Wpisy 2 141 092 – 2 141 191
21 września 2014 00:00 → 21 września 2014 01:25, 100 wpisów
krzysztofie musisz biegać od narożnika do narożnika i wtedy zmęczysz rywala i w ten sposób go załatwisz
Noo ale Krzysztof_c, Woźny jak się ma"l??
A czy zdrowy, a czy mu czego nie brakuje, a czy nadal na PO będzie głosował ??
I jak się zapatruje na Twoją ewentualną karierę bokserska ?
A czy zdrowy, a czy mu czego nie brakuje, a czy nadal na PO będzie głosował ??
I jak się zapatruje na Twoją ewentualną karierę bokserska ?
2 141 085. mnietekNie jestem piękna A mapki lubię do czasu osiągnięcia satysfakcji
Tylko że tam nie będzie ringu bo to bardziej amatorsko i przygotowania od jutra rozpoczynam a trochę tam sparingów miałem a po za tym rękawice pierwsze i jakie mam dostałem dwa lata temu na święta.
O...nie..Bóg mnie dzisiaj nie kocha
Pełne zanurzenie ...
Wystawię peryskop..za jakiś czas
Pełne zanurzenie ...
Wystawię peryskop..za jakiś czas
Woźny jest teraz za Twoich Ruchem bo partia idzie w innowacyjność i zrobić chcę porządki z kościołem.
TAK lewy zgadłeś!!
Gdy czytam Ciebie stosuję spiralę Hermeneutyczną (to taki rodzaj rozumowania)
a jak oglądam serial "Woźny
Gdy czytam Ciebie stosuję spiralę Hermeneutyczną (to taki rodzaj rozumowania)
a jak oglądam serial "Woźny
Nie no ja tenisem się zajmuje w pierwszej kolejności a okazjonalnie piłka można, boks, golf.
097
Jutro w finale wielkim Polska 3-1 Brazylia a według was ?
107. pono do zaplutych monitorów są takie... specjalne ściereczki
to sobie kup
pisałem sobie kup
Nie wiem co to jest "japa ale Lewy zaraz nam wyjaśni... jak i to o kim mówi/pisze i czy czasem nie o sobie
Mam Keeway Goccia skuter od 2011 roku ale muszę na przegląd jechać.
To dobranoc i powodzenia w kolejnych losowaniach.
A jaki jutro stawiacie wynik ?
EstyMv spadaj wchodzisz tu zadajesz pytania w ciągu paru dni milion wpisów ale ani jednego typowania ani jadnej cyferki na czacie to sie zastanow czy nie pomyliłaś-eś stronek
jocia ważne jest wnętrze ,dusza i serce .jesteś delikatną, wrażliwą i mądrą kobietą .
jak mózgownica nie zrozumiała to już nie zrozumie ptasie mózgi tak mają .
Kurs jest Brazylia 1,50 do 2,40 dla Polski dobre kursy nawet. A ja jak wspominałem wcześniej przed pierwszym mecze świadkom są mama i pan woźny że stawiałem taki finał ciekawe jak bym tak wtedy ze 100 postawił ile bym wygra teraz ?
Marcinek 36 Ty spadaj z tym ciągłym rozmamlaniem
i nie odzywaj się więcej do mnie. Moje ewent. typowania nie powinny ciebie interesować. Mnie.twoje nie interesują wcale.
Odczep się - już drugi.dzień ci mówię.
i nie odzywaj się więcej do mnie. Moje ewent. typowania nie powinny ciebie interesować. Mnie.twoje nie interesują wcale.
Odczep się - już drugi.dzień ci mówię.
129. Pewnie masz rację Lewy, od razu trzeba było mówić. Wołali bym ornitologa do Ciebie Ale się nie przejmuj
nie mówię tylko piszę jak już
vice versa
pisze teraz do was co przysrywają , krzysztofowi c , gdy byś więcej przebywał w szpitalu to byś już wiedział co to za człowiek , jeśli ktoś tego nie pojmuje to znaczy że jest o cienkim mózgu , bo do mnie możesz pisać co chcesz .
http://www.youtube.com/watch?v=UOZb5xuWrrU
A kapusta rzecze smutnie:
"Moi drodzy, po co kłótnie,
Po co wasze swary głupie,
Wnet i tak zginiemy w zupie!"
"A to feler" -
Westchnął seler.
Po co wasze swary głupie,
Wnet i tak zginiemy w zupie!"
"A to feler" -
Westchnął seler.
co ty jocia na Brzechwe cię wzieło
Lewy, widzisz problem w tym jak o tym myślisz. Niesłusznie zakładasz (zastanów się dlaczego), że ja mam.coś przeciwko Krzysztofowi_c. A jest rączek przeciwnie.
Za dużo czasu, może, w środowisku internetowym spedzasz.
Za dużo czasu, może, w środowisku internetowym spedzasz.
jocia a wiesz że bym poczytał
ale to sprzwedawczyk Podpisał..e..szkoda pisać możesz przecztac życiorys powojenny
EstyMy >>> no widzisz kiedy pojawia się kszysztof c to pojawiają się docinki .
jocia muli ale to chyba przez oglądanie meczu nie wiem tak myślę
Lewy, no widzisz ALE NIGDY z mojej strony, więc... może jakieś polskie przepraszam!
no nie
pomoże zamknięcie drzwi z tamtej strony dobranoc pani-panu
nie pamiętasz co pisałeś i teraz żądasz jakieś przeprosiny przeczytaj co pisałeś
a jednak EstyMv to facet
Tak. Facet, Żydówka (!!), wprost córką Rabina, murzynka (czarna, czytaj) Islamistka, prowadzaca.dżihad - skoro wam obu bez mózgu i honoru się koncept wyczerpał - idźcie.w.tym kierunku.
Idę,bo...
mam dziś wyjazd
Jociu,EstyMy
Mogę ewent.podać pewniaki
mam dziś wyjazd
Jociu,EstyMy
Mogę ewent.podać pewniaki
no o tyle rzeczy cię nie podejrzewałem
i jeszcze raz mnie z kimś porównasz to nie będzi miłe dla ciebie
Przestańcie już.Wiecznie teorie spiskowe na tym czacie.Czasem miło się Was czyta -przy okazji typowania,a czasami przysłowiowy nóż w kieszeni się otwiera.-I po co to wszystko?To ciekawy czat,inteligentni ludzie-nie tępcie ich.-Ja też wchodzę tylko czasem.-EstyMy-Dobranoc
Estymy niby chcesz zabłysnąć erudycją i elokwencją,
ale po twoich ostatnich wpisach tego nie widac.
ale po twoich ostatnich wpisach tego nie widac.
179. Biedactwo a miech ci będzie (znaj moją szczodrość): z PO.
Mamłowaty Marcinku bezcharakterny.
Mamłowaty Marcinku bezcharakterny.