Wpisy użytkownika Pasko
Łącznie 31 093 wpisów w archiwum, pokazane od nr 54 124. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wert: a jak myślisz w jaki sposób na innych stronach ludzie otrzymują status moderatora? Czy jest to osobiste spotykanie się przy kawie przez rok i udział w różnych testach psychologicznych? Takie prawa nabywa się po prostu stażem pobytu na stronie. Co więcej nawet jeśli zdarzy się, że udział taki padnie niewłaściwej osobie, to ja widząc jakie wpisy są usuwane, mogę odebrać szybciej taki przywilej niż go nadałem.
Przykro mi wert, ale wszystko wskazuje na to, że Twój aparat pojęciowy na tej stronie po prostu nie pasuje. Czy zmienisz nick, czy choćbyś nie wiem jak się starał, to jak sam widzisz wszystko zaraz wypływa na wierzch.
Jak już pisałem wielokrotnie strona istnieje już kilka lat i utworzyła się tu pewna społeczność, za którą ja muszę podążać i ją wspierać.
Ty natomiast dążysz do rewolucji, której nikt tu nie potrzebuje.
Jeśli faktycznie masz jakiś wyższy status naukowy, to dużo wyjaśnia, ale jednocześnie też wiadomo, że już poprawy nie będzie. Pozdrawiam
Jak już pisałem wielokrotnie strona istnieje już kilka lat i utworzyła się tu pewna społeczność, za którą ja muszę podążać i ją wspierać.
Ty natomiast dążysz do rewolucji, której nikt tu nie potrzebuje.
Jeśli faktycznie masz jakiś wyższy status naukowy, to dużo wyjaśnia, ale jednocześnie też wiadomo, że już poprawy nie będzie. Pozdrawiam
wert: Twój problem polega na tym, że myślisz, że wiesz co jest innym potrzebne do szczęścia. Nie masz pokory do zwykłych prostych, szczęśliwych ludzi, którym wręcz nie wierzysz, że mogą być szczęśliwi, no bo jak z takim poziomem wiedzy, z takim językiem, z takim opóźnionym rozwojem, czy nawet z takim wyglądem. Chcesz obudzić tych, którzy już zasnęli, bo z Twojego punktu widzenia zapomnieli tabletek nasennych. Może nawet nie wiesz, że celem życia człowieka jest szczęście i jeśli ktoś to osiągnął bez studiów, a Ty masz już tytuł profesora i nadal szczęścia nie widzisz, to myślisz sobie, że i tak jesteś z przodu przed innymi ... a może po prostu nie tędy droga.
Co do mojej postawy lidera i podążania, to trochę źle mnie zrozumiałeś. Chodzi o to, że droga która podążam widzę, że jest właściwa i trzymam się tego. To, że stworzyłem taką stronę i ku wielkiemu zaskoczeniu wciąż prowadzę w zespole jednoosobowym, automatycznie implikuje mi postawę "lidera" i trudno żeby było inaczej. Charakteru swojego również nie zmienię rewolucyjnie i jeśli się zmienia powoli to niech się zmienia, jeśli ma taki pozostać do starości, to i niech tak będzie. Dopóki siebie lubię jest dobrze :) Pozdrawiam
Co do mojej postawy lidera i podążania, to trochę źle mnie zrozumiałeś. Chodzi o to, że droga która podążam widzę, że jest właściwa i trzymam się tego. To, że stworzyłem taką stronę i ku wielkiemu zaskoczeniu wciąż prowadzę w zespole jednoosobowym, automatycznie implikuje mi postawę "lidera" i trudno żeby było inaczej. Charakteru swojego również nie zmienię rewolucyjnie i jeśli się zmienia powoli to niech się zmienia, jeśli ma taki pozostać do starości, to i niech tak będzie. Dopóki siebie lubię jest dobrze :) Pozdrawiam
Dobra wiadomość. Prawdopodobnie od dzisiaj na stronie będzie dostępne losowanie na żywo :) Tutaj w miejscu chata. Zapraszam o 14:00. Pozdrawiam
Jeszcze przez 5 minut można zatypować na stronie na losowanie z godziny 14:00. Zapraszam.
Zgadza się. Funkcjonalność została zaprogramowana i będzie się uruchamiać automatycznie codziennie o 14 i 22.
monika / moderator / naga moderatorko ... po prostu masz blokadę i nie tutaj miejsce na taką zabawę.
Już poszła blokada na IP, którą niepotrzebnie kiedyś zdjąłem. Niestety, ale dzieci zaczęły wakacje. Pozdrawiam
OPA> Przyjdź o 22:00 na stronę, to zobaczysz. Losowanie na żywo jest teraz i tutaj. Pozdrawiam
Nałożyłem sporo blokad IP i myślę, że będzie o wiele spokojniej. Pozdrawiam :)
Witam w sobotni, spokojny dzień. Życzę dziś wszystkim dużo wygranych. Pozdrawiam :)
Witam. Postaram się wkrótce w pełni zautomatyzować najdłużej oczekiwane. Pozdrawiam
eeelllaaaa.. jak byłem młodszy to jeździłem ślicznym, żółtym Oplem Calibra ;) To były czasy :D
Losowania jeszcze nie było i podobno odbędzie się po meczu siatkówki.
Przepraszam za poślizg, ale musi być pewność przed dopisaniem, mi też coś umknęło.
Otrzymałem kolejne zgłoszenie w sprawie wyłudzenia 46 zł poprzez serwis SMS. To się szerzy jak szarańcza. Jeszcze takich naciągaczy to nie było. Tworzą przeróżne strony typu wygraj 6 w Dużego Lotka i każą wysłać SMS niby za 1,22, ale oczywiście w stopce małym druczkiem można przeczytać jaki to przekręt. Czy ktoś się jeszcze naciął?
Nie pamiętam adresu tego o lotto. Obecnie widzę tylko reklamę strony http://www.1sms-za-plik.zgora.pl/ która działa na identycznej zasadzie.
Mam i drugi adres: http://www.1-sms-za-program.sanok.pl/
Przestrzegam!
Przestrzegam!
ph2008> Zobacz ten drugi adres. Ja już dostałem kilka emaili w sprawie tego, że ludzie się na to nabrali!!
Chodzi o to, że reklamy google są ogólnie reklamami wartościowymi, a tego typu "wpadki" trochę niszczą im reputację. Zwłaszcza, że reklama taka może pojawić się na stronie multipasko, co dodatkowo może mi psuć reputację.
rysiu: zapraszam na http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2403
Bogna: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2403 - zajrzyj na forum.
tczew: musisz wiedzieć, że reklama być może jest kierowana do Ciebie ze względu na Twoją lokalizację. Reklamodawcy google mają taką możliwość, aby kierować reklamę tylko do wybranej lokalizacji w Polsce i prawdopodobnie tylko osoby z Tczewa widzą tą reklamę co Ty.
hania: ze sponsoringu osób, które trafiają szóstkę w DL ;) A tak poważnie to muszę kiedyś zrobić miejsce na stronie promujące dobrowolną donację na stronę od osób, które wygrały jakąś konkretną sumkę... :D
Wielkie odkrycie to wyłudzanie pieniędzy. Jeśli ktoś ma inne doświadczenie to proszę...
Widzę, że boguś2 dziś w typowaniach 5/5. Gratulacje! Pamiętaj, że miałeś 1549 szans na 1550, że nie trafisz 5/5 ;)
Link do typów na żywo jest na forum :)
Swoją drogą to nagle okazuje się, że ten dział był w jakiś sposób popularny? Zniknął ponieważ miał aktywność w postaci 5-10 wpisów dziennie.
Swoją drogą to nagle okazuje się, że ten dział był w jakiś sposób popularny? Zniknął ponieważ miał aktywność w postaci 5-10 wpisów dziennie.
Za 15 minut losowanie na żywo ze studia lotto tutaj na stronie. Życzę wysokich trafień.
3 osoby dostaną po 300 000 zł za 6/6 w Dużym Lotku. Już w gorszym momencie nie mogły trafić. Nawet na wymarzone mieszkanie pewnie by nie starczyło... a gdzie tu dopiero do jakiegoś bogactwa.
boguś: ja widzę, że masz zaliczone: http://www.multipasko.pl/typowania/bogus-2/multi-lotek/trojki/
Przepraszam za problemy z wynikami multi multi. Problem zostanie rozwiazany niestety dopiero jutro.
Tak się pechowo jakoś złożyło, że musiałem wyjechać na 3 dni no i akurat coś się sypło. Przepraszam wszystkich za problemy.
Widzę, że strona dość mocno ucierpiała na tej przerwie i bardzo mi przykro. Pozdrawiam
Przy okazji poczytałem trochę wpisów, które moderatorzy może niepotrzebnie wszystkie usunęli jak np. moje niby żeglowanie z edi8 po mazurach. Brawo za poczucie humoru :)
Co do przesunięcia czasowego, to nie ma się co tu doszukiwać czegokolwiek, bo jest to normalne w przypadku transmisji tego typu. Gdyby się to dało w pełni zsynchronizować, to lotto na pewno by to wykorzystało, a nie transmitowało różnie, aby sobie psuć reputację...
Chciałbym podziękować moderatorom, którzy bardzo dobrze wykonali swojego zadanie w ostatnich dniach. Bez nich to faktycznie nie wiem co by się działo. Jeszcze dla ścisłości, to wyjechałem na 3 dni, ale myślałem, że będę miał dostęp do internetu w razie gdyby się coś działo, jednak problem okazał się poważniejszy no i krach... to dla mnie lekcja na przyszłość. Skrypty wciąż są udoskonalane i oby nie było więcej takich niespodzianek.
Typy na żywo przywróciłem w związku z większym zainteresowaniem niż się spodziewałem :) Pozdrawiam
Pod chatem nowy artykuł. Tym razem magia lotto według Gazety Olsztyńskiej. Zapraszam do zapoznania się z artykulikiem. Pozdrawiam
falkonetti: rozwiń bardziej temat, to postaram Ci się wyjaśnić sprawę.
Witam. Ja nic nie reklamuje, co więcej już kiedyś pisałem, że wielkieodkrycie to kolejne oszustwo. Równie dobrze taka reklama może pojawić się w google jeśli będziesz szukał słowa "lotto". Zanim się czegokolwiek spróbuje warto wcześniej obgadać to z innymi, a zwłaszcza, że tutaj na stronie, a zwłaszcza na forum jest z kim.
Gram, ale nie chodzę do kolektur, koncentrując się na wszystkich alternatywnych sposobach gry przez internet jak choćby P/NP na betgun. Sukcesy też są, ale, że są i porażki, więc nie piszę, że mam jakąś złotą metodę, bo byłaby to nieprawda :) Pozdrawiam
MONI: czyżby za dobrze Ci szło i chcesz zagarnąć wszystko dla siebie? :)
Czekamy na wyniki lotto - niestety losowanie nie odbyło się w normalny sposób...
Gratulacje również dla brunona za 5/5 i już 3-ci raz 3/3 w ostatnich 30 losowaniach.
Trwa oczekiwanie na wyniki, które jeszcze nie zostały upublicznione...
szczerus: nie za bardzo wiem o co Ci chodzi z tym, że się skusiłem na coś takiego :)
Jak ktoś już dzisiaj wspomniał dzisiaj kumulacja w loterii Superenalotto - ponad 100 milionów euro! Oczywiście zagrałem i przygotowałem dla wszystkich poradnik krok po kroku, gdybyście również chcieli wnieść zakład przez internet. Zapraszam do artykułu pod chatem. Pozdrawiam
OPA: dzisiaj jest. Superenalotto jest podobnie jak duży lotek we wtorki, czwartki i soboty :)
Moje wysłane 3 zakłady superenalotto podałem w temacie pod chatem. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam!
Trochę mnie kusi, żeby postawić 20 zł w bwin na to, że Polonia wygra z Juvenes i Udinese przegra z Perugia. Kurs 260x. Szansa na 5200 zł w takim przypadku :)
Kroki które przedstawiłem w poradniku na dole w pełni wystarczają do gry i nie trzeba się tak bać tego języka. Tak jak pisałem w razie czego służę pełną pomocą. Jeśli ktoś będzie miał najmniejszy problem, to jestem zawsze gotowy do kontaktu z nimi i wyjaśnienia sprawy w Waszym imieniu. Pozdrawiam
chippi: każda gra jest inna. Np. UKLottery to właśnie 6z49. Powerball 5z59 + 1z39 (coś jak nasz numerek). Euromillions 5z50 + 2z9.
cezary: na takie pytania nie jestem w stanie dać odpowiedzi. Pozdrawiam
cezary: wszystko jest możliwe :)
www.tvn24.pl/0,1611132,0,1,wiadomosc.html
Jak widzisz za 10 lat może w studiu będzie klon Wieleby ;)
www.tvn24.pl/0,1611132,0,1,wiadomosc.html
Jak widzisz za 10 lat może w studiu będzie klon Wieleby ;)
co do edel system to nie mam doświadczenia, ale może hektor55 pomoże, bo widzę miał z tym do czynienia: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1899&page=52
Co do wygranych MM na stronie, to mam nadzieję, że na tym weekendzie uda się uruchomić tą sekcję strony.
Dla zainteresowanych: w SuperEnalotto będzie kolejna kumulacja. Dzisiaj wylosowano: 9,12,60,69,72,89 oraz 2. Nikt nie zgarnął puli.
Google nie są złodziejami. Oni udostępniają po prostu platformę umożliwiającą reklamowanie się. Kto więcej zapłaci ten będzie reklamowany.
W sumie to myślę nad tym, aby umożliwić reklamodawcom, czyli np. komuś z Was, możliwość reklamowania się bezpośrednie tutaj w banerze na górze strony bez pośrednictwa google. W ten sposób miałbym pełną kontrolę nad tym co się tutaj reklamuje. Koszt reklamy byłby w granicach 2 zł za 1000 wyświetleń. Pozdrawiam
W sumie to myślę nad tym, aby umożliwić reklamodawcom, czyli np. komuś z Was, możliwość reklamowania się bezpośrednie tutaj w banerze na górze strony bez pośrednictwa google. W ten sposób miałbym pełną kontrolę nad tym co się tutaj reklamuje. Koszt reklamy byłby w granicach 2 zł za 1000 wyświetleń. Pozdrawiam
Od dzisiaj jest już dostępny polski interfejs dla tych, którzy chcieliby zagrać w superenalotto (artykuł pod chatem), a poprzednio wystraszyli się języka angielskiego. Pozdrawiam
Chciałem również poinformować, że już wkrótce typowania betgun na stronie i nowa rywalizacja. Tym razem każdy codziennie otrzyma 100 wirtualnych złotych na obstawienie parzystych/nieparzystych, itp. zdarzeń w betgun. Będą rankingi ukazujące kto najlepiej pomnożyłby te pieniądze grając w realu... Pozdrawiam
Przepraszam za problemy. Pojawił się błąd i wyniki z wczorajszego losowania o 22:00 zostały potraktowane przez system jako dzisiejsze z 14:00. Już wszystko zostało poprawione. Pozdrawiam
Mietek5: ponów pobieranie wszystkich losowań. Już będzie ok teraz. Pozdrawiam
Na stronę powróciła informacja co do ilości wygranych multi multi. Pozdrawiam
Witam. Agresja faktycznie jest chyba niepotrzebna. Rafał towarzyszy stronie co najmniej 5 lat i faktycznie jego dostęp do strony był zwykle mocno ograniczany, ale obecnie chyba zmienił IP i znowu się coś udziela.
Rafał cierpi z tego co pamiętam na schizofrenię, a ponadto wszędzie widzi liczby i kocha się w tym. Ogólnie to trzeba trochę wyrozumiałości. Ja ze swej strony na pewno będę usuwał wpisy jeśli będą się pojawiać zbyt często. Tak, że Rafał prosimy o nie zalewanie chata zbyt wieloma wpisami. Pozdrawiam
Rafał cierpi z tego co pamiętam na schizofrenię, a ponadto wszędzie widzi liczby i kocha się w tym. Ogólnie to trzeba trochę wyrozumiałości. Ja ze swej strony na pewno będę usuwał wpisy jeśli będą się pojawiać zbyt często. Tak, że Rafał prosimy o nie zalewanie chata zbyt wieloma wpisami. Pozdrawiam
kasiulka: jesteś, ale wciąż powyżej miejsca 300, a tylko tyle jest prezentowanych. Może dzisiaj awansujesz. Trzymam kciuki. Pozdrawiam
Dziś dość ciekawy bilans typowań. Na blisko 300 typowań, nikomu nie udało się trafić 3/3, natomiast udało się 5/5! Gratulacje dla Toyu. Pozdrawiam
Faktycznie. Zmieniłem górną część strony na bardziej nowoczesny design. Możecie śmiało komentować jak Wam się podoba zmiana... Pozdrawiam :)
Dla tych co mają problemy proszę napisać czy po naciśnięciu CTRL+F5 problem nadal występuje?
Tabelki z wynikami u góry strony zostaną poprawione, może jeszcze dzisiaj :) pozdrawiam