Wpisy 107 813 – 107 912
24 kwietnia 2010 00:07 → 24 kwietnia 2010 21:14, 100 wpisów
Od wprowadzenia Jokera grałem w niego dwa razy niestety z mizernym skutkiem. Oglądałem losowania w necie i trochę się dziwie, że te 4 z 50 to losują w maszynie jak do Multi Multi, a nie takiej jak używane są w Lotto , Mini Lotto czy losowaniu 1 z 36 w Jokerze.
Witam w sobotę.
Joker - wygrane.
J+4 - 0000 - 0,00 zł
J+3 - 0008 - 1 691,10 zł
J+2 - 0249 - 51,80 zł
J+1 - 2362 - 10,00 zł
J+0 - 6236 - 10,00 zł
0+4 - 0000 - 0,00 zł
0+3 - 0128 - 51,80 zł
Logicznie rozumując wygrane za J+0 i J+1 POWINNY BYĆ RÓŻNE.
Chyba J+1>J+0 ???
U mnie 2 x 0J +1 = ZERO!!!
Ale mam nadzieję, że moje 10 zeta komuś się przydało.
Joker - wygrane.
J+4 - 0000 - 0,00 zł
J+3 - 0008 - 1 691,10 zł
J+2 - 0249 - 51,80 zł
J+1 - 2362 - 10,00 zł
J+0 - 6236 - 10,00 zł
0+4 - 0000 - 0,00 zł
0+3 - 0128 - 51,80 zł
Logicznie rozumując wygrane za J+0 i J+1 POWINNY BYĆ RÓŻNE.
Chyba J+1>J+0 ???
U mnie 2 x 0J +1 = ZERO!!!
Ale mam nadzieję, że moje 10 zeta komuś się przydało.
Robal 36 po przemyśleniu głębokim sypie głowę popiołem i uznaję żem niewdzięcznik.Najwidoczniej miałem zbyt wygórowane oczekiwania względem nowej formuły losowań.Ale,medialne zapowiedzi były takie zachęcające....Pewnie chcieli dobrze a wyszło jak zawsze.
W Expekcie moja pomyłka uratowała mi kupon.
Jak się zaraz po obstawieniu i zatwierdzeniu dopatrzyłem,że w meczu
Istres - Brest zamiast na faworyta poztawić 2 z remisową podpórką
postawilem na tę pierwszą,która szlaja się w ogonie tabeli ,myślalem,że mnie trafi.I stał się cud!Ale podobno szczęście sprzyja dobrym!
Czego i czytającym ten wpis życzę.
Bądzcie dobrzy!
W Expekcie moja pomyłka uratowała mi kupon.
Jak się zaraz po obstawieniu i zatwierdzeniu dopatrzyłem,że w meczu
Istres - Brest zamiast na faworyta poztawić 2 z remisową podpórką
postawilem na tę pierwszą,która szlaja się w ogonie tabeli ,myślalem,że mnie trafi.I stał się cud!Ale podobno szczęście sprzyja dobrym!
Czego i czytającym ten wpis życzę.
Bądzcie dobrzy!
I jeszcze jedna mała dygresja.
Ale, spokojnie i miło na czacie się zrobiło!
Jeden (nareszcie właściwy) ban i proszę!
Adminie-błogosławić chwilę która Cię oświeciła.
Ale, spokojnie i miło na czacie się zrobiło!
Jeden (nareszcie właściwy) ban i proszę!
Adminie-błogosławić chwilę która Cię oświeciła.
Uwaga na stronę: multimultiplus.dbv.pl
Pomyśl zanim zagrasz bo możesz umoczyć dużo kasy!!! Progresje na 19 progu w parkach i 12 w bukmacherce - porażka.
Odblokujcie mi forum choć na trochę :)
Pomyśl zanim zagrasz bo możesz umoczyć dużo kasy!!! Progresje na 19 progu w parkach i 12 w bukmacherce - porażka.
Odblokujcie mi forum choć na trochę :)
CIEń PORAŻKA TO TY JESTEŚ
ja tam gram i nie narzekam ,
a jak masz 2,5 i nie stać cię na grę to wydaj je na bułki.
wymądrzały bucu
ja tam gram i nie narzekam ,
a jak masz 2,5 i nie stać cię na grę to wydaj je na bułki.
wymądrzały bucu
poza tym z tego co wiem , to są tu osoby
które do 19 poziomów jednej liczby nie mogą trafić, brnąc w koszta ponad 5 tyś -wiadomo o kogo chodzi ,a jak już pisałem
stawka 200zł- (19 poziom w parkach)to majątek
to nawet nie mamy o czym mówić. jak już się tak rozpisujesz to napisz też że w tej chwili zysk z 3 zestawów wynosi ponad 1,100zł
które do 19 poziomów jednej liczby nie mogą trafić, brnąc w koszta ponad 5 tyś -wiadomo o kogo chodzi ,a jak już pisałem
stawka 200zł- (19 poziom w parkach)to majątek
to nawet nie mamy o czym mówić. jak już się tak rozpisujesz to napisz też że w tej chwili zysk z 3 zestawów wynosi ponad 1,100zł
vovo - Ty się lepiej nie odzywaj.
Jako zachętę dla Twojej super gry podaję, że ostatnio trzeba było mieć 1440 oraz 640, żeby wygrać.
A obecnie jest już 190 złotych na minus.
Więc to gra nie dla wszystkich.
A podawanie wygranej kwoty, <> 2300 bez kosztów...popatrz na koszty i przestań pisać te swoje farmazony.
Jako zachętę dla Twojej super gry podaję, że ostatnio trzeba było mieć 1440 oraz 640, żeby wygrać.
A obecnie jest już 190 złotych na minus.
Więc to gra nie dla wszystkich.
A podawanie wygranej kwoty, <> 2300 bez kosztów...popatrz na koszty i przestań pisać te swoje farmazony.
"z 3 zestawów wynosi ponad 1,100zł"
A ile trzeba było włożyć tez podasz, czy zafałszujesz?
A ile trzeba było włożyć tez podasz, czy zafałszujesz?
Poważna gra nie jest dla dzieci którzy mają 2,5 i chcieli by co losowanie wygrać ,to inwestycja , a każda inwestycja nosi za sobą koszta, masz rację było tak koszt na 19 progu 1400 zł ,i co z tego jak w tym momencie z tego zestawu mam blisko 500zł zysku ?
poza tym 19 poziom trafił się pierwszy raz od 4 miesięcy gry
(wejdź w archiwum)
(wejdź w archiwum)
A ile osób stać, aby w 10 dni wyłożyć 1400, bez gwarancji, że się zwróci?
Niewiele.
Sam się zastanów, czy nie lepiej zmniejszyć ilość parek, a zwiększyć trafianie, czyli zmniejszyć ilość progów?
Przyciągnęło by to rzesze.
Niewiele.
Sam się zastanów, czy nie lepiej zmniejszyć ilość parek, a zwiększyć trafianie, czyli zmniejszyć ilość progów?
Przyciągnęło by to rzesze.
vovo piszesz że ta gra nie dla dzieci a trzeba być naiwnym jak dziecko żeby wejść w tę waszą grę. Za reklamę strony z płatnymi typami już tobie i tobie podobnym dziękujemy.
no nie każdego, ale co to jest w porównaniu do nie trafionych
inwestycji biznesowych.? tak już w życiu jest , nie masz kasy?
jesteś biedny ?To będziesz biedny.
inwestycji biznesowych.? tak już w życiu jest , nie masz kasy?
jesteś biedny ?To będziesz biedny.
kulkomaniak, nie ma za co
a teraz weź 2,5 i leć wspomóc finansowo TS
a teraz weź 2,5 i leć wspomóc finansowo TS
O tej biedzie itp nie ma ani słowa.
A to powinno być grubymi literami i na czerwono + flash.
kulkomaniaku - nie ma nic złego w tym, że ktoś oferuje swoją wiedzę za kasę. Lecz jak wchodzisz i kupujesz typ a potem zamiast mieć z tego kasę ja tracisz to sam wiesz co czujesz.
ZMNIEJSZENIE ilości progów dla parek do powiedzmy 2-3 byłoby najrozsądniejsze, a przyciągnęło by to dużo tych, co nie umieją typować a chcą coś zyskać.
A to powinno być grubymi literami i na czerwono + flash.
kulkomaniaku - nie ma nic złego w tym, że ktoś oferuje swoją wiedzę za kasę. Lecz jak wchodzisz i kupujesz typ a potem zamiast mieć z tego kasę ja tracisz to sam wiesz co czujesz.
ZMNIEJSZENIE ilości progów dla parek do powiedzmy 2-3 byłoby najrozsądniejsze, a przyciągnęło by to dużo tych, co nie umieją typować a chcą coś zyskać.
Ludzie o czym my piszemy.
Przecież to proste, nie macie kasy to możecie walczyć z lotkiem, tylko niestety jest to walka z wiatrakami.
Pozdrawiam was
Przecież to proste, nie macie kasy to możecie walczyć z lotkiem, tylko niestety jest to walka z wiatrakami.
Pozdrawiam was
Wielonikowa mało Ci jednego bana ,znowu szukasz zaczepki?.
Jak Ty nie potrafisz żyć bez zadymy.
Jak Ty nie potrafisz żyć bez zadymy.
SirMavins każdy typ grany progresją może wygenerować albo zysk albo stratę.I tak samo jest z typami kupionymi od yoyo czy jak mu tam.Jest to zwykłe naciągactwo.
Witam Wszystkich !!!!!! :)
Dlatego ja nie gram i innych przestrzegam.
Dla mnie zysk z inwestycji jest nienaruszalny,a tam proszę jak najbardziej i jeszcze się cieszą.
To niedorzeczne.
Dla mnie zysk z inwestycji jest nienaruszalny,a tam proszę jak najbardziej i jeszcze się cieszą.
To niedorzeczne.
Flanelciu wielonikowa a kim Ty jesteś żeby mi mówić do czego mogę się mieszać a do czego nie. Pomyliłaś mnie chyba z Weroniką.
wielonickowy jak czujesz powołanie aby przestrzegać ludzi przed naciągaczami to zacznij od Totalizatora Sportowego,tam to dopiero są stawki i prawdopodobieństwo wygranej.
Jak do tej pory nic o tym nie wspomniałeś ?
Jak do tej pory nic o tym nie wspomniałeś ?
SirMavins daleko jej do Rosati bo jest podobna do mamusi.
wielonickowy brak ci argumentów to rodziny się czepiasz?
w sumie na co innego cię stać.
w sumie na co innego cię stać.
Wielonikowa ja po prostu na chwilę zniżyłem się do Twego poziomu.
No tak, lukrecja zablokowana, pojawiła się onaa. Bo wojny trzeba toczyć, wtrącać się trzeba i zaczepiać wszystkich. Będzie zablokowana onaa pojawi się kameliowa itd. itd. itd. Można zakłady obstawiać jaki nick będzie następny, a jest tych nicków trochę w zanadrzu.
danteV > a ty to byś przeżyć nie mógł gdybyś nie wtrącił pięciu groszy.
Zapytałam grzecznie wielonickowego dlaczego nikogo nie przestrzega przed TS to wsiadł na moja rodzinę.
Zapytałam grzecznie wielonickowego dlaczego nikogo nie przestrzega przed TS to wsiadł na moja rodzinę.
Zobacz jakie jest prawdopodobieństwo w lotto,mini lotto czy Jokera czy to nie jest naciąganie ?
Moim zdaniem tak
Moim zdaniem tak
onaa vel... itd. > wiesz dlaczego wtrącam parę groszy? Bo miesiąc temu pisałaś wszystkim, że ja z tej strony muszę odejść, edi8 musi odejść, żeby był spokój. Odeszliśmy, a ty zostałaś. I co? Zmieniło się coś? Zaczęłaś zaczepiać innych i toczyć dalej swój burdel na tej stronie, tak jak robisz teraz pod postaciami kilku nicków. Tam gdzie pojawiasz się ty, pojawiają się konflikty. Proste. Za każdym razem rozpętasz wojnę, później się chowasz pod innymi nickami, lecisz do Pasko żeby innych blokował. Nara
więc skoro ty czujesz ze musisz wtrącić pięć groszy to dlaczego wydaje ci się że inni nie mają do tego prawa?
czy ja ubliżyłam wielonickowemu obraziłam czy jak?
zapytałam tylko dlaczego nic nie wspomina o TS.
A bany poleciały za wulgaryzmy nie wiem czy pamiętasz.
Fajnie jest zachować się bez kultury a potem innych o to obwiniać.
Gdybyś nie klną to byś bana nie wyłapał i już.
czy ja ubliżyłam wielonickowemu obraziłam czy jak?
zapytałam tylko dlaczego nic nie wspomina o TS.
A bany poleciały za wulgaryzmy nie wiem czy pamiętasz.
Fajnie jest zachować się bez kultury a potem innych o to obwiniać.
Gdybyś nie klną to byś bana nie wyłapał i już.
W wymienionych grach,ludzie liczą na wysokie wygrane, i nie ma mowy o żadnej progresji...Grasz "biedaku", zamiast "kupić bułki", i jeśli trafisz masz gwarantowane relatywnie wysokie kwoty ... np. za 1,25 w mini nawet >200tys
Weźcie się wymieńcie numerami gg, poczty, skyp'a, czy telefonów stacjonarnych i na privie powymieniajcie swoje do siebie uwagi.Musicie mieć publikę ?
Poczytajcie zapisy z przedwczoraj i wczoraj - ludzie stad uciekają. Wiecie czemu ?
Weźcie się wymieńcie numerami gg, poczty, skyp'a, czy telefonów stacjonarnych i na privie powymieniajcie swoje do siebie uwagi.Musicie mieć publikę ?
Poczytajcie zapisy z przedwczoraj i wczoraj - ludzie stad uciekają. Wiecie czemu ?
Zacytować parę twoich wpisów z wulgaryzmami? Problem polega na tym, że wszystko jest OK jak ty kogoś wyzywasz od........ itd. Ślęczysz na tej stronie 24 godziny na dobę i jak tylko ktoś napisze "odbyt" to zaraz lecisz ze skargą do Pasko żeby blokował, powołując się na jakieś regulaminy, które ty sama nagminnie łamiesz. A teraz nara. Pisz sobie dalej tutaj sama ze sobą jak to często bywa 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu 30(31)dni w miesiącu, cały rok.
Robal_36 > tej pani prywatnego kontaktu nikt już nie chcę dać, bo onaa potrafi nawet gnój w pracy zrobić. Ta osoba nie zatrzyma się przed niczym. Poje.ał jej się świat wirtualny z realnym, więc trzeba ją w zamknięciu trzymać, tutaj.
Robal_36 prawda co piszesz tylko wielonickowy musi mieć poklask i gg czy inne komunikatory nie wchodzą w grę, w realu to tacy są malutcy i grzeczniutcy,a po za tym jeszcze jedna sprawa w chodzi w grę a mianowicie kto ma więcej do powiedzenia na tej stronce.
A niby dlaczego mam nie zapytać co mnie interesuje odnośnie TS i dlaczego ktoś nie przestrzega ludzi przed grami związanymi z ta firmą?
Bez przesady.
A niby dlaczego mam nie zapytać co mnie interesuje odnośnie TS i dlaczego ktoś nie przestrzega ludzi przed grami związanymi z ta firmą?
Bez przesady.
MM na 14:)
08,27,72
53,56,59
10,69,78
05,09,18
08,27,72
53,56,59
10,69,78
05,09,18
Czy mógłbym prosić, aby wiadomości na stronie były aktualne?
Mamy liczby nieaktualne oraz info, ze Joker startuje.
Mamy liczby nieaktualne oraz info, ze Joker startuje.
40,49 ;)
4 12 15 28 30 32 33
34 37 43 45 48 50 51
58 63 64 66 69 78
Proszę bardzo :)
34 37 43 45 48 50 51
58 63 64 66 69 78
Proszę bardzo :)
04-12-15-28-30
32-33-34-37-43
45-48-50-51-58
63-64-66-69-78
Plus: 34
Mam nadzieję,że fartowne.
32-33-34-37-43
45-48-50-51-58
63-64-66-69-78
Plus: 34
Mam nadzieję,że fartowne.
KOCIO>>
te wyniki to już nie lipa ? ;)
onaa>>
i nie tylko >> ;)
Gdyby nie wątpliwości - siedzielibyśmy dalej na drzewach
lub w jaskiniach...
mądry wpis tu przeczytałem...
5135. xxxxxxxxxx
"Ludzie są głupi: podaj im odpowiednie wytłumaczenie, a niemal we wszystko uwierzą. Są głupi, więc uwierzą w kłamstwo, bo chcą, żeby to była prawda, lub dlatego, że się obawiają, iż to może być prawda. Mają w głowach mnóstwo wiadomości, faktów, przekonań — przeważnie fałszywych, ale uważają, że to wszystko prawda. Ludzie są głupi. Rzadko widzą różnicę między kłamstwem a prawdą, lecz wierzą, że zawsze odróżniają jedno od drugiego, więc tym łatwiej ich oszukać". Terry Goodkind
Pozdrawiam
te wyniki to już nie lipa ? ;)
onaa>>
i nie tylko >> ;)
Gdyby nie wątpliwości - siedzielibyśmy dalej na drzewach
lub w jaskiniach...
mądry wpis tu przeczytałem...
5135. xxxxxxxxxx
"Ludzie są głupi: podaj im odpowiednie wytłumaczenie, a niemal we wszystko uwierzą. Są głupi, więc uwierzą w kłamstwo, bo chcą, żeby to była prawda, lub dlatego, że się obawiają, iż to może być prawda. Mają w głowach mnóstwo wiadomości, faktów, przekonań — przeważnie fałszywych, ale uważają, że to wszystko prawda. Ludzie są głupi. Rzadko widzą różnicę między kłamstwem a prawdą, lecz wierzą, że zawsze odróżniają jedno od drugiego, więc tym łatwiej ich oszukać". Terry Goodkind
Pozdrawiam
live! Kupon stworzony So 24/04/10 15:16
stawka : 20.00 PLN
wygrany 20.00 PLN
data zdarzenie rodzaj zakład rezultat kurs
So 24/04/10 13:45 Manchester United - Tottenham
Która z drużyn zdobędzie gol numer 2 ? Anglia Premier League Tottenham anulowano 1.00
Kurde! Tottenham strzelił nr 2 w 70 minucie przy kursie 4.10.
I wszystko było OK,kupon uznano za wygrany,dopiero po około 30 minutach od zakończenia meczu zamiast przelewu kasy na konto takie coś mi się pokazało.
Nie kumam....
stawka : 20.00 PLN
wygrany 20.00 PLN
data zdarzenie rodzaj zakład rezultat kurs
So 24/04/10 13:45 Manchester United - Tottenham
Która z drużyn zdobędzie gol numer 2 ? Anglia Premier League Tottenham anulowano 1.00
Kurde! Tottenham strzelił nr 2 w 70 minucie przy kursie 4.10.
I wszystko było OK,kupon uznano za wygrany,dopiero po około 30 minutach od zakończenia meczu zamiast przelewu kasy na konto takie coś mi się pokazało.
Nie kumam....
to proste-zmień buka :P polecam betguna- gram już 6 lat u różnych buków-ale betgun mnie zachwycił swoją prostotą i czytelnością-kursy też niezłe-minus,że nie ma live,ale ogólnie buk super! polecam też giełde betfair:) ale żeby nie spamować-przedstawię się-pablo,lat 42,mały hazardzista,jak wszyscy tutaj pewnie? :) pozdrawiam!
Zacząłem grać w multimulti na betgunie,mam pytanko,czy ktoś kiedyś próbował grać plusy lub parzystenieparzyste na ofensywnej progresji? tzn.5-10-20 itp. ale w przypadku trafień,a nie niepowodzeń,mowa o ofensywnej progresji,zaszedł,ktoś może na tym na wysoki próg?
KOCIO.
Tu nie ma znaczenia czy była czy nie - tak się zastanawiam...
A na 22:
68--17--6-61.
Tu nie ma znaczenia czy była czy nie - tak się zastanawiam...
A na 22:
68--17--6-61.
SirMavins wiem że niema znaczenia ja póściłem zakład dwa losowania więc dobrze by było by weszlo i po 22
Ameryka to głupi kraj- podają imię i nazwisko osoby która wygrała ponad 250 000 000 dolarów. Więcej na Onet.pl
Witam wszystkich:)
Widzę że przybywa maniaków twierdzących że 19próg progresji to norma i chwalą to sobie to ja pozwolę sobie trochę po narzekać. W końcu żyjemy w wolnym kraju więc mi wolno:)
Widzę że przybywa maniaków twierdzących że 19próg progresji to norma i chwalą to sobie to ja pozwolę sobie trochę po narzekać. W końcu żyjemy w wolnym kraju więc mi wolno:)
yoyo>>>źle Ci nie życzę ale poczekamy jak się progresja tych oszołomów zatnie na powiedzmy 30 progu. Ładnie piszesz że grać mogą tylko bogaci ale uwierz mi że wtedy dołączysz do tych jak Ty to nazywasz biednych którzy nie mają kasy na grę.
Postanowiłem dołączyć do grona szacownych przedmówców. Jeżeli chodzi o mnie gram rzadko, ale parę dni po debiucie jokera skusiłem się na dwa losowania, parę dni później zobaczyłem losy w portfelu i dałem znudzonej sprzedawczyni do sprawdzenia, nie wiążąc dużych nadziei że coś wygrałem. Ale znajomy trzask maszyny oznajmił zwycięstwo. 89 złotych piechotą nie chodzi.
cień> powitać .... chciałem z nimi pograć bo zyski wykazują , ale męczy mnie fakt iż stać by mnie było na grę do 15 - 17 progu a mam obawę że może się zdarzyć ' czarna dziura ' i było by ze mną krucho a już kiedyś tak się załatwiłem .... kiedy wracasz na forum czy może już wróciłeś....
Od czasu do czasu przypominam kilka zasad których warto przestrzegać:
1. Nie ma pewniaków!
2. Jak masz pewniaka, to zagraj nim sam, nie wciskaj kitu nowym graczom
3. Sprzedajesz płatne typy. Graj nimi sam i wygrywaj jeśli są takie dobre.
4. Ustawek nie znajdziesz w internecie :) Proste, prawda?
5. Bukmacherstwo to inwestycja
5a. Długoterminowa :)
5b. Możesz zyskać
5c. No i oczywiście stracić :)
6. Jak wygrasz kilka kuponów to się nie podniecaj i nie stawiaj wszystkich wygranych pieniędzy, bo PRZEGRASZ - bukmacher tylko na takich czeka.
7. Szanuj swoje pieniądze.
8. Pamiętaj że na boisku jest 22 zawodników
8a. Boiskiem rządzi sędzia :)
8b. Wielu z nich nigdy nie było u okulisty :)
9. Bukmacher też się myli
10. Jak przegrasz, nie próbuj odrobić strat jednym kuponem - PRZEGRANA GWARANTOWANA.
11. Bukmacher też ma zasady i zawsze ich przestrzega, rób tak samo!
Pozdrawiam
1. Nie ma pewniaków!
2. Jak masz pewniaka, to zagraj nim sam, nie wciskaj kitu nowym graczom
3. Sprzedajesz płatne typy. Graj nimi sam i wygrywaj jeśli są takie dobre.
4. Ustawek nie znajdziesz w internecie :) Proste, prawda?
5. Bukmacherstwo to inwestycja
5a. Długoterminowa :)
5b. Możesz zyskać
5c. No i oczywiście stracić :)
6. Jak wygrasz kilka kuponów to się nie podniecaj i nie stawiaj wszystkich wygranych pieniędzy, bo PRZEGRASZ - bukmacher tylko na takich czeka.
7. Szanuj swoje pieniądze.
8. Pamiętaj że na boisku jest 22 zawodników
8a. Boiskiem rządzi sędzia :)
8b. Wielu z nich nigdy nie było u okulisty :)
9. Bukmacher też się myli
10. Jak przegrasz, nie próbuj odrobić strat jednym kuponem - PRZEGRANA GWARANTOWANA.
11. Bukmacher też ma zasady i zawsze ich przestrzega, rób tak samo!
Pozdrawiam
Nie doczekałem na odpowiedź,czy ktoś gra progresję ofensywną? Trudno...co do bukmacherki,pozwolę sobie zauważyć,że jeśli ktoś myśli o graniu na serio,a nie za 2-5 zł,to powinien mieć konkretną strategię,np.jedna z moich jest taka,że gram tylko i wyłącznie wydarzenia,gdzie wynik może być tylko "dwudrożny"-baseball,under/over itp.. Progresja ma jeden plus-mając wiele kasy na koncie-nie przegrasz nigdy-ale ma minus,że jeśli wygrasz-nie są to wielkie pieniądze...progresja ofensywna polega na tym,że to bukmacher "modli się" o Twoją porażkę,a nie Ty o swoje zwycięstwo- bo jeśli przegrasz-tracisz tylko tyle ,ile zainwestowałeś na początku,czyli zakładam -niewiele-a z każdym progiem bukmacher zabiera swojemu pracownikowi(Ty zabierasz swoją progresywną grą) tydzień wakacji na krecie :)
ciamcio lamcio-eto gola nie strzelił
80zł eto -strzeli gola 3ci próg
80zł eto -strzeli gola 3ci próg
halo?????????????????
w polskiej piłce korupcja kwitnie
może dać na lechie - ruch dokładny wynik 0-0
hi hi
w polskiej piłce korupcja kwitnie
może dać na lechie - ruch dokładny wynik 0-0
hi hi
witaj m.morii. Moje zdanie na ich temat znasz. Nie piszą że u nich też można przegrać tylko że zawsze wygrywasz i zawsze masz zyski. Nie podają też kwot jakie powinieneś mieć przeznaczone na grę. Dlaczego - bo gówno wiedzą kiedy trafią oprócz tego że wiedzą że kiedyś im się uda. Przykład: ostatnio grali bukmacherke na 12progu za 1000zł a zamrożone były 3000zł - policz ile trzeba mieć kasy jak ich przytkało jeszcze na np. 4progi. Jak dla mnie to trochę za dużo.
pozdrawiam
pozdrawiam
no szku
cien
>>> ludziska biorą kredyt na 10000tys
i szku grają do 30 progu
cien
>>> ludziska biorą kredyt na 10000tys
i szku grają do 30 progu
"Dlaczego - bo gówno wiedzą" - no stoczyło się kilka bitew.
Uciekli gdzie pieprz, ale wrócili.
Brak odpowiedzi na fundamentalne pytania oraz niechęć do polemiki świadczy tylko i wyłącznie o nich. Na niekorzyść.
Już lepszy od nich jest chat-buk z TyPeroSem na czele.
Tez miałem obiekcje co do tych ich typów, ale średnia jest wysoka.
Tamten portal polecam.
A, jest za darmo.
Uciekli gdzie pieprz, ale wrócili.
Brak odpowiedzi na fundamentalne pytania oraz niechęć do polemiki świadczy tylko i wyłącznie o nich. Na niekorzyść.
Już lepszy od nich jest chat-buk z TyPeroSem na czele.
Tez miałem obiekcje co do tych ich typów, ale średnia jest wysoka.
Tamten portal polecam.
A, jest za darmo.