Wpisy 2 224 907 – 2 225 006
23 grudnia 2014 00:01 → 23 grudnia 2014 01:40, 100 wpisów
dobrej nocy ,kłaniam się nisko i kolorowych snów
dobra o 11 bedziesz
spadam, narka
Mam.
jest tutaj jeszcze ktos? bo mam sprawe ktora nie daje mi spokoju a na forum jeszcze nie moge pisac z racji tego ze sie dopiero zarejestrowalem
skopiuje moj post i dajcie znac co o tym myslicie
Dobry wieczór wszystkim jestem tutaj nowy i tak przeglądałem stronę po czym postanowiłem się zarejestrować otóż mam takie pytanie bo gram okazyjnie w lotto gdy jest więcej gotówki lub jakaś kumulacja..przeważnie puszczam ok 5 zakładów za 2 dychy każdy na osobnym kuponie i jaki z tego morał? mniej więcej co parę miesięcy siada jedna może max. 2 liczby a tak to kompletnie nic..znacie się na tym lepiej bo widziałem tu systemy itd. więc może warto kupić 8 zakładów co daje 48 liczb wypisać wszystkie np. gdzieś w notatniku parę jeszcze odpadnie bo wiadomo że mogą się powtórzyć a brakujące liczby po prostu skreślić? chciałem się Was zapytać o zdanie bo pewnie macie większe doświadczenie ale skoro ilekroć kupuje się kupony na "chybił-trafił" i nie siada jak to mówią to może warto iść w tą stronę? bo już nawet nie pamiętam kiedy trafiłem trójkę..a skoro puszczamy lotto tyle lat i nie siada to czemu akurat teraz kupując zakład miałbym trafić? na 90 % jestem pewny że znowu te liczby nie zostaną wylosowane a jakby nie patrzeć to kupon jest nadal w grze...czekam na wasze opinie i mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi
Dobry wieczór wszystkim jestem tutaj nowy i tak przeglądałem stronę po czym postanowiłem się zarejestrować otóż mam takie pytanie bo gram okazyjnie w lotto gdy jest więcej gotówki lub jakaś kumulacja..przeważnie puszczam ok 5 zakładów za 2 dychy każdy na osobnym kuponie i jaki z tego morał? mniej więcej co parę miesięcy siada jedna może max. 2 liczby a tak to kompletnie nic..znacie się na tym lepiej bo widziałem tu systemy itd. więc może warto kupić 8 zakładów co daje 48 liczb wypisać wszystkie np. gdzieś w notatniku parę jeszcze odpadnie bo wiadomo że mogą się powtórzyć a brakujące liczby po prostu skreślić? chciałem się Was zapytać o zdanie bo pewnie macie większe doświadczenie ale skoro ilekroć kupuje się kupony na "chybił-trafił" i nie siada jak to mówią to może warto iść w tą stronę? bo już nawet nie pamiętam kiedy trafiłem trójkę..a skoro puszczamy lotto tyle lat i nie siada to czemu akurat teraz kupując zakład miałbym trafić? na 90 % jestem pewny że znowu te liczby nie zostaną wylosowane a jakby nie patrzeć to kupon jest nadal w grze...czekam na wasze opinie i mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi
ok rozumiem a jest tutaj gdzies temat albo cos takiego gdzie mozna o tym pogadac?
piwo34702
Kolega gonzaga, nie pamieta zapewne,ze mam stały zakład od jakiegos czasu i nie typuję... nie mam teraz bladego pojęcia o duzym lotku
Kolega gonzaga, nie pamieta zapewne,ze mam stały zakład od jakiegos czasu i nie typuję... nie mam teraz bladego pojęcia o duzym lotku
chodzi konkretnie o to ze wiekszosc ludzi gra na chybil trafil miedzy innymi mi tez zdarza sie kupic taki zaklad..niestety czy kupie kupon za 3 zl czy za 15 to i tak NIC nie trafiam ewentualnie jedna sie trafi czy dwie ale to juz okazyjnie wiec moze lepiej kupic 8 zakladow co daje nam 48 liczb z czego pare sie powtorzy a ile z tych wszystkich zostanie wylosowanych? z moim szczesciem to pewnie zadna albo jedna wiec pozostale(brakujace) liczby moze warto skreslic a wtedy sa wieksze szanse na wygrane? ilekroc sie zdarzylo ze na kuponie mialem np. 27,29 a wylosowana zostala liczba 28 co o tym myslicie? okazyjnie puszczam lotto wiec moze takim sposobem sa wieksze szanse na wygrane? a wiadomo ze zakupione kupony i tak biora udzial w losowaniu + dodatkowo moj w ktorym wytypowalem pozostale liczby jakie nie zostaly wybrane na chybil trafil
podam przyklad:
jutro rano ide do punktu lotto i kupuje zaklad za3 zl dostaje 6 liczb a i tak nie zostana trafione..kupuje 8 zakladow gdzie dostaje 48 liczb z czego ok.5 moze sie powtorzyc tak? wiec zostaje np. 43 liczby gdzie max.2 zostana trafione wiec liczby ktore nie znajduja sie na kuponie moga okazac sie trafne..bo nawet "trojka" siada raz na jakis czas..wiec wiesz ze kupujac zaklad na chybil trafil liczby te ktore masz na kuponie nie zostana wylosowane bo albo sie roznia o 1 albo ich wogole nie ma..
jutro rano ide do punktu lotto i kupuje zaklad za3 zl dostaje 6 liczb a i tak nie zostana trafione..kupuje 8 zakladow gdzie dostaje 48 liczb z czego ok.5 moze sie powtorzyc tak? wiec zostaje np. 43 liczby gdzie max.2 zostana trafione wiec liczby ktore nie znajduja sie na kuponie moga okazac sie trafne..bo nawet "trojka" siada raz na jakis czas..wiec wiesz ze kupujac zaklad na chybil trafil liczby te ktore masz na kuponie nie zostana wylosowane bo albo sie roznia o 1 albo ich wogole nie ma..
Gonzaga- znam jednego zatwardziałego ateistę...dostałam dzisiaj takie Świateczne zyczenia :
Więcej Światła, Wolności, Równości, Braterstwa Postępu i Świeckości z okazji Świąt Przesilenia Zimowego życzy...... B.W.
Więcej Światła, Wolności, Równości, Braterstwa Postępu i Świeckości z okazji Świąt Przesilenia Zimowego życzy...... B.W.
Yota ...jak krzys zachowuje na gg ..czy zarty robiom czy czy taki
tomecki ...nic nie idzie kombinacja 6 z 49 ..nie pewnie trafic ..tak samo jeden człowiek dał 5 tysiaki real lotto i nic
a kupon 3 zl czyli 13 000 000 x 3 zl a mozesz wygrac jak kuulacja 9 000 000 zl
piwo , chłopie ty lepiej nie kupuj totka ,
ty chłopie lepiej idź na piwo
ty chłopie lepiej idź na piwo
Jociu-Twój B.W. przecież też jest wierzący-W i e r z y ,że Boga nie ma
no ja wiem ale idac do punktu lotto kupujac 2 zaklady dostajesz zestaw 2x6 liczb tak a ile z tego trafisz? bo w moim przypadku albo jedna albo wogole a juz okazyjnie trafie 3..powiedz jak Tobie idzie? kupujesz zaklady a ile masz trafnych z tych kuponow? wiec skoro x lat czlowiek gra i za kazdym razem maszyna ktora losuje te liczby w punktach lotto bo dostajesz kupon z data losowania itd. to wiesz na 80 % ze one i tak nie zostana wylosowane a jak juz to max 1 albo 2 wiec co z pozostalymi liczbami?
bo mnie to caly czas zastanawia gdybym kupil 8 zakladow na chybil trafil - maszyna lotto ulatwi wybor liczb ktore nie zostana wylosowane..to ok.40 liczb bedzie mozna wykluczyc a pozostale skreslic..napewno sa wieksze szanse bo przeciez gram juz dobrych pare lat przy wiekszych kumulacjach i metoda chybil trafil max. trafilem 3 liczby i to jakis czas temu..automatyczny zaklad podaje Ci 6 liczb wiec masz wieksze szanse ze wlasnie one nie zostana wylosowane..
My tu,w zasadzie preferujemy MM i niewielkiego
Bo w dużego szanse>
Bo w dużego szanse>
znajomi tez graja w multi itd. dlatego chcialem tutaj napisac i zapytac czy ktos juz tak gral bo skoro tyle mln. ludzi gra na chybil trafil a nawet 3 nie moga trafic to pomyslalem ze moze ta maszyna co wybiera nam liczby specjalnie nam pokazuje ktore liczby nie zostana wylosowane
czyli wybierasz 11 liczb na 20 zakladow tak? jaki koszt takiej zabawy?
wybieram 11 mam schemt czyli sytem i rozpisuje czyli ztych 20 skreslam 11
no i jak trafienia? kwoty ktore wygrywasz? jutro zagram po mojemu i zobacze czy uda sie cos trafic
najpierw musze kupic kupony sby zobaczyc i przeanalizowac jakie liczby nie zostana wylosowane jak przyjde po poludniu z roboty to napisze wam 11 liczb i zobaczymy czy moim sposobem uda sie cos trafic
ale kupie mini na chybil 10 zakladow to bedzie 50 liczb z czego wieksza polowe bede mogl wykluczyc a pozostale sprawdze kiedy byly losowane i do wieczora napisze liczby a to tutaj piszecie caly czas czy na forum?
Wydaje się żę: OCR to (ang. Optical Character Recognition)
ewentualnie lokalnie (Opolskie Centrum Rehabilitacji)
ewentualnie lokalnie (Opolskie Centrum Rehabilitacji)
Jakie pewniaki na wtorek?
Dużo ludzi typuje pewniaka 64, to pewnie albo będzie na 100%
albo go nie będzie. Większość nie musi miec racji, w tym przypadku.
Po ciągu 70 i następnie 60, teraz kolej na ciąg 50.
Dużo ludzi typuje pewniaka 64, to pewnie albo będzie na 100%
albo go nie będzie. Większość nie musi miec racji, w tym przypadku.
Po ciągu 70 i następnie 60, teraz kolej na ciąg 50.
No,dziś stosunkowo niewielkie tyły
4[10] i5[10]
No ale j.z. był pewniaczek>[9]
4[10] i5[10]
No ale j.z. był pewniaczek>[9]
Moje typy :55,57,68 lub z grupy 53-57(kilka lub wszystkie).
Wczoraj też 4/10 i 2/5.
Wczoraj też 4/10 i 2/5.