Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 354 432. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wędrowca netowy z takich zbiorów to chyba najdłużej się czeka na wypadnięcie liczb..?
kurcze 6 liczb a 63 miała być z tego co widze w zapisie ale nie dalam, jutro powtarzam zestaw bo padnie z nich 10
Pan losujący wydaje się być facetem dobrze wyćwiczonym i na luzie... miło się go słucha "co za nogi"
Jeden kuponik wysłąłąm na szybko i mam oboczki...ale dosłownie co do jednej obok
W dodatku zauważam, że liczby, które wysyłam w jakiejś grze padaja zaraz w następnej ciągiem hmmm, żeby to tylko wiedzieć...
krasnalek niech Ci się liczby przyśnią!
zgrywus oboboki!
kondi
zgrywus ja to normalnie jestem w stanie je dokumentować ...a jak to jest? OSZUŚCI!!
zgrywus numer to byłby taki aby wystarczająco dużo osób zgodziło się rozdzielić możliwe zestawy na siebie wzajemnie.....i wysyłać tak aby na 100% komus wypadły liczby
Pasko
zgrywus opanowuje czat
medea76
i czat padł
Cześć
A ja typuję swoją dwudziestkę:
6,7,12,29,9,36,39,15,35,75,27,22,19,54,52,62,68,64,74,13
6,7,12,29,9,36,39,15,35,75,27,22,19,54,52,62,68,64,74,13
Zamit22 ja nie wysyłałam dziś więc aby Twoje szczęśliwe!
Neko
Hades
Neko
Hades
No i znowu 6 liczb z zestawu hmmm
No nic wieczorem to dopiero bonanza będzie
a ja podtrzymuję zestawik tym razem strzeli jak nic
cześć niewitanym
GABRIEL pomacać dobra rzecz, np. kolana...żeby zdrowe były
i witam i ja
Przydałyby się magiczne liczby w dużego
Neonowe 9 to oszukańcza zdrapka nigdy mi się nic nie trafiło a z ciekawości raz kupiłam baaardzo dużo ze świeżej i kilka razy z innych, brałam po 2, 3. Natomiast czarna perla się trafia, babeczka powiedziała, że pierwszy raz widziała perłe sumującą
gryks76
cześć !
o jaaa, wczoraj miałam 7/10 w jednym z zakładów...gdyby nie stałe to nawet bym nie wiedziała
za 7/10 powinno już być więcej niż 100pare
drapek gratulacje!!
Witam!
ale herbatka się pije jeszcze, a za losowanie --> wysokich wygranych
torsan
nie plączą Ci się oka od nóg?
nie plączą Ci się oka od nóg?
GABRIEL obawiam się, że ja za drobna i zaraz nic nie zostanie przy takim moccno
aż tak dobrze to nie było żeby stękać hahahaha
ale
GABRIEL teraz to skali głosu braknie
krysieńka, saskia, wygrani
aż strach się bać GABRIEL!
no nic ja uciekam myśleć nad wieczorną wygraną
POWODZENIA Wszystkim
no nic ja uciekam myśleć nad wieczorną wygraną
POWODZENIA Wszystkim
Cześć
zobaczymy czy padna: 2,26,49,73,68,53,9,
zobaczymy czy padna: 2,26,49,73,68,53,9,
hahah 2 liczby, a zamiast 26 miałam dać 22 grrrr, coś mi się ubzdurało ,ze była i wykreśliłam
Pan henioxy48
Cześć Wszystkim
dawid123
za 50 minut się bogacimy
krasnalek oby radość potrwała dłużej niż do momentu losowania
Serw
krasnalek..oo, żeby dziś Ci liczby nie padły tylko ja wysłałam jeden.....aby choć się zwrócił
nie potrafię sobie wyobrazić szczęścia osoby wygrywającej...(a ile potem kombinowania z uniknięciem bandziorów)...jak patrzę na zagramaniczne strony z kumulacjami 1,1 miliarda hahahah WOW!!
krasnalek puść sobie gdzieś w sieci
sądzisz?
gdzieś to czytałam o małżeństwie, które się przeniosło i zmieniło prace bo "pielgrzymki" po drobne datki ich denerwowały ....przy wygranej powyżej 200 ileś milionów
krasnalek jakby tak przez jakiś czas nie grać i wysłać większą ilość zakładów albo system za jednym zamachem..może by się coś trafiło
więcej zostanie krasnalek na następny raz albo w kieszeni
krasnalek jakieś zmiany u teścia? osoby bliskie....
medea76 wróżko jakieś przewidziane wygrane? jak Ci idzie od ostatniej rozmowy?
krasnalek okropnie tak kończyć po tylu przeżytych latach...
krasnalek okropnie tak kończyć po tylu przeżytych latach...
Fral40 hej ho
medea76... a może powinnaś luzem ręką skreślić i a nóż widelec okaze się, że tam gdzie ręką poleci będzie Twoje szczęście "nieprzekombinowane" ? w sensie wiesz, za dużo myślenia i liczenia na gwiazdy..lub stałych zestawów?
medea76 ja nie wiem co jest grane i jak to wytłumaczyć ale mam tak przez ostatni rok, że jeden tydzień mam dobry drugi posuchy kompletnej ....
dawid123 to chyba takiego samego zjawiska doznajemy
torsan
Serw lepiej nie hyhyhyhyy
GABRIEL
lorey
torsan może dziś będzie mini!
torsan hahahha prawie bym nie odebrała hahahah
torsan to trzymaj za Nas kciuki
o jeeej, chyba właśnie wygrałam bo zmienił mi się status....mam diamenta....albo "S"uper odznakę, tzn, że już jestem stara?
GABRIEL....pewnie, zostało w mojej kieszeni
krasnalek dziękuję pięknie (dyga nóżką mocca)
torsan...a coś więcej za to będzie? w sensie jakaś liczba pewniaczkowa plus....etc? (tak myślałam....stara się robię teraz będę próchnieć jak Wy? )
Pasko
krasnalek dziękuję pięknie (dyga nóżką mocca)
torsan...a coś więcej za to będzie? w sensie jakaś liczba pewniaczkowa plus....etc? (tak myślałam....stara się robię teraz będę próchnieć jak Wy? )
Pasko
kurcze wiedziałam ,że dwójki padną ale złe obstawiłam poza jedną!! grrr
torsan za takie ciepłe przyjęcie wyróżnienie hyhhhy
kurcze dałam 2,3 a jest 4 i 5.....i tylko 32 padła wrrr
kurcze dałam 2,3 a jest 4 i 5.....i tylko 32 padła wrrr
medea76..to nie glupia rada....raz miałam 4 tym sposobem w dużego.. i dosyć sporo 3.....ale po 3 liczbach zazwyczaj włącza mi się kombinowanie:/ a żeby było śmieszniej....miałam pełną 6 w dużego na ostatniej gigantycznej kumulacji i rozbiłam na dwa zakłady hahahahhahaah
gdzies to szczęście koło człowieka chodzi tylko za ogon nie idzie złapać ....
lorey
No nic, udanego wieczoru Państwu
No nic, udanego wieczoru Państwu
Witajcie!
Na jednej ze stron z lotto online pojawiła się informacja, że jest kumulacja 20 mln w dużego .....czy coś o tym Panu Pasko wiadomo?..., a może coś nadejdzie i wyprzedzili informacje...chyba, że to pomyłka?
Na jednej ze stron z lotto online pojawiła się informacja, że jest kumulacja 20 mln w dużego .....czy coś o tym Panu Pasko wiadomo?..., a może coś nadejdzie i wyprzedzili informacje...chyba, że to pomyłka?
Witajcie!
wasyl-piaski ja chętnie Ci pomogę , możesz mi oddać wygraną, chętnie udźwignę jej ciężar , z szerokim uśmiechem, zrobisz dobry uczynek bo bardzo jej potrzebuję.
A tak poważniej ..wygrałeś czy nie..nie smuć się, możesz dużo dobrego za nią zrobić. Nie znikaj, myślę, że tak zaraz nikt Cię z "tutejszych" nie obrabuje
czekam na losowanie, powodzenia obecnym
A tak poważniej ..wygrałeś czy nie..nie smuć się, możesz dużo dobrego za nią zrobić. Nie znikaj, myślę, że tak zaraz nikt Cię z "tutejszych" nie obrabuje
czekam na losowanie, powodzenia obecnym
torsan zamknij oczka..bo zezował będziesz
islandorka30,5
krasnalek
jocia
Faral40
zgrywus
i jeszcze większej publiczności czatowej
jocia
Faral40
zgrywus
i jeszcze większej publiczności czatowej
medea76 a ja w tym jestem z Tobą abyś się samotnie nie czuła
medea76 jak to jest, że biedniejsiejszy bogatego dorabia
Hmm, niespecjalnie wiem "czemu i co" ale na lottoland pokazują zwiększoną pule na lotto ..20 mln zł...
Witajcie serdecznie!
i oczekiwanie na numerki
i oczekiwanie na numerki
drapek powodzenia i Tobie
GABRIEL cześć cześć
Witajcie
Serw ....niechaj Ci padnie
Serw ....niechaj Ci padnie
Cześć
Losowanko
ciekawe czy padnie coś z :16,9, 36/37, 47,65,
Losowanko
ciekawe czy padnie coś z :16,9, 36/37, 47,65,
Cześć obecnym
9,12,17,52,45,49 , ciekawe czy coś z tego padnie....
dusia
oo trójeczka na 6 się trafiła
Witajcie!
Ciekawe czy coś padnie z 69,29,13,52,63,76
Ciekawe czy coś padnie z 69,29,13,52,63,76
Witajcie
ahhaha 11 liczb, które skreśliłam rozbijając na różne zestawy uchhhhh ale dziwne uczucie pomimo już wielu takich losowań widzieć jak padają liczby, które się miało na myśli
Buu 5/6 na wieczorne losowanie padło
To ja strzelam : 27,9,13,34,37,29 (o ile tyle liczb losuja)
i Witam serdecznie!