Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 389 656. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
czeeeść
12,29,59,32 ?? ciekawe czy coś padnie i z tych
12,29,59,32 ?? ciekawe czy coś padnie i z tych
2/4 hahaha a miałam dac 64 chyba w większym zestawie wstawiłam...i tez zastanawianie się miedzy 58 ahhahaha....ECHHH szklana kula dla nich chyba pracuje żeby tak omijali Nasze numerki
hurra mam jeszcze 5/10 i 3/5 grrciekawe co wieczorem padnie
Powodzenia Wszystkim
Powodzenia Wszystkim
Cześć
Na dziś może jedna z 7,57,75
Na dziś może jedna z 7,57,75
Witajcie
torsan
no ciekawe jakie numerki padna...oby nic ozekiwanego przed wieczornym losowaniem
a teraz może coś z .....2,74,72,56,33,67
no ciekawe jakie numerki padna...oby nic ozekiwanego przed wieczornym losowaniem
a teraz może coś z .....2,74,72,56,33,67
to może dobrze hahahha, bo ostatnio padają mi znowu oboki... a zatem o ile dobra passa nie nastąpi..może Ty swoimi trafisz
ahha ale ja wytyowałam w jeszcze innym zestawie 69 wiec może nie być hahahaha
Torsan to nie przestawaj, mi tak jeden zestaw uciekł kiedy zrezygnowana dałam spokój...a w stałych zestawach ładną sumkę mi pokazało z owej kombinacji odpuszczonej (pytanie, wiedzą i dlatego tak się dzieje czy przypadek..?)
ja teraz też zaczynam grać na inne zestawy...i zobaczę, staram się wyjść przed siebie i swoje numerkowe uprzedzenia, może coś padnie po dłuższym czasie...w końcu pewne liczby 5/5 4/4 i padają po jakimś czasie ponownie
ja teraz też zaczynam grać na inne zestawy...i zobaczę, staram się wyjść przed siebie i swoje numerkowe uprzedzenia, może coś padnie po dłuższym czasie...w końcu pewne liczby 5/5 4/4 i padają po jakimś czasie ponownie
swoją drogą..jakoś strasznie dłuży się czas do losowania..
Mnie zawsze kusi jak widzę, że jedna z liczb np. właśnie padła
Ooo ale z tego co widze na lottolandzie pokazuje, że niedługo można będzie W KOŃCU zagrać w multi...
losowaaanko proszę przyspieszyć ...coś mi się widzi tez na teraz 75,12 ..albo drogą odwrotności mego losu lepiej byłoby takich nie wytypować, no ciekawe..
Serw witaj
Witam też innych Czatowiczów niewitanych
Witam też innych Czatowiczów niewitanych
Spięta hmm może nie Serw..ale tylko głupi wysyła żeby stracić kasę i nic nie wygrać więc zawsze jakieś to uczucie zawiedzenia pewnie towarzyszy ..PEWNIE, że chciałoby się wygrać taki jest cel hahaha zatem i Tobie i sobie życzę milionowych wygranych
a denerwuję się całkien nieźle jak widzę , że wybrałam odpowiednie liczby tylko jakoś rozłożyłam na np. 2 zestawy...i wtedy trafiam 5/10 czy 6.10 grrr razy dwa hahaha...taki psikus losu!
Serw ..mam wrażenie, że dodać trzeba jeszcze nienajlepsze intencje...rozdających kulki...
Wiesz można się śmiać, mówić o prawdopodobieństwie i szczęściu...ale szczerze pisząc milionerów byłoby dużo więcej i to już są fakty przy takich ilościach kombinacji, kuponów, wysyłających etc chociaż owszem nawet przy kantowankach...można mieć szczęście i trafić akurat na tę wybraną kombinacje...zatem może na jedno wychodzi
TADAAA...właśnie stajemy się bogaci! Przygotujcie się...
hahaha jedna z 2 już padła zobaczymy czy jeszcze 12 będzie...
jest 7 o NIEEEEE
HAHAH WYTYPOWAŁAM 2 NA SZYBKO AHHAHA 75 I 12 NA NA NA NA...I NIE WYSŁANE
szkoda, że nikt nie zgarnął moich liczb... jeszcze by wygrał
5/10 i 2/2 juppiiii na wiezor trzeba jednak zmienić
Powodzenia!!
Torsan..nie dziekuje hahahah wieczorem Nas zadziw swoją wygraną!!
Cześć Cześć !
No to pora na losowanie...ciekawe czy padnie, któraś z parek: 72,12 lub 72,15.
No to pora na losowanie...ciekawe czy padnie, któraś z parek: 72,12 lub 72,15.
torsan witaaaj
jak wczorajsze wieczorne losowanie? u mnie bez większych sukcesów tym razem żadna z 3 kombinacji się nie zwróciła nawet
jak wczorajsze wieczorne losowanie? u mnie bez większych sukcesów tym razem żadna z 3 kombinacji się nie zwróciła nawet
Torsan ja zgubiłam jakieś rozsądne wygrane w mini z miesiąc temu, pewnie już około tyle będzie. Ale jest lepszy i gorszy czas...może lada chwila wygrasz coś konkretnego
W regulaminie pisze coś na temat jedynych możliwych nicków do całowania dla konkretnego czatowicza? a to Ci psikus.....BY BYŁ
Torsan, w takim razie żałuję, że 4/5 i 5/5 nie wygrałam
krzysio witaj
Nie oceniaj wiedząc o kimś tyle co nic, bo ludzi nie znasz i nie poznasz przez czat, wirtualne krótkie pogawędki. Nie wyciągaj pochopnych wniosków.
Jeśli o mnie idzie...pozwalam Torsanowi w pełni wstawiać emotkę całującą ku mojej osobie. I to sprawa między Nami. Zwracaj wpierw uwagę na swoją osobę, swoją pisaninę i dopiero wtedy pisz o mądralach kiedy SAM już do nich się nie będziesz zaliczał. I masz sprawę rozwiązaną
Nie oceniaj wiedząc o kimś tyle co nic, bo ludzi nie znasz i nie poznasz przez czat, wirtualne krótkie pogawędki. Nie wyciągaj pochopnych wniosków.
Jeśli o mnie idzie...pozwalam Torsanowi w pełni wstawiać emotkę całującą ku mojej osobie. I to sprawa między Nami. Zwracaj wpierw uwagę na swoją osobę, swoją pisaninę i dopiero wtedy pisz o mądralach kiedy SAM już do nich się nie będziesz zaliczał. I masz sprawę rozwiązaną
Losowaniee na ekraniee
Powodzenia Wszystkim!
torsan ciekawe czy te nogi Ci wylosują pomyślnie hyhhy
Powodzenia Wszystkim!
torsan ciekawe czy te nogi Ci wylosują pomyślnie hyhhy
Wiedziałam! Ech te jedynki!! Nie lubię ich, nie mam do nich i liczb pełnych szczęścia jeszcze przed losowaniem do samej siebie się śmiałam, że pewnie padnie jakaś
1/2
1/2
Serw gratulacje!
Krzysio niespecjalnie rozumiem jaki to ma związek?
Mogę typować w pewniakach i na kuponach jak chce, wstawiać też jedną np. z opcji na moich kuponach w typowania ...albo typować tylko wirtualnie lub tylko na kuponach dziś mam kilka kuponów 2/2 i 5/5 plus jeden 10/10.
Mogę typować w pewniakach i na kuponach jak chce, wstawiać też jedną np. z opcji na moich kuponach w typowania ...albo typować tylko wirtualnie lub tylko na kuponach dziś mam kilka kuponów 2/2 i 5/5 plus jeden 10/10.
I tak mam 1/2 z 72,15. Echh odrzuciłam w wyborze 36, niepotrzebnie widzę.
Idę obmyślać dalej zakładziki.
Powodzenia wszystkim!!
Idę obmyślać dalej zakładziki.
Powodzenia wszystkim!!
Witajcie
Torsan wybrałeś numerki?
spodziewasz się dziś mocarnych nóg ?
spodziewasz się dziś mocarnych nóg ?
EstyMy
Cześć, jak znajdujesz ledwo popołudniową porę przed losowaniem?
Cześć, jak znajdujesz ledwo popołudniową porę przed losowaniem?
fiolka
Lucyna
EstyMy...A jakże, ja zawsze!
Torsan ja wytypowałam 3 kombinacje na teraz ale wysyłam dopiero na wieczór zakłady
Torsan ja wytypowałam 3 kombinacje na teraz ale wysyłam dopiero na wieczór zakłady
no i pupa padły 2/3 z plusem na wieczorne losowanko GRRR
trzymam kciuki za innych powodzenia
trzymam kciuki za innych powodzenia
Cześć Wszystkim!
no to ja na dziś startuje z 2,9,54,73,25,66
no to ja na dziś startuje z 2,9,54,73,25,66
torsan
powodzenia!
powodzenia!
eee nic specjalnego, gratulacje wygranym
Cześć Cześć Wszystkim
Witam!
No to wyczekiwanie na losowanko
No to wyczekiwanie na losowanko
Witajcie
torsan
gotowy na "szczęśliwe nogi"?
gotowy na "szczęśliwe nogi"?
Ja tam wolę nie wiedzieć kto , patrzę tylko na wyniki alb niekiedy na część losowania. Zastanawiam się czy padnie coś z: 33,70,29
OO i to fajny Pan losuje
no i mam 3/5, 1/3 i poprawnie wytypowany pewniaczek grrr
Hmm, może trzeba zmienić strategie i po wytypowaniu typować poza obranymi liczbami
AlbinLotto szanse mamy wszyscy i na 10/10 ale jakoś braaaak wygranej
Masakra...a najlepsze jest to, że we wczorajszym zagramanicznym wysłanym zakładzie się okazało, iż zrezygnowałam z numeru bonusowego, który wskoczył! i sam w sobie daje możliwość dużej wygranej(więc tak to chyba naprawdę brak szczęścia,pech )
Masakra...a najlepsze jest to, że we wczorajszym zagramanicznym wysłanym zakładzie się okazało, iż zrezygnowałam z numeru bonusowego, który wskoczył! i sam w sobie daje możliwość dużej wygranej(więc tak to chyba naprawdę brak szczęścia,pech )
Cześć Wszystkim
wooow, pewniaczek, 2/2 i 3/3 poprawnie hurrrrrra
gratulacje i powodzenia wszystkim!!
Cześć Cześć
na dziś poza zakładem może 58,12,36
a ogólnie 12,5,73,52,19,26
na dziś poza zakładem może 58,12,36
a ogólnie 12,5,73,52,19,26
torsan
gotowy na magiczne kulki? zaplanowane marzenia, sejf w domu wykuty?
gotowy na magiczne kulki? zaplanowane marzenia, sejf w domu wykuty?
Serw
BEATA29
BEATA29
6/10 i 3/5 echhh....jakoś dziwnie się te liczby ostatnio układają
powodzenia grającym
medea76 witaj!! dawno Cię nie widziałamwytypuj wróżko dla Nas numerki hyhhhy
powodzenia grającym
medea76 witaj!! dawno Cię nie widziałamwytypuj wróżko dla Nas numerki hyhhhy
2/3 i 3/3 hurrrrrrrraaaaaaaa
no i 3/10 ach czemu nie 10/10
no i 3/10 ach czemu nie 10/10
gratuluję wygranym i trzymam kciuki za dalsze wygrane Wszystkich
medea76 gratulacje!!
Witajcie!
Brawo dla "wygranych"
Ja niestety nic szczególnego nie ustrzeliłam
Na wieczór może... 22 18,72,36,9? Choć po mapkach pewnie jeszcze ulegnie zmianie..ciekawe jak liczby "wróżą" hahahahhaha
Powodzenia Wszystkim!
Brawo dla "wygranych"
Ja niestety nic szczególnego nie ustrzeliłam
Na wieczór może... 22 18,72,36,9? Choć po mapkach pewnie jeszcze ulegnie zmianie..ciekawe jak liczby "wróżą" hahahahhaha
Powodzenia Wszystkim!
Witajcie
Hej, mam małe pytanie, wiecie może...czy raz wylosowaną kaskade można puścić po raz drugi?
Witajcie jak losowanie? Pomyślne?
Ja tylko 4/6 , a już miałam nadzieję, żę będzie moja wygrana
Ja tylko 4/6 , a już miałam nadzieję, żę będzie moja wygrana
Witajcie!
Powodzenia wlosowaniu
Powodzenia wlosowaniu
może padnie 72,9,22/25
medea76
ja też średnio wychodzę,.... a na dodatek za późno wszedł zakład na dziś więc jak liczby wejda...
ja też średnio wychodzę,.... a na dodatek za późno wszedł zakład na dziś więc jak liczby wejda...
Serw
Przy 8/10 można być bardzo zawiedzionym...., że zabrakło...
EstyMy, przepraszam nie zauważyłam, a poszłam podgrzać kolacje, WITAJ
Witajcie
Może na 14: 09,36,44,68,52....
torsan
na wieczór..czy teraz nogi przyciągać szczęście będą?
bolek31 ja herbatke bo herbatowa jestem...ale w sumie to wypiłabym jakiegoś smoothiego z lodem
Powodzenia wszystkim
na wieczór..czy teraz nogi przyciągać szczęście będą?
bolek31 ja herbatke bo herbatowa jestem...ale w sumie to wypiłabym jakiegoś smoothiego z lodem
Powodzenia wszystkim
pewnie! jak chwila wolna jest to najlepsiejsza hyhhy
Serw
dusia
Dusia u mnie to samo na szczęście chyba czuwał los...., bo nie weszło już na czas wysłanie kuponiku
dusia chyba zacznę z ciekawości zbierać na system w innej grze
o jakaś nowa ładna Pani (w sumie to za blondi nie przepadam)
istna śliniąca się britney
jedna jest już z wytypowanych ...grrr jak wszystkie wpadna to wrrr
68,44.....
widzicie to??
5/5 hahahaha ja pierdziele zaplacze się zaraz
niech ktoś powie, ze wysłał moje podane liczby to będę szczęśliwa!!
nie wytrzymam zaraz!!!!!!!! no normalnie mi na zlosc robia oszuści.....5/5 weszlo 5/5 zaku***one dziady i oszusci
gryks75 jak najpoważniej polowałam nimi od 3 losowan .... bo zmieniam liczby swoim systemem i już mam tak 3 raz w przeciagu około prawie miesiąca.... na multipasko dopiero podaje piątki od niedawna
zbigniew_q no niestety nie bo ja nie mam szans wyslac na 14 mało kiedy mogę..... dlatego sprawdzam czy to co podaje pada i co mam zmienić oraz uzupelnic....ostatnio mam dobrego czuja..z trzech razow piątek o których pisałam owszem wygrałam ale raz w realu a dwa kolejne nie
zbigniew_q no niestety nie bo ja nie mam szans wyslac na 14 mało kiedy mogę..... dlatego sprawdzam czy to co podaje pada i co mam zmienić oraz uzupelnic....ostatnio mam dobrego czuja..z trzech razow piątek o których pisałam owszem wygrałam ale raz w realu a dwa kolejne nie
dlatego jeśli ktoś jest ciekawy zy 5 można wygrać...owszem można trzeba po prostu trafić więc kombinujcie i nie spisujcie liczb na strat I NIE PRZEPUSZCZAJCIE LOSOWAŃ...ajwyżej odpuśćcie sobie większą ilość zakładów ale 5 trzymajcie stale ......
ja natomiast jestem ciekawa czy więcej można wygrać bo tak jak pisałam tylko raz wygrałam 5/5 a chciałabym kiedyś upolować więcej....
ja natomiast jestem ciekawa czy więcej można wygrać bo tak jak pisałam tylko raz wygrałam 5/5 a chciałabym kiedyś upolować więcej....
HARTGE to zabrzmiało zabawnie
ale byłabym szczęśliwa wygrywając znowu kilka stówek...budżet domowy się powiększa, jak przytrafiło się wygrać i weszły liczby....to myślałam, że głową ze szczęścia sufit przebije
ale byłabym szczęśliwa wygrywając znowu kilka stówek...budżet domowy się powiększa, jak przytrafiło się wygrać i weszły liczby....to myślałam, że głową ze szczęścia sufit przebije
gryks76 dokładnie!!
dlatego ja SZCZERZE za ludzi trzymam kciuki i jak widze odnotowane większe wygrane...to za każdym razem sobie wizualizuje szczęście tych ludzi i własne "gdyby"
dlatego ja SZCZERZE za ludzi trzymam kciuki i jak widze odnotowane większe wygrane...to za każdym razem sobie wizualizuje szczęście tych ludzi i własne "gdyby"
Dusia jak wygram więcej to obdziele autentycznie Nas wszystkich z radości na systemy hahahhhah zeby I TSpoczul jak to jest!! uchh zla jestem normalnie zla bylby pewniaczek 2/2, 3/3 i 5/5 bo poza pewniaczkiem i dwojka puszczam 5/5 i 3/3 z tych samych liczb...wcześniej z plusem ostatnio bez plusa typuje
HARTGE zgadza się ale na gorąco pomimo, że wiem....czuje zawiedzenie...oszustami i sobą...chociaż tak czy owak się cieszę, że np. poprawnie wytypowałam parke trójkę czy więcej, kiedyś miałam ze 2 razy 7/10...jak sprawdzałam i zobaczyłam, że nie ma kolejnych liczb...ahahahhahaaah ponoć chodziłam z miną jakbym sama siebie ztrollowała!!
HARTGE zgadza się ale na gorąco pomimo, że wiem....czuje zawiedzenie...oszustami i sobą...chociaż tak czy owak się cieszę, że np. poprawnie wytypowałam parke trójkę czy więcej, kiedyś miałam ze 2 razy 7/10...jak sprawdzałam i zobaczyłam, że nie ma kolejnych liczb...ahahahhahaaah ponoć chodziłam z miną jakbym sama siebie ztrollowała!!
dziękuję Wszystkim pięknie!! proszę trzymajcie kciuki jak dotąd w żadnej dziedzinie życia nie miałam szczęścia, ze zdrowiem najmarniej...dlatego może w grach się kiedyś uda
krzysio , ulala, nowatelko dzięki!
torsan....bo widziałam i Ciebie ale z tego wszystkiego poszłam sprawdzić jak inne liczby wypadły z 10
krzysio , ulala, nowatelko dzięki!
torsan....bo widziałam i Ciebie ale z tego wszystkiego poszłam sprawdzić jak inne liczby wypadły z 10
Krzysio ...raz trafiłam 5/5 na samym początku typowań piątek, i za kolejnymi dwoma razami dopiero teraz czyli w sumie za 1 i 3 razem trafiłam(trzecie losowanie wirtualne)