybki lub Skorpiony były jakieś kwiożercze, ale znaki wodne i powietrzne przyjaciółmi nie są. Poza tym pełnia zbliża się wielkimi krokami i być może jak ja masz wtedy mniej szczęścia. Nów dopiero w lutym, ale wtedy się odkujemy
W sobotę czas przyjaznych nam Baranków i Lwów więc powinno być lepiej
No bo rzeczywiście nie jest. Nie to by Rybki lub Skorpiony były jakieś kwiożercze, ale znaki wodne i powietrzne przyjaciółmi nie są. Poza tym pełnia zbliża się wielkimi krokami i być może jak ja masz wtedy mniej szczęścia. Nów dopiero w lutym, ale wtedy się odkujemy
W sobotę czas przyjaznych nam Baranków i Lwów więc powinno być lepiej
kondi
Gumisie to dla Twojego skarba rzecz zbyt ważne by tatuś się opierniczał
Gumisie to dla Twojego skarba rzecz zbyt ważne by tatuś się opierniczał
medea76 a co proponujesz strzelcom ??
ja narazie nie mam pomyslu na gre wiec tak sobie wymyslilem bede typowal 10siatke puszczal taka sama a reszta co przyjdzie do glowy
uuuuu ooooo 

W sobotę dzień Baranów i Strzelców. Liczby w profilu
Znikam bo muszę jeszcze posprzątać w biurze
SKALAR kto wie , kto wie chociaż z drugiej strony po co się zagłębiać
Witaj Agatko.
NA razie tak sobie. Teraz testuję cosik nowego i nie wiem jak do końca to rozgryźć
NA razie tak sobie. Teraz testuję cosik nowego i nie wiem jak do końca to rozgryźć
aga
to trzymam za Ciebie rozgrys to, bo mnie nic nie wchodzi do glowy czekam jak bedzie now
to trzymam za Ciebie rozgrys to, bo mnie nic nie wchodzi do glowy czekam jak bedzie now
A może macie jakiś ciekawy pomysł na liczby z tymi końcówkami - 0,1,2,4,7,9
Dziś na 14 miały paść końcówki 0,1,3,4,6,8. I liczb z tymi końcówkami padło 12
------
..................
Dobry wieczór.. .
-------------------------------
-17. Może być.. .
..................
Dobry wieczór.. .
-------------------------------
-17. Może być.. .
miłego wieczoru
Skalar.. .
----------------------
----------------------
Skalar to do poczytania - http://chomikuj.pl/KACZJOLA/LOTTO/1+SYSTEM+LOTTO/Poradnik+gry+w+multilotka,632041125.doc i wszystkiego się dowiesz
czesc mała skalar dzięki
witam wszystkich
witam wszystkich
Aga.. .
...................
...................