Wpisy użytkownika Robal_36
Łącznie 61 241 wpisów w archiwum, pokazane od nr 105 991. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Puk Puk
Pasko>>
Pozwól,że jeszcze raz zadam pytanie ( nie na tyle poważne,żeby je gdzie indziej zadawać ) -
- zostały tu gdzieś jeszcze wyniki TSN ?
Pasko>>
Pozwól,że jeszcze raz zadam pytanie ( nie na tyle poważne,żeby je gdzie indziej zadawać ) -
- zostały tu gdzieś jeszcze wyniki TSN ?
Pasko>>
dzięki za szybką odpowiedź
wiem, dyski nie są z gumy :)
szkoda, bo w ten sposób się zdekompletowały... Wiesz, co mam na myśli - padły kwoty i szacunki o ilości zakładów
Kocio>>
stałe,albo wiele z nich, zazwyczaj zostają wylosowane, w dniu, kiedy "coś" przeszkadza wysłać kupon :(
Masz powtórzony zbiór w lotto i mini ? - zrób to, czasem pewne liczby się powtarzają
Od jakiegoś czasu robię teraz tak, że zostawiam ze swoich 3-4, a resztę kreślę z głupia frant, to też - niespecjalnie pomaga :) Ale trzeba jakoś pokombinować, czy nie ? ;)
dzięki za szybką odpowiedź
wiem, dyski nie są z gumy :)
szkoda, bo w ten sposób się zdekompletowały... Wiesz, co mam na myśli - padły kwoty i szacunki o ilości zakładów
Kocio>>
stałe,albo wiele z nich, zazwyczaj zostają wylosowane, w dniu, kiedy "coś" przeszkadza wysłać kupon :(
Masz powtórzony zbiór w lotto i mini ? - zrób to, czasem pewne liczby się powtarzają
Od jakiegoś czasu robię teraz tak, że zostawiam ze swoich 3-4, a resztę kreślę z głupia frant, to też - niespecjalnie pomaga :) Ale trzeba jakoś pokombinować, czy nie ? ;)
SirMavins>>
Przestań, bo jak fajki po samych zapowiedziach podwyżki rzuciłem to i do puli przestanę dokładać. Nie żartuję
Piątaka za zakład ? A ile będziemy zarabiać ? :)
Zachowaj ostrożność w szacunkach, bo
Towarzysz Gomułka obiecywał, że komunikacja miejska będzie za darmo, a nie jest...
inny Towarzysz obiecywał mieszkania młodym, a jak na razie to jedynie sobie na mazurach dom ze służbówką buduje...Patrz Pan - komunista i służbówka :)
Przestań, bo jak fajki po samych zapowiedziach podwyżki rzuciłem to i do puli przestanę dokładać. Nie żartuję
Piątaka za zakład ? A ile będziemy zarabiać ? :)
Zachowaj ostrożność w szacunkach, bo
Towarzysz Gomułka obiecywał, że komunikacja miejska będzie za darmo, a nie jest...
inny Towarzysz obiecywał mieszkania młodym, a jak na razie to jedynie sobie na mazurach dom ze służbówką buduje...Patrz Pan - komunista i służbówka :)
W nawiązaniu do wcześniejszych rozmów - w J jest kumu - 400
Po wylosowanych liczbach w lotto, ciężko odgadnąć...
7 i 13 - to często kreślone, ale jest też "obok".
43 jest "łatwa", 31 też skreślana, ale 24 już rzadsza...
Strzelam - będzie kumu
dobranoc
Po wylosowanych liczbach w lotto, ciężko odgadnąć...
7 i 13 - to często kreślone, ale jest też "obok".
43 jest "łatwa", 31 też skreślana, ale 24 już rzadsza...
Strzelam - będzie kumu
dobranoc
1 liczba ?
z + x10 ??
i opieprz ?
Ja chciałem wyrazić zaskoczenie ułańską fantazją ;)
pzdr
z + x10 ??
i opieprz ?
Ja chciałem wyrazić zaskoczenie ułańską fantazją ;)
pzdr
luke>>
tak, dziwi mnie stawka + i stawka x10
Hosia>>
Ty dominantko, konsultacja dotyczyłaby stawki, czy numerka ?
kathy>>
nie bądź taka, podziel się danymi dotyczącymi J
hipopotan, cieszę się widząc Cię zdrowym
Dziś dziękuję zwłaszcza za wpisy ze Szczecina i z Warszawy
pzdr Wszystkich
dobranoc
tak, dziwi mnie stawka + i stawka x10
Hosia>>
Ty dominantko, konsultacja dotyczyłaby stawki, czy numerka ?
kathy>>
nie bądź taka, podziel się danymi dotyczącymi J
hipopotan, cieszę się widząc Cię zdrowym
Dziś dziękuję zwłaszcza za wpisy ze Szczecina i z Warszawy
pzdr Wszystkich
dobranoc
- Jeśli chodzi o zwolenników i przeciwników miejsca pochówku, to ciekawy jestem, czy zastanowili się przez moment jaka o Nich będzie pamięć za 50 lat ?
-----------------------------------------------------------
- od strony innej - to nie jestem przekonany, czy Kraków jest dobrym, godnym, czy bądź miejscem na ten grób...
tak - i Powązki i pola wilanowskie to był niezły pomysł...
ale mają radochę Ci, co podatki w Luksemburgu płacą i teraz tak płaczą (nie, nie chodzi o tych nich)
------------------------------------------------------------
i żeby była jasność - nie jestem zwolennikiem PiS-u
- od strony innej - to nie jestem przekonany, czy Kraków jest dobrym, godnym, czy bądź miejscem na ten grób...
tak - i Powązki i pola wilanowskie to był niezły pomysł...
ale mają radochę Ci, co podatki w Luksemburgu płacą i teraz tak płaczą (nie, nie chodzi o tych nich)
------------------------------------------------------------
i żeby była jasność - nie jestem zwolennikiem PiS-u
... bo patrząc na ilości wygrywających (ja zawsze zwracam uwagę na najniższe wygrane, wczoraj, przy 1-ej kumulacji w lotto było ich 46690, co niechybnie świadczy, o DRASTYCZNYM spadku ilości zawieranych zakładów) można w to wątpić...
--------------------------------------------------------
Jak szybko zamknięty został by ten interes gdyby prawie wszyscy przestali grać i dziwnym,wręcz cudownym zrządzeniem losu, na każde losowanie zawierany był jeden, trafny zakład ?
Jak szybko zamknięty został by ten interes gdyby prawie wszyscy przestali grać i dziwnym,wręcz cudownym zrządzeniem losu, na każde losowanie zawierany był jeden, trafny zakład ?
SirMavins>>
milion graczy mniej, czy zakładów ;) i... olej trolle...
korn>>
właśnie spożywam produkt regionalny z Twoich stron, za ten smak, oby te dwa zestawy były poprawne :) i połacz je w 1 :)
neptun>>
bardzo ładnie ujęte, a jak jeszcze mieć na uwadze, że wymiana na lepszy/nowy egzemplarz, może działać w dwie strony...
na różnych polach
sukcesów jutro życzę
dobranoc
milion graczy mniej, czy zakładów ;) i... olej trolle...
korn>>
właśnie spożywam produkt regionalny z Twoich stron, za ten smak, oby te dwa zestawy były poprawne :) i połacz je w 1 :)
neptun>>
bardzo ładnie ujęte, a jak jeszcze mieć na uwadze, że wymiana na lepszy/nowy egzemplarz, może działać w dwie strony...
na różnych polach
sukcesów jutro życzę
dobranoc
TS na jutro *ZALECA* nieprzyjmowanie zakładów, czyli system DZIAŁA i jedynie od dobrej woli prowadzącego punkt będzie zależało, czy nadamy zakład
pzdr
pzdr
deburdelizacjabędziemożliwadopierowieczoremboszefwątkuwyszedłwtłumsięwmieszaćbyusłyszećoczymludmówi
piątka>>
skąd ten uśmiech, a ?
U nas to mocno podejrzane
piątka>>
skąd ten uśmiech, a ?
U nas to mocno podejrzane
pewno złoży wniosek i dostanie moda i posprząta ;)
BOGUŚ2>>
przemyślenia w/w, czyli czyje ? 5,10, Twoje ?
BOGUŚ2>>
przemyślenia w/w, czyli czyje ? 5,10, Twoje ?
neptun>>
Podejrzewam,że Pasko w najczarniejszych snach nie podejrzewał, jak ludzie ukryci za anonimowością internetu moga czuć się bezkarni i jak będą się zachowywać...
Wszędzie, na każdym portalu zdarzają się podobne zachowania i podejmowane są różnego rodzaju sposoby zapobiegania...
Myślę,że wnoskując o mod-a, nie trzeba klęczeć
Podejrzewam,że Pasko w najczarniejszych snach nie podejrzewał, jak ludzie ukryci za anonimowością internetu moga czuć się bezkarni i jak będą się zachowywać...
Wszędzie, na każdym portalu zdarzają się podobne zachowania i podejmowane są różnego rodzaju sposoby zapobiegania...
Myślę,że wnoskując o mod-a, nie trzeba klęczeć
no i neptun, spójrz jeszcze na wpis 106657...
znikam wysłać,jak kurcze, nielubię wielolosowaniowych ;)
znikam wysłać,jak kurcze, nielubię wielolosowaniowych ;)
w skróconych b. dużo zależy od farta w rozpisaniu i...
(bez urazy)kiedyś zastanawiałem się nad sensem systemów do ML z ilością liczb większą niż 20 i...
i nadal się zastanawiam ;)
(bez urazy)kiedyś zastanawiałem się nad sensem systemów do ML z ilością liczb większą niż 20 i...
i nadal się zastanawiam ;)
czepie się neptun, wybacz
nie tylko wybranie - ale i ułożenie, rozpisanie...
bo,zauważ - wybierzesz 20, z których wejdzie 10, a druga dziesiątka to skuchy - ile w takim układzie zależy od szczęśliwego rozpisania ?
nie tylko wybranie - ale i ułożenie, rozpisanie...
bo,zauważ - wybierzesz 20, z których wejdzie 10, a druga dziesiątka to skuchy - ile w takim układzie zależy od szczęśliwego rozpisania ?
w zasadzie masz rację, tylko...
tylko, nie gra się o 5/10 w ML, nieprawdaż ? Nie marzy się o 3/6 w Lotto...Gra się o max-y... I na tym ONI bazują...
kumulacje, bonus - przy wysokich stawkach traci się jasność myślenia. Wiesz, ile osób gra na 10/10, a ile na niższe ?
Kiedyś publikowali tego typu dane...
przy 3 z 40-ek,w Lotto,czy będzie następna kumu ?
spokojnej nocy
wszystkim
tylko, nie gra się o 5/10 w ML, nieprawdaż ? Nie marzy się o 3/6 w Lotto...Gra się o max-y... I na tym ONI bazują...
kumulacje, bonus - przy wysokich stawkach traci się jasność myślenia. Wiesz, ile osób gra na 10/10, a ile na niższe ?
Kiedyś publikowali tego typu dane...
przy 3 z 40-ek,w Lotto,czy będzie następna kumu ?
spokojnej nocy
wszystkim
SirMavins>>
Zobaczę ? Będzie coś, aż tak spektakularnego?
Czy może zapodasz coś o tej tezie, i Twoje założenie będzie można zweryfikować ?
Nie obawiałbym się nawet podania na forum zestawu liczb, których byłbym pewien, bo jak duża jest szansa, że lottomat komuś wydrukuje taki właśnie zestaw ? :)
Co innego, grono "wspólników", chętnych do podziału... ;)
Zobaczę ? Będzie coś, aż tak spektakularnego?
Czy może zapodasz coś o tej tezie, i Twoje założenie będzie można zweryfikować ?
Nie obawiałbym się nawet podania na forum zestawu liczb, których byłbym pewien, bo jak duża jest szansa, że lottomat komuś wydrukuje taki właśnie zestaw ? :)
Co innego, grono "wspólników", chętnych do podziału... ;)
SirMavins>>
jak z tezą odnośnie J. ?
Pozdrawiam wszystkich
dobranoc
jak z tezą odnośnie J. ?
Pozdrawiam wszystkich
dobranoc
Witam
Seks, sława, kasa, uznanie, popularność, mądrość, zdrowie ?
Czy wiesz, co uczyni Cię szczęśliwym ?
tekst z jakiejś plączącej się po ulicy ulotki reklamowej
Seks, sława, kasa, uznanie, popularność, mądrość, zdrowie ?
Czy wiesz, co uczyni Cię szczęśliwym ?
tekst z jakiejś plączącej się po ulicy ulotki reklamowej
neptun,SirMavins>>
jeśli chodzi o spór, co ważniejsze czy wybór, czy rozpis, to to jest trochę jak z rozważaniami o wyższości świąt...
Jeśli wybór będzie zły, to przecież wiadomo, że z g. bata nie ukręcisz. Jeśli wybór miałby być dobry, najlepiej jeszcze za każdym razem, to jak czytam "po co system" ?
No właśnie - żeby zwiększyć prawdopodobieństwo nie zwiększając do absurdu kosztów stosujemy systemy skrócone... Elementarne, prawda ?
No i tu powtarzam - a piszę o systemach skróconych, potrzeba jak zawsze, szczęścia...
Notabene
Święta Wielkiejnocy są ważniejsze
jeśli chodzi o spór, co ważniejsze czy wybór, czy rozpis, to to jest trochę jak z rozważaniami o wyższości świąt...
Jeśli wybór będzie zły, to przecież wiadomo, że z g. bata nie ukręcisz. Jeśli wybór miałby być dobry, najlepiej jeszcze za każdym razem, to jak czytam "po co system" ?
No właśnie - żeby zwiększyć prawdopodobieństwo nie zwiększając do absurdu kosztów stosujemy systemy skrócone... Elementarne, prawda ?
No i tu powtarzam - a piszę o systemach skróconych, potrzeba jak zawsze, szczęścia...
Notabene
Święta Wielkiejnocy są ważniejsze
SirMavins>>
o jakich wynikach J. piszesz ?
Czy Twoja teza brzmi : "jaka piękna katastrofa" ?
Szacowana ilość zakładów:
339192 - losowanie pierwsze
232702
226157
183493 - wczorajsze...
czy wystarczająco wyraźnie widoczna tendencja ?
o jakich wynikach J. piszesz ?
Czy Twoja teza brzmi : "jaka piękna katastrofa" ?
Szacowana ilość zakładów:
339192 - losowanie pierwsze
232702
226157
183493 - wczorajsze...
czy wystarczająco wyraźnie widoczna tendencja ?
witam lila
SirMavins>>
diabeł tkwi w szczegółach ...
miłego dnia
SirMavins>>
diabeł tkwi w szczegółach ...
miłego dnia
Witam
Sprawdzają się (przynajmniej częściowo ;-))ICH założenia... Wypłaty za czwórki i piątki jakby wzrosły
Nie podejrzewali, po prostu, aż takiego spadku grających
SirMavins>>
szansę dajesz na 3 losowania ? Im , czy sobie ?
każdy wypadek to suma czynników...
Ten zdarzył się m.in. także DLATEGO, że zawadził, i powstaje pytanie DLACZEGO zawadził
Chrystus bez wątpliwości był postacią historyczną
Edi8>>
może wielkość sklepu to kwestia skali?
Neptun>>
Pokonanie komuny ? Jakie - ekonomiczne,polityczne,moralne?? Taka cenzura np. ma się dobrze. Popytaj Ludzi o bezpieczeństwo socjalne, o ich siłę nabywczą (co prawda, jeśli towar był w sklepie :-)) itd itp
Sprawdzają się (przynajmniej częściowo ;-))ICH założenia... Wypłaty za czwórki i piątki jakby wzrosły
Nie podejrzewali, po prostu, aż takiego spadku grających
SirMavins>>
szansę dajesz na 3 losowania ? Im , czy sobie ?
każdy wypadek to suma czynników...
Ten zdarzył się m.in. także DLATEGO, że zawadził, i powstaje pytanie DLACZEGO zawadził
Chrystus bez wątpliwości był postacią historyczną
Edi8>>
może wielkość sklepu to kwestia skali?
Neptun>>
Pokonanie komuny ? Jakie - ekonomiczne,polityczne,moralne?? Taka cenzura np. ma się dobrze. Popytaj Ludzi o bezpieczeństwo socjalne, o ich siłę nabywczą (co prawda, jeśli towar był w sklepie :-)) itd itp
SirMavins>>
1.W TS-e ucieszą się, jak trafisz ?
...przepraszam nie: "jak" tylko - "kiedy" :)
2.Optymista... Ile czekamy na otworzenie archiwów SOJUSZNIKÓW w sprawie gibraltarskiej ?
3.Jest, w normalnych krajach jest.
Owszem nawet w takiej np.Szwajcarii są, zdarzają się ludzie, którym się nie chce niczego robić, ale ja nie piszę Ci tu o patologiach. Ci co "sobie chwalą", dość często są powiązani z korytem, z układem Tacy - Grzesie, Rysie...
1.W TS-e ucieszą się, jak trafisz ?
...przepraszam nie: "jak" tylko - "kiedy" :)
2.Optymista... Ile czekamy na otworzenie archiwów SOJUSZNIKÓW w sprawie gibraltarskiej ?
3.Jest, w normalnych krajach jest.
Owszem nawet w takiej np.Szwajcarii są, zdarzają się ludzie, którym się nie chce niczego robić, ale ja nie piszę Ci tu o patologiach. Ci co "sobie chwalą", dość często są powiązani z korytem, z układem Tacy - Grzesie, Rysie...
Przepraszam
mających inne zdanie i...
wróćmy do liczb...
Tak patrzę w /Mapy...
patrzę w /typowania i zastanawiam się ...
Czym u licha kierują się osoby grające ?...
Taka "1" w MM - dziś jest obstawiana dość mocno, a przecież jeśli patrzeć na "od ostatniego losowania" - to są liczby dłużej oczekujące...Statystyki i "oczekiwania", pary liczb i zestawy - po jakich sekwencjach przychodzą...
I jak, wynik, ilość obstawień danej liczby z tej strony ma się do obstawień w skali z całego kraju...
No i , zy ten punkt widzenia (mat-stat) przynosi efekty ?
- ja, największe sukcesy osiągam kreśląc samemu "na pałę" - a nie z ICH ch-trafił. Jak z tym u Was ?
pzdr
mających inne zdanie i...
wróćmy do liczb...
Tak patrzę w /Mapy...
patrzę w /typowania i zastanawiam się ...
Czym u licha kierują się osoby grające ?...
Taka "1" w MM - dziś jest obstawiana dość mocno, a przecież jeśli patrzeć na "od ostatniego losowania" - to są liczby dłużej oczekujące...Statystyki i "oczekiwania", pary liczb i zestawy - po jakich sekwencjach przychodzą...
I jak, wynik, ilość obstawień danej liczby z tej strony ma się do obstawień w skali z całego kraju...
No i , zy ten punkt widzenia (mat-stat) przynosi efekty ?
- ja, największe sukcesy osiągam kreśląc samemu "na pałę" - a nie z ICH ch-trafił. Jak z tym u Was ?
pzdr
Monet>>
Dzień dobry
moja (cytowana przez Ciebie wypowiedź)107246 odnosiła się do wcześniejszej (SirMavinsa) - 107112, zerknij tam, żeby nie wyrywać z kontekstu...
----------------------------------------------------------
...prosta i oczywista , tak ?
bo co - bo za nisko leciał ?
No to - dlaczego za nisko leciał ?
pozdrawiam
Dzień dobry
moja (cytowana przez Ciebie wypowiedź)107246 odnosiła się do wcześniejszej (SirMavinsa) - 107112, zerknij tam, żeby nie wyrywać z kontekstu...
----------------------------------------------------------
...prosta i oczywista , tak ?
bo co - bo za nisko leciał ?
No to - dlaczego za nisko leciał ?
pozdrawiam
Monet>>
nie dowiemy się...
jar,żarówki,mgła,trzy podejścia,brak znajomości języka,zapis ze skrzynek i takie tam...,presja czasu,despotycznych pasażerów, kgb i cia,przegląd w Rosji,zakłócenia pola, teorie spiskowe i co ? Nawet, jeśli cokolwiek z powyższego byłoby w choć części prawdą ???
Nie dowiemy się...
edi8>>
tak, wiem...
Ty tylko chciałeś pocieszyć kolegę "sam9"...
serdecznie
;)
nie dowiemy się...
jar,żarówki,mgła,trzy podejścia,brak znajomości języka,zapis ze skrzynek i takie tam...,presja czasu,despotycznych pasażerów, kgb i cia,przegląd w Rosji,zakłócenia pola, teorie spiskowe i co ? Nawet, jeśli cokolwiek z powyższego byłoby w choć części prawdą ???
Nie dowiemy się...
edi8>>
tak, wiem...
Ty tylko chciałeś pocieszyć kolegę "sam9"...
serdecznie
;)
Obstawiającym dziś "szczęśliwie", "przypadkowo","ze statystyk","na pałę",z szczęśliwych dat, bądź w jakikolwiek inny sposób JEDYNKĘ -
- gratulujemy, wszak została,jako trzecia dziś liczba - wylosowana
życzymy dalszych
*10
sukcesów
- gratulujemy, wszak została,jako trzecia dziś liczba - wylosowana
życzymy dalszych
*10
sukcesów
madzia77>>
1.sentymenty ? w polityce ? :)
2.długo by pisać...a to - nie jest najlepsze miejsce...
kathy>>...
i wszyscy... jeszcze raz
dzień dobry :]
gra stąd ktoś w (hehe) nową,super,z mnóstwem możliwości grę ?
1.sentymenty ? w polityce ? :)
2.długo by pisać...a to - nie jest najlepsze miejsce...
kathy>>...
i wszyscy... jeszcze raz
dzień dobry :]
gra stąd ktoś w (hehe) nową,super,z mnóstwem możliwości grę ?
kathy>>
Pamiętasz w tsn ?
Przy wysokich kumu liczba numerka dość często się powtarzała...
Pamiętasz w tsn ?
Przy wysokich kumu liczba numerka dość często się powtarzała...
kathy>>
bo, pozory mylą, jak to powiedział jeż...
Dobranoc wszystkim
bo, pozory mylą, jak to powiedział jeż...
Dobranoc wszystkim
kathy>>
przepraszam,że się wcinam, ale
hehe
to jakiś przesąd ? ;)
przepraszam,że się wcinam, ale
hehe
to jakiś przesąd ? ;)
Słuchajcie Multipaskowicze -
może dziś jest po prostu za zimno i naszym kulkom nie chciało się z bębna wnętrza na taki ziąb wychodzić ?
może dziś jest po prostu za zimno i naszym kulkom nie chciało się z bębna wnętrza na taki ziąb wychodzić ?
Plusem jest to, że jest na plusie stopni
SZEŚĆ
to dobry znak na wieczorne losowanie
:]
SZEŚĆ
to dobry znak na wieczorne losowanie
:]
jedni wolą sześć, inni dziesięć :)
a i są tacy, których suma by nie zadowoliła :)
a i są tacy, których suma by nie zadowoliła :)
RafSaw30>>
pisząc suma 6 i 10 miałem na myśli tak koło 9225000-11250000...
skąd u Ciebie "osiem silnia" ?
pisząc suma 6 i 10 miałem na myśli tak koło 9225000-11250000...
skąd u Ciebie "osiem silnia" ?
korn748>
tak, jak poprzednio,taniocha ;)
Kto z Was to kupi? I jeśli to nie tajemnica - ile ? Czy ktoś z Was coś, w poprzednich edycjach, w to trafił ?
Ja, w ostatniej nabyłem jeden, że nic nie trafiłem to mnie specjalnie nie dziwi, ale...
Pytałem w kilku kolekturach i w ŻADNEJ NIC nie wypłacali...
tak, jak poprzednio,taniocha ;)
Kto z Was to kupi? I jeśli to nie tajemnica - ile ? Czy ktoś z Was coś, w poprzednich edycjach, w to trafił ?
Ja, w ostatniej nabyłem jeden, że nic nie trafiłem to mnie specjalnie nie dziwi, ale...
Pytałem w kilku kolekturach i w ŻADNEJ NIC nie wypłacali...
Monet>>
Ty niewdzięczniku - on Ci tu prawie gratis dają szow, a Ty tylko krytykujesz...
A potrafiłbyś tak? Zbliżyć się krokiem kangura do maszyny losującej ? I poopowiadać takie dyrdymały bez wąchania ?
Dobranoc wszystkim
Ty niewdzięczniku - on Ci tu prawie gratis dają szow, a Ty tylko krytykujesz...
A potrafiłbyś tak? Zbliżyć się krokiem kangura do maszyny losującej ? I poopowiadać takie dyrdymały bez wąchania ?
Dobranoc wszystkim
W wymienionych grach,ludzie liczą na wysokie wygrane, i nie ma mowy o żadnej progresji...Grasz "biedaku", zamiast "kupić bułki", i jeśli trafisz masz gwarantowane relatywnie wysokie kwoty ... np. za 1,25 w mini nawet >200tys
Weźcie się wymieńcie numerami gg, poczty, skyp'a, czy telefonów stacjonarnych i na privie powymieniajcie swoje do siebie uwagi.Musicie mieć publikę ?
Poczytajcie zapisy z przedwczoraj i wczoraj - ludzie stad uciekają. Wiecie czemu ?
Weźcie się wymieńcie numerami gg, poczty, skyp'a, czy telefonów stacjonarnych i na privie powymieniajcie swoje do siebie uwagi.Musicie mieć publikę ?
Poczytajcie zapisy z przedwczoraj i wczoraj - ludzie stad uciekają. Wiecie czemu ?
KOCIO>>
te wyniki to już nie lipa ? ;)
onaa>>
i nie tylko >> ;)
Gdyby nie wątpliwości - siedzielibyśmy dalej na drzewach
lub w jaskiniach...
mądry wpis tu przeczytałem...
5135. xxxxxxxxxx
"Ludzie są głupi: podaj im odpowiednie wytłumaczenie, a niemal we wszystko uwierzą. Są głupi, więc uwierzą w kłamstwo, bo chcą, żeby to była prawda, lub dlatego, że się obawiają, iż to może być prawda. Mają w głowach mnóstwo wiadomości, faktów, przekonań — przeważnie fałszywych, ale uważają, że to wszystko prawda. Ludzie są głupi. Rzadko widzą różnicę między kłamstwem a prawdą, lecz wierzą, że zawsze odróżniają jedno od drugiego, więc tym łatwiej ich oszukać". Terry Goodkind
Pozdrawiam
te wyniki to już nie lipa ? ;)
onaa>>
i nie tylko >> ;)
Gdyby nie wątpliwości - siedzielibyśmy dalej na drzewach
lub w jaskiniach...
mądry wpis tu przeczytałem...
5135. xxxxxxxxxx
"Ludzie są głupi: podaj im odpowiednie wytłumaczenie, a niemal we wszystko uwierzą. Są głupi, więc uwierzą w kłamstwo, bo chcą, żeby to była prawda, lub dlatego, że się obawiają, iż to może być prawda. Mają w głowach mnóstwo wiadomości, faktów, przekonań — przeważnie fałszywych, ale uważają, że to wszystko prawda. Ludzie są głupi. Rzadko widzą różnicę między kłamstwem a prawdą, lecz wierzą, że zawsze odróżniają jedno od drugiego, więc tym łatwiej ich oszukać". Terry Goodkind
Pozdrawiam
OMG, Ludzie - oglądaliście losowanie ?
To co, jutro zbiórka na torze wyścigów konnych ???
heh, ci co piszą te teksty są najzwyczajniej - nienormalni
po mojemu - kumulacja...
Dobranoc
pzdr
To co, jutro zbiórka na torze wyścigów konnych ???
heh, ci co piszą te teksty są najzwyczajniej - nienormalni
po mojemu - kumulacja...
Dobranoc
pzdr
SirMavins>>
1.U mnie jest trochę inaczej...
Mi, moja żona, podoba się NAJBARDZIEJ
2.Za 12 godzin wyjaśni się
3.Dożyć odbierania emerytury - bezcenne
pzdr
1.U mnie jest trochę inaczej...
Mi, moja żona, podoba się NAJBARDZIEJ
2.Za 12 godzin wyjaśni się
3.Dożyć odbierania emerytury - bezcenne
pzdr
Monet>>
w moim wypadku najbliżej prawdy jest Twoja hipoteza "a"...
Sądzę,że nie jesteś nienormalny :)
Czy z mojego wpisu wynika, że inne kobiety mi się nie podobają ?
w moim wypadku najbliżej prawdy jest Twoja hipoteza "a"...
Sądzę,że nie jesteś nienormalny :)
Czy z mojego wpisu wynika, że inne kobiety mi się nie podobają ?
bass>>
Przepraszam, dlaczego od razu "skazany na przegraną" ?
Spójrz na to tak: kiedy trafi, dla kolektora, pozostanie anonimowy
Przepraszam, dlaczego od razu "skazany na przegraną" ?
Spójrz na to tak: kiedy trafi, dla kolektora, pozostanie anonimowy
taaa
i wiemy już wszystko ;)
i tylko cyferki, liczby pozostają tajemnicą ;)
i wiemy już wszystko ;)
i tylko cyferki, liczby pozostają tajemnicą ;)
...
wczoraj był na tvn "sknerus"...
kathy, także w podobnym tonie pisała...
Seria artykułów w "Angorze", doświadczenie życiowe...
Po mojemu - najlepiej, jak wiesz Ty, US, no i Matka Boska...
wczoraj był na tvn "sknerus"...
kathy, także w podobnym tonie pisała...
Seria artykułów w "Angorze", doświadczenie życiowe...
Po mojemu - najlepiej, jak wiesz Ty, US, no i Matka Boska...
Dobry Wieczór
A może te niskie kwoty wygranych wzięły się z małych wpływów i stosunkowo dużej ilości trafionych? Przecież np. samych J+0 było w ostatnim losowaniu(zgodnie z pewnego rodzaju schematem 7-ka,13-ka itd)ze wszystkich, jak dotąd, najwięcej...
A może te niskie kwoty wygranych wzięły się z małych wpływów i stosunkowo dużej ilości trafionych? Przecież np. samych J+0 było w ostatnim losowaniu(zgodnie z pewnego rodzaju schematem 7-ka,13-ka itd)ze wszystkich, jak dotąd, najwięcej...
lila>>
zagrane za wygrane ? czy przepuszczone na zbytki ?
hipopotan>>
ale rozumiem - wróżka daje coś w zamian ?
zagrane za wygrane ? czy przepuszczone na zbytki ?
hipopotan>>
ale rozumiem - wróżka daje coś w zamian ?
hipopotan>>
3 w co ? MM, czy J ?
I może, okaże się, że nie koszmar :)
Postaraj się - zmienić nastawienie
3 w co ? MM, czy J ?
I może, okaże się, że nie koszmar :)
Postaraj się - zmienić nastawienie
Witam
generował sobie może ktoś z Was liczby "losowe" i przepisywał na kupon, zamiast korzystać z chybił-trafił totolotka ?
Dziś znalazłem stronkę:
http://www.losowe.pl/liczba
i zamierzam wykorzystać ;)
generował sobie może ktoś z Was liczby "losowe" i przepisywał na kupon, zamiast korzystać z chybił-trafił totolotka ?
Dziś znalazłem stronkę:
http://www.losowe.pl/liczba
i zamierzam wykorzystać ;)
SirMavins>>
Z ciekawością porównam Twój zbiór z wylosowanymi
ja wyślę na 22.15
Z ciekawością porównam Twój zbiór z wylosowanymi
ja wyślę na 22.15
Sirmavins>>
Pamiętasz losowanie DL, gdy trafiło się tak dużo szóstek ?
Zastanawiam się do dziś, czy np. nie pojawił się wtedy jakiś program... Albo, czy jakaś grupa ludzi nie wygenerowała sobie jakimś programem, z jakimś błędem losowości - właściwych dla tamtego dnia liczb ;)
Pamiętasz losowanie DL, gdy trafiło się tak dużo szóstek ?
Zastanawiam się do dziś, czy np. nie pojawił się wtedy jakiś program... Albo, czy jakaś grupa ludzi nie wygenerowała sobie jakimś programem, z jakimś błędem losowości - właściwych dla tamtego dnia liczb ;)
SirMavins>>
zero hohoho...
jakby chciało się taki wynik osiągnąć, to też by nie wyszło :)
zero hohoho...
jakby chciało się taki wynik osiągnąć, to też by nie wyszło :)
ktoza>>
wcelować i zbankrutować brrrrrr
SirMavins>>
Dwa jedenaście :)
-------------------------------
będą kolejki ?
wcelować i zbankrutować brrrrrr
SirMavins>>
Dwa jedenaście :)
-------------------------------
będą kolejki ?
Witam
Tak się zastanawiam...
Ile osób, z Nas, z tej strony i śledzących powtórzenia i wszelkie statystyki,skreśliło wczoraj W REALU "8" i miało ... OBOK ;)
Tak się zastanawiam...
Ile osób, z Nas, z tej strony i śledzących powtórzenia i wszelkie statystyki,skreśliło wczoraj W REALU "8" i miało ... OBOK ;)
Kocio>>
Tak, dość dawno nie wchodziła, prawda ?
I nie pytam, o obstawianie wirtualne w typach...
Testy i 12 skreśleń...
tylko na naprawdę wysłanych kuponach
Tak, dość dawno nie wchodziła, prawda ?
I nie pytam, o obstawianie wirtualne w typach...
Testy i 12 skreśleń...
tylko na naprawdę wysłanych kuponach
Kocio>>
też miałem chęć ją zaznaczyć, ale "COŚ" mnie powstrzymywało ;)
też miałem chęć ją zaznaczyć, ale "COŚ" mnie powstrzymywało ;)
a właśnie...
"weźcie sobie","dziś ja trafiam","jest moje",i"chciałabym lub chciałbym" - o jaką kasę gracie? Ile by Was zadowoliło ?
Wiadomo, duże kumulacje i pieniądze, które trudno jest sobie nawet wyobrazić, zmieniłyby życie w zasadzie każdego...Stąd już dziś kolejki na jutrzejsze losowanie ;)
Kiedyś w "totosporcie" publikowane były dane o % ilości zakładów zawartych na poszczególną ilość skreśleń
Najwięcej zawartych było (w kolejności) 10,8,7,9,6,5,3,4,2,1
Ja w MM wysyłam zazwyczaj z 10, 3 oraz 5 lub 6 skreśleniami, bez +
Gram w lotto, mini, a nawet J (w to dziadostwo będę grał do trafienia przez kogoś głównej)
"weźcie sobie","dziś ja trafiam","jest moje",i"chciałabym lub chciałbym" - o jaką kasę gracie? Ile by Was zadowoliło ?
Wiadomo, duże kumulacje i pieniądze, które trudno jest sobie nawet wyobrazić, zmieniłyby życie w zasadzie każdego...Stąd już dziś kolejki na jutrzejsze losowanie ;)
Kiedyś w "totosporcie" publikowane były dane o % ilości zakładów zawartych na poszczególną ilość skreśleń
Najwięcej zawartych było (w kolejności) 10,8,7,9,6,5,3,4,2,1
Ja w MM wysyłam zazwyczaj z 10, 3 oraz 5 lub 6 skreśleniami, bez +
Gram w lotto, mini, a nawet J (w to dziadostwo będę grał do trafienia przez kogoś głównej)
kathy>>
Czy wyniki, też nie mają "ciekawej urody" ?
ricardos>>
gdyby nie My, to gdzie by w piłkę kopaną kopali ? ;)
Czy wyniki, też nie mają "ciekawej urody" ?
ricardos>>
gdyby nie My, to gdzie by w piłkę kopaną kopali ? ;)
kathy>>
nawet jeśli nie będziesz musiała (czego szczerze życzę) -
to zagraj. A może nawet wtedy - tym bardziej zagraj.
Wiesz, jak mówią - pieniądz robi (w innej wersji - lubi) pieniądz
nawet jeśli nie będziesz musiała (czego szczerze życzę) -
to zagraj. A może nawet wtedy - tym bardziej zagraj.
Wiesz, jak mówią - pieniądz robi (w innej wersji - lubi) pieniądz
kathy>>
Zauważyłem,że dobrze jest nie podchodzić do ts-a jako ostatniej deski ratunku, lepiej się układa jak gram "od niechcenia", bez statystyk, zestawień itd itp...
A jeśli chodzi o rady, to pamiętaj, co mówili starzy Indianie - nie słuchaj się czyichś rad ;)
Zauważyłem,że dobrze jest nie podchodzić do ts-a jako ostatniej deski ratunku, lepiej się układa jak gram "od niechcenia", bez statystyk, zestawień itd itp...
A jeśli chodzi o rady, to pamiętaj, co mówili starzy Indianie - nie słuchaj się czyichś rad ;)
lila>>
Jeszcze na experta wyrosnę :)
kathy>>
też gram stałe, ale od jakiegoś czasu troszkę modyfikuję...
Boguś2>>
A na ile bilans z typowań zgodny jest z rzeczywistością ?
I - jeśli "kombinujesz" wychodzi lepiej ?
Jeszcze na experta wyrosnę :)
kathy>>
też gram stałe, ale od jakiegoś czasu troszkę modyfikuję...
Boguś2>>
A na ile bilans z typowań zgodny jest z rzeczywistością ?
I - jeśli "kombinujesz" wychodzi lepiej ?
Panowie>>
To zależy - ile i JAKICH zakładów będzie zawartych
wczoraj było nietenteges
To zależy - ile i JAKICH zakładów będzie zawartych
wczoraj było nietenteges
bass>>
pamiętasz "przepis na szóstkę"...
weź z ostatniego losowania... i pozostaw bez zmian...
;)
pamiętasz "przepis na szóstkę"...
weź z ostatniego losowania... i pozostaw bez zmian...
;)
hipopotan>>
Należy podawać informacje o liczbach ?
To podaj liczbę centymetrów kiecki prowadzącej...
Czy One mają premie za krótkość ?
A w wypadku prowadzących ?
--------------------------
Pasztet, kicha, kaszana
-----------------------
Kto jutro prowadzi ? Czy to jedna z następnych tajemnic ts-a ?
Należy podawać informacje o liczbach ?
To podaj liczbę centymetrów kiecki prowadzącej...
Czy One mają premie za krótkość ?
A w wypadku prowadzących ?
--------------------------
Pasztet, kicha, kaszana
-----------------------
Kto jutro prowadzi ? Czy to jedna z następnych tajemnic ts-a ?
pampers>>
Dlaczego przestać grać ?
Może jeszcze przed wygraniem ?
A jeśli ktoś lubi sport i chce budować stadiony ?
Dlaczego przestać grać ?
Może jeszcze przed wygraniem ?
A jeśli ktoś lubi sport i chce budować stadiony ?
Witam
SirMavins>>
Co Cię dziwi ? Prawdopodobieństwo trafienia (p) = w
J+3 p 1:45000 (5x2118 =10590) a w
0+4 p 1:236880 (1x9078) - to są porównywalne kwoty, czyli
około pięciokrotnie łatwiej = około 5 razy więcej
wcelowanych = około pięć razy mniejsza kasa ...
xelom>>
Bańka euro, czyli samemu trafiając...
około dwa razy 6/6(Lotto)- przy podstawowej stawce bez kumu.
około 20 razy 5/5(Mini), prawie tyle samo w MM bez + oraz raz, dwa z plusem :);)
A ile to lat pracy przy Twojej, albo średniej pensji ?
SirMavins>>
Co Cię dziwi ? Prawdopodobieństwo trafienia (p) = w
J+3 p 1:45000 (5x2118 =10590) a w
0+4 p 1:236880 (1x9078) - to są porównywalne kwoty, czyli
około pięciokrotnie łatwiej = około 5 razy więcej
wcelowanych = około pięć razy mniejsza kasa ...
xelom>>
Bańka euro, czyli samemu trafiając...
około dwa razy 6/6(Lotto)- przy podstawowej stawce bez kumu.
około 20 razy 5/5(Mini), prawie tyle samo w MM bez + oraz raz, dwa z plusem :);)
A ile to lat pracy przy Twojej, albo średniej pensji ?
34 to mój pewniak w tsn,a teraz w J ;)
A jeśli chodzi o pewniaki na 22, to będą wylosowane :
0,9,8,7,6,5,4,3,2,1
nie wiadomo, niestety, w jakiej ilości i konfiguracji :(
A jeśli chodzi o pewniaki na 22, to będą wylosowane :
0,9,8,7,6,5,4,3,2,1
nie wiadomo, niestety, w jakiej ilości i konfiguracji :(
bass>>
..." mysle ze podciągną do soboty 35 mln.."
Mógłbyś napisać, jak według Ciebie podciągają ?
..." mysle ze podciągną do soboty 35 mln.."
Mógłbyś napisać, jak według Ciebie podciągają ?
bass>>
Są kłamstwa, potem wielkie kłamstwa, a dalej tylko statystyka - mawiał nieżyjący polski matematyk, Hugo Steinhaus...
Wiesz
-ile osób skreśli dziś liczbę najdłużej nieprzychodzącą ?
-a ile osób zagra na chybił z lottomatu ?
-i ile zestawów się powtórzy ?
Są kłamstwa, potem wielkie kłamstwa, a dalej tylko statystyka - mawiał nieżyjący polski matematyk, Hugo Steinhaus...
Wiesz
-ile osób skreśli dziś liczbę najdłużej nieprzychodzącą ?
-a ile osób zagra na chybił z lottomatu ?
-i ile zestawów się powtórzy ?