Wpisy użytkownika Lestek
Łącznie 5 391 wpisów w archiwum, pokazane od nr 126 242. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Miśki, Multipasko jest już dostępny bezpłatnie w największym sklepie programów dla telefonów! Teraz wyniki zawsze pod ręką!
http://itunes.apple.com/pl/app/lottofan/id380091363?mt=8
http://itunes.apple.com/pl/app/lottofan/id380091363?mt=8
Na 14°°
10,16,27,29,35,42,46,59,74,79
34,30,44,45,43,38,32,72,8,51
10,16,27,29,35,42,46,59,74,79
34,30,44,45,43,38,32,72,8,51
Ciekawe ile zapłacą za czwórkę ale przy wysokich kumulacjach z zasady jest malutko ;D
Witam wszystkich w ten wspaniały dzionek. Wspaniały bo idę odebrać swoją czwóreczkę w Lotto 

Wędworco netowy, w jaki sposób można się z Toba skotaktować poza chatem?
majklasz tylko że o ile mnie pamięć nie myli, w jego przypadku było to metodą chybił-trafił więc to w 100% szczęście.
Ja wiem, tyle że nie ma co robić z tego wielkiego halo. Wynikało to z szczęścia niż z jakiejś cudownej metody typowania. Oczywiście gratulacje ale... wciąż czekamy na złoty środek 

OK nevermind.
Ciekawe dlaczego 3 liczby są dziś tak mało obstawiane...
Ciekawe dlaczego 3 liczby są dziś tak mało obstawiane...
majklasz: tia. Ja też ze Śląska. Za daleko. Ale chętnie zamanifestowałbym przeciw głupocie 
Oglądam TVN24 i pieję ze śmiechu, czarno na białym widać kogo jest więcej

Oglądam TVN24 i pieję ze śmiechu, czarno na białym widać kogo jest więcej

majklasz: tak jest relcja na żywo. Czarno na białym widać "gdzie jest Polska" 

Sorry, może kogoś uraziłem ale mam już dosyć tego cyrku. Gęba mi się śmieje jak widzę te tysiące, znacznie większą ilość ludzi niż 3 śierpnia. Tam powinni byli rozpylić THC i cała sprawa rozeszłaby się po kościach 

hahahahahaPowiem jedno, vox populi, vox Dei i po cichu liczę że w końcu Naród jednoznacznie uporządkuje ten bajzel!
Nagłówek w TVN24 "Policja szacuje liczbę zgromadzonych na 1000 osób". 1000 osób to jest w jednym ujęciu kamery. Kto wymyśla te liczby na gromadzeniach... Tam jest jak nic 4000-5000 łebów. Gdyby każdy z nich podał swój typ, moglibyśmy jakiś fajny zestaw przygotować 

Pasko, no program funkcjonuje i codziennie jest kilka pobrań. Dwa dni temu wrzuciłem mały update i cały czas pracuję nad większym uaktualnieniem z nowymi ficzersami
Ale to myślę, jeszcze nie w wakacje bo sezon ogórkowy jest.
Ale to myślę, jeszcze nie w wakacje bo sezon ogórkowy jest.A co, choćby ogłówkiem. Jak odmówią to wytocz proces o odszkodowanie za straty moralne
Zawsze możesz iść w zaparte że to ich maszyna nabrudziła a Ty już dokonałeś pewnych zamówień towarów hihihihi
Zawsze możesz iść w zaparte że to ich maszyna nabrudziła a Ty już dokonałeś pewnych zamówień towarów hihihihiNo właśnie ja się zastanawiałem dlaczego na kuponach zaciemnia się kod kreskowy...
friend7, ***oły opowiadasz
, po kuponie możesz pisać rysować i co tylko chcesz, dla TS najważniejszy jest kod kreskowy na dole i numer kontrolny. W liczbach możesz sobie wszystko robić.
friend7, ***oły opowiadasz
, po kuponie możesz pisać rysować i co tylko chcesz, dla TS najważniejszy jest kod kreskowy na dole i numer kontrolny. W liczbach możesz sobie wszystko robić.Luzik, na kuponie swobodnie można pisać, zaznaczać trafione liczby etc. byle nie uszkodzić kodu i liczby kontrolnej. Oczywiście w oddziele można swobodnie wypłacać 4/5 bo czasami w kolekturach nie mają takich kwot. z Mikołowa do oddziału nie jest wcale daleko więc nie ma przeciwwskazań.
majklasz, wątpię żeby komukolwiek udało się podrobić.
friend7, bo to kupon na wiele losowań i 27 lipca już trafił 3/5 więc odebrał nagrodę.
majklasz, wątpię żeby komukolwiek udało się podrobić.
friend7, bo to kupon na wiele losowań i 27 lipca już trafił 3/5 więc odebrał nagrodę.
Jest jedna szóstka a majklasz tak jak mówiłem, trafił w brak głównej. Tysiak do przodu.
majklasz ja jeszcze gram za wygraną, 4/6 całkiem przyzwoicie płatna. Ale bardzo spokojnie sobie to dawkuję. Podobno za wygraną się nie gra więc Ty spraw sobie coś fajnego a zagraj za nowe...
Nawet o tym nie myśl... przegrasz wszystko. To jest właśnie hazard, już myślisz że skoro wpadło 4/5 to będzie i więcej a tu zonk i obejdziesz się smakiem. Ani tysiaka ani głównej.
No z samego rana cięęęęężko jest taką kwotę wypłacić. Ja miałem problem z 248zł. No ale skoro forsa w kieszeni to wszystko OK!
tola gratulki!
Doradźcie co na wieczór: 41 czy 77? Bo mam 9 liczb i muszę z tych dwu jedną wybrać...
Doradźcie co na wieczór: 41 czy 77? Bo mam 9 liczb i muszę z tych dwu jedną wybrać...
Dupa jaś i organki. Duże zero w każdej z gier
Od jutra odpoczynek od kulek.
Od jutra odpoczynek od kulek.Na Comedy Central - Sex w wielkim mieście
Przynajmniej z tego powodu mogę się pośmiać skoro nic nie wygrałem...
Przynajmniej z tego powodu mogę się pośmiać skoro nic nie wygrałem...W Zabrzu kupon kupiono w M1 a zwycięzca mieszka w Świerklańcu to tak gwoli uchylenia rąbka tajemnicy 

A Świerklaniec to wyjątkowo szczęśliwa gmina, wszak pochodził z tamtąd zwycięzca tzw. paszportów Polsatu. A wiecie co jest najzabawniejsze? Obaj zwycięzcy pracowali w tej samej fabryce mebli. Zwycięzca paszportu Polsatu znów tam pracuje bo rozwalił całą kasę... Smutne.
Wpis 147316. Nie pomyliłem się, trzeba będzie się podzielić. Pozdrawiam zgromadzonych.
Urlop można zaliczyć do udanych 
Wy tu prowadzicie pogaduchy o tym czy szczesliwy wygral czy tez nie a ja sie raduje i juz mam gotowy zestaw na czwartek.

Wy tu prowadzicie pogaduchy o tym czy szczesliwy wygral czy tez nie a ja sie raduje i juz mam gotowy zestaw na czwartek.
Jestem poza domem, pod ręką tylko komputer (generator liczb), a tymczasem w piątek przeczytacie:
Ponad 3 mln złotych w Lotto trafione w ***.
18.08.2010
To pierwsza âszóstkaâ trafiona w *** i już szósty milioner z woj. śląskiego w bieżącym roku.
21 zł - tyle zapłacił gracz za siedem zakładów w Lotto. Gracz sam wytypował liczby. Wystarczyło to, by cieszyć się wysoką wygraną.
A co, szczęście chodzi parami!
Ponad 3 mln złotych w Lotto trafione w ***.
18.08.2010
To pierwsza âszóstkaâ trafiona w *** i już szósty milioner z woj. śląskiego w bieżącym roku.
21 zł - tyle zapłacił gracz za siedem zakładów w Lotto. Gracz sam wytypował liczby. Wystarczyło to, by cieszyć się wysoką wygraną.
A co, szczęście chodzi parami!
Dobra miśki, ja wybieram się spać. Dziś sny będą na pewno bardziej kolorowe. Trzeba się ogarnąć i polować na szóstkę. Trzeba być do tego skromnym. Cześć.
majklasz ja też przewidziałem. Dziś nie będzie ani w lotto ani w mini 

Korci mnie żeby zagrać z plusem bo już 3 raz z rzędu w realu utrafiłem plusa 

majklasz a wiesz że coś w tym jest? Przy mnie jakas zapijaczona morda wygrała większą sumkę w Keno...
Ledwo ołówek potrafił utrzymać.
Ledwo ołówek potrafił utrzymać.Jakie kiedyś, ja dziś spróbuję
W końcu mamy dziś święto więc można się napić.
W końcu mamy dziś święto więc można się napić.krisekb, ani to ani to. Nie tasują kul. Jeśli komisja podczas ważenia uzna, że któraś z kul jest uszkodzona - wymieniają wszystkie. Cały zestaw. Amen.
krisekb a wiesz co to jest próbne losowanie? Nie? No właśnie, to włóż sobie te statystyki w buty
Jak mówię, że nie mieszają kul to tak jest. Twoje obliczenia zaburzają właśnie próbne losowania ot co
==> http://www.multipasko.pl/news67/
A maszynę zmieniono 25 października 2009r.
Jak mówię, że nie mieszają kul to tak jest. Twoje obliczenia zaburzają właśnie próbne losowania ot co
==> http://www.multipasko.pl/news67/ A maszynę zmieniono 25 października 2009r.
Nie no jasne, statystyki pomagają. Sam je prowadzę ale losowania próbne powodują ogromne zaburzenia...
To jest nieszczęście w szczęściu
Ale i tak siedem stów do przodu...
Ale i tak siedem stów do przodu...A to już nie mówią "Jutro spotka się z państwem..."? Ja nie wiem bo nie oglądam losowań dla własnego spokoju...
majklasz to jakieś szczęśliwe dziecko mini lotto... Masz rękę stary... Kilka razy w tygodniu bywam w Mikołowie, gdzie puszczasz? Podpowiedz.
Uf. Chociaż z drugiej strony to dla mnie zła wiadomość. Z każdą kumulacją zwiększam ilość zawieranych zakładów o jeden. Powodzenia jutro o 14. Liczb nie podam bo TS patrzy na moje typowania i wybiera inne kulki hihi
Wiem, czytałem. Jutro jadę na Żory przez Mikołów, dawaj adres tej kolektury! :>
Super Ci idzie, ja mam posuchę. Niby trafiam w te liczby ale niefortunnie rozbite na 2-3 zakłady.
Kurcze, nie mogę znaleźć tej ulicy
GPS pokazuje ), a chcę dodać ją do ulubionych celów!
GPS pokazuje ), a chcę dodać ją do ulubionych celów!A ja zapoluję na 13 baniek, czuję pismo nosem. Myślę że w sobotnim losowaniu trafię minimum 4/6.
Daleko to jest od trasy Katowice - Żory? Nie mogę tego ogarnąć na mapie.
Chyba już wiem, w okolicach Auchana odbijam w lewo jadąc od Katowic...
Dojadę sobie z Wyzwolenia, przez Karola Miarki, Krakowską i "jesteś u celu" 13 baniek!
Niestety to nie działa tak, jeśli komuś kolektura przynosi szczęście, nie znaczy że i mi przyniesie. Ile to razy próbowałem w tej, gdzie padło 6 baniek i nic...
Jak mam wygrać, to wygram w zabitej dechami dziurze... i jednym zakładem.
Kichał pies, mam już 4 liczby gotowe, jeszcze dwie i wygrywam! Haha, żart. Pewnie znów kiszka będzie...