Wpisy 105 824 – 105 923
12 kwietnia 2010 10:46 → 12 kwietnia 2010 22:31, 100 wpisów
Lila jesteś uzależniona nie dość że od czata to jeszcze z wróżenia cyferek ze snów... grasz w multi?
bo znalazlem bardzo prostą metodę (pewnie to nic nowego) która zazwyczaj ogranicza mi zbiór typowanych do 30-35 liczb i zawsze coś z tego pada 7-13 trafionych ale wybrać np trafne 8 z 35 to nadal od groma kombinacji. może mi coś poradzisz?
na 14 posądzane są 4 8 13 14 15 16 18 25 27 28 36 37 39 40 41 42 43 44 55 56 57 58 51 63 64 66 70 71 72 73 74 75 78 80
z serii gdzie są liczby jedna za drugą czasem pada 2 lub najczesciej 1
z serii gdzie są liczby jedna za drugą czasem pada 2 lub najczesciej 1
Z innej beczki. Puściłem "dziesiątkę" na 20 losowań. Dotychczas odbyło się już 14, a ja nawet nie trafiłem jednej czwórki. To jest ewenement matematyczny. Naiwnie sobie tłumacze, że jak już coś padnie to będzie - konkret.
luke...nie jestem od niczego uzależniona a skoro już o nich piszesz,to widzę,że jesteś tak samo uzależniony jak i ja.
Kowadlo, wejdź do działu "Testuj liczby" (po lewej stronie), wpisz tam swoją 10-tkę i zobaczysz jej "siłę" na przestrzeni 1000 lub więcej losowań. Przekonasz się jakie mogą być możliwości i częstotliwość 4-rek, 5-tek it.d.
Pozdrawiam!:)
Witam.
W betgun będzie Joker.
1.od 01 do 12
2.od 13 do 24
3.od 25 do 36
Po 2,60.
I.
1.od 01 do 09
2.od 10 do 18
3.od 19 do 27
4.od 28 do 36.
Po 3,45.
W betgun będzie Joker.
1.od 01 do 12
2.od 13 do 24
3.od 25 do 36
Po 2,60.
I.
1.od 01 do 09
2.od 10 do 18
3.od 19 do 27
4.od 28 do 36.
Po 3,45.
madzia77>>
:)
nie podziwiaj więc mojej głupoty
tylko - sprawdźmy, czy król jest nagi
wszystkich graczy w Jokera informuję o temacie na
Forum/Joker - zestawy liczb chybił-trafił z lottomatu
miłego dnia
dla wszystkich
:)
nie podziwiaj więc mojej głupoty
tylko - sprawdźmy, czy król jest nagi
wszystkich graczy w Jokera informuję o temacie na
Forum/Joker - zestawy liczb chybił-trafił z lottomatu
miłego dnia
dla wszystkich
Luke, codziennie jest 20 liczb z 80-ciu. A więc 80:20 =4
Z tego wynika , że z każdej 4-ki liczb powinno wypaść jedna.
Twoje 35 liczb, z których może wypaść 8 wcale nie zmniejsza tego prawdopodobieństwa, a zwiększa je, bo 35:8=4,375
Realne szanse na wygrane są wtedy , jeżeli wytypowałbyś 1/2 liczb z tego zbioru, czyli 17-18.
Te 13-cie , o których piszesz, dałyby jakąś szansę , ale przy większej liczbie zakładów niż 150 , przy czym wcale nie powiedziane, że jeżeli wyślesz te 150+ zakładów, to wtedy będzie 13 trafień ze zbioru 35 liczb.
Możesz to sprawdzić swoją metodą "na sucho" w dowolnym losowaniu.
Z tego wynika , że z każdej 4-ki liczb powinno wypaść jedna.
Twoje 35 liczb, z których może wypaść 8 wcale nie zmniejsza tego prawdopodobieństwa, a zwiększa je, bo 35:8=4,375
Realne szanse na wygrane są wtedy , jeżeli wytypowałbyś 1/2 liczb z tego zbioru, czyli 17-18.
Te 13-cie , o których piszesz, dałyby jakąś szansę , ale przy większej liczbie zakładów niż 150 , przy czym wcale nie powiedziane, że jeżeli wyślesz te 150+ zakładów, to wtedy będzie 13 trafień ze zbioru 35 liczb.
Możesz to sprawdzić swoją metodą "na sucho" w dowolnym losowaniu.
howgh
z podanego (przez luke) ciągu (wybrałem losowo i przypadkowo) pierwsze 15 i ostatnie 5, po to żeby ograniczyć zakres do możliwej do rozpisania w jakimś rozsądnym systemie dwudziestki...
Cztery razy, w tym roku, weszłoby 10/20 - to dobry wynik
pozostaje na PRZYSZŁOŚĆ dobrze wybrać i SZCZĘŚLIWIE rozpisać
pzdr
z podanego (przez luke) ciągu (wybrałem losowo i przypadkowo) pierwsze 15 i ostatnie 5, po to żeby ograniczyć zakres do możliwej do rozpisania w jakimś rozsądnym systemie dwudziestki...
Cztery razy, w tym roku, weszłoby 10/20 - to dobry wynik
pozostaje na PRZYSZŁOŚĆ dobrze wybrać i SZCZĘŚLIWIE rozpisać
pzdr
Zgadza się, 10 z 20 ,to bardzo dobry byłby wynik.:)
Biorąc pod uwagę 365 dni w roku, to trzeba mieć ogromnego
farta żeby "wstrzelić się " z tym wynikiem w te 4 właściwe dni.
Poza tym żeby nawet przy takim prawdopodobieństwie coś "ugrać", to trzeba zawrzeć 50-100 zakładów.
Takie są fakty.
Biorąc pod uwagę 365 dni w roku, to trzeba mieć ogromnego
farta żeby "wstrzelić się " z tym wynikiem w te 4 właściwe dni.
Poza tym żeby nawet przy takim prawdopodobieństwie coś "ugrać", to trzeba zawrzeć 50-100 zakładów.
Takie są fakty.
tak jest, wlm, niestety...
rzeczywistość "skrzeczy" ;)
kathy>>
witam
jak pogoda, nad dużą wodą ?
rzeczywistość "skrzeczy" ;)
kathy>>
witam
jak pogoda, nad dużą wodą ?
Polacy w żałobie 59 1090 1362 0000 0001 1149 7225 każda złotówka pozwoli uczcić pamięć o zmarłych .
:O
ale - kiedy u Was nie wieje ?
w centralnej - na razie nie wieje,chmury z przejaśnieniami,
o 22.15 ma się zrobić suuuuuper pogodnie
pzdr
ale - kiedy u Was nie wieje ?
w centralnej - na razie nie wieje,chmury z przejaśnieniami,
o 22.15 ma się zrobić suuuuuper pogodnie
pzdr
Polacy w żałobie BZ WBK 59 1090 1362 0000 0001 1149 7225 każda złotówka pozwoli uczcić pamięć o zmarłych .
to mam Ci w imię żałoby wpłacić maras? ja też podam swój nr konta bo mi sie druga żałoba zaczyna. przerznalem wszystko co mialem kiedys w kasynie a teraz w pokera, za ostatnia kase zagralem w multi... łączcie się w bólu ze mną i wpłacajcie. A tak w ogóle to nie namiejscu z tym kontem i już
maras>>
szanuję Twoje dobre chęci
Także uważam, że należy czcić pamięć zmarłych, ale...
czy trzeba instytucjonalizować ?
BZ WBK to bank zdaje się irlandzki ? Płacą (nie wierzę, że małe) pieniądze za reklamę depardieu, willisowi, jeszcze takiemu jednemu niewysokiemu - ja, ze skromnym datkiem do tego towarzystwa, to zdaje się jakoś nie pasuję
szanuję Twoje dobre chęci
Także uważam, że należy czcić pamięć zmarłych, ale...
czy trzeba instytucjonalizować ?
BZ WBK to bank zdaje się irlandzki ? Płacą (nie wierzę, że małe) pieniądze za reklamę depardieu, willisowi, jeszcze takiemu jednemu niewysokiemu - ja, ze skromnym datkiem do tego towarzystwa, to zdaje się jakoś nie pasuję
masz wlm rację. również uważam że ograniczenie nawet do 35 nic nie zmienia. I żebym wykorzystał zadowalającą ilość kombinacji nawet przy połowie tych liczb potrzebny mi worek kasy bo zakładam że trafiłbym w ciągu 20 losowań.
na postawie mapy wyników jaka tu jest dostępna przeprowadziłem sprawdzenie tej mojej pseudo metody i na tej podstawie podałem trafność 7-13 przy czym w ostatnich losowaniach jest ona nadzwyczaj marna.
cała ta moja obserwacja polega na typowaniu w stylu ruleta. obstawiam dwa sąsiednie numery do tych które padły w bez pośrednim losowaniu wstecz. próbowałem tego zestawienia dla losowań tylko o 14 lub tylko o 22 czyli co 2 losowanie. To działa gdy nie trafiają się te z losowań jedno po drugim ale też nic nie wnosi.żeby skrócić to do 12-14 tak jak proponujesz podzieliłem typowane na grupy zazwyczaj wychodzi ok 8 grup. gdyby w każdej grupie padła przynajmniej 1 to mógłbym próbować obstawić jakieś kombinacje ale często jest tak że na jedną grupę przypada 3 liczby a na 3 kolejne nic... :(
Lila ja też jestem uzależniony od potrzeby kasy... jak każdy kto gra.
na postawie mapy wyników jaka tu jest dostępna przeprowadziłem sprawdzenie tej mojej pseudo metody i na tej podstawie podałem trafność 7-13 przy czym w ostatnich losowaniach jest ona nadzwyczaj marna.
cała ta moja obserwacja polega na typowaniu w stylu ruleta. obstawiam dwa sąsiednie numery do tych które padły w bez pośrednim losowaniu wstecz. próbowałem tego zestawienia dla losowań tylko o 14 lub tylko o 22 czyli co 2 losowanie. To działa gdy nie trafiają się te z losowań jedno po drugim ale też nic nie wnosi.żeby skrócić to do 12-14 tak jak proponujesz podzieliłem typowane na grupy zazwyczaj wychodzi ok 8 grup. gdyby w każdej grupie padła przynajmniej 1 to mógłbym próbować obstawić jakieś kombinacje ale często jest tak że na jedną grupę przypada 3 liczby a na 3 kolejne nic... :(
Lila ja też jestem uzależniony od potrzeby kasy... jak każdy kto gra.
Na 14.oo.
Może wpaść coś takiego : 6,7, 9,10, 11,12............???
Może wpaść coś takiego : 6,7, 9,10, 11,12............???
Zuzia zakładając że to prawidziwie losowe losowanie to wszystko może. nie raz padało 6 liczb z jednej dziesiątki. np w 2 ostatnich losowaniach nastąpiło "łatanie dziur" i moja pseudo metoda sąsiadowania liczb poszła się walić. wczorajsze z 22 było najgorsze od 60 losowań jakie przeanalizowałem
Zaś zakładając,że to nie jest "prawidziwie losowe losowanie"
to obawiam się,że tym bardziej "wszystko może"
pzdr
to obawiam się,że tym bardziej "wszystko może"
pzdr
z naszego pktu widzenia Robal to tak, ale jeśli masz komputer o dużej mocy obliczeniowej i baze tego co ludzie zatypowali (tak jak totalizator) to pewne liczby musza wykluczyc bo po co by mialo być za dużo wygranych
Robal_36 >>> a co Ty dzisiaj tak podejrzliwie na TS spoglądasz.
Zobacz drugą stronę medalu, ilu ludziom TS daje nadzieję i marzenia na lepsze jutro.
pozd
Zobacz drugą stronę medalu, ilu ludziom TS daje nadzieję i marzenia na lepsze jutro.
pozd
MM :)
8,27,72 / 9,35,67 / 5,25,30 / 10,69,78 /
8,27,72 / 9,35,67 / 5,25,30 / 10,69,78 /
luke>>
a masz taki komp ? wiesz na jakim TS pracuje ? oj, zdziwiłbyś się... No i ta baza...
madzia77>>
Podejrzliwie, to ja nawet na siebie zerkam
zobacz - tą drugą stronę - nikt nie chce się dać obedrzeć z marzeń i nie wpisuje na forum, co mu maszyna losowo wydrukowała...A byłoby to szalenie ciekawe doświadczenie - zobaczyć drugi taki sam, albo chociaż podobny zestaw...Czyż nie ? Przez jakiś czas napewno będę wpisywał, co mi na kuponie wydrukowali
pzdr
a masz taki komp ? wiesz na jakim TS pracuje ? oj, zdziwiłbyś się... No i ta baza...
madzia77>>
Podejrzliwie, to ja nawet na siebie zerkam
zobacz - tą drugą stronę - nikt nie chce się dać obedrzeć z marzeń i nie wpisuje na forum, co mu maszyna losowo wydrukowała...A byłoby to szalenie ciekawe doświadczenie - zobaczyć drugi taki sam, albo chociaż podobny zestaw...Czyż nie ? Przez jakiś czas napewno będę wpisywał, co mi na kuponie wydrukowali
pzdr
Robal_36 >>> w tym wypadku trzeba by było zacząć od obliczenia prawdopodobieństwa ilu graczy zajrzy do Twojego wątku,ilu jest zdesperowanych aby udowadniać cokolwiek TS,ilu ma dostęp no neta itp.
No chyba,że zdasz się na przypadek.
Naturalnie nie chcę niszczyć Twojej koncepcji :) bo każda jest dobra w porównywaniu do nic nie robienia.
No chyba,że zdasz się na przypadek.
Naturalnie nie chcę niszczyć Twojej koncepcji :) bo każda jest dobra w porównywaniu do nic nie robienia.
Mam wrażenie,że te lolowania coraz bardziej ewidentie są ustawiane i nikt nad tym lotto władzy już nie sprawuje
madzia77>>
oczywiście, masz rację - nie zajrzą tam wszyscy grający, ba
tu, na tej stronie, aktywnymi graczami nie są wszyscy...
Wiesz, jeśli mój wynik Jokera ma być fartowny i ktoś go "podbierze" - to ma 10 zeta - niech jeszcze się, hehe FSZCZELI
w 4/4 hehe, pożyjemy zobaczymy...
czarodziejka83>>
jeśli są ustawiane, to jest kontrola
pzdr
oczywiście, masz rację - nie zajrzą tam wszyscy grający, ba
tu, na tej stronie, aktywnymi graczami nie są wszyscy...
Wiesz, jeśli mój wynik Jokera ma być fartowny i ktoś go "podbierze" - to ma 10 zeta - niech jeszcze się, hehe FSZCZELI
w 4/4 hehe, pożyjemy zobaczymy...
czarodziejka83>>
jeśli są ustawiane, to jest kontrola
pzdr
Robal_36 chodziło mi o kontrole z zewnątrz;)
czarodziejko83>>
nie liczyłbym na to
TS jest jak żona cezara
tego z trzeciego piętra ;)
pzdr
PS
Czarek, nic do Ciebie nie mam, wręcz przeciwnie :)
nie liczyłbym na to
TS jest jak żona cezara
tego z trzeciego piętra ;)
pzdr
PS
Czarek, nic do Ciebie nie mam, wręcz przeciwnie :)
Witam. Ja molo sie wypowiadam i malo zagladam na ta strone ale przyznam w waszym temacie o kontrolowanych losowaniach. Ja dla przykladu wydalem 10zl kupujac w czterech kolekturach po jednym zakladzie na 9 skreslen kupowalem miedzy 12.00 a 13.00 na ogol zawsze na chybil mialem cos chocby 4 z 9 lub 10 liczb dzis niestety ledwie 2 trafienia i duzo obok ... Cos jest w tym ze teraz duzo w losowaniach widac po jednej lub dwie gora liczb z kazdej dziesiatki co niestety jest ciezko trafic kiedys byla widoczna jaka strona moze wypadac czy poczatek czy srodek lub koncowe liczby a teraz mamy wszystkiego ale po trochu ... Takie jest moje spostrzezenie a maszyny w kolektorach czesto podaja wiecej liczb z kazdej dziesiatki ...
bog65>>
o to to ...
właśnie, o takie opinie mi chodziło, jak tu zaglądałem...
dzięki - więc nie ja jeden mam takie odczucia...
pzdr
PS
może słówko ktoś z Targowej, o spiskowcach i oszołomach ?
o to to ...
właśnie, o takie opinie mi chodziło, jak tu zaglądałem...
dzięki - więc nie ja jeden mam takie odczucia...
pzdr
PS
może słówko ktoś z Targowej, o spiskowcach i oszołomach ?
zwykle nie wysyłam na ch/t ale któregoś razu wzięłam, oprócz stałych oczywiście. kilka liczb było takich samych jak moje.
może się komuś przyda ta wiadomość.... :-)
może się komuś przyda ta wiadomość.... :-)
dodam jeszcze to: wiadomo ze ktos kto daje mozliwosc innym na wygranie milionow musi tez miec jakies zyski wiec jakby nie patrzec konstrukcja tego monopolu jakim jest TS musi byc taka aby firma nie stracila zbyt wiele pieniedzy. Po drugie beda tutaj glosy ze to gra losowa i nie da sie kontrolowac tego. Musimy na to inaczej spojrzec ja uwazam ze jest mozliwa kontrola gdyz tak naprawde nikt nie wazy tych kulek czy masa ma prawie identyczna wage. Pisze prawie bo wiem ze tolerancja napewno jakas jest bo inaczej sie nie da zeby mialy idealnie wszystkie kule ta sama wage. Ale czy mamy pewnosc ze niektore kule maja o tylko 1 czy 2 % ciezsza wage wiadomo nie wiadac tego alr to moze spowodowac ze kule beda sie inaczej juz zachowywaly w czasie losowania niz te co maja przypisana tolerancje. Czesto przygladam sie losowaniom i widac ze niektore bo wystarczy z tych 80 dziesiec zmienic na mase wagi ktora maszyna nie bedzie tak wysoko podnosic i mamy kontrolowane losowanie bo w tych 10 kulach sa numery z ktorych by moglyby pasc 9 lub 10 i moze by bylo ich wiecej. Wiem ze moje spostrzezenia i przemyslenia dadza opinie co ten gosc pisze ma dowody?? Nie nie mam ale jak tlumaczyc to ze na tyle ludzi co gra w TS ciezko nawet trafic 7 czy 8 w multii nie mowiac o 9 czy 10 bo tu juz jest ciagle kumulacja ...a jezeli ktos jest blisko to jedna czy gora 2 osoby ktora wygraja 9/10 czy 8/9 .No dobra koncze bo sie rozpisalem .... ale temat rzeka... ale plynaca do morza wielkiego w ktorym mamy wiele niewiadomych...
w/g snu i www.notto.pl
wyszło mi że JOKER na dziś to
28
pozdrawiam marzycieli wygranych w TS-ie
wyszło mi że JOKER na dziś to
28
pozdrawiam marzycieli wygranych w TS-ie
czyzbys tez nie wierzyl w wygrane w TS jezeli mamy tylko marzyc to kiepska perpektywa przed nami... ludzie wiec sie zastanowcie bo TS to tylko fatamorgana... :)
Czy są tu jacyś BANI ?
Bo, niechciałbym być nieelegancki...
Mnie ktoś zrugał za "kwadratowe kule"...
Potem było o teoriach spiskowych...
Ale w innym miejscu ,tu na tej str. czytałem, że mogą przecież także "manipulować mniejszymi ilościami trafień"...
A ja, jak już raz pisałem - chciałbym mieć za przeciwnika tylko prawdopodobieństwo, a nie sztuczki-magiczki
pzdr
Bo, niechciałbym być nieelegancki...
Mnie ktoś zrugał za "kwadratowe kule"...
Potem było o teoriach spiskowych...
Ale w innym miejscu ,tu na tej str. czytałem, że mogą przecież także "manipulować mniejszymi ilościami trafień"...
A ja, jak już raz pisałem - chciałbym mieć za przeciwnika tylko prawdopodobieństwo, a nie sztuczki-magiczki
pzdr
emeryt>>
to może być słabo płatne, bo "28" zawierało się w serii liczb, które puścili w swojej reklamie (8,16,18,28, moja jasna cholera 34 i zdaje się coś tam jeszcze) ...
niech więc maszyna Ci dobrze zrobi w 4/4
pzdr
to może być słabo płatne, bo "28" zawierało się w serii liczb, które puścili w swojej reklamie (8,16,18,28, moja jasna cholera 34 i zdaje się coś tam jeszcze) ...
niech więc maszyna Ci dobrze zrobi w 4/4
pzdr
Witam neptun>>
wśród Twoich są trzy z moich...
a jakiś mały Jok e rek ?
nie daj sobie tylko w 4/4 wcisnąć 32...
bo mi w dwóch zakładach powtórzyło ...
albo może właśnie - proś, aby było ? :)
pzdr
wśród Twoich są trzy z moich...
a jakiś mały Jok e rek ?
nie daj sobie tylko w 4/4 wcisnąć 32...
bo mi w dwóch zakładach powtórzyło ...
albo może właśnie - proś, aby było ? :)
pzdr
witam po krótkiej przerwie
bog65 mówisz że oni ważą kulki ?
przecież są maszyny do robienia chipsów
które potrafią zdmuchnąć z taśmy
wybrakowanego chipsa a t.s
nie da se rady z kulkami
mając zaje..ste kompy
możliwości są pozdr i
żeby wygrać (z t.s )
( nie ) trzeba grać :)
bog65 mówisz że oni ważą kulki ?
przecież są maszyny do robienia chipsów
które potrafią zdmuchnąć z taśmy
wybrakowanego chipsa a t.s
nie da se rady z kulkami
mając zaje..ste kompy
możliwości są pozdr i
żeby wygrać (z t.s )
( nie ) trzeba grać :)
Witam ponownie.
O 14 ładnie weszła 20-47-71 oraz z 22 - 22.
Wiem, że oczekuje się 4, ale ona mi nie schodzi od 2 los, to odpuszczam...a może błąd?
Dobra, na 22:
74-38--17--72--13-24 + 10-8 (niepewne).
Pozdrawiam
O 14 ładnie weszła 20-47-71 oraz z 22 - 22.
Wiem, że oczekuje się 4, ale ona mi nie schodzi od 2 los, to odpuszczam...a może błąd?
Dobra, na 22:
74-38--17--72--13-24 + 10-8 (niepewne).
Pozdrawiam
lila... wczoraj i dziś podałam inny zestaw liczb niż do tej pory, zrobiłam zatypuj, pokazało że pomyslnie... a dopiero teraz patrzę, że tych typowan wogóle nie ma
kathy....mi czasami też się tak przytrafia,ale nie wiem o co w tym chodzi
kathy....ważne żebyś Ty będziesz wiedzieć,że wygrałaś a inni nie muszą.
Witam,dziś 8 lat minęło na ósemkę :
15,17,51,55,57,59,71,75.
Wczoraj tylko 4/8,zobaczymy dzisiaj.PZDR.
15,17,51,55,57,59,71,75.
Wczoraj tylko 4/8,zobaczymy dzisiaj.PZDR.
kathy) Oto Twoja dzisiaj odrzucona przez system dziesiątka: 7,10,24,30,57,63,63,70,77,78
kathy...mówiłam,że dwa razy te same liczby,mi też się czasami tak zdarza:P Pozdrawiam serdecznie.
kathy >>> na wypadek gdyby jednak nie udało Ci się wygrać to:
http://www.youtube.com/watch?v=gDdaHckMIbU
http://www.youtube.com/watch?v=gDdaHckMIbU
kathy >>> spoko,chociaż zdecydowanie wolę to: pppp
http://www.youtube.com/watch?v=ttAXZAVmccQ
http://www.youtube.com/watch?v=ttAXZAVmccQ
madzia i to...
http://www.youtube.com/watch?v=KvL0tXRmQw4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=KvL0tXRmQw4&feature=related
OPA... u mnie za miesiąc 7 rocznica 9/10, ale że to było 13-tego we wtorek to jutro zaszaleje
kathy >>> nie uwierzysz,ale ten utworek wklejałam już tutaj w jednym z wątków - jest jednym z moich ulubionych.
pozd
pozd
madzia... uwierzę...
http://www.youtube.com/watch?v=KBEo-1Dt4o0&feature=related
i
http://www.youtube.com/watch?v=BoUL6NUHsVE&feature=related
taki zestawik na gorsze dni
pzdr
http://www.youtube.com/watch?v=KBEo-1Dt4o0&feature=related
i
http://www.youtube.com/watch?v=BoUL6NUHsVE&feature=related
taki zestawik na gorsze dni
pzdr
vento...rocznice 9/10 wspominam milej...niż tą okoliczność o której wspomniałeś
kocio...ponieważ nie mogłam się zdecydować, wybrałam twoją radę
pzdr
kocio...ponieważ nie mogłam się zdecydować, wybrałam twoją radę
pzdr
kathy_ a jednak się wstrzeliłem ;) ( przykro jeśli ją tak żle ją piszesz )
vento... nie rozumiem z czym się "wstrzeliłeś"
i nie ma być ci co przykro bo mi nie jest
bo w ogóle nie wspominam...
i nie ma być ci co przykro bo mi nie jest
bo w ogóle nie wspominam...
KATHY JA MAM JEDEN ZAKŁADZIK JOKERA ALE SPRAWDZĘ SOBIE JUTRO CO WYLOSUJĄ DZIŚ BO W TYM TYGODNIU PRACUJĘ OD 22.
Niestety nie mogę obejrzeć żadnego z podanych kawałków ponieważ dostawca internetu T-Mobile żąda dodatkowej rejestracji(i podania nr.karty kredytowej :0 )
tomcio1972>>
thx
Cóż, przy tej ilości danych trudno o jakieś wnioski :)
Na razie jak widać wystąpiły 2 powtórki - ja mam 2x "32", no i Ty i ja mamy po 1x "03"...Zobaczymy ;)
W zapisie, jaki proponowałem chciałem, żeby była godzina, bo zastanawiam się, czy "random" w systemie TS nie jest jakoś sprzężony z zegarem...Wiesz - podobieństwa, w skali kraju, drukowane na blankiety do koszolandii...
Dobrego cygara z lampką...
i jeszcze raz dzięki
thx
Cóż, przy tej ilości danych trudno o jakieś wnioski :)
Na razie jak widać wystąpiły 2 powtórki - ja mam 2x "32", no i Ty i ja mamy po 1x "03"...Zobaczymy ;)
W zapisie, jaki proponowałem chciałem, żeby była godzina, bo zastanawiam się, czy "random" w systemie TS nie jest jakoś sprzężony z zegarem...Wiesz - podobieństwa, w skali kraju, drukowane na blankiety do koszolandii...
Dobrego cygara z lampką...
i jeszcze raz dzięki
-----------------------------
8,17,27,34,44,52,66,79.
2,4,13,25,32,44,52,66,78.
4,16,21,52,66.
8,17,27,34,44,52,66,79.
2,4,13,25,32,44,52,66,78.
4,16,21,52,66.
vento>>
Dobry wieczór
Po pierwsze - Najpierw napiszę Ci, czemu, coś mnie tak kiedyś zbulwersowało...
Moją prababkę z dzieckiem usmażyli w piwnicy w '44 romantyczni wielbiciele Goethego i Mozarta...
Owszem, byli różni, bo dziadek natrzaskał jakiegoś podoficera po mordzie (poszło o kobietę), a ten Go "nierozpoznał"...To gdzieś siedzi we mnie...
Po drugie - Bądź ostrożny z podawaniem numerów kart w necie, ktoś mi ostatnio opowiadał, jak został wycyckany...
Raz, będąc w Stanach coś kupił, a potem, i to niezmiernie Go dziwi - łajdaczył się po kasynach.I może się w pompkę...
pzdr
Dobry wieczór
Po pierwsze - Najpierw napiszę Ci, czemu, coś mnie tak kiedyś zbulwersowało...
Moją prababkę z dzieckiem usmażyli w piwnicy w '44 romantyczni wielbiciele Goethego i Mozarta...
Owszem, byli różni, bo dziadek natrzaskał jakiegoś podoficera po mordzie (poszło o kobietę), a ten Go "nierozpoznał"...To gdzieś siedzi we mnie...
Po drugie - Bądź ostrożny z podawaniem numerów kart w necie, ktoś mi ostatnio opowiadał, jak został wycyckany...
Raz, będąc w Stanach coś kupił, a potem, i to niezmiernie Go dziwi - łajdaczył się po kasynach.I może się w pompkę...
pzdr
Pasko>>
Może w ramach ogólnonarodowego pojednania, zmian itd itp
jakaś amnestia, abolicja ?
pzdr
Może w ramach ogólnonarodowego pojednania, zmian itd itp
jakaś amnestia, abolicja ?
pzdr
taki sobie kuponik ligi hiszpańskiej
790 Almeria-Real M. 2 1,31 15.4. 20:00
791 Atl. Madryt-Xerez 1 1 1,4 14.4. 20:00
792 Barcelona-La Coruna 1 1,14 14.4. 22:00
793 Getafe-Villarreal 0 3,1 13.4. 22:00
794 Gijon-Tenerife mecz 1 1,92 13.4. 20:00
795 Osasuna-Malaga mecz 1 1,98 14.4. 20:00
796 Santander-Espanyol 0 3,2 14.4. 20:00
797 - Valencia-Bilbao 1 1,61 15.4. 22:00
798 Valladolid-FC Sevilla 0 3,3 13.4. 20:00
799 Saragossa-Mallorca 0 3,2 14.4. 20:00
Całkowity kurs 1 340,52
Do zapłaty 2,00 Zł
EWK 2412,95 Zł
lub
791 Atl. Madryt-Xerez 1 1,4 14.4. 20:00
793 Getafe-Villarreal 10 1,38 13.4. 22:00
794 Gijon-Tenerife mecz 10 1,25 13.4. 20:00
795 Osasuna-Malaga mecz 10 1,24 14.4. 20:00
796 Santander-Espanyol mecz 10 1,29 14.4. 20:00
797 Valencia-Bilbao mecz 1 1,61 15.4. 22:00
798 Valladolid-FC Sevilla mecz 02 1,23 13.4. 20:00
799 Saragossa-Mallorca mecz 10 1,34 14.4. 20:00
Całkowity kurs 15,31
Do zapłaty 2,00 Zł
EWK 27,55 Zł
791 Atl. Madryt-Xerez 1 1 1,4 14.4. 20:00
793 Getafe-Villarreal 0 3,1 13.4. 22:00
794 Gijon-Tenerife mecz 1 1,92 13.4. 20:00
795 Osasuna-Malaga mecz 1 1,98 14.4. 20:00
796 Santander-Espanyol 0 3,2 14.4. 20:00
797 - Valencia-Bilbao 1 1,61 15.4. 22:00
798 Valladolid-FC Sevilla 0 3,3 13.4. 20:00
799 Saragossa-Mallorca 0 3,2 14.4. 20:00
Całkowity kurs 1 340,52
Do zapłaty 2,00 Zł
EWK 2412,95 Zł
lub
791 Atl. Madryt-Xerez 1 1,4 14.4. 20:00
793 Getafe-Villarreal 10 1,38 13.4. 22:00
794 Gijon-Tenerife mecz 10 1,25 13.4. 20:00
795 Osasuna-Malaga mecz 10 1,24 14.4. 20:00
796 Santander-Espanyol mecz 10 1,29 14.4. 20:00
797 Valencia-Bilbao mecz 1 1,61 15.4. 22:00
798 Valladolid-FC Sevilla mecz 02 1,23 13.4. 20:00
799 Saragossa-Mallorca mecz 10 1,34 14.4. 20:00
Całkowity kurs 15,31
Do zapłaty 2,00 Zł
EWK 27,55 Zł
wszyscy w Jekera zarobieni a najbardziej totalizator...
Robalu a pamietasz slynna telewizyjna wpadke jakiejs babki z PO co to zapytana przez dziennikarz skąd na to rząd weźmie odpaliła... no jak to z totalizatora...
Robalu a pamietasz slynna telewizyjna wpadke jakiejs babki z PO co to zapytana przez dziennikarz skąd na to rząd weźmie odpaliła... no jak to z totalizatora...
Z propozycji pojawiających się po godz. 22
dostawca marzeń nie skorzystał ;)
Przypominam,że "18", była liczbą z ICH reklamy...
luke>>
tego, niestety niesłyszałem,
a szkoda, bo usłyszeć jak prawdę mówią - bezcenne
dobranoc wszystkim
dostawca marzeń nie skorzystał ;)
Przypominam,że "18", była liczbą z ICH reklamy...
luke>>
tego, niestety niesłyszałem,
a szkoda, bo usłyszeć jak prawdę mówią - bezcenne
dobranoc wszystkim
za to moja pseudo metoda dziś wspomniana działa. typując obok z losowania o 14 padło tylko 7 ale za to z losowania czorajszego o 22 typując wszystkie obok w zbiorze zostało trafionych 11. niestety nie zadowala mnie to bo to by znaczyło że nie dość że wybieram z ogromnego zbioru średnio 35liczb to jeszcze muszę robić drugi zestaw dla zbioru z losowania o 2 w tył :\ ale ogólnie działa bo o 14 w zbiorze typowanym z losowania o 14 wczoraj też było 10liczb