Wpisy 138 958 – 139 057
1 sierpnia 2010 00:00 → 1 sierpnia 2010 09:59, 100 wpisów
No Kathy.Człowiek chce jak najlepiej,siedzi cały dzień mieląc liczby a ten bierze i zmienia

Kathy..to trzeba było wspomnieć,że grasz w mini.Ja myślałem,że Ty tylko tego bonusa gonisz.Poza tym zawsze w typowania możesz zajrzeć i uruchomić swoją kobiecą intuicję jak to robi nasza wakacyjna wczasowiczka hosia.
Pampers we wtorek wyślę Ci na gg mini i lotto ale jak spartaczysz to odrazu Cię zbanuje na gg ale najpierw to 

a potem ban

a potem ban
Ja kiedyś też byłem u jednej.Jak ją zobaczyłem to odrazu musiałem skorzystać z pomocy kardiologa.Taż to szok!

Kachna no teraz to już włażę do wyra.Tuli tuli do ściany,długopis i notes pod poduszkę w razie gdyby zjawa w nocy zapodała bonusem
.
Na rozrusznik za późno.Pavulon zapobiegawczo

.Na rozrusznik za późno.Pavulon zapobiegawczo

i znów tylko 3/10 multi.zobaczymy jak jutro pójdzie. w lotto i mini też jednej cyferki brakowało do wygranej

Dzień dobry.
Dodano wpis w księdze gości użytkownika Lew
Witam wszystkich.
Kathy- czym zasłużyłem, że mnie tak serdecznie witasz???
Wędruś...ładny dzień, dobry humor,miłość pomimo wszystko do ludzi itp. itd. 

Kathy- korzystasz z moich liczb na .nie. ??? Wczoraj w liczbach ukryłem 2 na .tak.
Witam pięknie Wszystch znajomych i nieznajomych czatowiczów
Dla Pań a Panom proponuję teraz spacerek....z pieskiem
Dla Pań a Panom proponuję teraz spacerek....z pieskiem
Kasieńko- kto typuje/gra sposobem na stałe liczby może wygrać fortunę albo nic. Sukces zależy od wyboru ..szczęśliwych.. liczb. Pozdrawiam i wygranych życzę.. .
Warto zajrzeć do gazety prawnej.
Psinke tak naprawdę wziołem od faceta który jechał je uśpić bo miał 5 szt wziołem 1 sunię a resztę rozdałem i tyle o niej wiem tak naprawdę.Zaszczepiłem odrobaczywiłem i jest tak ze mną
Polecam 2 artykuły. n-k i zmiany w totolotku.
Witam ....Wedrowco netowy, mam prosbe -gdzie mozna i czy mozna zagrac na "nietrafy " w "MM".prosze o podpowiedz czy istnieje taka mozliwosc grania.. a moze ktos inny wie cos na ten temat. Jezeli tak to prosze o podanie gdzie moge zagrac. za pomoc przekazuje duze dzieki.
oki kochani, ja wybywam na spacerek. jak cos to wiecie....gg, mail, telefon 

bartek102 śpiochu witaj.Zmiana na posterunku ja teraz idę na kawkę na tarasik
W gp jest jedne zdanie- totalizator sportowy chce wprowadzić sprzedaż swoich produktów przez smy i mmsy.. . O co tu chodzi to ja nie wiem.. .
Witam ,,,wszystkie laseczki 
No i pozostałe towarzystwo.

No i pozostałe towarzystwo.

Dodano wpis w księdze gości użytkownika zbych
Co niema żadnych laseczek ? 
Tylko trzy noże osobniki .

Tylko trzy noże osobniki .

Dodano wpis w księdze gości użytkownika saskia
Czy można grać na ..nie.. w mm? Ja nie wiem, bo nie gram w żadne gry lotto. Pozdrawiam.. .