Wpisy użytkownika Pasko
Łącznie 31 093 wpisów w archiwum, pokazane od nr 59 664. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
1979: będziesz mi to musiał dokładnie wyjaśnić, bo nie za bardzo wiem czego dotyczy Twoja propozycja z forum. Pozdrawiam
1979: powinna byc na srodku. Sprawdz czy odswiezenie przez CTRL+F5 pomaga, a jesli nie to napisz mi jakiej przegladarki uzywasz, lacznie z wersja. Informacje taka znajdziesz w menu przegladarki "Pomoc -> O programie" lub cos podobnego. Pozdrawiam
Witaj. Pracujesz najprawdopodobniej w rozdzielczosci 1024x768. Oczywiscie nic w tym dziwnego bo wiele osob ma taka rozdzielczosc. Tym samym forum + reklama zajmuje Ci cala szerokosc monitora. U mnie np. mam 1600 pikseli w poziomie, przez co widac ze wszystko jest na srodku i jest jeszcze mnostwo przestrzeni zarowno z lewej strony forum, jak i na prawo od reklam google. No niestety poki co musi tak zostac. Pozdrawiam
Witam. Bedzie jeszcze jeden reset. Z gory przepraszam. Na kilkanascie minut bilans sie wyzeruje. Pozdrawiam
Witam. Już wszystko w porządku. Przepraszam dziś za małe zamieszanie. Jak widać ostatnio trochę zmian na stronie i testów z tym związanych. Będę się starał minimalizować do zera problemy z tym związane. Pozdrawiam
lea spokojnie. zapodaj.net jest to serwis, dzięki któremu możesz udostępnić wszystkim jakiś plik jak np. w tym przypadku zdjęcie kuponu. To wszystko. Pozdrawiam
Losowanie ze względu na mecz, odbędzie się dzisiaj znowu z opóźnieniem...
49,50,60,68 - już od 63 losowań nie padło nawet 2/3. W ostatnich 1000 losowań nie było takiej sytuacji...
Mam na myśli, że żadna z 1,5 miliona czwórek nie miała takiej sytuacji :)
Nie padła "6" i jest kumulacja. Gratulacje dla tych, którzy trafili 5/5 w Expressa. Podzielą się po 30 000 zł.
Pawcio: a o co chodzi z tym, że wyniki są już dostępne na lotto.pl ?
Witaj Zelus. Musiałeś mieć zaznaczoną opcję "tylko na 22:00". Nikt mi nie zgłasza żadnych problemów ze stroną. Pozdrawiam
Witam,
Faktycznie należą się przeprosiny dla Was. Właśnie wprowadzam zmiany, które zapobiegną możliwości wyświetlania wyników z godziny 22:00 na następny dzień, w przypadku gdyby takowe się nie pojawiły. Rankingi i bilanse są w momencie modernizacji i za kilka minut wszystko powróci do porządku.
Pozdrawiam
Faktycznie należą się przeprosiny dla Was. Właśnie wprowadzam zmiany, które zapobiegną możliwości wyświetlania wyników z godziny 22:00 na następny dzień, w przypadku gdyby takowe się nie pojawiły. Rankingi i bilanse są w momencie modernizacji i za kilka minut wszystko powróci do porządku.
Pozdrawiam
Jak pewnie zauważyliście, ostatnio na stronię promuję bukmachera betway. Nie jest to przypadek, a więcej znajdziecie w nowym artykule poniżej. Ogólnie chodzi o to, że prawdopodobnie już wkrótce znajdą się tam zdarzenia polskiego lotto - podobnie jak w Fortunie. Pozdrawiam
Bardzo duże. Dyrektor polskiego oddziału betway jest zajęty, ale można go złapać na gg i zadać pytania w tej sprawie. Pozdrawiam
49,50,60,68 - czy padnie kiedyś 2/4 ? Już dawno nie było takiego przypadku...
A ktoś wie na czym dokładnie polega błąd? Bo sam nie mam dostępu do tej gazety. Tak z ciekawości tylko...
Przypominam o oficjalnie oddawanych typach, a nie tylko na chacie. Na dole tej strony znajdziecie tabelkę "Najlepiej typujący" i tam klikając w poszczególne nicki, można zobaczyć typy osób, które naprawdę mają szczęście ostatnio. Przykładowo KAPSEL 7x 2/2 w ostatnich 3 tygodniach. Pozdrawiam
Próbne nie próbne. Pomyślcie sobie, że włączacie lotto.pl, wchodzicie w losowanie na żywo i leci ... wpada 10/10, a potem się dowiadujesz, że to było próbne. Jak Wam się to podoba?
Potwierdzono na stronie lotto.pl, że wyniki się zgadzają z typi na multipasko
Transmisja zza kulisów też się chyba skończyła. Ktoś w końcu zauważył, że wszystko leci w eter ;)
Najbardziej żałuję, że nie nagrałem tego próbnego. A może ktoś nagrał? ;)
Losowanie wczorajsze z godziny 22:32 - 1 4 6 20 27 29 32 34 36 38 44 51 53 54 62 64 70 71 78 [79] ; Plus 79
Widzę duży spadek typowań na stronie co do Multi Multi. Przecież na stronie to tylko dobra zabawa, nie zniechęcajcie się aż tak :)
Swoją drogą jestem ciekaw jak wypadnie bilans wygranych z godziny 14:00 na podstawie którego można będzie stwierdzić, czy wczorajsze zdarzenie miało duży wpływ na ilość zawartych dzisiejszych zakładów.
Swoją drogą jestem ciekaw jak wypadnie bilans wygranych z godziny 14:00 na podstawie którego można będzie stwierdzić, czy wczorajsze zdarzenie miało duży wpływ na ilość zawartych dzisiejszych zakładów.
No to się ostro dzieje z tym lotto. Zobaczymy jeszcze jak będzie z tym betway. Mam obiecane wprowadzenie na próbę typowania Dużego Lotka, a jak będzie duże zainteresowanie, to rozszerzy się na inne gry. Pytanie czy betway jako firma szwedzka, będzie w tym momencie nietykalna...
Dla tych którzy przegapili przypominam, że można oglądnąć losowanie w dziale wyniki. To sprzed kilku minut już jest dostępne.
Asiulka22: to zależy czy ktoś zaznaczył opcję "Typuję na 14:00 i 22:00". Jeśli ktoś oddał bowiem takie typy (na cały dzień), to po losowaniu o godzinie 14:00, są oczywiście widoczne automatycznie jako typy na 22:00.
Tomcio. Musisz poprawić to zestawienie, bo skoro MM kosztuje 2,50 zł, to nie możesz odnosić się do Totomixa do 2 zł. A przecież w Totomix też można puścić przykładowo 2 liczby za 2,50 zł. Wygrane jednak będą wówczas sporo wyższe...
Gladek: wyjątkowo uwzględniłem Twoją prośbę i już zmieniłem zgodnie z wpisem na chacie. Pozdrawiam
Witam. Niestety nic nie mogę na to poradzić. Potrzeba czekać na korektę ze strony lotto.pl
Wszystkich fanów Daniela Wieleby zapraszam na www.danielwieleba.pl ;)
Ja osobiście lubię jego sposób bycia, ale o gustach się nie rozmawia. Pozdrawiam
Ja osobiście lubię jego sposób bycia, ale o gustach się nie rozmawia. Pozdrawiam
Marek: zajrzyj tutaj: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2458
Zelus. Podaj te typy to uzupełnie. Nic nie zostało zarejestrowane przez system. Widocznie musiałeś coś nie tak wypełnić. Pozdrawiam
Temat ten jak i podobny z dwoma nickami zostały usunięte. Pozdrawiam
Jak coś takiego można się nauczyć rozumieć ???
http://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=pl&tl=zh-TW&u=multipasko.pl
http://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=pl&tl=zh-TW&u=multipasko.pl
Oczywiście wklejony link to tłumaczenie multipasko na język chiński. Ja jestem pełen podziwu, że oni potrafią to czytać i rozumieć :D:D
Witam. Oczywiście powinno być 69. Transmisję Losowania można oglądnąć ponownie w dziale wyniki. Przepraszam za problemy. W związku z błędem zostanie chwilowo wyzerowany ranking. Przepraszam za niedogodności.
Przypominam, że już krótko po losowaniu, można takie losowanie powtórnie sobie zobaczyć w dziale "Wyniki" i rozwiać wątpliwości, które czasami się pojawiają. Pozdrawiam
xadi: jakby każdy tak zaczął robić, to pomyśl jakby wyglądał ten chat. A teraz pomyśl jak strona zostałaby odebrana przez tych, którzy weszli tu po raz pierwszy. A takich codziennie nie brakuje... Pozdrawiam
Zoska: gdyby każdy był taki jak Ty, to popatrz jak łatwo byłoby likwidować konkurencję. Założę swój portal nasza-klasa2.pl, po czym jeden temat antysemicki na forum nasza-klasa.pl i już wszyscy użytkownicy się wyprowadzają i szukają innego portalu (być może trafiając na mój). Myślisz, że ta strona nie ma konkurencji? :)
Rutra. A czy zdajesz sobie sprawę, że gdybyś chciał wysłać wszystkie możliwe zakłady Dużego Lotka, w których każdą z Twoich liczb zostawiasz w spokoju lub dodajesz/odejmujesz od niej 1, to musiałbyś puścić 729 zakładów (3*3*3*3*3*3). Pozdrawiam :)
Ten rok to totalna porażka jeśli chodzi o totalizator sportowy. Ich przychody znacząco spadły i nic nie pomaga. Wkrótce przygotuję o tym raport, bo na podstawie wygranych można dokładnie oszacować jak spadła ilość zawieranych zakładów i zyski totalizatora. Myślę, że ich kolejny pomysł jest równie zły jak poprzednie...
Maciekmaniek: bardzo dobre myślenie i ciekawie wyciągnięte wnioski. Pozdrawiam
Tak. Podszyłem się nawet pod Twój nick przed chwilą. A swoją drogą kiedy ja pisałem, że ML jest ok? Namawiam do gry u bukmacherów, czy też obstawiania zdarzeń lotto na betgun. Wprost mówię, że grając u totalizatora sportowego jest bardzo trudno cokolwiek wygrać. Pozdrawiam
pytający: nie jest oszustwem. Zresztą możesz przed każdym losowaniem zapisać sobie wszystkie typowania, aby się przekonać, że nigdy nic nie zostaje dopisane, bo nie ma takiej potrzeby. Pozdrawiam
Ponadto w każdym bilansie typowań zobaczysz godzinę oddania typu przez danego typującego. Ten serwis nie miałby sensu, gdyby było cokolwiek zmieniane. Pozdrawiam
Jeszcze dalej rozważając. To na każde losowanie jest podawane ponad 200 dziesiątek, czyli ponad 6000/miesięcznie. Na tyle dziesiątek zawsze któraś w końcu powinna wpaść w ilości 8/10, bo szansa na to wynosi jakieś 1 do 7300. Serwis multipasko nie pokazuje więc żadnych cudów, a może bardziej wskazuje osoby, którym dopisuje szczęście. Rachunek prawdopodobieństwa mówi, że ktoś trafi średnio raz na miesiąc 8/10, ale że to akurat np. udało się eli, to już co najmniej wskazanie, że ela ma szczęście :D Pozdrawiam
Witam,
Obecnie forum.multipasko.pl jest oddzielną sprawą i faktycznie nie współdzieli kont użytkowników z samej strony multipasko.pl
Pozdrawiam
Obecnie forum.multipasko.pl jest oddzielną sprawą i faktycznie nie współdzieli kont użytkowników z samej strony multipasko.pl
Pozdrawiam
OPA. Ja widzę tylko jedną wygraną 10/10, czyli 250 000, a nie pół miliona ?
Oczywiście takie nicki są blokowane przeze mnie na przyszłość i tak się też stało w tym przypadku. Pozdrawiam
hipopotam. Oto dziesiątka którą podałeś: "33,77,63,22,49,73,74,33,23,37"
Oczywiście nie mogła zostać przyjęta. Pozdrawiam
Oczywiście nie mogła zostać przyjęta. Pozdrawiam
Witam. Ostatnio mniej czytam wpisy, a więcej pracuję, aby również usprawnić stronę. Już w najbliższych dniach zmiany na stronie, które pozwolą zapobiec spamowi w wielorakiej postaci. Pozdrawiam wszystkich!
MCSI: Jak widzisz lotto zmieniło zasady. W końcu to już nie będzie Duży Lotek. Pozdrawiam
Ravella: rejestracja zostanie przywrócona w najbliższych dniach.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jeśli potraktujemy liczby jako pojedyncze cyferki to w pierwszym rządku będzie: 1 3 2 5 3 7, a w drugim: 4 5 4 7 4 8. Jeśli odjąć drugi rządek od pierwszego to wyjdzie: 3 2 2 2 1 1 ;)
Niby nic, ale mój ciąg jest bardzo ładny. Np. z poprzednim losowaniu by było: 1 4 2 -4 1 3 i zwykle wychodzi takie byle co, a tu mamy ładnie: 3 2 2 2 1 1 :D
Witam wszystkich użytkowników strony. Kilka słów wyjaśnień w związku z wprowadzonymi zmianami na stronie.
W związku z dużą odwiedzalnością serwisu, pojawiła się potrzeba większych restrykcji co do swobody rejestracji nowych użytkowników / nicków. Tym samym proces rejestracji rozszerzono o wymagane podanie unikalnego adresu e-mail. Dla uprzednio zarejestrowanych zmiana ta nie wnosi nic nowego, natomiast każdy nowo rejestrowany użytkownik, będzie musiał podać 6-cyfrowy PIN, który zostanie wysłany na podany adres e-mail. Oczywiście PIN jest podawany jednorazowo w celu aktywacji konta.
Mam nadzieję, że wprowadzona zmiana spowoduje większe poszanowanie rejestrowanych nicków i pozwoli na większą dyscyplinę wśród użytkowników. Podobny sposób rejestracji zostanie wprowadzony w najbliższych dniach na forum.
Obecnie na stronie jest zarejestrowanych 12 000 użytkowników.
Pozdrawiam
W związku z dużą odwiedzalnością serwisu, pojawiła się potrzeba większych restrykcji co do swobody rejestracji nowych użytkowników / nicków. Tym samym proces rejestracji rozszerzono o wymagane podanie unikalnego adresu e-mail. Dla uprzednio zarejestrowanych zmiana ta nie wnosi nic nowego, natomiast każdy nowo rejestrowany użytkownik, będzie musiał podać 6-cyfrowy PIN, który zostanie wysłany na podany adres e-mail. Oczywiście PIN jest podawany jednorazowo w celu aktywacji konta.
Mam nadzieję, że wprowadzona zmiana spowoduje większe poszanowanie rejestrowanych nicków i pozwoli na większą dyscyplinę wśród użytkowników. Podobny sposób rejestracji zostanie wprowadzony w najbliższych dniach na forum.
Obecnie na stronie jest zarejestrowanych 12 000 użytkowników.
Pozdrawiam
No tak. Informacja ta dotyczy ilości osób, które zarejestrowały się na forum. Zapomniałem dodać, że wkrótce nicki zarejestrowane na stronie głównej zostaną również skopiowane do forum, a także przyszła rejestracja będzie wspólna. Pozdrawiam
edi8. Ta informacja chyba nie powinna dziwić. Przez ostatnie 2 lata wiele osób pisało na chacie, oddawało swoje typowania, bez wchodzenia i dyskutowania na forum. Informacja o ilości zarejestrowanych nicków zawsze była i jest widoczna tutaj: http://www.multipasko.pl/typowania/typujacy.htm
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jeszcze dodam, że blisko 6000 czyli połowa z tych nicków była użyta tylko jednorazowo i być może nicki te nawet zdecyduję się usunąć z bazy danych.
BOGUŚ: jaka złożoność? Prościej już praktycznie się nie da :) Co do gier do wychowałem się na Pegasusie/Nintendo. Z gier na PC to najpierw grałem w Duke Nuke 3D i pierwszą wersję Need For Speed ;) Później przeróżne strategie. Utkwiła mi w głowie gra UFO :D
Jak to nikt nie wygrywa? A ToYu? :) Życzę wszystkim miłego niedzielnego popołudnia. Pozdrawiam
Pochwalę się, że dziś kończę 28 lat :) Chyba się starzeję... ;) Możecie dziś wypić moje zdrowie jeśli macie możliwość :D Pozdrawiam
Edi8. To może wrzucimy te systemy też tutaj do działu bukmacherka? Pozdrawiam :)
Systemy pojawią się jeszcze dzisiaj w dziale "Bukmacherka". Pozdrawiam
W dziale bukmacherka umieściłem systemy do gry stworzone przez edi8. Pozdrawiam
Witam. W sumie nie wiem co to się stało. Tak czy siak problem naprawiono. Pozdrawiam
Problem powstawał przy dodawaniu nowego wpisu. Naprawiono. Liczniki postów przeliczono ponownie. Pozdrawiam
SirMavins: No tak to już jest, że czas biegnie do przodu.
http://www.multipasko.pl/typowania/sirmavins/multi-lotek/dziesiatki/
Kliknij na przycisk "POPRZEDNIE" to zobaczysz swoje dziesiątki. Ranking jest liczony z 30 ostatnich losowań. Pozdrawiam
http://www.multipasko.pl/typowania/sirmavins/multi-lotek/dziesiatki/
Kliknij na przycisk "POPRZEDNIE" to zobaczysz swoje dziesiątki. Ranking jest liczony z 30 ostatnich losowań. Pozdrawiam
hipopotan: 7-ek w MM jest puszczanych około 100 000 na każde losowanie, a Dużego Lotka około 50 razy tyle. Pozdrawiam
hipopotam. 29 sierpnia tego roku -
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/29-08-2009/
Ogólnie to różnie z tym bywa. Ostatnio faktycznie jest zawieranych mniej zakładów, co możecie śledzić łatwo tutaj w dziale Wygrane. Pozdrawiam
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/29-08-2009/
Ogólnie to różnie z tym bywa. Ostatnio faktycznie jest zawieranych mniej zakładów, co możecie śledzić łatwo tutaj w dziale Wygrane. Pozdrawiam
Ja notuję wygrane od początku 2007 roku i maksimum to 43 wygrane 7/7 - 5 grudnia 2008
Dostaję emaile z ostrzeżeniami co do strony wielkieodkrycie.pl Proszę uważać. Pozdrawiam