Wpisy 2 176 312 – 2 176 411
4 listopada 2014 00:00 → 4 listopada 2014 00:43, 100 wpisów
krzysztof pomyśl co chcesz robić i to rób
i nie czekaj bo marnujesz czas
i nie czekaj bo marnujesz czas
Gdzie według was będę mieć największy kłopot do przejścia w krokach do policji ? Aha mało tego moja kuzynka co od niedawna w sanepidzie pracuje za nawet nie duże pieniądze po 2 kierunkach studiów też próbowała na policjantkę i gówno na psychologicznym odpadła. A widać że głupia dziewczyna nie jest w czwartek 26 urodziny obchodziła.
I jeszcze dupę mi trują o tej maturze całej. Bo ja już teraz chcę się zacząć uczyć do polskiego czy matematyki a ciocia powiedziała mi żebym zaczął od lutego bo zapomnę materiał i wtedy się wsiąść ale ostro do pracy a teraz żebym czas poświęcił czytaniu lektur dobrze mówi ?
Dobry wieczór Wszystkim
Krzysztof c
..w sumie dobrze >> że będziesz w przedszkolu...
popytaj starszaków , oni pewnie znają odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania,.. i się zdziwisz jak obszerne i ciekawe odpowiedzi otrzymasz,dowiesz się też być może jak potoczyć swoje dalsze życiowe losy...
Krzysztof c
..w sumie dobrze >> że będziesz w przedszkolu...
popytaj starszaków , oni pewnie znają odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania,.. i się zdziwisz jak obszerne i ciekawe odpowiedzi otrzymasz,dowiesz się też być może jak potoczyć swoje dalsze życiowe losy...
W Pustyni i w puszczy czytałam w drugiej klasie szkoły podstawowej
Z przewrotami miałem zawsze problem.
22
jocia to wtedy już to było lekturą
Pod żadnym pozorem nie stawiać na liczby:
1 3 4 5 6 11 28 35 57 59 .
Takie zatypowałem, na pewno nie zostaną wylosowane.
Dobrej nocy Dusia.
1 3 4 5 6 11 28 35 57 59 .
Takie zatypowałem, na pewno nie zostaną wylosowane.
Dobrej nocy Dusia.
A w jakich terminach jest rekrutacja na policjanta znaczy kiedy można składać papiery ?
Krzysztof: Dla Ciebie dobre mogą być zawody klasyczne
np. fryzjer, grabarz ....
Gonzaga
Astrolog
np. fryzjer, grabarz ....
Gonzaga
Astrolog
To ja lepiej pójdę już spać a Wy wymyślajcie liczby i oby trafne