Wpisy 3 727 284 – 3 727 383
19 stycznia 2020 00:01 → 19 stycznia 2020 03:37, 100 wpisów
ostatnio byly komulacje max,18 MLN więc we wtorek raczej ktoś trafi
Chyba będę grała mini te same liczby od poniedziałku na kilka losowań.
To nie były moje typy a na czacie były podawane daty i pewniak 19.Nie chce mi się tego szukać.
jasne lepiej grać tymi samymi ,bo w koncu coś wpadnie wiekszego. Ale tych kombinacji jest tyle,ze zycia może nie starczyc
Ktoś podawał na czacie by grać w MM liczbami z 13.05.2000 i następne dni.
Albo się na bukmaherkę przerzucę,będę skoki typowała,tylko potrzebuję kogoś do pomocy,chłopaka najlepiej .
Kumulacje teraz są pod dyktando Skarbu Państwa. To już jest polityka. Gdy jest kumulacja więcej ludzi gra, i Skarb Panstwa ma większy zysk. Może latać dziurę w budżecie.
Na portalu jest dużo chłopaków, którzy już zaprzestali typować. Nie piszą na czacie. Grają liczbami z wybranych profili. Dobrze na tym wychodzą. Przeszli właśnie na bukmacherskie zakłady.
Ale jak ktoś się zna i zarabia na tym to nie nie bedzie za friko dzielił nistety.
Scenik, dokładnie tak. Najlepiej grać z kimś z rodziny lub z.... centrali.
Na lotto wychodzą dobrze tylko Ci co trafili coś wiekszego typu 6/6 w lotto lub 5/5 mini. Inni zawsze bedę tracic niestety.A Ci co tafią już coś wiekszego i grają dalej to i w koncu Oni zaczną tracić. Niestety tak to już jest gdy na wygrane idzie tylko 49% z puli .
Magda, napisz na czacie jeszcze jutro. Może się odezwie. Ja ich znam, nie mogę ujawniać bez ich zgody.
Scenic nie chodzi mi o konkretne typy tylko o wprowadzenie do świata bukmaherki,tzn.jak się te różne karty wypełnia bo jestem zielona jak ta strona,a wstydzę się iśc zapytać do bukmahera bo mnie wyśmieje a po drugie tam same chłopy chodzą.
Najlepiej na tym wychodzi lotto i skarbówka. Oni nie grają a zawsze wygrywają
A Ja niestety nie gram w buhmaherke . Znam kogoś kto obstawia mecze ale nie ma z tego jakiś koksów.
Scenik, to poważna sprawa. Tajemnice wstykanskie wyszły na jaw. Część z T. S. też. Byłemu pracownikowi - dyrektorowi pewnego działu grozili sprawa karna. Wejdź na YouTube, znajdź materiały o Lotto. Tytułów nie podam, chociaż ich znam.
Lotto nie musi oszukiwać Oni mają dużo kasy z tego. Raczej mają zabezpieczenia aby ktoś z pracowników nie oszukiwał np. w zdrapkach . Bo w systemie są infomacje jakie zdrapki są te z MLN.
Chyba Krzysztofc, dawał skany wygranych. Admin mu gratulowal.Jest tu jeszcze ktoś z Korna. Ja wiem kto to jest.
Ale to trzeba się sportem interesować a ja tylko okazjonalnie,chyba dam sobie z tym spokój.
Posłuchaj na YouTube jak chciał naciac na kumulacje. W ostatniej chwili odduneli go od losowań.
Ludzie różne rzeczy piszą i mówią .Też słyszałem ,ze blisko mnie maszyne z zdapkami zlikwidowali bo niby częste wygrane padały Nie wiem ile w tym prawdy.
No, nie szuje? Dopiero teraz otrzymałem potwierdzenie o zawartych zakładach z rana!!!!!
Ja wiem jedno,kiedyś łatwo było coś w multi trafić.Teraz jest to prawie niemożliwe,nie wiem o co chodzi,nawet trójkę ciężko wytypować.
Magda nie martw się piszę nowe zestawy 3/3 4/4 o których ts jeszcze nie wie
Scenik, w każdej bajce jest coś prawdy. Pewnego czasu grałem z kolegą podczas kumulacji lotto. Wysłaliśmy system na 12.Padla piątka. Podczas sprawdzania w kolekturze sklepowej, kolektorka zatrzymała kupon mówiąc, że jest brak wygranej.
Zagrał bym z kims na 12 liczb ale niestety nikt nie gra u Mnie na takie kwoty A samemu trochę szkodza kasy
Im więcej się dzielimy pewniakami na czacie, tym gorzej dla grających.
Co do gry to lepiej grać na swoje liczby niż te C/T / Dzisiaj sobie sprawdzałem i prawie wszystkie co wychodziły to miały sobie trójkę liczb które padły niedawno. A trójka się trafia raz na 57
Scenic ja gram czasem na 7 liczb,na 12 liczb też bym zagrała ale trochę strach.
na 7 to ostatnia gram co losowanie. Ale brak konkretów Za to prawdopodobienstwo to już 1do 2MLN
Scenik, ktoś na FB podał 5 zestawów systemowych na Lotto na 12 liczb online. Mam je. Nawet mu trójka nie wpadła, a ja na 6 zakładów na 6 liczb mam piątkę i 3 czwórki. Też z chybika. Kupowałem co dwodziesty zakład.
Czekam na potwierdzenie wygranej. Chyba trzeba iść spać, bo będą pozno.
No to ładnie . U mnie ostatnio padła tróka. Ale ogólnie to jestem na - z 200zł
Nie chce tutaj pisać bo obserwując czat, zauważyłem, że jest kilka wrednych osób.
jak na tem miesiąc Z reguły nie wydaje więcej niż 400zł Taki mam limit.
Nic,trzeba mini skreślić na 10 losowań i niech się losuje.Może tak się trafi coś szybciej.
Scenik, słuchaj. My we trzech wydaliśmy kasy na gry ponad. Zgadnij ile
Gdybym mial z kim to bym dwa razy do roku grał na 12liczb I to by z zupełności starczyło Tylko musiala to by byc osoba z rodziny najlepiej aby nie placic duzych podatków przy podziale
Prawdopodobienstwo 6 jest raz na 15 tys. Więc z drugiej strony nie takie małe. Ale już przy 5 liczbach mozna trochę zarobić .
Scenic ja w typowaniach na 12 liczb najwięcej miałam 3/12,tak na żywo to nie wiem czy bym się odważyła zagrać.
W EP była historia ,ze iles tam osób się złożyło na system przy głównej komulacji po 10tys na nasze i wygrali po 2MLN euro bodajże
Scenik, znam.ten temat.
Scenik, to nie było w Polsce i nie w EP.a w EJ.
Miasteczko szczesciarzy w Finlandii Siilinjarvi.
3 727 343. Turbo 2020-01-19 (00:41)
Nie chce tutaj pisać bo obserwując czat, zauważyłem, że jest kilka wrednych osób
tu masz racje dlatego pisz na kg w profilu
Nie chce tutaj pisać bo obserwując czat, zauważyłem, że jest kilka wrednych osób
tu masz racje dlatego pisz na kg w profilu
3 727 345. magda 2020-01-19 (00:41) wygrana coraz bliżej
Nic,trzeba mini skreślić na 10 losowań i niech się losuje.Może tak się trafi coś szybciej.
napewno na tym wyjdziesz lepiej niz jak wysylasz codzienie inne uklady , skresl jeden uklkład i pusc go w eter niech na siebie zarobi,po tygodniu zmien uklad liczb i wyslij na nastepny tydzień, ale zrób tak skresl jakies 5 liczb, zobacz ktora ci z nich weszłóa potem ja zapisz sobie gdzies i tak grajac powiedzmy kilkoma ukladami zobacz które liczby ci w poadaja, w danym ukladzie , te które łapiesz zapisz wszystkie razem skladajac nowy uklad i tym graj do oporu do poki cały zestaw CI niewejdzie
napewno na tym wyjdziesz lepiej niz jak wysylasz codzienie inne uklady , skresl jeden uklkład i pusc go w eter niech na siebie zarobi,po tygodniu zmien uklad liczb i wyslij na nastepny tydzień, ale zrób tak skresl jakies 5 liczb, zobacz ktora ci z nich weszłóa potem ja zapisz sobie gdzies i tak grajac powiedzmy kilkoma ukladami zobacz które liczby ci w poadaja, w danym ukladzie , te które łapiesz zapisz wszystkie razem skladajac nowy uklad i tym graj do oporu do poki cały zestaw CI niewejdzie
3 727 359. Wojtt witaj to jak tak trafiasz czesto
Witaj Arczibalik73. Jestem Aleksander. Czekam na potwierdzenie wygranych. Jeszcze nie ma.
Madziu, tylko nie makowiec. Lepiej banan.
Pdujesz żołądek, trujesz wątrobę
Czy nie lepiej przytulić się do męża i zasnąć w objęciach
Nooo, są już potwierdzenia wygranych. Realizacja w Oddziale
Dzisiaj jest ciężka noc. Mam dyżur w Klinice.
Kiedyś jak baby szły w pole to dawały dzieciom maku się najeść żeby były senne i nie przeszkadzały.Poszłam tym tropem i ukroiłam kawałek makowca.
i znowu wygrałem,co ja będę z tą kasą robił,może rozdam biednym
tego rodzaje wpisy są tak żenujące,pisane tu przez niektóre osoby,że mdłości biorą