Wpisy użytkownika MoccaCaffe
Łącznie 2 688 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 407 875. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
no dobrze, trzeba wszystko przegryźć jakoś, idę posprzątać i poćwiczyć swoje nóżki
POWODZENIA WSZYSTKIM!! oby piątek na wieczór było dużo więcej!! Typujcie na wszystkie strony!!
POWODZENIA WSZYSTKIM!! oby piątek na wieczór było dużo więcej!! Typujcie na wszystkie strony!!
HARTGE ...nie dziękuję....mam nadzieje, że trafność po tych 2 razach się nie zatrzyma... i ja też życzę i Tobie wygranych....pieniędzy w puli dużo i dla każdego...dlatego nie trzeba sobie mścić....a zatem ode mnie dla Was
Cześć
Powodzenia
Powodzenia
torsan
Serw dzięki! wczoraj na wieczór nic, a dziś nie wysyłałam. Ciekawe jak będzie dalej...
Powodzeniaaa
Serw dzięki! wczoraj na wieczór nic, a dziś nie wysyłałam. Ciekawe jak będzie dalej...
Powodzeniaaa
Witaajcie
Oto jest pytanie: Czy dziś wylosują szczęśliwy dla mnie zestaw liczb?
Oto jest pytanie: Czy dziś wylosują szczęśliwy dla mnie zestaw liczb?
Panowie
torsan
hipopotan
torsan
hipopotan
hahhahah
Echh można się zaczekać ...jakoś ostatnia godzina się dłuży i dłuży w oczekiwaniu...
torsan ! dziś nogi czy bródka?
łeeee bródka by mi chociaż umiliła strate
zbigniew_q hej,hej
zbigniew_q ach wątpię, trafiłam ostatnio 5 nierealnie..i 3 razy zwrot po 2 zł a więc teraz pewnie będą spadki formy...no chyba, że....
muszę zacząć wybierać liczby, których po swoim zakładzie bym nie skreśliła mwahahaha
muszę zacząć wybierać liczby, których po swoim zakładzie bym nie skreśliła mwahahaha
o britney dziś losuje.....i to w czerwonych szpilkach...BRITNEY ja CI DAJE PLUSA!
50,56,64,42,46,77,2,7,12,24
25 skreslilam...
buehehehe...masakreble
oboki plus obiboki
zbigniew_q ....co za łajno..!
na razie widze tylko 1/3 i 1/3 ...żarty
zbigniew_q bardzo dobrze....w kieszeni na kolejne losowanie jest
wrzuciłam chybil trafil na jednej ze stron i wylosowala mi 6 liczb z tego co widze...żeby to jeszcze wiedzieć z góry które spomiędzy 10
Witajcie Wszyscy
no to typujemy i oczekujemy
powodzenia
no to typujemy i oczekujemy
powodzenia
torsan
szczęśliwa bródka, nogi... a może parka dziś na 14 losuje?
echh muchy w zeszłym sezonie były wstrętne...ale w tym przebzykują same siebie dobrze, ze o wiele gorszych komarów nie ma
a nogi niech zakryją!! może wtedy dobre liczby wypadną!
a nogi niech zakryją!! może wtedy dobre liczby wypadną!
No i dziś zaszaleję dwa z nich wysłane dwa przewidywania
50,56,64,42,46,77,2,7,12,24; 17,10,35,24,70,79,56,41,22,2; 7,29,64; 7,22,58,65,7
trafi albo nie trafi...oto jest pytanie
50,56,64,42,46,77,2,7,12,24; 17,10,35,24,70,79,56,41,22,2; 7,29,64; 7,22,58,65,7
trafi albo nie trafi...oto jest pytanie
basia1107
dusia
OOO jak ładnie dziś Marysia wygląda
Maryśka nie obijaj się losuj dziewczyno dobre liczby
Hahahha tonacje głosu zmieniła jakby proroctwo czytała hahahah
Kurcze mój zestaw z wczoraj 5
7 liczb z wczoraj
Witajcie
fiolka
Hahahaha, smacznego! mogę podać herbatke cafe odpada aż mi zaburczało w brzuszku, ja dopiero za godzinkę z obiadkiem wystartuje
zbigniew_q powodzenia z liczbami
torsan nóżko
79,65
ale gładka twarz hyhhy
10 wiedziałam!! grrrrrr
i 77 no kurcze jak z nich zrezygnowałam to..uchhh
i 70
5/10 4/10 i 1/5 grrr
fiolka
wygrani
wygrani
fiolka jakie wow...ze dwa zł będzie mogliby dac coś złapać, zaraz by im tak nie ubyło
Cześć Wszystkim!!
hipopotan
Pawcio
Pawcio
torsan o już wyczekujesz losowanka?
Mam dziś przeczucie , że padnie jakaś głupia kolejność liczb...
Mam dziś przeczucie , że padnie jakaś głupia kolejność liczb...
Moja babina postanowiła dziś strzelić na próbę taki oto zestaw liczb(ona uważa , że nie ma szczęścia...no ciekawe...) 39,9,5,1,65,75,15
torsan na pewno padną! prędzej czy później...
ustalasz cos tam w testerze i mapkach, czy tylko tak sobie strzelasz?
coraz blizej
mnie gubi lubienie liczb.....zwłaszcza parzystych wrrr...no i chyba z rok czekam z jednym zestawem, który jako drugi dodatkowy wysylam....a typuje jeden wlasnie z ulubionych, wzrokowo jakos upatrzonych, a drugi zestaw troszkę przeczucia trochę mapki i tester czy był.....w jakiej ilości liczb padl i kiedy..mam 2 fajne zestawy..zainwestowalabym tylko ciekawe jak szybko padna wrrr!!
torsan zgadza się!
hipopotam....WZAJEMNIE!
CO? POWAŻNIE?? czemuuu
zbigniew_q hej ho
IMOEN
5 liczb z moich stalych padlo...2,9,29,43,54
torsan
zgrywus
gryks76
gratulacje
wygranych oczywiście również!
zgrywus
gryks76
gratulacje
wygranych oczywiście również!
torsan to prawda, co z tego
Cześć Wszystkim
dusiu
hipopotam cześć cześć
zbigniew_q zatypowane?
krasnalek
Witajcie
No i czekamy na losowanie
Powodzenia Wszystkim graczom
No i czekamy na losowanie
Powodzenia Wszystkim graczom
torsan...trzymaj się za numerki!
oby
zmieniłam miejsce , gdzie gram...i coś mi nie idzie! nawet zwrot mi się ostatnio nie trafił..hmm a może nie powinnam zmieniać kombinacji, bo w końcu strzeli...
zmieniłam miejsce , gdzie gram...i coś mi nie idzie! nawet zwrot mi się ostatnio nie trafił..hmm a może nie powinnam zmieniać kombinacji, bo w końcu strzeli...
torsan a Ty jaka kombinacje masz na kuponie?
megamocny, sony71, BEATA29 POWODZENIA
NO I TORSAN MAM 36 I W DODATKU PADLY 4 LICZBY Z W KONCU ZMIENIONEGO....dziady i oszuści!
kondi sony71
torsan no właśnie!
Witam Czatowiczów multipaskowych
pa pa pammmm, no i czekamy na losowanko
pa pa pammmm, no i czekamy na losowanko
torsanie
ściskaj kuponik!
ściskaj kuponik!
nogi, łysinka czy bródka na 14??
wojtas198721002 cześć cześć
ciekawe jak dziś pójdzie...
nowy tydzień , jak dziś tak i przez cały....
a ja dziś wybiorę dwa zestawy: 73,29,3,12,68 i 44,11,3,73,58
wstrętne losowanie! i weź tu człowieku skreślaj za każdym razem 3 kombinacje żeby zabezpieczyć oboki
Witajcie!
Pora sprawdzić kupony...
Pora sprawdzić kupony...
No ale marny zestaw liczbowy I wyszło, że powinnam swoje liczby podać typującym bo żadnej z 15 wytypowanych nie było hyhyhhyyh
Gratulacje wygranym i powodzenia przy kolejnych losowaniach
Witajcie
No to ja posiedze z 29,73,36,68,12, i 29,73,36,68,12,44,5,2,27,45...i poczekam na losowanie
No to ja posiedze z 29,73,36,68,12, i 29,73,36,68,12,44,5,2,27,45...i poczekam na losowanie
hipopotam wzajemnie
zbigniew_Q
ojej....faktycznie zaszalałeś! Hahahah jakoś mi zawsze szkoda powielić stawke...ale jak już tyle zainwestowałeś to dobrze by było żeby coś wpadło.....
ja jakos jak grałam online ostatnio miałam 3/5 i 4/5 bez plusa jakby tak x 10 ....cieszyłąbym się ach cieszyła.... a 10,73,58 i mi się widzi od jakiegoś czasu
torsan
za Zbigniewa trzeba dzisiaj mocne kciuki trzymać....
zbigniew_q a na uspokojenie cos masz po losowaniu?
za Zbigniewa trzeba dzisiaj mocne kciuki trzymać....
zbigniew_q a na uspokojenie cos masz po losowaniu?
torsan więcej w kieszeni Ci zostanie
o ho...twarde postanowienie
no nieee...wiedziałam, ze znowu 79 zamiast 73 grrrrrrr dranie
Witajcie
Skreśliliście już swoje liczby na wygraną?
Ja mam dziś wrażenie, że padną szalone liczby, kombinacje typu : 1,2,4,5,7,8,74,75,78 np. .... ale skreśliłam zostając i tak przy swoim zestawie
Ja mam dziś wrażenie, że padną szalone liczby, kombinacje typu : 1,2,4,5,7,8,74,75,78 np. .... ale skreśliłam zostając i tak przy swoim zestawie
torsan
torsan dalej wstrzemięźliwy hyhhy