Wpisy użytkownika MCSl
Łącznie 3 747 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 934 408. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lotto wygrane
szóstka 0 0.00
piątka 102 6 146.80
czwórka 5596 205.90
trójka 108739 24.00
szóstka 0 0.00
piątka 102 6 146.80
czwórka 5596 205.90
trójka 108739 24.00
Wygrane Mini Lotto
piątka 5 60 504.70
czwórka 304 398.10
trójka 9926 18.30
piątka 5 60 504.70
czwórka 304 398.10
trójka 9926 18.30
Nie będzie teraz kumulacji. Jak dają taką pulę gwarantowaną to szóstka raczej padnie.
Bardzo dużo mniej zakładów dzis niz na sobote a jednak dziś szóstka padla i to przy nie najłatwiejszym układzie l liczb
Codzienne losowania Mini Lotto to zepsucie przez Totalizator ostatniej fajnej gry. Losowania codziennie po pierwsze staną się nudne, po drugie myślę, że zmniejszą się poszczególne wygrane w losowaniach gdyż zawieranych będzie mniej zakładów na pojedyncze losowania. Jeśli ktoś będzie chciał grać przez cały tydzień to przecież nie wyda na te dodatkowe losowania tyle samo co wydawał na wtorek, czwartek i sobotę. Przynajmniej myślę, że większość tak zrobi. Więc mniejsza liczba zakładów poskutkuje mniejszymi wygranymi. W Totalizatorze myślą, że jak teraz popularność grupy to myślą, że będą mieli tyle co teraz plus tyle samo z tych trzech dodatkowych losowań i się wzbogacą. Mam nadzieję, że się przeliczą. W końcu ludzie będą mieli też przesyt tej gry. Niestety jak widać TS czy ze starym prezesem czy z nowym brnie coraz dalej i coraz głupsze decyzje podejmuje. Trochę szkoda, że psuje się ostatnią niezepsutą grę, choć patrząc na politykę totalizatora można było się spodziewać, że prędzej czy później to nastąpi.
rustu2009: Ja też się dołączam do gratulacji dla tego kogoś kto wymyślił Mini Lotto 6 razy w tygodniu. Gratulacje się absolutnie należą, bo na tak idiotyczny pomysł naprawdę ciężko wpaść.
Skoro takie wspaniałe zmiany w grach liczbowych wprowadza monopolista, sześć razy w tygodniu będzie MINI Lotto to myślę, że powinien się zastanowić czy nie wprowadzić np. LOTTO z podwójnym plusem
Kto jest za tym, żeby LOTTO było z podwójnym plusem i 10 złotych za zakład?
jocia. Masz rację. Im wyższa cena tym lepiej dla grających. Przynajmniej w myśleniu totalizatora. Jak wprowadzą za 15 złotych to powiedzą, że zrobili sondę wśród grających i w 100 procentach zostało to pozytywnie odebrane
Także myślę, że 15 złotych za zakład zwykły, 30 złotych z Plusem no i za 45 powinni dodatkowego Plusa wprowadzić.
Nie. Wtedy będą częstsze kumulacje co sprawi, że Lotto stanie się jeszcze bardziej atrakcyjne dla grających niż obecnie.
No dla grających. Przecież wszystko co robi TS to ukłon w stronę grających.
Ja oczywiście też poważnie nie mówię, chyba nie trudno się domyśleć. Ale niestety tak wszystkie niekorzystnie zmiany były przez naszego wspaniałego monopolistę tłumaczone. Wszystkie miały uatrakcyjniać gry i być ukłonem w stronę graczy. Były też przeprowadzane sondy i wszyscy ankietowani byli za tylko tych sondaży chyba nikt na oczy nie widział.
Bartek nie jest najstarszy w Polsce, najstarszy jest Cis w Henrykowie, a najstersze na świecie są sosny ościste w górach Sierra Nevada a nie sekwoje. Mogliby sprawdzić dobrze skoro chcą coś powiedzieć.
HARTGE. To już inna sprawa. Ale skoro chcą coś powiedzieć to niech już mówią dobrze. Ale też nie wiem po co to.
No bardzo ciekawe, że akurat na parę dni przed wprowadzeniem Mini Lotto codziennie pada 6 wygranych I stopnia i takie równe po 50 tysięcy. Niech ktoś mi teraz powie, że losowania nie są ustawione.
No juz tak ewidentnie manipulują, że tylko głupi może pomyśleć, że jest inaczej
Brawo dla Totalizatora. Naprawdę ogromne brawa. Spieprzyli kolejną grę. Bywało 350 tysięcy do wygrania a teraz mamy 180 tysięcy. Choć to było przecież do przewidzenia
Może Totalizator na tym zyska jak zbierze tak z całego tygodnia ale fajna gra zepsuta totalnie. Ale to w sumie nie pierwsza. Ludzie w ts sa specjalistami od tego
Jak do tej pory 350 tysięcy nikt nie wygrał to raczej po tych wspaniałych zmianach tym bardziej szans na to nie ma.
Bardzo jestem ciekawy dzisiejszych wygranych w Mini Lotto. Mogło być więcej zakładów z racji przyzwyczajenia do wtorkowych losowań aczkolwiek był jeden dzień mniej niż zawsze.
Lestek: Poczekajmy z takimi stwierdzeniami. Zobaczymy jak się będzie to kształtowało wraz z upływem czasu.
No wiadomo, że od liczby zakładów. I w związku z tym, że mieliśmy te dwa dni świąteczne i mało zakładów to nie wiadomo czy nawet te prognozowane 6 milionów osiągnie we wtorek
Strasznie marnie ta kumulacja rośnie w Lotto. Poczwórna i nawet 9 milionów nie ma. Oczywiście nawet te 8 mln 300 chcialbym wygrac tylko porównuje z tym co kiedyś było. Widać jednak efekt mniejszej liczby zakładów
Właściwe wyniki
Lotto: 2,6,15,32,36,48
Lotto Plus: 14,21,23,26,27,42
Lotto: 2,6,15,32,36,48
Lotto Plus: 14,21,23,26,27,42
W czwartek też nie będzie szóstki. W sobotę 35 milionów a we wtorek 50 milionów. I koniec kumulacji. Taki scenariusz przewiduję.
W sobotę jeśli będzie kumulacja to 35 milionów. Czy się uzbiera zobaczymy choć więcej ludzi gra w sobotę. A potem ewentualnie we wtorek 50 milionów.
Miało być 5 000 000 ale przeszacowali. Za mało osób zagrało. A tak w ogóle to ostatnio prawie zawsze jak podają jakąś pulę przewidywaną to dużo do niej brakuje.
Jak co wieczór będą w duetach losowali to muszą pieniążki zdobyć dodatkowe, żeby opłacić dwie osoby.
To nowe studio ta bardziej przypomina to które było na początku w TVP Info jak przenieśli losowanie z Polsatu. Dynamika taka, że szkoda gadać. Zmienili, żeby przynosiło więcej emocji. Hahahaha. O wiele lepsze te poprzednie studio było.
Czyżby to Ekstra Pensja spowodowała ten spadek liczby zakładów Mini Lotto? Bo jednak na dzisiejsze losowanie jest on dość zauważalny.
Lotto oszukuje po raz kolejny. Podają jako przewidywana pulę 3 miliony a już po raz kolejny bardzo dużo brakuje do tej puli. Rozumiem, że jest to kwota przewidywana ale jednak można pewna tendencję przewidzieć i określić, że 3 miliony nie są realne bo pula nie sięga nawet 2,5 miliona. Więc jako przewidywana pula powinno być podawane 2,5 miliona co byłoby bardziej realne niż 3 miliony.
torsan - Może poszła, jeśli była rzeczywiści w takim stanie, żeby pójść. Bo myślałem, że ją zwolnili może
Pasko - zatrudnili prowadzących ale czy to równoznaczne z tym, że Rusieckiej podziękowali za współpracę, która od 2008 roku prowadziła losowania?
Mało zakładów w Lotto zawartych. Zazwyczaj bywa więcej nawet bez kumulacji.
Dzisiaj chyba więcej osób zagrało w Lotto niż normalnie przy braku kumulacji.
No wygrana I stopnia w Mini powalająca. Kilkaset tysięcy jak nie wie co.
Czy to nie jest przypadkiem najniższa w historii wygrana za 5/5 w Mini? Oczywiście w przypadku trafienia przez 1 osobę, bo wiadomo, że jak kilka osób trafiało to bywały niższe.
Ewidentnie zepsuli Mini Lotto przez wprowadzenie losowań 6 razy w tygodniu. Może dla TS wyszło to korzystnie i to z ich punktu widzenia jest najważniejsze. Dzisiejsze czy wczorajsze losowanie i mała liczba zakładów jest oczywiście spowodowana świątecznymi dniami, aczkolwiek np we wczorajszym losowaniu liczba zakładów byłaby wyższa gdyby nie było losowania w środę bo wtedy te zakłady zawierane byłyby na czwartek. No chyba, że ktoś zagrał na kilka losowań. Ale ogólnie tak jak przed wprowadzeniem 6 losowań można było zbliżyć się lub pobić rekord wygranej I stopnia, tak, teraz będzie to bardzo trudne.