Wpisy 62 214 – 62 313
4 września 2009 07:45 → 4 września 2009 12:23, 100 wpisów
śnila mi się dziś butelka coś z niej nalewałam ....czy ktoś ma sennik by zamienić to na cyfry
A mi się śniło, że była godzina 8,08 a autobus odjeżdżał o ... zapomniałem
Liczba ze snu- 23.
dsg no to dziś królują 8 tak bym skreślała i numerek też no chyba ze zabrały sie z tym autobusem
Na jednym senniku znalazłem, sen o butelce - smutek, a na drugim - wesoła zabawa i jak tu wierzyć sennikom.
Wędrowca dzięki a tylko jedna szukam jeszcze kilka dopisze coś z tego autobusu
Malina- Twój sen oznacza liczbę 23. Uwaga, ale może to być liczba 22 lub 24. Ta liczba może być w dużym lotku. Pozdrawiam.
Moze to zalezy od butelki.
Jesli dajmy na to byla to butelka po wodce to po pierwsze kto sie cieszy z pustej butelki ?? Po drugie kto sie cieszy na mysl o dniu po ?? Ja napewno nie bo jak sie dowali to potem z dwa dni do siebie nei idzie dojsc.
Co innego gdy jest to butelka pełna dobrej orenzady albo kefirku (na dzien po).
Moze to tez byc butelka po dobrym winie (korkowanym) ktore otwieralismy 3h bo korkociag sie zapodzial i otwieralismy wkretem co gorsza widelcem.
Sa ruzne punkty widzenia ;D
Zalezne od jedzenia punktu siedzenia.
Jesli dajmy na to byla to butelka po wodce to po pierwsze kto sie cieszy z pustej butelki ?? Po drugie kto sie cieszy na mysl o dniu po ?? Ja napewno nie bo jak sie dowali to potem z dwa dni do siebie nei idzie dojsc.
Co innego gdy jest to butelka pełna dobrej orenzady albo kefirku (na dzien po).
Moze to tez byc butelka po dobrym winie (korkowanym) ktore otwieralismy 3h bo korkociag sie zapodzial i otwieralismy wkretem co gorsza widelcem.
Sa ruzne punkty widzenia ;D
Zalezne od jedzenia punktu siedzenia.
Najmocniej przepraszm za bledy ortograficne eh jak dziecko z pierwszej klasy :/
chciałem tak naprawde grzecznie spytać (choć na języku mam brzydkie określenie) kto dzisiaj prowadzi losowanie???Jest w końcu zmiana prowadzącego do cholery czy nie??? Przepraszam za "delikatny epitet".
i dzięki temu, jeśli nie będzie wesołej zabawy zawsze można sobie powiedzieć, że był w niej kefir
Mam prosbe, wysle mi ktos dzisiaj wynik losowania multimulti o godzinie 14 ? bardzo prosze . Mam numer w orange :) Mozna z braki za darmo wysłac :)
malina a BUTELKA to wesołość i rozrywki a stłuczona przeciwności - 2 38 49 a mozna 29 a co wyjdzie .....!
DZIEKI a czy to ważne kto chodzi o to co zakreślone , a nawet biskup nie pomoże jak będzie stał w studio jak na kuponie kich czyli flak , ,,,
Malina- uważaj bo chcą Ciebię oszukać. Pusta butelka oznacza inną liczbę, rozbita też inną.
Dla mnie wazne dla chipiego tez.
Moze az tak emocionalnie do tego nei podchodze ale "nie gram" gdy prowadzi pan D.W. ale to moja decyzja.
Uzasadnie krutko moja metoda doboru liczb gdy on prowadzi losowanie nie daje rezultatu 1/10 to max nie oplaca sie grac na "nie" bo nie zawsze wejdzie 0/10. Nie zbym na niego narzekal tak jak ktos napisal bez dzwieku da sie na niego nawet patrzec. Z dzwiekiem juz troche gorzej ale coz nie wszystko sie ma.
Moze az tak emocionalnie do tego nei podchodze ale "nie gram" gdy prowadzi pan D.W. ale to moja decyzja.
Uzasadnie krutko moja metoda doboru liczb gdy on prowadzi losowanie nie daje rezultatu 1/10 to max nie oplaca sie grac na "nie" bo nie zawsze wejdzie 0/10. Nie zbym na niego narzekal tak jak ktos napisal bez dzwieku da sie na niego nawet patrzec. Z dzwiekiem juz troche gorzej ale coz nie wszystko sie ma.
Co sie ze mna dzieje :/
Czytam swoj tekst i co chwile znajduje bledy ort. :/ zenada ;/
Czytam swoj tekst i co chwile znajduje bledy ort. :/ zenada ;/
Wędrowca a pamiętam butelka cała i gorąco było i nalewałam płyn do kubka a a a oszukać kto totek mnie też oszukuje a ja gram ufa sobie a czy zagram ? gram na 8liczb a tyle jeszcze nie mam DZIEKI
ph choć nie jestem mistrzem ortografii to radzę Ci zainstaluj sobie słownik albo ściągnij przeglądarkę ze słownikiem, to ułatwi Ci znalezienie błędów
chyba bede musial tak zrobic sam znajde bledy sam ale po czasie a co juz napisane to napisane edytowac sie chat'u nie da ;/
Ja zrobie 10 z tych liczb:
2,8,22,23,24,38,49,65,68,73
Tak dla równowagi
2,8,22,23,24,38,49,65,68,73
Tak dla równowagi
Witam.Dzisiaj Wielebny nie losuje.
Jakaś dama ,niepamiętam jak się zowie.
Pozdrawiam.
Jakaś dama ,niepamiętam jak się zowie.
Pozdrawiam.
Ja na 14-tą wystawiam w Totomixie takie:
14,40,73,4,1+parki typowane na wrzesień.
Pozdrawiam.
14,40,73,4,1+parki typowane na wrzesień.
Pozdrawiam.
Wysle mi kts wyniki z losowania z 14 multi multi ? mam numer w orange :)
Moje typy na 14.00
Padnie więcej nieparzystych, nie padną liczby 18,21,22,27,74.
Padnie więcej nieparzystych, nie padną liczby 18,21,22,27,74.
i jeszcze to:
http://www.youtube.com/watch?v=qC7ewKxlUWs
http://www.youtube.com/watch?v=aDk0PngILnQ
http://www.youtube.com/watch?v=8r6egbE3OVs&feature=related
a tu jest komisja?
http://www.youtube.com/watch?v=s1lBqXbrT6A&feature=related
jest!
jest zegar ? jest!
http://www.youtube.com/watch?v=qC7ewKxlUWs
http://www.youtube.com/watch?v=aDk0PngILnQ
http://www.youtube.com/watch?v=8r6egbE3OVs&feature=related
a tu jest komisja?
http://www.youtube.com/watch?v=s1lBqXbrT6A&feature=related
jest!
jest zegar ? jest!
Dsg>>> Twoja liczba że snu to 42.
Witam. powie mi ktos co oznacza bonus w totomixie jak on podwyzsza wygrana itd z gory dziekuje. Marek
A właśnie, co się stało z komiją kontrolną? Ostatnio jak oglądałem nie było (a rzadko oglądam, bo nie mam Polsatu, chyba, że jestem u znajomych).
Błągam wyslijcie mi wyniki multimulti o 14 na numer 506 223 443 :) Z góry wielkie dzieki :*:*:*:*;8
Na stronce totomixa przeczytalem ze jak sie typuje na tak wylosowane liczby to przyznaja bonus, wytlumaczy mi ktos dokladnie na czym to polega z tym bonusem i o ile sie zwieksza wygrana,
kto z obecnych na czacie moze mi wytlumaczyc z tym bonusem w totomixie
Myslalem ze tutaj jeden drugiemu pomaga na tej stronce widze ze nikt sie nawet nie kwapi do napisania nawet glupiego slowa wiem czy nie wiem
Widze ze tylko sie moge wiecej dowiedziec jak jest tomcio czy hektoris a od reszty to ciezko o pomoc trudno pojade sam do kolektury sie dowiem bardzo dziekuje za zyczliwosc ze odpisalo mi tak wielu ale we snie.
61517. Laik-jak bedzie losował kto inny to GWARANTUJE CI min. 5/10!!! podam CI typy 2 minuty przed losowaniem!!! Leczyć to się możesz ale Ty (bez obrazy)!!!
chippi 2009-08-31 (14:13)
Ciekawy jestem co gwarancja "chippi" warta.
chippi 2009-08-31 (14:13)
Ciekawy jestem co gwarancja "chippi" warta.
Nasuwa sie jeden wniosek jak mozesz liczyc licz na siebie, dziekuje za wasza milczaca zyczliwosc
Jak chcecie się pobawić to wyślijcie na 14tą 8 zakładów po 3 skreślenia...na trafił-trafił,koszt 20zł
Marek37Bytom
http://peb.pl/bukmacherzy/557847-bonusy-w-grach-losowych-w-totomixie.html
http://peb.pl/bukmacherzy/557847-bonusy-w-grach-losowych-w-totomixie.html
zuzia dziekuje
dziekuje wam bardzo - to bardzo wazne dla mnie :) pozdrtawiam i miłego dnia zycze:)
Mam jeszcze pytanie w fortunie jak mozna bylo wysylac zalklady mozna bylo na 7 losowan a jak jest w totomixie czy mozna na wiecej np na jaka ilosc losowan maksymalnie
witam wszystkich...:))
no cóż ....poległem wczoraj :(((
moje 22,36...utopione..
marku....nie mam pojęcia o bonusach...
wiem tyle ze zbiera się punkty na karcie ...potem wymienia sie je na nagrody...ale trzeba miec ich pare tysięcy...
no cóż ....poległem wczoraj :(((
moje 22,36...utopione..
marku....nie mam pojęcia o bonusach...
wiem tyle ze zbiera się punkty na karcie ...potem wymienia sie je na nagrody...ale trzeba miec ich pare tysięcy...
Marek37Bytom
Przed 14 na 2X MM po południu tylko na wieczór. Pozdrawiam
Przed 14 na 2X MM po południu tylko na wieczór. Pozdrawiam
W ofercie Totomixa są tylko 2 opcje terminowych zakładów dla liczb MM: z numerami 101-180 na godzinę 14.00 , i z numerami 201-280 na godzinę 22.00
ja chcialem raz wysłac w totomixie ...po dwie liczby na każdy dzień tygodnia( taki zbiorowy kupon) i powiedziała mi ze nie można tak grać...więc jesli o to pytasz ...to sie nie da...
zuzka>> tu na multipasko też zamieściłem wtedy tę informację o bonusach , więc nie trzeba mnie aż z innego forum cytować :)
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2319
a na dziś dochodzi jeszcze kurs z obowiązkowego zdarzenia nr 100 , przez co ten bonus lekko wzrasta.
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2319
a na dziś dochodzi jeszcze kurs z obowiązkowego zdarzenia nr 100 , przez co ten bonus lekko wzrasta.
Pzdr.
edi8
Dopdzwoniłem się do Fortuny w Cieszynie.
Nr tel 033 - 858 - 21 - 43 - 46
Rozmawiałem z pracownikiem tejże placówki.
Powiedział mi że są bardzo bardzo małe szanse że kiedykolwiek wrócą liczby świata.
Musieliby wraz z STS i Milenium wziąść się razem do kupy i walczyć.
Nie będzie to łatwe i może trwać bardzo długo.
Rozmowa trwała o wiele dłużej ale jak ktoś ma ochotę osobiście porozmawiać to proszę zadzwonić pod podany wyżej numer telefonu.
Nr tel 033 - 858 - 21 - 43 - 46
Rozmawiałem z pracownikiem tejże placówki.
Powiedział mi że są bardzo bardzo małe szanse że kiedykolwiek wrócą liczby świata.
Musieliby wraz z STS i Milenium wziąść się razem do kupy i walczyć.
Nie będzie to łatwe i może trwać bardzo długo.
Rozmowa trwała o wiele dłużej ale jak ktoś ma ochotę osobiście porozmawiać to proszę zadzwonić pod podany wyżej numer telefonu.
Czyli jak w ML w TOTOMIXIE wyśle na 3 cyfry to też zakład kosztuje 2 zł? Może głupie pytanie ale wolę dopytać.
Czyli np doczytalem sie w regulaminie ze mozna zawiersac zaklady od 2 do 24 razy. i chce wyslac jedna 4ke na 24 losowania to co mi nie przyjma. bo sie juz zgubilem czy mozna wyslac na najblizsze losowania 14 i 22 w ilosci do 24 czy? na 14 24 i na 22 24 bo teraz sie juz po gubilem
Tomcio ja dzwonilem tez i taka pani mi powiedziala ze mamy czekac cierpliwie ze beda liczby aale nie w najblizszym czasie ze napewno beda ale trzeba cierpliwie czekac
Witam wszystkich, od jakiej kwoty w TS scigaja podatek? W 7-ce od 6000zł juz mi zabiora??
No wlasnie ja nie mam blisko kolektur totmix i nie mam jak dziennie latac wiec w regulaminie pisze ze mozna zawierac do 24 zakladow, wiec teraz nie wiem fortuna przyjmowala na 7 losowan w tipsporcie mozna bylo na ile sie chce to w koncu jak jest w totomixie bo chce wyslac jedna 4 ke na dluzej by nie latac co dzien
Asiulka do 2tys nie biora a powyzej juz tak
Tygrysek z kol toto placisz za zaklad 2.5 zeta a w totomix 2.oo zeta
TygrysekTysiek >>> 2zł to minimalna stawka zakładu prostego - więc tyle samo minimum kosztuje zakład na 1 , 2 ,3 czy 7 liczb.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Edi to na ile moge maksymalnie wyslac w totomixie losowan chce wyslac czworke liczb to na ile w koncu mozna
witam.Kogut zagra dzis na nastepujace zdarzenia:4 zakresy plusa ze wskazaniem na 2 zakres,PLUS P/NP ze wskazaniem na NP numerek P/NP ze wskazaniem na NP oraz 4 liczby na TAK pojedynczo 4,9,42,70,.Dzis losuje dla nas Pani Magdalena Brożko wiec moze wszyscy którym prezenter BIELEWA nie przynosi szczescia moga dzis sie wykazać a jutro z workiem po kasiorke do kolektor wyruszać.Pozdrawiam
Dzięki edi8... wybieram się pierwszy raz więc wolałem dopytać...
Pozdrowienia
Pozdrowienia
to powie mi ktos czy moge wyslac na wiecej losowan w totomixie jednej czworki np na 24 kolejne losowania czy musze dziennie jezdzic do kolektury
Marek37Bytom>>> źle interpretujesz regulamin , bo tam chodzi o możliwość lokowania do 24 zdarzeń na 1 kuponie , czyli możesz teoretycznie zagrać np. wielosystemem na 24 liczby ( 3 grupy po 8 liczb grane w systemie:A 2z8 , B 2z8 i C 3z8 ).
No faktycznie moze zle zinterpretowalem ale w koncu chce sie dowiedziec czy moge i na maksymalnie ile losowan moge wyslac ta np czworke
Marek37Bytom>>> tylko na 1 dzień możesz zagrać :101-180 w MM to na godzinę 14.00 a 201-280 na 22.00
To Tysiek bierze swoje 4 literki i idzie w świat próbować szczęśćia... edi8 widziałem też jedno z forum co był link na chacie.. Bardzi mi też pomogły tamte informację, ża to też dziękuję... Marek37Bytom, czy warto tak obstawiać z góry? Nie lepiej obserwować zdarzeń następujących po sobie? Ja wiem, że trzeba dojechać, ale chyba jest możliwość zagrania na ich stronie. Więc może warto przeanalizować losowania.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Bo ciekawi mnie na ile losowan moge wyslac. nie usmiecha mi sie latac dziennie nie mam takiej mozliwosci. teraz pare dni mam wolnego ale po 15 wrzesnia do polowy pazdziernika w delegacji po calej polsce i to dopiero bylby dla mnie problem szukania kolektur totomixa np w Jaworzynie Slaskiej czy Starogardzie czy Szczecinie, Szczecinku i grudziadzu itd bo nie bede wymienial wszystkich miast gdzie musze jezdzic
Marek37Bytom>>> abyś nie jeździł codziennie do kolektury Totomixa , zacznij u nich grać w necie bez wychodzenia z domu...
Edi dzieki. szkoda ze nie mozna na wiecej losowan cholewcia. Tygrysek ja znalazlem stronke co ukazuje czworki powtarzajace sie i np powtarza sie co srednio np 9 czy iles tam losowan wiec mowie jak wysle np na 30 losowan to w jakis dzien wpadnie. A tak to mi nic nie da na jeden dzien kurde, musial bym do pracy nie jezdzic tylko dziennie latac pod kolekture
Tu jest spis kolektur Totomixa:
http://totolotek.pl/ofirmie/sprzedaz_oferty/
http://totolotek.pl/ofirmie/sprzedaz_oferty/
Edi dzieki tylko jak mam grac przez neta jak ja ciemny jak but z lewej nogi he he i nie wiem jak, a po drugie jak ewentualne wygrany mi wyplaca? na konto?
Lo matko fortuno wroc
Lo matko fortuno wroc
Edi8 mam spis i wiem ze w Bytomiu sa dwie to pol biedy ale jak ja bede jezdzil w delegacje do innych miast to nie dam rady. Nie znam sie w innych miastach. Ja mam wyliczony czas pracy jak przyjade w dane miejsce to od pociagu do pociagu a mam taka a nie inna prace, moglbym przerwac prace i wysylac np sto czworek i dziennie jedna by wpadla na losowaniu to bym byl do przodu i nie musial jezdzic po polsce ale jak ja lubie swoja prace to musze jezdzic to jest tak jak by gadule jezyk uciac
Na forum jeden z kolegów założył wątek o grze w necie w Totomixie i wszystko jest tam jasno objaśnione:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
Co do wypłaty: tak samo jak wpłat na konto gracza , tak samo i wypłat dokonuje się osobiście , podczas wizyt w kolekturze , gdzie zlecasz wydrukowanie tego wygranego kuponu i jest on podstawą do wypłacenia tej wygranej...
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2333
Co do wypłaty: tak samo jak wpłat na konto gracza , tak samo i wypłat dokonuje się osobiście , podczas wizyt w kolekturze , gdzie zlecasz wydrukowanie tego wygranego kuponu i jest on podstawą do wypłacenia tej wygranej...
Marek37Bytom, nie gniewaj się,ale powiem tak, jak chce się zagrać, to trzeba trochę poświęceń i zaangażowania, albo pozostają Ci normalne kolektury z ML... Pozdrawiam
Marek37Bytom>> i na to jest rada: znam ludzi , którzy deponują kaskę w kolekturze i za drobną opłatą wydają obsłudze zlecenia przez telefon...Wejdź w układ u siebie a pensje są tak mizerne w Totomixie , że za parę zł chętnie na to przystaną.
Pzdr.
Pzdr.
do marek....
no niestety....taki zasady w totomixie..
musisz raz dziennie u nich być,jedynie możesz sobie wybrać na które losowanie chcesz puścic liczby...bo mozesz rano puscic na wieczorne losowanie ...
no niestety....taki zasady w totomixie..
musisz raz dziennie u nich być,jedynie możesz sobie wybrać na które losowanie chcesz puścic liczby...bo mozesz rano puscic na wieczorne losowanie ...
tygrysek ja sie nie mam za co gniewac kazdy wyraza swoje postrzezenia i opinie. podaje moje gg 585 47 28 jak ktos ma ochote po dyskutowac to na gg bedzie sprawniej Marek
hectoris no tak bywa nie zawsze jest prosto he he co zrobie
do edi8...
dzięki za podpowiedz....:)))
nie wpadłem na takie rozwiązanie..sam mam kawałek do kolektóry...musze pogadac z paniami ...bo są sympatyczne hehe
pozdrowienia
ps....mam pytanie edi...grasz jeszcze na zdarzenia sportowe???
dzięki za podpowiedz....:)))
nie wpadłem na takie rozwiązanie..sam mam kawałek do kolektóry...musze pogadac z paniami ...bo są sympatyczne hehe
pozdrowienia
ps....mam pytanie edi...grasz jeszcze na zdarzenia sportowe???
do hectoris
witam no fakt 22 znowu mnie nie zawiodla, ale szkoda ze nie postawiles na moja wczorajsza parke 2,8
pzdr
witam no fakt 22 znowu mnie nie zawiodla, ale szkoda ze nie postawiles na moja wczorajsza parke 2,8
pzdr
hectoris a co to za pomysl co ci edi dal podziel sie he he
do hectoris
chcialam napisac ze 22 mnie zawiodla oczywiscie....hehehehehe
chcialam napisac ze 22 mnie zawiodla oczywiscie....hehehehehe
Dziekuje za odp. Pozdrawiam wszystkich i oby dzisiejsze wygrane cieszyly kazdego komu sie uda....
hectoris odezwij sie na gg masz moj nr bede 3go pazdz w zawierciu napewno teraz dzwonilem i napewno bede
do kasia80 :))
nic sie nie stało ....z tą 22...
no tez załuje ze nie zagrałem..na twoją parke :((
ale uważnie śledze twoje typy:))
w końcu to kobiety podobno mają najleprzą intuicje...:))
nic sie nie stało ....z tą 22...
no tez załuje ze nie zagrałem..na twoją parke :((
ale uważnie śledze twoje typy:))
w końcu to kobiety podobno mają najleprzą intuicje...:))
Marek37Bytom>>> hectoris nawiązał do tego wpisu 62297 , w którym sugerowałem Tobie pewne rozwiązanie...
hectoris>>> tak , nadal gram na zdarzenia sportowe!
Pzdr.
edi8
hectoris>>> tak , nadal gram na zdarzenia sportowe!
Pzdr.
edi8
tak dokładnie .o to mi chodziło marku...
do edi...
masz cos ciekawego na jutro.??
chodzi mi o sport...:))
chciałbym cos grubiej zagrać...
więc jesli mógłbym prosic o jakąs podpowiedz byłbym wdzięczny:))
do edi...
masz cos ciekawego na jutro.??
chodzi mi o sport...:))
chciałbym cos grubiej zagrać...
więc jesli mógłbym prosic o jakąs podpowiedz byłbym wdzięczny:))
Marek37Bytom, no to jedna wycieczka do TOTOMIX, otwórz konto w necie i tam ciupaj w kulki ile popadnie i kiedy chcesz ;-)
Tygrysek a mozesz mi to wytlumaczyc na gg jak sie zaklada te konto i wogole moje gg 585 47 28, bede wdzieczny
Marek37Bytom>>> podaj łaskawie adres tej strony ze statystykami "czwórek" , o której napisałeś.
Do wszystkich: być może nie jest to wcale najmocniejszy zestaw , ale analizując losowania Multi Multi , czyli te od 15.06 na nowej maszynie - wychwyciłem aż 5 razy wejście 5z6 z tego układu liczb:
14-28-44-60-66-72
I kto wie czy nie warto tego dalej grać...
Pzdr.
edi8
Do wszystkich: być może nie jest to wcale najmocniejszy zestaw , ale analizując losowania Multi Multi , czyli te od 15.06 na nowej maszynie - wychwyciłem aż 5 razy wejście 5z6 z tego układu liczb:
14-28-44-60-66-72
I kto wie czy nie warto tego dalej grać...
Pzdr.
edi8
Tak dziekuje juz zobaczylem ten wpis z tym ze nie wiadomo kto i na co sie zgodzi tym bardziej jak cie nie znaja kurde zebym sam wiedzial co mam zrobic dobrze a co zle