Wpisy użytkownika Krzys611
Łącznie 1 315 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 727 800. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Witam wszystkich ma ktoś jakiś Pomys na mini zawsze puszczam po cztery zakłady na chybika i ani trujki niema zawsze dwie
Dzięki Janusz 27 6,8,11 6 to dzień 11 to miesiąc A 8 To lata osiemdziesiąte Na datę urodzin chyba nie wejdzie
Witam wiadomo gdzie padła szustka w lotto w jakim wojewudztwie
dzis w mini 4 bendzie dobrze płacic z racji tego rze niedziela na piotke nie ma co liczyc
Gosia nie gram w Multi tylko w Mini i przeważnie schabik A cztery zakłady i i jeden stały na siedem który zawiera datę urodzin i pesel
Dzis mini lotto bendzie do 20 czy od dwudziestu jak przewidujecie
jarosławs morze nie dzis ale napewno wejdom ty masz zawsze racje jak cos podpowiesz to nie kiedy sie sprawdzi
OK 6 to podstawa 7 jakoś mnie nie krenci 11 chyba wymienię 23 niech bendzie 32 morze wyrzej lub nirzej
Dziś trójka musi składać się łby najmniej z trzech liczb parzystych I dwie nieparzyste Kto się zgadza
Witam wszyskich widze rze dalej temat wałkujecie , Jakie liczby na mini polecacie
OK arczi cos sprubuje poskładac nalepiej system 8 , aco do reszty to tak jak muwisz szkoda
Witam wszystkich jak myślicie co dzisiaj w Mini wpadnie Będzie do 20 czy powyżej 20
Może tylko odpisywali te liczby jeżeli by kradli To by znikały Czy komuś znikły liczby
Przepraszam za Błędy ja mówię do telefonu a on pisze niestety jadę teraz autem
Wojtt Tak samo można powiedzieć o Lotto jeżeli jest ktoś hazardzista I stawia wszystko na jedną kartę to albo w górę albo w dół
Jedna wielka lipa jak na chybił tak i własne 560 zeta poszło w pi-zdup
Jak nie gram na rzywo to padajom moje liczby jak zagram to sam pustak albo jedna gdzie tu logika raczej chaos
Dt 27 były takie czasy rze za tysiaka się puszczało nawet trujka nie sadla rzycze powodzenia
Powitać miałem dzisaj przeczucie na EJ tylko odpuściłem a padła trujka i dodatkowa tylko się pochlastać
Witam was w to niedzielne pochmurne popołudnie grila by odpalił ale mrzy
Ładnie Ts leci w kulki w piontek EJ 3/5 - 1/2 a w sobote lotto 3/12 i 2/6
Witam wszystkich z rana kto rano wstaje temu Pan Bóg daje dziś zmieniam sposób gry zamiast na datę urodzin i Cyferki z numeru pesel Zastosuj inny sposób jeżeli wczoraj udały się przewidzieć w 50% Z rana że na wieczór wyjdzie 15 w mini To z pozostałymi też nie powinno być problemu
« PoprzednieKolejne 100 »

. I znowu chybik na chybił
. Wczoraj za 150 zeta lepiej jak w loto
Onlaine to tylko multi cos wruci ito na chybika
. Waldus popatrz na to
A z tego raczej nic nie bendzie