Wpisy 120 838 – 120 938
27 czerwca 2010 00:01 → 27 czerwca 2010 12:29, 100 wpisów
To chyba tylko dla mnie reklama
Jak napisałem,że do Jelitkowa się wybieram pokazała
się reklama neptun-park.pl
Chcą żebym apartament u nich zarezerwował
Jak napisałem,że do Jelitkowa się wybieram pokazała
się reklama neptun-park.pl
Chcą żebym apartament u nich zarezerwował
muszę do TS napisać: w związku z niebywałą ofertą naptun-parku proszę o wylosowanie moich cyferek. z góry dziękuję 

a to osiedle ma powstać z tego co luknełam, tam przy molo w brzeźnie gdzie kampingi były
Tam były kiedyś ogródki działkowe
Teraz jest bardzo ładny i duży park
Idąc w stronę Jelitkowa po prawej stronie
prawie nad samym morzem budują ładne osiedle
I to chyba jest Neptun Park
Teraz jest bardzo ładny i duży park
Idąc w stronę Jelitkowa po prawej stronie
prawie nad samym morzem budują ładne osiedle
I to chyba jest Neptun Park
Wykosili ogródki,porobili alejki,stawy
Są dzikie gęsi,kaczki
I ścieżki rowerowe
Są dzikie gęsi,kaczki
I ścieżki rowerowe
neptun...to samo na zaspie na przedłużeniu pasa startowego, były działki a teraz spacerniak i zieleniec i tańc budy 

No właśnie od tego spacerniaka w lewo ten park jest
Aż do Jelitkowa
Aż do Jelitkowa

ja niestety już wysiadam na dziś. do TS jutro napiszę, o Tobie nie zapomnę
dobranoc
dobranocsi :)
prosze niech kliknie na ten link i powie czy sa napisy czy otwiera sie strona bede wiedział czy u nmie nawalilo czy u nich dzieki
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=90352
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=90352
strona się otwiera !!!
ok dzieki to u mnie jest problem z połączeniem dzieki i pozdrawiam
ok tak jak u mnie na całej to u nich sie wali serwer :) dzieki za pomoc
samemu to jak bedziesz używał kompa okołó 8 godz dzienne to uzbierasz za sam baner ze 2 $ ale jeszcze dochodzą klikanie w reklamy i bonusy i email tez czasami przychodzaą. tutaj cały pic to zbierać sobie ludzi którzy zbierają punkty dla siebie i odrazu dla ciebie
1 wyświetlenie reklamy to 1 punkt a reklamy zmieniaja sie co 60 sek to sam se przelicz
no moze być szczegółnie że i tak kompa sie używa codziennie to tylko wychodzi na +
Test.. . :)
O tej porze to się śpi.
Jestem na czacie, bo napisałem że będę o 2 godz. to trzeba dotrzymać słowa.
Po godz. 14 napisałem że o tej porze tu będę. Można to sprawdzić.
Już jest strasznie późno. A może to pisanie odłożyć do jutra? Pozdrawiam i miłych snów życzę.
Witam.
Panie Januszu ,,,da się załatwić z kilka emotikonów na forum.
Czat ma ful serwis ,,,,forum zostało troszkę na uboczu.
Pozdrawiam......Słonecznej niedzieli

Panie Januszu ,,,da się załatwić z kilka emotikonów na forum.
Czat ma ful serwis ,,,,forum zostało troszkę na uboczu.
Pozdrawiam......Słonecznej niedzieli

Witam wszystkich. Miłego słoneczego dnia życzę.
Dzisiaj będzie piękna słoneczna pogoda ale uwaga- na południu Polski mogą wystąpić burze.
Witam 
Dzisiaj mecz Niemcy-Anglia,ciekawa jestem co z tego wyniknie?
Stawiam na Niemców i kibicuję im

Dzisiaj mecz Niemcy-Anglia,ciekawa jestem co z tego wyniknie?
Stawiam na Niemców i kibicuję im

Wieża Babel ,,legnie w gruzach .
Pozdrawiam

Pozdrawiam

Witam.Dziś słoneczny dzień a tu nasz drogi meteorolog mi pisze o burzach.Ok byle po 16 to niech grzmotnie ze dwa razy.Wędrowco netowy gdybyś był miły i napisał jaka pogoda będzie na trasie Kraków -Olsztyn w dniu 1 lipca w godzinach 10:00 do 18:00.No i może dwa słowa o pogodzie lipiec - sierpień na mazurach.Jeżeli oczywiście jest to do przewidzenia.Ja na dziś przewidziałem takie liczby do gry w MM.Oto one: 21,24,80,31,53,61,44,25,16,68.Serdecznie pozdrawiam i życze wszystkim miłego dnia.Pozdrawiam nocnych marków oraz rannych skowronków.
Wczorajsze losowania to jakaś mega porażka. Nie poszło mi na całej linii

witam wszystkich
wczoraj ładnie ghana grała
dziś też stawiam na niemców
pozdr i nie zapomnijcie ...
oddychać
wczoraj ładnie ghana grała
dziś też stawiam na niemców
pozdr i nie zapomnijcie ...
oddychać

Witam.Pozwólcie mi być w opozycji i ja "kibicuje "Anglikom.Madziu nie chcę z tobą konfliktu,ale Anglia dziś zagra dobry wygrany mecz.Ponieważ szanuje Ciebie jako "przeciwnika" życzę Ci wspaniałych wrażeń na meczu i duuuużo adrenaliny do końca meczu.Pozdrawiam wszystkich myślących inaczej (dotyczy meczu).
kogucik19- prognozę na wyjazd mogę podać. A co dalej będzie, to się okaże.
Witam.Wygra to dzisiaj Argentyna napewno bez kalkulowania oraz Dynamo Minsk na wyjeździe.

Witam.Wędrowcu dobre i to ja wiem że pogoda to jak MM ma być 25 wyskakuje 18 i pogoda ma być 25 a jest 17 (stopni).Ma być słoneczko a chodzimy pod parasolami.Ale co to za życie jak by można wszystko przewidzieć.Przepowiadaj więc nasz ty astrologu.Pozdrawiam i dziękuje.
kogucik19 >>> nie,no spoko to,że kibicujesz Anglii to nie znaczy że mam się obrazić czy na odwrót.
Normalna sprawa - trudno aby wszyscy mieli takie same poglądy i spojrzenie na dany temat.
Sztuką jest akceptacja odmiennego zdania i poszanowanie poglądów drugiego człowieka.
pozd
Normalna sprawa - trudno aby wszyscy mieli takie same poglądy i spojrzenie na dany temat.
Sztuką jest akceptacja odmiennego zdania i poszanowanie poglądów drugiego człowieka.
pozd
Witam wszystkich i jak zwykle samych sukcesów
*madzia77
pięknie powiedziane
"Sztuką jest akceptacja odmiennego zdania i poszanowanie poglądów drugiego człowieka."
*madzia77
pięknie powiedziane
"Sztuką jest akceptacja odmiennego zdania i poszanowanie poglądów drugiego człowieka."
Witam wszystkich cieplutko.Dzisiejsze mecze typuję tak:
Niemcy-Anglia,cały mecz remis,dogrywka wygrywają Niemcy
Argentyna wygrywa.Typowanie MM:1,4,5,9,10,20,40,54,56,73.
Jest słonecznie,trochę powiewa chłodny wiaterek idę
z wnuczką na plac zabaw,będę po losowaniu i na meczu.
Dla Pań
,dla panów
Niemcy-Anglia,cały mecz remis,dogrywka wygrywają Niemcy
Argentyna wygrywa.Typowanie MM:1,4,5,9,10,20,40,54,56,73.
Jest słonecznie,trochę powiewa chłodny wiaterek idę
z wnuczką na plac zabaw,będę po losowaniu i na meczu.
Dla Pań
,dla panów
Tak.MADZIU77 napisałem to z przymrużeniem oka a nawet dwóch.Wiesz jaki ze mnie drewniany kibic i znawca meczy.Ale obstawiłem ANGLIE i nich mi to przyniesie majątek.Smarze sie na tarasie w słoneczku bo boskie są te promienie słoneczne .Kości sie nagrzeją i już rano nie budzą sąsiadów.Uciekam na 30 minut i 10 minut przerwy i tak do 15:00.Każdemu polecam.
Zapomniałem dodać, że burzę przejdą nad Lublinem, Rzeszowem i okolicą. W Krakowie raczej nie powinno padać.
o widzę kogucik 19 poprawę gratuluje ale wczoraj o 22 15 tak mnie te cyferki wkur.... miał bym 5,5 ale nieee o jeden numer w bok to mnie zaczyna szczerze naprawde denerwować dziadostwo jedno
ale zauwarzyłem że liczby się jakby równowarzą 21 chodziło przez 20 losować to teraz tyle samo nie chodzi podobnie jest z każdą liczbą np z 8
Kogucik19>>> PS ja też jestem za Anglią nie lubię szwabów

wczoraj jeszcze oglądałem USA-Ghana aleee mecz szkoda że karnych nie było
Fish poker w tak wspaniałym towarzystwie fajnych ludzi i najwspanialszych kobiet nie godne by było podnieść głos.Jest fajnie milutko a do tego słoneczko poprawia chumor.I Niech tak zostanie.Rwałem pióra z kupra i co to dało,no może dało,ale to sie okaże.Pozdrawiam i uciekam na słoneczko.
pozdro ale nie nudzi ci się być takim grzecznym? ja bez awantur albo zamieszek bym nie wytrzymał.
Witam. Wszyscy piszecie o dzisiejszych meczach , a zapominacie ze dziś startuje F1 . Jakie dajecie szanse naszemu rodzynkowi. Liczę dziś na podium.
Niemcy - Anglia godz 16.00
zwycięstwo niemców 2:1
Argentyna -Meksyk godz 20.30
zwyciestwo argentyny 3:0
zwycięstwo niemców 2:1
Argentyna -Meksyk godz 20.30
zwyciestwo argentyny 3:0
A wziąłeś pod uwage różnice wieku mój drogi.Kiedyś byłem kogutem,a teraz jestem tylko kogucikiem.Ale żeby Cie to nie zmyliło.I jeszcze mam ostry grzebień.
kubica jest jak totolotek
nieprzewidywalny
może mile zaskoczyć ?
a teraz jak mówi kogucik19 na
spacerek ludziska, gdzie nie pada
nieprzewidywalny
może mile zaskoczyć ?
a teraz jak mówi kogucik19 na
spacerek ludziska, gdzie nie pada
Hey yo! nareszczie miło na forum dyskusje o meczach, o f1 ale już nie kłutnie

Witam Miłej Niedzieli, trafnych typowań, wygranej
F1 tor ciężki do wyprzedzania,Kubica"tylko" przesunie się o kilka miejsc(dobre i to)
F1 tor ciężki do wyprzedzania,Kubica"tylko" przesunie się o kilka miejsc(dobre i to)
aha i jeszcze jedno NIEMCY PRZEGRAJĄ MAM NADZIEJE ŻE PO TEJ PORAŻCE SIĘ JUŻ NIE PODNIOSĄ!
"Que sera, sera"... . Teraz leci na tvp 2 film a to jest fragment piosenki z tego filmu. Mag.. . Znasz to piosenkę???
wzajemnie Mag kubica będzie dziś na pudle!