Wpisy użytkownika Robal_36
Łącznie 61 227 wpisów w archiwum, pokazane od nr 103 363. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kathy>>
U mnie (jak na razie :))max na wysyłane systematyczne to 7/10,
dużo lepszy efekt przyniosło skreślanie "na pałę" - 8/10 x4
a najlepszy - pomylenie blankietów expresa z dużym
pzdr
PS
i stąd moja hipoteza, że "tego" się nie wyliczy ;)
U mnie (jak na razie :))max na wysyłane systematyczne to 7/10,
dużo lepszy efekt przyniosło skreślanie "na pałę" - 8/10 x4
a najlepszy - pomylenie blankietów expresa z dużym
pzdr
PS
i stąd moja hipoteza, że "tego" się nie wyliczy ;)
:]
http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/
na dole tej strony jest napisane
http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/
na dole tej strony jest napisane
krzysiek2783>>
nie próbowałem tam wsadzać, ale masz zapewne rację...
no, ale weź nie wyślij - stałych dla sporadycznych
pzdr
nie próbowałem tam wsadzać, ale masz zapewne rację...
no, ale weź nie wyślij - stałych dla sporadycznych
pzdr
rico>>
3 z 7 to zwrot stawki (płacą 2)
jeśli z plusem to +3
reszta to semantyka
pzdr
3 z 7 to zwrot stawki (płacą 2)
jeśli z plusem to +3
reszta to semantyka
pzdr
kathy>>
uważam,że nastawienie też ma znaczenie ;)
ale rzeczywiście - najlepiej raz zagrać i trafić ...
maxa, a jak...
pzdr
uważam,że nastawienie też ma znaczenie ;)
ale rzeczywiście - najlepiej raz zagrać i trafić ...
maxa, a jak...
pzdr
Uszanowanie
(oby) Dobry Wieczór
rico>> 3/7 z + to chyba jednak 10 złotych ?!? I miejmy nadzieję, że nikt nie wyciepał kuponu z dwuzłotową (małą, bo małą, jednak) - wygraną :)
wędrowca netowy>> znaczenie trafnych kuponów z 6/6 było ponoć kaszką, tak wyczytałem i tej wersji będę się trzymał...
Pasko>>
Mówiłem - nie wykasowywać ?
Mówiłem...Zakładka jakowaś , wykropkowanie...Każden jeden brudów ciekaw, by sobie zajrzał i zdanie wyrobił, a tak dochodzi niestety do absurdów.Niestety i naprawdę...Każdy z Nas ma inną wrażliwość i nawet Ty - Admin Adminów - nie masz szansy być tak całkiem obiektywny...
I co z nickami, powstałymi tylko po to, aby komuś do...ć ?
Albo delikatne nicki, o naturze teoretycznie kobiety, z kloaczną mentalnością ?
Dla pocieszenia - dane z tego portalu oprócz badań nad grami TS, posłużą do badań nad istotą ludzkości:)
pzdr all - oby to był Wasz dzień
PS
ale,co ja tu piszę...przecież
wszystko już było...
;)
(oby) Dobry Wieczór
rico>> 3/7 z + to chyba jednak 10 złotych ?!? I miejmy nadzieję, że nikt nie wyciepał kuponu z dwuzłotową (małą, bo małą, jednak) - wygraną :)
wędrowca netowy>> znaczenie trafnych kuponów z 6/6 było ponoć kaszką, tak wyczytałem i tej wersji będę się trzymał...
Pasko>>
Mówiłem - nie wykasowywać ?
Mówiłem...Zakładka jakowaś , wykropkowanie...Każden jeden brudów ciekaw, by sobie zajrzał i zdanie wyrobił, a tak dochodzi niestety do absurdów.Niestety i naprawdę...Każdy z Nas ma inną wrażliwość i nawet Ty - Admin Adminów - nie masz szansy być tak całkiem obiektywny...
I co z nickami, powstałymi tylko po to, aby komuś do...ć ?
Albo delikatne nicki, o naturze teoretycznie kobiety, z kloaczną mentalnością ?
Dla pocieszenia - dane z tego portalu oprócz badań nad grami TS, posłużą do badań nad istotą ludzkości:)
pzdr all - oby to był Wasz dzień
PS
ale,co ja tu piszę...przecież
wszystko już było...
;)
witam
wszystkich członków elitarnego klubu graczy...
Ma być lepiej, bo podobno ma wejść nowa gra, gdzie zakład będzie kosztował tylko jeden tysiąc złotych, nie będzie wygranych niskich stopni, tylko jedna główna wygrana!!!!
A w sytuacji, gdyby było kilka głównych, to wypłacana będzie i tak jedna - temu, kto wcześniej wysłał ;)
pzdr
wszystkich członków elitarnego klubu graczy...
Ma być lepiej, bo podobno ma wejść nowa gra, gdzie zakład będzie kosztował tylko jeden tysiąc złotych, nie będzie wygranych niskich stopni, tylko jedna główna wygrana!!!!
A w sytuacji, gdyby było kilka głównych, to wypłacana będzie i tak jedna - temu, kto wcześniej wysłał ;)
pzdr
sys 7 (pełny) 21 zł,8-ka - 84 zł, a dziewięć skreśleń - 252 zł
http://serwis.lotto.pl/183-4ac0761675f83.htm
pzdr
http://serwis.lotto.pl/183-4ac0761675f83.htm
pzdr
Jeśli "jak zawsze" daje skutek taki sobie, to może trzeba - jakoś inaczej ? ;)
lila>>
U mnie, ostatnio, skutki też są raczej takie sobie...
Od początku roku (w trzech, na każde losowanie lotto)składamy się na sys.7... Najlepszy wynik - 2 trafienia...
Mocno zastanawiamy się, czy nie zacząć grać w mini
Wiesz, tam wygrana - nie ustawia Cię do końca życia, ale...
jakby realniejsza...
No i (nie wiem, czy nie ważniejsze) - cena zakładu...
pzdr
U mnie, ostatnio, skutki też są raczej takie sobie...
Od początku roku (w trzech, na każde losowanie lotto)składamy się na sys.7... Najlepszy wynik - 2 trafienia...
Mocno zastanawiamy się, czy nie zacząć grać w mini
Wiesz, tam wygrana - nie ustawia Cię do końca życia, ale...
jakby realniejsza...
No i (nie wiem, czy nie ważniejsze) - cena zakładu...
pzdr
Kaz39>>
miłego i niech szybko Twoje typy biegną...
lila>>
widać - po ilości , po kwotach wygranych, że sporo ludzi zaczęło w to grać...Mądrzy z TS, uparcie trzymają się wersji,że ludzie wola wysokie wygrane...Może mieliby rację, gdyby nie powiedzmy sobie szczerze - ubożenie społeczeństwa...
Pensja prowadzących (teraz już pięciu ?) to przecież, dla mnóstwa ludzi, jakieś niewyobrażalne kwoty...Ile zakładów musimy wysłać na he he - celebrytów ?
:
miłego i niech szybko Twoje typy biegną...
lila>>
widać - po ilości , po kwotach wygranych, że sporo ludzi zaczęło w to grać...Mądrzy z TS, uparcie trzymają się wersji,że ludzie wola wysokie wygrane...Może mieliby rację, gdyby nie powiedzmy sobie szczerze - ubożenie społeczeństwa...
Pensja prowadzących (teraz już pięciu ?) to przecież, dla mnóstwa ludzi, jakieś niewyobrażalne kwoty...Ile zakładów musimy wysłać na he he - celebrytów ?
:
madzia77>>
czemu wygląda źle ? ;)
następny krok ku 50 ...
a frakcja "matematyków" zaraz będzie udowadniać możliwość i prawdopodobieństwo :)
ciekaw jestem jakie mają w realu, a nie w gadce, wyniki
pzdr
czemu wygląda źle ? ;)
następny krok ku 50 ...
a frakcja "matematyków" zaraz będzie udowadniać możliwość i prawdopodobieństwo :)
ciekaw jestem jakie mają w realu, a nie w gadce, wyniki
pzdr
Witam
Odszczekuję swoje wczorajsze domniemania, że nie będzie 6/6.
Nie pociągnęli kumulu pod święta, pod 50...Dziwne...
Patrząc na wylosowane liczby wnioskuję, że należy kreślić takie, których na trzeźwo nigdy byśmy nie wybrali, jako nieprawdopodobnych :) ;) :)
Koło 100000 trójek - wysoka kwota kumulacji przyciąga, prawie tak samo, jak dawna, niższa cena zakładu..
Kiedyś, komuś, na narzekania, że zawsze "padają obok",chciałem napisać - "to kreśl te obok", ale przestaje to być śmieszne, bo sam miałem obok...
pzdr
Odszczekuję swoje wczorajsze domniemania, że nie będzie 6/6.
Nie pociągnęli kumulu pod święta, pod 50...Dziwne...
Patrząc na wylosowane liczby wnioskuję, że należy kreślić takie, których na trzeźwo nigdy byśmy nie wybrali, jako nieprawdopodobnych :) ;) :)
Koło 100000 trójek - wysoka kwota kumulacji przyciąga, prawie tak samo, jak dawna, niższa cena zakładu..
Kiedyś, komuś, na narzekania, że zawsze "padają obok",chciałem napisać - "to kreśl te obok", ale przestaje to być śmieszne, bo sam miałem obok...
pzdr
Często widzę "Tarnowskie Góry", w powiązaniu z 6/6... Jakieś zaczarowane miejsce ?
bass>>
trzy powtórki ??? Nie przesadzasz ???
Wiesz, mi chodzi o to, że w takich TG to masz 26 kolektur - tam ludzie się znają...Może nawet wiedzą kto (oby nie), i jak grając, trafił...A w takiej wawce, to na jednym większym osiedlu punktów przyjmowania zakładów może być więcej...I jest ( w tym wypadku, to dobrze)totalna anonimowość...
Ale, chciałbym, żeby gdzieś była podawana informacja , NIE KTO, tylko - czy trafiono kreśląc samemu, czy na chybił-trafił, czy pojedynczym zakładem, czy systemem, czy to są tajne informacje ??? Kiedyś, czasami, informowali o tym !
trzy powtórki ??? Nie przesadzasz ???
Wiesz, mi chodzi o to, że w takich TG to masz 26 kolektur - tam ludzie się znają...Może nawet wiedzą kto (oby nie), i jak grając, trafił...A w takiej wawce, to na jednym większym osiedlu punktów przyjmowania zakładów może być więcej...I jest ( w tym wypadku, to dobrze)totalna anonimowość...
Ale, chciałbym, żeby gdzieś była podawana informacja , NIE KTO, tylko - czy trafiono kreśląc samemu, czy na chybił-trafił, czy pojedynczym zakładem, czy systemem, czy to są tajne informacje ??? Kiedyś, czasami, informowali o tym !
Dobry wieczór
marekg>>
dzięki za te dane, faktycznie nasi to chytrusy...
Patrzyłem u zachodnich sąsiadów - też jest mocniej płacone...
rico>>
to dobre pytanie jest...
Zobacz - kiedyś na stronie podawali wszystkie wyniki...
Ale zmienili regulamin i teraz można zobaczyć wyniki sprzed max sześciu miesięcy (tu znowu szacunek - dla Admina Adminów, osoby prywatnej, któremu udało się ocalić wyniki wygranych od dn.19 X 2006)Tego dnia na wypłaty poszło ponad 2 bańki...Proszę zerknąć, ile wypłacają teraz...
Czemu ukrywają takie dane? Dlaczego nie podają ,na wydrukach z terminali, ilości wysokich wygranych ?
Co się zdarzyło (ok. 2007r), że wygranych jest zdecydowanie mniej ?
hipopotan>>
wskazywane przez bałwana końcówki niespecjalnie weszły... Ale jest wymieniana przez Ciebie 9, nawet z +
kogucik19>>
wiesz ile musiałaby kosztować taka "prawdziwa" szynka, bez wypełniaczy, poprawiaczy itd itp. Co może być w takiej kiełbasie za 10 zł/kg ? Brrrrr
marekg>>
dzięki za te dane, faktycznie nasi to chytrusy...
Patrzyłem u zachodnich sąsiadów - też jest mocniej płacone...
rico>>
to dobre pytanie jest...
Zobacz - kiedyś na stronie podawali wszystkie wyniki...
Ale zmienili regulamin i teraz można zobaczyć wyniki sprzed max sześciu miesięcy (tu znowu szacunek - dla Admina Adminów, osoby prywatnej, któremu udało się ocalić wyniki wygranych od dn.19 X 2006)Tego dnia na wypłaty poszło ponad 2 bańki...Proszę zerknąć, ile wypłacają teraz...
Czemu ukrywają takie dane? Dlaczego nie podają ,na wydrukach z terminali, ilości wysokich wygranych ?
Co się zdarzyło (ok. 2007r), że wygranych jest zdecydowanie mniej ?
hipopotan>>
wskazywane przez bałwana końcówki niespecjalnie weszły... Ale jest wymieniana przez Ciebie 9, nawet z +
kogucik19>>
wiesz ile musiałaby kosztować taka "prawdziwa" szynka, bez wypełniaczy, poprawiaczy itd itp. Co może być w takiej kiełbasie za 10 zł/kg ? Brrrrr
Jason Bourne>>
hehe, jakby to biedronówka była, to nie byłoby jeszcze najgorzej
pzdr
hehe, jakby to biedronówka była, to nie byłoby jeszcze najgorzej
pzdr
kogucik19>>
gdzieniegdzie można kupić dobrej jakości żywność, wysłanie u innego operatora jest zakazane
I jeszcze mówią, że konsultowali cenę zakładu !
Hipopotan>>
uważaj z tą czekoladą, niektóre są z modyfikowanego kakaowca, a informacji o tym na opakowaniu nie uświadczysz...
pzdr
dobrej nocy
gdzieniegdzie można kupić dobrej jakości żywność, wysłanie u innego operatora jest zakazane
I jeszcze mówią, że konsultowali cenę zakładu !
Hipopotan>>
uważaj z tą czekoladą, niektóre są z modyfikowanego kakaowca, a informacji o tym na opakowaniu nie uświadczysz...
pzdr
dobrej nocy
Dzień Dobry
I jeśli, jeszcze można spytać, w co gra i skąd jest Juventus ?
I jeśli, jeszcze można spytać, w co gra i skąd jest Juventus ?
Dzień Dobry
nie grajcie za wygrane...
Szukałem tu przepisu na 6, albo chociaż 10/10, a znalazłem na jajka w chrzanie :)
Kogucik 19, dzięki, bo to Ty mnie zainspirowałeś
do "stworzenia" sosu śmietankowo-chrzanowo-musztardowo-majonezowego...
...dla wielu z Was to pewnie żadna nowość, ale jestem właśnie po ww śniadanku...
mhhhhhhh
nie grajcie za wygrane...
Szukałem tu przepisu na 6, albo chociaż 10/10, a znalazłem na jajka w chrzanie :)
Kogucik 19, dzięki, bo to Ty mnie zainspirowałeś
do "stworzenia" sosu śmietankowo-chrzanowo-musztardowo-majonezowego...
...dla wielu z Was to pewnie żadna nowość, ale jestem właśnie po ww śniadanku...
mhhhhhhh
mysiu-pysiu>> to taki przesąd, zabobon, zresztą nazywaj to jak chcesz, ale się niestety sprawdza :(
To,tak jak wiedzieć, kiedy odejść od stołu, i że nie każdy mecz wygra nasz faworyt ...
Pierwsza gra na wyścigach - fartowa itd itp
pzdr
To,tak jak wiedzieć, kiedy odejść od stołu, i że nie każdy mecz wygra nasz faworyt ...
Pierwsza gra na wyścigach - fartowa itd itp
pzdr
Tak nawiasem, to wiele przesądów ma całkiem rozsądne uzasadnienie...
Kathy>>
Myśl pozytywnie...
W końcu, jak tu mi ktoś napisał:" bądźmy rozsądni, żyjemy w XXI w" i przesądy nie muszą się spełniać...
Albo, może splunąć przez ramię ?
;)
Myśl pozytywnie...
W końcu, jak tu mi ktoś napisał:" bądźmy rozsądni, żyjemy w XXI w" i przesądy nie muszą się spełniać...
Albo, może splunąć przez ramię ?
;)
Schylam się po każdy grosz...
I nie wydaję ich - mam taką "specjalną kieszeń" na znalezione ;)
Chuchać ? No, coś Ty, to jakiś przesąd ?
;)
I nie wydaję ich - mam taką "specjalną kieszeń" na znalezione ;)
Chuchać ? No, coś Ty, to jakiś przesąd ?
;)
mysia-pysia>>
poważnie ? Jakiś malutki wykładzik od nadętego męską dumą robala ? Na pewno wiesz, tylko nie przypominasz sobie genezy...
Sól wysypać, stłuc lustro - ileś lat nieszczęścia...
Wiesz, ile kosztowało kiedyś lusterko, co warta była bryłka soli ?
poważnie ? Jakiś malutki wykładzik od nadętego męską dumą robala ? Na pewno wiesz, tylko nie przypominasz sobie genezy...
Sól wysypać, stłuc lustro - ileś lat nieszczęścia...
Wiesz, ile kosztowało kiedyś lusterko, co warta była bryłka soli ?
kogucik19>>
ze dwa, może trzy dni temu szedłem i
trzy razy się schylałem...
Najpierw był grosz, potem dwa złote, a na końcu leżała dziesięciozłotówka...
Dobrze, że nie wiedziałem o tym awers/rewers, ale zresztą ...
po dychę i tak bym się schylił - była złożona na pół :)
pzdr
ze dwa, może trzy dni temu szedłem i
trzy razy się schylałem...
Najpierw był grosz, potem dwa złote, a na końcu leżała dziesięciozłotówka...
Dobrze, że nie wiedziałem o tym awers/rewers, ale zresztą ...
po dychę i tak bym się schylił - była złożona na pół :)
pzdr
mysia-pysia>> o nic mi nie chodzi...
spytałaś o uzasadnienie przesądów -
- to Ci napisałem
Kathy>>
ja słyszałem,żeby nad znalezionym pieniądzem na szczęście -nie chuchać, tylko wdychać...
może to jakiś regionalizm :)
spytałaś o uzasadnienie przesądów -
- to Ci napisałem
Kathy>>
ja słyszałem,żeby nad znalezionym pieniądzem na szczęście -nie chuchać, tylko wdychać...
może to jakiś regionalizm :)
kathy>>
mało danych...
na czym polega problem ?
Raz coś sygnalizowałaś, ale przecież wpisy - pojawiają się ???
Literki duże/małe ? akcentowe ?
Czasami "coś" się wiesza i pomaga restart kompa...
Klawiatury także nie są wieczne...
pzdr
mało danych...
na czym polega problem ?
Raz coś sygnalizowałaś, ale przecież wpisy - pojawiają się ???
Literki duże/małe ? akcentowe ?
Czasami "coś" się wiesza i pomaga restart kompa...
Klawiatury także nie są wieczne...
pzdr
Kathy>>
przy popełnianiu błędu w haśle pojawia się o tym komunikat..
Przychodzi mi do pustego łba,że może masz jakieś przerwy w komunikacji z netem...
Czy przy innych "okienkach" nie masz przypadkiem informacji o "błędzie na stronie" ?
przy popełnianiu błędu w haśle pojawia się o tym komunikat..
Przychodzi mi do pustego łba,że może masz jakieś przerwy w komunikacji z netem...
Czy przy innych "okienkach" nie masz przypadkiem informacji o "błędzie na stronie" ?
sprawdź jakimś fragmentem jakiegokolwiek tekstu ctr-c ctr-v (skopiuj -wklej)
Wkleić w okno wpisywania możesz, a nie możesz zatwierdzić - żeby pojawił się na chacie ? No to - zadaj pytanie Pasko
pzdr
PS
idę do kolektury i dziś wysyłam lewą ręką :)
pzdr
PS
idę do kolektury i dziś wysyłam lewą ręką :)
Co jest grane ??? na szacownej TEJ stronie (godz 20.54 )wysokości wygranych brak a na oficjalnej, bałaganu pod nazwą TS - są...
Pasko - trzymaj poziom...plissssssss
I pytanie - czy możemy, My, jako ogół, dogadać się i pokazać ,że nie podoba Nam się sposób zarządzania TS ?
W Taki np sposób...
Nie próbować robić bojkotu (sorki IceMario),
tylko, mimo zmian w regulaminie (ograniczających wysokie wygrane)umawiać się,że WSZYSCY, lub prawie wszyscy, piszący, lub udzielający się na tej stronie - wysyłamy na najdłużej nieprzychodzącą trójkę, a może nawet piątkę codziennie, aż do skutku, kupony z na jaką kogo stać progresją ???
I Panie i Panowie z matmy mocni - czy miałoby to głębszy sens ?
Poza wszystkim
Zwróćcie Moi Drodzy Państwo uwagę na spadki ilości grających...
TSN został wycofany - ze względu na małe zainteresowanie
A ile jest zawieranych zakładów na MM z + ???
Ile przy kumulacji wypłaconych było 3/6 w Lotto ???
Czyżby TS, ceną zakładu przegiął pałę ?
Pasko - trzymaj poziom...plissssssss
I pytanie - czy możemy, My, jako ogół, dogadać się i pokazać ,że nie podoba Nam się sposób zarządzania TS ?
W Taki np sposób...
Nie próbować robić bojkotu (sorki IceMario),
tylko, mimo zmian w regulaminie (ograniczających wysokie wygrane)umawiać się,że WSZYSCY, lub prawie wszyscy, piszący, lub udzielający się na tej stronie - wysyłamy na najdłużej nieprzychodzącą trójkę, a może nawet piątkę codziennie, aż do skutku, kupony z na jaką kogo stać progresją ???
I Panie i Panowie z matmy mocni - czy miałoby to głębszy sens ?
Poza wszystkim
Zwróćcie Moi Drodzy Państwo uwagę na spadki ilości grających...
TSN został wycofany - ze względu na małe zainteresowanie
A ile jest zawieranych zakładów na MM z + ???
Ile przy kumulacji wypłaconych było 3/6 w Lotto ???
Czyżby TS, ceną zakładu przegiął pałę ?
rico>>
w życiu nie zagrałem "na tzw. jednorękim bandycie",dla każdego są inne przyjemności....
Zdaje się,że kłopot (wg. ustawy) polegał także na otwarciu nowego punktu. Ale, ponieważ jest niezgodna z dyrektywami unii - widzę, że się otwierają "na nowo" ...
W spożywczych jeszcze nie zaobserwowałem...
pzdr
w życiu nie zagrałem "na tzw. jednorękim bandycie",dla każdego są inne przyjemności....
Zdaje się,że kłopot (wg. ustawy) polegał także na otwarciu nowego punktu. Ale, ponieważ jest niezgodna z dyrektywami unii - widzę, że się otwierają "na nowo" ...
W spożywczych jeszcze nie zaobserwowałem...
pzdr
madzia77>>
jednak talizman4 "trochę" przegina pałę,
nie wszystko jest spiskiem i nie wszyscy są agentami...
La Polonia , masoni i części rowerowe...
sorry, ale nie mogę poważnie traktować pewnych tekstów t4
Piszę, o zjednoczeniu graczy na niskie, na które w regulaminie nie zabezpieczyli się, wygrane...
W skali kraju (ok. 5 tys osób z tej strony, zobacz takie np.26. 22 los x 5000 os x jakaś stawka) - to mogłoby ICH trochę zaboleć...
jednak talizman4 "trochę" przegina pałę,
nie wszystko jest spiskiem i nie wszyscy są agentami...
La Polonia , masoni i części rowerowe...
sorry, ale nie mogę poważnie traktować pewnych tekstów t4
Piszę, o zjednoczeniu graczy na niskie, na które w regulaminie nie zabezpieczyli się, wygrane...
W skali kraju (ok. 5 tys osób z tej strony, zobacz takie np.26. 22 los x 5000 os x jakaś stawka) - to mogłoby ICH trochę zaboleć...
madzia77>>
Masz rację, niestety... Nas, jako społeczeństwo, jednoczy dopiero ostre nieszczęście...
Czy na ten przykład, takie przyznanie na siedzibę, przez prezydenta pewnego ładnego miasta (prezydentowi, wybranemu w wolnych wyborach ) reprezentacyjnego zamku, jakiemuś hochsztaplerowi, jest już takim nieszczęściem ? ;)
I czy ktoś poniósł, jakąkolwiek, odpowiedzialność ?
W TS - zmiana stawek i rebranding ...No i...
Obecnie jest SIEDMIORO prowadzących
a co nowy, to większy CELEBRYTA
heh
Masz rację, niestety... Nas, jako społeczeństwo, jednoczy dopiero ostre nieszczęście...
Czy na ten przykład, takie przyznanie na siedzibę, przez prezydenta pewnego ładnego miasta (prezydentowi, wybranemu w wolnych wyborach ) reprezentacyjnego zamku, jakiemuś hochsztaplerowi, jest już takim nieszczęściem ? ;)
I czy ktoś poniósł, jakąkolwiek, odpowiedzialność ?
W TS - zmiana stawek i rebranding ...No i...
Obecnie jest SIEDMIORO prowadzących
a co nowy, to większy CELEBRYTA
heh
Czy ktoś może się orientuje, dlaczego
info o wysokości wygranych na stronie TS są umieszczone przez pół roku ?
Wiem, że to wynika z regulaminu...
Pytam -
- dlaczego ?
Tu, na tej prywatnej stronie, istnieje możliwość technologiczna :)
info o wysokości wygranych na stronie TS są umieszczone przez pół roku ?
Wiem, że to wynika z regulaminu...
Pytam -
- dlaczego ?
Tu, na tej prywatnej stronie, istnieje możliwość technologiczna :)
Witam
Opa>>"nic" nie pada ?!? A od jakiej kwoty, Twoim zdaniem zaczyna się "coś większego" ?
Notabene - gdzieś są podawane wysokości wygranych, czy jedynie w lottomatach,i jeśli to przez jaki czas ?
Ja osobiście w to nie gram, i nie widzę jakiejś specjalnej popularności...
I może mała ilość grających jest odpowiedzią na pytanie o ilość wygrywających...
SirMavins>>
Te Twoje typy, to w układzie jak wczoraj: xyz oraz A,
czy wręcz przeciwnie ?
pzdr
Opa>>"nic" nie pada ?!? A od jakiej kwoty, Twoim zdaniem zaczyna się "coś większego" ?
Notabene - gdzieś są podawane wysokości wygranych, czy jedynie w lottomatach,i jeśli to przez jaki czas ?
Ja osobiście w to nie gram, i nie widzę jakiejś specjalnej popularności...
I może mała ilość grających jest odpowiedzią na pytanie o ilość wygrywających...
SirMavins>>
Te Twoje typy, to w układzie jak wczoraj: xyz oraz A,
czy wręcz przeciwnie ?
pzdr
Pogodnych, zdrowych i spokojnych (z przerwami na okrzyki radości ok 14 i 22.15 ) nadchodzących świąt
uśmiechu, życzliwości i dystansu
serdecznie pzdr
uśmiechu, życzliwości i dystansu
serdecznie pzdr
dzień dobry
luke>>
mi, Kotku, kiedyś się śniło,że się z....m ...
i wiesz co ? Faktycznie sny się niesprawdzają... Majty miałem czyste,a jechałem do siedziby TS-a
kathy>>
nie bez powodu, mam nadzieję,że niezbyt autorytatywnie, sugeruję delikatne zmiany w tych Twoich "stałkach"...Po to właśnie,żebyś nie żałowała,że nie wysłałaś, no i faktycznie, żeby weszły wszystkie "Twoje" to trzeba mieć potężny fart :);)
Bo przecież, zazwyczaj wchodzi kilka i kilka obok ;)
pzdr
luke>>
mi, Kotku, kiedyś się śniło,że się z....m ...
i wiesz co ? Faktycznie sny się niesprawdzają... Majty miałem czyste,a jechałem do siedziby TS-a
kathy>>
nie bez powodu, mam nadzieję,że niezbyt autorytatywnie, sugeruję delikatne zmiany w tych Twoich "stałkach"...Po to właśnie,żebyś nie żałowała,że nie wysłałaś, no i faktycznie, żeby weszły wszystkie "Twoje" to trzeba mieć potężny fart :);)
Bo przecież, zazwyczaj wchodzi kilka i kilka obok ;)
pzdr
mysia-pysia>>
Przepraszam,że pytam,ale czy grałaś w szczęśliwy n. ?
- tam szansa była, powiedzmy, 1:5.5 mln, w jokerze będzie 1 do 8.5, czyli inaczej mówiąc, mniejsze szanse dla grającego, to większa atrakcja ? Ja, chyba, podziękuję...
No, ale może jutro, w kolekturze, ktoś spotka Jokera, a ten odgoni pecha...Kto wie ? Początkowe losowania mogą być niespodziankami
Przepraszam,że pytam,ale czy grałaś w szczęśliwy n. ?
- tam szansa była, powiedzmy, 1:5.5 mln, w jokerze będzie 1 do 8.5, czyli inaczej mówiąc, mniejsze szanse dla grającego, to większa atrakcja ? Ja, chyba, podziękuję...
No, ale może jutro, w kolekturze, ktoś spotka Jokera, a ten odgoni pecha...Kto wie ? Początkowe losowania mogą być niespodziankami
mysia-pysia>>
Jeśli masz na myśli "tu", to, w pewien sposób, zapewne masz rację...Kto w realu puszcza pełny system na 12 skreśleń ?
Pasko>>
czy jest opcja,żeby w typowaniach lotto i mini pojawiło się właśnie nie te max 12 skreśleń, a takie bardziej realne 7- 8, w miejsca niewykorzystane na typy wstawiamy np."x"-y ?
Jeśli masz na myśli "tu", to, w pewien sposób, zapewne masz rację...Kto w realu puszcza pełny system na 12 skreśleń ?
Pasko>>
czy jest opcja,żeby w typowaniach lotto i mini pojawiło się właśnie nie te max 12 skreśleń, a takie bardziej realne 7- 8, w miejsca niewykorzystane na typy wstawiamy np."x"-y ?
:]
Damy radę, na teraz - wpisuję te, co naprawdę wybrałem i
"skrajne z 40-tek " (owszem,niestety czasem się pokrywają ;))...
Może to i dobrze, sam zawsze powtarzam,że o wygranej wie Matka Boska i musi wiedzieć US :)
pzdr
Damy radę, na teraz - wpisuję te, co naprawdę wybrałem i
"skrajne z 40-tek " (owszem,niestety czasem się pokrywają ;))...
Może to i dobrze, sam zawsze powtarzam,że o wygranej wie Matka Boska i musi wiedzieć US :)
pzdr
taa, "już jutro, w każdej kolekturze będzie można" spotkać Jokera...
Czy ktoś wie, czemu nie można było wysyłać zakładów wcześniej ? Serwery by wytrzymały...
Więc dlaczego ???
Czy ktoś wie, czemu nie można było wysyłać zakładów wcześniej ? Serwery by wytrzymały...
Więc dlaczego ???
kathy>>
wdrażaniem to tłumaczyć mogą...Wiesz komu...
Dla takich np.operatorów lottomatów będzie nawet prościej...
A większa ilość występujących możliwości,przecież wiesz sama - nie zatkała by im bazy danych...
Skąd biorą, przewidywane, 250 tys ??? Owszem - mają namawiać, ale z opinii (że będzie mało grających) dommiemuję, że "dołożą" do tego interesu...
Ciekawych pytań do TS byłoby zresztą dużo, dużo więcej
Nieprawdaż ?
wdrażaniem to tłumaczyć mogą...Wiesz komu...
Dla takich np.operatorów lottomatów będzie nawet prościej...
A większa ilość występujących możliwości,przecież wiesz sama - nie zatkała by im bazy danych...
Skąd biorą, przewidywane, 250 tys ??? Owszem - mają namawiać, ale z opinii (że będzie mało grających) dommiemuję, że "dołożą" do tego interesu...
Ciekawych pytań do TS byłoby zresztą dużo, dużo więcej
Nieprawdaż ?
Dzień Dobry
spotkałem dziś w kolekturze Jokera
a imię jego 34
pzdr
PS
podobno dziś dość często przedstawia się także jako "13", wspominały mi o tym dwie osoby
spotkałem dziś w kolekturze Jokera
a imię jego 34
pzdr
PS
podobno dziś dość często przedstawia się także jako "13", wspominały mi o tym dwie osoby
Wędrowca netowy>>
TS nie stracił
Oni mają zawsze 50 %
straciliśmy My - gracze, ale oni mają nas... wiesz gdzie...
pzdr
TS nie stracił
Oni mają zawsze 50 %
straciliśmy My - gracze, ale oni mają nas... wiesz gdzie...
pzdr
bdom1977>>
Dobry Wieczór,liczby wybierałeś sam, czy z chybika ?
Ciekawi mnie zwłaszcza zakład z "13", bo podobno dużo tej liczby drukowały lottomaty ...
pzdr
Dobry Wieczór,liczby wybierałeś sam, czy z chybika ?
Ciekawi mnie zwłaszcza zakład z "13", bo podobno dużo tej liczby drukowały lottomaty ...
pzdr
OPA>>
nie chcę Cię martwić, ale nie wiadomo, czy TS pociągnie do końca roku ;)
nie chcę Cię martwić, ale nie wiadomo, czy TS pociągnie do końca roku ;)
Zapewne za chwilę będzie ogłoszona żałoba...
Na stronie TS już zmienili kolorystykę, ale chyba jeszcze nie wiadomo,czy będą losowania...
Na stronie TS już zmienili kolorystykę, ale chyba jeszcze nie wiadomo,czy będą losowania...
lila>>
masz rację w dwóch powyższych wpisach
- za dużo bałaganu by sobie wprowadzili w bazy, a zakłady jak na obecną chwilę można wysyłać...
- pilot "przeciągnął" i jemu zapewne przypiszą całą winę...
masz rację w dwóch powyższych wpisach
- za dużo bałaganu by sobie wprowadzili w bazy, a zakłady jak na obecną chwilę można wysyłać...
- pilot "przeciągnął" i jemu zapewne przypiszą całą winę...
lila>>
tego właśnie się obawiam...
Złe warunki, ale nic to... musimy właśnie tu wylądować, bo jeszcze pomyślą, że się "cykamy", że nie umiemy latać...
A polski pilot lata nawet na drzwiach od stodoły...
n'est-ce pas ?
;) / :(
tego właśnie się obawiam...
Złe warunki, ale nic to... musimy właśnie tu wylądować, bo jeszcze pomyślą, że się "cykamy", że nie umiemy latać...
A polski pilot lata nawet na drzwiach od stodoły...
n'est-ce pas ?
;) / :(
Slavo>>
cały cytat z JK brzmi niestety nieco mniej pochlebnie...
Ten dzisiejszy dramat jest zdaje się większy niż początkowo może się wydawać, bo na kogo teraz będzie zwalać się winę za swoją niekompetencję i nieudolność ?
cały cytat z JK brzmi niestety nieco mniej pochlebnie...
Ten dzisiejszy dramat jest zdaje się większy niż początkowo może się wydawać, bo na kogo teraz będzie zwalać się winę za swoją niekompetencję i nieudolność ?
titi>>
Jeśli nie wpadasz w ten przedział, od jakiego opadatkowują, to wypłacasz teoretycznie wszędzie...
tylko - żeby wypłacić, to - muszą mieć taką kasę...
a ostatnio - są z tym problemy...
próbuj w punktach z dużym obrotem - galerie handlowe, stacje benzynowe...
pzdr
Jeśli nie wpadasz w ten przedział, od jakiego opadatkowują, to wypłacasz teoretycznie wszędzie...
tylko - żeby wypłacić, to - muszą mieć taką kasę...
a ostatnio - są z tym problemy...
próbuj w punktach z dużym obrotem - galerie handlowe, stacje benzynowe...
pzdr
- Świadkowie katastrofy opowiadają, że samolot rozpadł się na kawałki, słychać było eksplozje. To wybuchło paliwo, którego w maszynie było około 20 ton. Świadkowie opowiadają, że samolot leciał mocno przechylony w lewą stronę. Tą stroną, skrzydłem zawadził w ziemię.
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100410/KATASTROFA_SAMOLOTU_PREZYDENTA/49967723
- O katastrofalnym stanie samolotów również może świadczyć szeroko opisywany przez media na początku 2008 roku fakt odejścia z 36. Specjalnego Pułku Lotnictwa Transportowego kilkunastu pilotów. Powód odejścia podany przez pilotów (oczywiście nieoficjalnie) to niskie zarobki oraz… fatalny stan samolotów.
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/rzadowe_nieloty_czyli_o_krok_od_katastrofy_109817.html#g5
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100410/KATASTROFA_SAMOLOTU_PREZYDENTA/49967723
- O katastrofalnym stanie samolotów również może świadczyć szeroko opisywany przez media na początku 2008 roku fakt odejścia z 36. Specjalnego Pułku Lotnictwa Transportowego kilkunastu pilotów. Powód odejścia podany przez pilotów (oczywiście nieoficjalnie) to niskie zarobki oraz… fatalny stan samolotów.
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/rzadowe_nieloty_czyli_o_krok_od_katastrofy_109817.html#g5
mag..>>
ładnie powiedziane
dobranoc Państwu
pzdr
PS
w wyniku dzisiejszego dramatu lekko umyka ocenie,że
- wczoraj padło 10/10
- w Jokerze było trochę więcej wygranych niż w TSN, ale czy nie jest to efekt pierwszego losowania ???
ładnie powiedziane
dobranoc Państwu
pzdr
PS
w wyniku dzisiejszego dramatu lekko umyka ocenie,że
- wczoraj padło 10/10
- w Jokerze było trochę więcej wygranych niż w TSN, ale czy nie jest to efekt pierwszego losowania ???
KOCIO>>
możesz mi napisać , co Twoim zdaniem, jest dobrego w wysłaniu na 15 losowań ?
Zakładasz,że zapchasz IM bazę danych ?
Ja akurat - nie cierpię wysyłać na wiele losowań ;)
możesz mi napisać , co Twoim zdaniem, jest dobrego w wysłaniu na 15 losowań ?
Zakładasz,że zapchasz IM bazę danych ?
Ja akurat - nie cierpię wysyłać na wiele losowań ;)
SirMavins>>
-a na co w J liczyłeś ?
wczorajsze ilościowe wyniki to i tak sukces przed pewnym padnięciem (mam zresztą wrażenie - zamierzonym )
cztery tys. wcelowanych Jokerów + 0/4 ,to wynik jaki standardowo był osiągany w tsn przy dobrej kumulacji...
I jeszcze - J+3/4 minus podatek to jednak bliżej 4 niz 5 ;)
-a na co w J liczyłeś ?
wczorajsze ilościowe wyniki to i tak sukces przed pewnym padnięciem (mam zresztą wrażenie - zamierzonym )
cztery tys. wcelowanych Jokerów + 0/4 ,to wynik jaki standardowo był osiągany w tsn przy dobrej kumulacji...
I jeszcze - J+3/4 minus podatek to jednak bliżej 4 niz 5 ;)
mnie w J. dziwi
- suma wypłaconych wygranych wyniosła 223,864 pln, a nie zapowiadane 250 tys. ...
- prawdopodobieństwa- J+2 1:1335,a J+1 1:137 czyli 10 do 1
popatrzmy na trafione i wypłaty J+2 164x, natomiast J+1 1640x, czyż nie IDEALNIE ?
- suma wypłaconych wygranych wyniosła 223,864 pln, a nie zapowiadane 250 tys. ...
- prawdopodobieństwa- J+2 1:1335,a J+1 1:137 czyli 10 do 1
popatrzmy na trafione i wypłaty J+2 164x, natomiast J+1 1640x, czyż nie IDEALNIE ?
;)
a wysokość wygranych ...
np.19 lutego 2010 w TSN było pięć wygranych III stopnia po 1708.30, dla tego typu ciekawostek zły jestem, że w regulaminie zastrzegli sobie trzymanie danych przez 6 miesięcy...
serdecznie
pzdr
a wysokość wygranych ...
np.19 lutego 2010 w TSN było pięć wygranych III stopnia po 1708.30, dla tego typu ciekawostek zły jestem, że w regulaminie zastrzegli sobie trzymanie danych przez 6 miesięcy...
serdecznie
pzdr
KOCIO>>
każda droga dobra, jeśli doprowadzi do celu...
Pasko>>
z powodu tej gwarantowanej puli myślę,że trochę przeceniasz ilość zawartych zakładów...
pzdr
każda droga dobra, jeśli doprowadzi do celu...
Pasko>>
z powodu tej gwarantowanej puli myślę,że trochę przeceniasz ilość zawartych zakładów...
pzdr
Przewidywana kwota na J+4/4, na najbliższe losowanie, na stronie TS, wyświetlała się dziś jako 350 tys -
więc przyrosło o 100tys , czy tak ?
50 % wpływów idzie na wypłaty, czyli zawarto 200tys zakładów, czy taki wynik zawiera błąd ?
Prawda jest taka, że nie możemy tego w żaden sposób sprawdzić...A skoro nie można liczyć na żadne ABW,CBŚ,CIA,FBI,FSB,KGB, czy MI5, to może wpadnijmy tam wesołą gromadką i prześwietlmy rzetelność :)
Za taką postać Jokera, to sobie jeszcze premie przyznali
A jeśli chcą TOTO rozłożyć ( a może chcą - niższa cena z pewnej perspektywy może być duuuużą zaletą...) to w zasadzie, czemu się dziwimy ?
więc przyrosło o 100tys , czy tak ?
50 % wpływów idzie na wypłaty, czyli zawarto 200tys zakładów, czy taki wynik zawiera błąd ?
Prawda jest taka, że nie możemy tego w żaden sposób sprawdzić...A skoro nie można liczyć na żadne ABW,CBŚ,CIA,FBI,FSB,KGB, czy MI5, to może wpadnijmy tam wesołą gromadką i prześwietlmy rzetelność :)
Za taką postać Jokera, to sobie jeszcze premie przyznali
A jeśli chcą TOTO rozłożyć ( a może chcą - niższa cena z pewnej perspektywy może być duuuużą zaletą...) to w zasadzie, czemu się dziwimy ?
TS prowadził kiedyś zakłady sportowe - mecze ligi polskiej i angielskiej...Świat idzie do przodu, a tu teraz jest z tym problem...
TS zarządza wyścigami konnymi...Wiecie, jaki to teren...?
Na blankiecie MM zrobić rubrykę - 1los, 2los - to z punktu widzenia czytnika w lottomacie - nie do zrealizowania ?
6 miesięczna baza danych o wysokości wygranych - żal
itd itp
TS zarządza wyścigami konnymi...Wiecie, jaki to teren...?
Na blankiecie MM zrobić rubrykę - 1los, 2los - to z punktu widzenia czytnika w lottomacie - nie do zrealizowania ?
6 miesięczna baza danych o wysokości wygranych - żal
itd itp
za załogę, lądującą wbrew poleceniom
koooorwa, wbrew czyim poleceniom
za załogę, której zdjęć nigdzie nie umieszczają
za zwykłych Ludzi
cześć ICH pamięci
koooorwa, wbrew czyim poleceniom
za załogę, której zdjęć nigdzie nie umieszczają
za zwykłych Ludzi
cześć ICH pamięci
Witam
De mortuis aut bene, aut nihil -
nie dlatego,że "śmierć czyni lepszym" tylko dlatego, że zmarły bronić się nie może...Jednak, niezależnie od sympatii politycznych, to co teraz się wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie...Może odzywa się bojaźń Boża, i zauważają,że to Oni mogliby być wczoraj w tym niefortunnym miejscu ...Może skromni mieszkańcy skromnych siedzib na polankach,na mazurach faktycznie zauważają swoją małość w stosunku do przedwczorajszego kartofla i czarownicy
Może się boją, że nie będzie na kogo zwalać winy...
pzdr
De mortuis aut bene, aut nihil -
nie dlatego,że "śmierć czyni lepszym" tylko dlatego, że zmarły bronić się nie może...Jednak, niezależnie od sympatii politycznych, to co teraz się wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie...Może odzywa się bojaźń Boża, i zauważają,że to Oni mogliby być wczoraj w tym niefortunnym miejscu ...Może skromni mieszkańcy skromnych siedzib na polankach,na mazurach faktycznie zauważają swoją małość w stosunku do przedwczorajszego kartofla i czarownicy
Może się boją, że nie będzie na kogo zwalać winy...
pzdr
OPA>>
może zakładzik ? Joker - NIE wypali
na pierwsze losowanie trochę zakładów poszło
prezesi za koncepcję kasę wzieli
i tyle
zresztą - sam zobaczysz
może zakładzik ? Joker - NIE wypali
na pierwsze losowanie trochę zakładów poszło
prezesi za koncepcję kasę wzieli
i tyle
zresztą - sam zobaczysz
OPA>>
Ilu takich jest ?
270 na tydzień ? x 4 tygodnie ? Czyli wkładamy 1080, a (fakt,że na pewno :)) odbieramy z każdego losowania 10 zeta...Pogadaj z ludźmi o ich zarobkach...
Jak myślisz - dlaczego zwiększa się ilość grających w mini ?
Przecież, bądźmy szczerzy, nic innego tak nie rozkłada TS jak podwyżki stawek
pzdr
Ilu takich jest ?
270 na tydzień ? x 4 tygodnie ? Czyli wkładamy 1080, a (fakt,że na pewno :)) odbieramy z każdego losowania 10 zeta...Pogadaj z ludźmi o ich zarobkach...
Jak myślisz - dlaczego zwiększa się ilość grających w mini ?
Przecież, bądźmy szczerzy, nic innego tak nie rozkłada TS jak podwyżki stawek
pzdr
OPA>>
Tak - wysokie kumulacje powodowały ogólnonarodowy amok
Pamiętam potężne kolejki do kolektur
Szybko przyrastające kumulacje (nawet 40 mln)
Tylko - ile kosztował wtedy zakład ?
I jaka była wtedy % prowizja od obrotu ?
pzdr
Tak - wysokie kumulacje powodowały ogólnonarodowy amok
Pamiętam potężne kolejki do kolektur
Szybko przyrastające kumulacje (nawet 40 mln)
Tylko - ile kosztował wtedy zakład ?
I jaka była wtedy % prowizja od obrotu ?
pzdr
OPA>>
7% było, czy jest ? Bo teraz słyszałem o 3-5 %...
I czyż nie zrobili tak, że wysokość tego procentu zależy od wysokości utargu ?
I jeszcze jedno - nie jestem ze skarbowego ;)
pzdr
7% było, czy jest ? Bo teraz słyszałem o 3-5 %...
I czyż nie zrobili tak, że wysokość tego procentu zależy od wysokości utargu ?
I jeszcze jedno - nie jestem ze skarbowego ;)
pzdr
najemnik69>>
Witam.Nie trzeba tych urzędoli w kontekście poznania prowizji TS-a, czy tak całkiem całkiem ???
okraska>>
jeśli ze mną się tak waćpan zgadzasz, to czemu na neptuna żeś pan tak naskoczył ?!?
dziękuję za wczorajsze
mądre wpisy
zwłaszcza
mag.. i hosi
dobranoc Państwu
Witam.Nie trzeba tych urzędoli w kontekście poznania prowizji TS-a, czy tak całkiem całkiem ???
okraska>>
jeśli ze mną się tak waćpan zgadzasz, to czemu na neptuna żeś pan tak naskoczył ?!?
dziękuję za wczorajsze
mądre wpisy
zwłaszcza
mag.. i hosi
dobranoc Państwu
KOCIO>>
nikt nikogo nie zmusza - ok
ale przez tworzenie monopolu czegoś jakby zabrania, czyż nie ? Jak myślisz - MUSZĄ zabierać połowę z wpływów dla siebie ? Czy są poprostu - pazerni ?
pzdr
nikt nikogo nie zmusza - ok
ale przez tworzenie monopolu czegoś jakby zabrania, czyż nie ? Jak myślisz - MUSZĄ zabierać połowę z wpływów dla siebie ? Czy są poprostu - pazerni ?
pzdr
okraska>>
neptun nie napadł na zmarłego człowieka -
napisał tylko,że nie lubi polityków
i powtórzył to (w różnej formie) co najmniej ze dwa razy
a także dwa razy wczoraj przeczytałem,że szkoda że nie było było tam kogoś innego...
a ponieważ - nie życz drugiemu...
wolę tok myślenia neptuna
pzdr
neptun nie napadł na zmarłego człowieka -
napisał tylko,że nie lubi polityków
i powtórzył to (w różnej formie) co najmniej ze dwa razy
a także dwa razy wczoraj przeczytałem,że szkoda że nie było było tam kogoś innego...
a ponieważ - nie życz drugiemu...
wolę tok myślenia neptuna
pzdr
madzia77>>
:)
nie podziwiaj więc mojej głupoty
tylko - sprawdźmy, czy król jest nagi
wszystkich graczy w Jokera informuję o temacie na
Forum/Joker - zestawy liczb chybił-trafił z lottomatu
miłego dnia
dla wszystkich
:)
nie podziwiaj więc mojej głupoty
tylko - sprawdźmy, czy król jest nagi
wszystkich graczy w Jokera informuję o temacie na
Forum/Joker - zestawy liczb chybił-trafił z lottomatu
miłego dnia
dla wszystkich
howgh
z podanego (przez luke) ciągu (wybrałem losowo i przypadkowo) pierwsze 15 i ostatnie 5, po to żeby ograniczyć zakres do możliwej do rozpisania w jakimś rozsądnym systemie dwudziestki...
Cztery razy, w tym roku, weszłoby 10/20 - to dobry wynik
pozostaje na PRZYSZŁOŚĆ dobrze wybrać i SZCZĘŚLIWIE rozpisać
pzdr
z podanego (przez luke) ciągu (wybrałem losowo i przypadkowo) pierwsze 15 i ostatnie 5, po to żeby ograniczyć zakres do możliwej do rozpisania w jakimś rozsądnym systemie dwudziestki...
Cztery razy, w tym roku, weszłoby 10/20 - to dobry wynik
pozostaje na PRZYSZŁOŚĆ dobrze wybrać i SZCZĘŚLIWIE rozpisać
pzdr
tak jest, wlm, niestety...
rzeczywistość "skrzeczy" ;)
kathy>>
witam
jak pogoda, nad dużą wodą ?
rzeczywistość "skrzeczy" ;)
kathy>>
witam
jak pogoda, nad dużą wodą ?
:O
ale - kiedy u Was nie wieje ?
w centralnej - na razie nie wieje,chmury z przejaśnieniami,
o 22.15 ma się zrobić suuuuuper pogodnie
pzdr
ale - kiedy u Was nie wieje ?
w centralnej - na razie nie wieje,chmury z przejaśnieniami,
o 22.15 ma się zrobić suuuuuper pogodnie
pzdr
maras>>
szanuję Twoje dobre chęci
Także uważam, że należy czcić pamięć zmarłych, ale...
czy trzeba instytucjonalizować ?
BZ WBK to bank zdaje się irlandzki ? Płacą (nie wierzę, że małe) pieniądze za reklamę depardieu, willisowi, jeszcze takiemu jednemu niewysokiemu - ja, ze skromnym datkiem do tego towarzystwa, to zdaje się jakoś nie pasuję
szanuję Twoje dobre chęci
Także uważam, że należy czcić pamięć zmarłych, ale...
czy trzeba instytucjonalizować ?
BZ WBK to bank zdaje się irlandzki ? Płacą (nie wierzę, że małe) pieniądze za reklamę depardieu, willisowi, jeszcze takiemu jednemu niewysokiemu - ja, ze skromnym datkiem do tego towarzystwa, to zdaje się jakoś nie pasuję
Zaś zakładając,że to nie jest "prawidziwie losowe losowanie"
to obawiam się,że tym bardziej "wszystko może"
pzdr
to obawiam się,że tym bardziej "wszystko może"
pzdr
luke>>
a masz taki komp ? wiesz na jakim TS pracuje ? oj, zdziwiłbyś się... No i ta baza...
madzia77>>
Podejrzliwie, to ja nawet na siebie zerkam
zobacz - tą drugą stronę - nikt nie chce się dać obedrzeć z marzeń i nie wpisuje na forum, co mu maszyna losowo wydrukowała...A byłoby to szalenie ciekawe doświadczenie - zobaczyć drugi taki sam, albo chociaż podobny zestaw...Czyż nie ? Przez jakiś czas napewno będę wpisywał, co mi na kuponie wydrukowali
pzdr
a masz taki komp ? wiesz na jakim TS pracuje ? oj, zdziwiłbyś się... No i ta baza...
madzia77>>
Podejrzliwie, to ja nawet na siebie zerkam
zobacz - tą drugą stronę - nikt nie chce się dać obedrzeć z marzeń i nie wpisuje na forum, co mu maszyna losowo wydrukowała...A byłoby to szalenie ciekawe doświadczenie - zobaczyć drugi taki sam, albo chociaż podobny zestaw...Czyż nie ? Przez jakiś czas napewno będę wpisywał, co mi na kuponie wydrukowali
pzdr
madzia77>>
oczywiście, masz rację - nie zajrzą tam wszyscy grający, ba
tu, na tej stronie, aktywnymi graczami nie są wszyscy...
Wiesz, jeśli mój wynik Jokera ma być fartowny i ktoś go "podbierze" - to ma 10 zeta - niech jeszcze się, hehe FSZCZELI
w 4/4 hehe, pożyjemy zobaczymy...
czarodziejka83>>
jeśli są ustawiane, to jest kontrola
pzdr
oczywiście, masz rację - nie zajrzą tam wszyscy grający, ba
tu, na tej stronie, aktywnymi graczami nie są wszyscy...
Wiesz, jeśli mój wynik Jokera ma być fartowny i ktoś go "podbierze" - to ma 10 zeta - niech jeszcze się, hehe FSZCZELI
w 4/4 hehe, pożyjemy zobaczymy...
czarodziejka83>>
jeśli są ustawiane, to jest kontrola
pzdr
czarodziejko83>>
nie liczyłbym na to
TS jest jak żona cezara
tego z trzeciego piętra ;)
pzdr
PS
Czarek, nic do Ciebie nie mam, wręcz przeciwnie :)
nie liczyłbym na to
TS jest jak żona cezara
tego z trzeciego piętra ;)
pzdr
PS
Czarek, nic do Ciebie nie mam, wręcz przeciwnie :)
bog65>>
o to to ...
właśnie, o takie opinie mi chodziło, jak tu zaglądałem...
dzięki - więc nie ja jeden mam takie odczucia...
pzdr
PS
może słówko ktoś z Targowej, o spiskowcach i oszołomach ?
o to to ...
właśnie, o takie opinie mi chodziło, jak tu zaglądałem...
dzięki - więc nie ja jeden mam takie odczucia...
pzdr
PS
może słówko ktoś z Targowej, o spiskowcach i oszołomach ?
Czy są tu jacyś BANI ?
Bo, niechciałbym być nieelegancki...
Mnie ktoś zrugał za "kwadratowe kule"...
Potem było o teoriach spiskowych...
Ale w innym miejscu ,tu na tej str. czytałem, że mogą przecież także "manipulować mniejszymi ilościami trafień"...
A ja, jak już raz pisałem - chciałbym mieć za przeciwnika tylko prawdopodobieństwo, a nie sztuczki-magiczki
pzdr
Bo, niechciałbym być nieelegancki...
Mnie ktoś zrugał za "kwadratowe kule"...
Potem było o teoriach spiskowych...
Ale w innym miejscu ,tu na tej str. czytałem, że mogą przecież także "manipulować mniejszymi ilościami trafień"...
A ja, jak już raz pisałem - chciałbym mieć za przeciwnika tylko prawdopodobieństwo, a nie sztuczki-magiczki
pzdr
emeryt>>
to może być słabo płatne, bo "28" zawierało się w serii liczb, które puścili w swojej reklamie (8,16,18,28, moja jasna cholera 34 i zdaje się coś tam jeszcze) ...
niech więc maszyna Ci dobrze zrobi w 4/4
pzdr
to może być słabo płatne, bo "28" zawierało się w serii liczb, które puścili w swojej reklamie (8,16,18,28, moja jasna cholera 34 i zdaje się coś tam jeszcze) ...
niech więc maszyna Ci dobrze zrobi w 4/4
pzdr
Witam neptun>>
wśród Twoich są trzy z moich...
a jakiś mały Jok e rek ?
nie daj sobie tylko w 4/4 wcisnąć 32...
bo mi w dwóch zakładach powtórzyło ...
albo może właśnie - proś, aby było ? :)
pzdr
wśród Twoich są trzy z moich...
a jakiś mały Jok e rek ?
nie daj sobie tylko w 4/4 wcisnąć 32...
bo mi w dwóch zakładach powtórzyło ...
albo może właśnie - proś, aby było ? :)
pzdr
tomcio1972>>
thx
Cóż, przy tej ilości danych trudno o jakieś wnioski :)
Na razie jak widać wystąpiły 2 powtórki - ja mam 2x "32", no i Ty i ja mamy po 1x "03"...Zobaczymy ;)
W zapisie, jaki proponowałem chciałem, żeby była godzina, bo zastanawiam się, czy "random" w systemie TS nie jest jakoś sprzężony z zegarem...Wiesz - podobieństwa, w skali kraju, drukowane na blankiety do koszolandii...
Dobrego cygara z lampką...
i jeszcze raz dzięki
thx
Cóż, przy tej ilości danych trudno o jakieś wnioski :)
Na razie jak widać wystąpiły 2 powtórki - ja mam 2x "32", no i Ty i ja mamy po 1x "03"...Zobaczymy ;)
W zapisie, jaki proponowałem chciałem, żeby była godzina, bo zastanawiam się, czy "random" w systemie TS nie jest jakoś sprzężony z zegarem...Wiesz - podobieństwa, w skali kraju, drukowane na blankiety do koszolandii...
Dobrego cygara z lampką...
i jeszcze raz dzięki
vento>>
Dobry wieczór
Po pierwsze - Najpierw napiszę Ci, czemu, coś mnie tak kiedyś zbulwersowało...
Moją prababkę z dzieckiem usmażyli w piwnicy w '44 romantyczni wielbiciele Goethego i Mozarta...
Owszem, byli różni, bo dziadek natrzaskał jakiegoś podoficera po mordzie (poszło o kobietę), a ten Go "nierozpoznał"...To gdzieś siedzi we mnie...
Po drugie - Bądź ostrożny z podawaniem numerów kart w necie, ktoś mi ostatnio opowiadał, jak został wycyckany...
Raz, będąc w Stanach coś kupił, a potem, i to niezmiernie Go dziwi - łajdaczył się po kasynach.I może się w pompkę...
pzdr
Dobry wieczór
Po pierwsze - Najpierw napiszę Ci, czemu, coś mnie tak kiedyś zbulwersowało...
Moją prababkę z dzieckiem usmażyli w piwnicy w '44 romantyczni wielbiciele Goethego i Mozarta...
Owszem, byli różni, bo dziadek natrzaskał jakiegoś podoficera po mordzie (poszło o kobietę), a ten Go "nierozpoznał"...To gdzieś siedzi we mnie...
Po drugie - Bądź ostrożny z podawaniem numerów kart w necie, ktoś mi ostatnio opowiadał, jak został wycyckany...
Raz, będąc w Stanach coś kupił, a potem, i to niezmiernie Go dziwi - łajdaczył się po kasynach.I może się w pompkę...
pzdr
Pasko>>
Może w ramach ogólnonarodowego pojednania, zmian itd itp
jakaś amnestia, abolicja ?
pzdr
Może w ramach ogólnonarodowego pojednania, zmian itd itp
jakaś amnestia, abolicja ?
pzdr
Z propozycji pojawiających się po godz. 22
dostawca marzeń nie skorzystał ;)
Przypominam,że "18", była liczbą z ICH reklamy...
luke>>
tego, niestety niesłyszałem,
a szkoda, bo usłyszeć jak prawdę mówią - bezcenne
dobranoc wszystkim
dostawca marzeń nie skorzystał ;)
Przypominam,że "18", była liczbą z ICH reklamy...
luke>>
tego, niestety niesłyszałem,
a szkoda, bo usłyszeć jak prawdę mówią - bezcenne
dobranoc wszystkim
Dzień Dobry
Zaraz popłaczę się ze śmiechu...Przez Jokera...
Bo "poprawiły" się (jak cholera) warunki gry - a wygrywających jest więcej niż w numerku. Fenomen do opracowań naukowych...
Zresztą spojrzyjmy:
1-e losowanie szacunkowo 339192 zakłady, J+0 4400x
2-e losowanie szac 232700 zakł, J+0 4819x,więc około dwa(!) razy więcej niż w ostatnich TSN. We mnie budzi to zdziwienie...Pamiętacie, ile było zawieranych (średnio) numerków ?
Pasko>>
czy archiwalne dane dotyczące TSN zdjąłeś ze strony, czy tak słabo się tu poruszam ?
pzdr
Zaraz popłaczę się ze śmiechu...Przez Jokera...
Bo "poprawiły" się (jak cholera) warunki gry - a wygrywających jest więcej niż w numerku. Fenomen do opracowań naukowych...
Zresztą spojrzyjmy:
1-e losowanie szacunkowo 339192 zakłady, J+0 4400x
2-e losowanie szac 232700 zakł, J+0 4819x,więc około dwa(!) razy więcej niż w ostatnich TSN. We mnie budzi to zdziwienie...Pamiętacie, ile było zawieranych (średnio) numerków ?
Pasko>>
czy archiwalne dane dotyczące TSN zdjąłeś ze strony, czy tak słabo się tu poruszam ?
pzdr
Podobno
Włodarze TS doszli do wniosku,że losowania to forma rozrywki...
Ze względu na żałobę zawieszone zostają transmisje telewizyjne
Hipokryzja nie ma jednak granic - losowania odbywać się będą normalnie
Włodarze TS doszli do wniosku,że losowania to forma rozrywki...
Ze względu na żałobę zawieszone zostają transmisje telewizyjne
Hipokryzja nie ma jednak granic - losowania odbywać się będą normalnie
mariuncio75>>
przepraszam
nie chciałem dublować Twojego wpisu
pisaliśmy pewnie jednocześnie
pzdr
przepraszam
nie chciałem dublować Twojego wpisu
pisaliśmy pewnie jednocześnie
pzdr
kocio>>
jeszcze grywam, (jeszcze, bo zastanawiam się czy nie zrezygnować ) a czemu pytasz?
jeszcze grywam, (jeszcze, bo zastanawiam się czy nie zrezygnować ) a czemu pytasz?
SirMavins>>
kiedyś szybciej się kumulowało...
Zerknij, ile płaconych było trójek...
A gdzie podziało się dokładanie do puli (były takie cuda - ze dwa razyna, przy trzeciej, czy czwartej kumulowanej mieli dokładać kaski) w celu podniesienia atrakcyjności...
Cuda cuda
kiedyś szybciej się kumulowało...
Zerknij, ile płaconych było trójek...
A gdzie podziało się dokładanie do puli (były takie cuda - ze dwa razyna, przy trzeciej, czy czwartej kumulowanej mieli dokładać kaski) w celu podniesienia atrakcyjności...
Cuda cuda