Wpisy użytkownika KOCIO
Łącznie 2 086 wpisów w archiwum, pokazane od nr 110 361. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
okaże się już niedługo jaki joker życze wygranych a ja do pracy śmigam
Wędrowca netowy he ma ciut więcej niz 18-ście.stary numerekm powiadasz no i coś o 69 he he
Wędrowca netowy wiem wiem ale cos innego nie zwiążanego z kulkami mzna napisać.dzięki
a co do lotto to dwa zaklady posiadam a kulka z nr 8 niech sie już nie opie... tylko niech wypadnie w lotto rzecz jasna
stary ale wspomnień nikt nam niezabierze a wszystko inne mogą zabrać
hipopotan jak masz takiego nosa do kulek to moze po woli stawkę podnoś co ty na to?
ciekawi mnie jak to jest czasem dla żartu posylam takie oto zaklady w lotto 1.2.3.4.5.6:1.2.3.47.48.49:44.45.46.47.48.49.jak bym posłał na dzis to czworka i trojka wpadła by a tak nic.te oto zaklady traktuję jako żart ale coraz mniej mnie bawi
opa po takich cyferkach sądziłem że kumulacja na pewno a tu dwie osoby trafiły
Witam wszystkich.TS robi se jaja takie kulki i dwie szóstki bobre he he
Witam lotto i mini posłane na jutro na dziś mm parka i pierwsza szóstka w życiu w mm i joker na deser
Dziś idąc od punktu lotto przechądżąc koło lodziarni postanowilem kupić loda podchodzę patrzę wprost na panią i grzecznie dzień dobry i pytanie z mojej strony padło czy robi pani dobre lody nagle cisza i pada odpowiedż tak jak zawsze to ja uśmiech od ucha do ucha a w jakiej cenie pani duży czy mały ja na to jasne że duży to 3,50 to poproszę jednego a pani w śmiech he he
kombo ale zapodałeś to ja lepiej zapodam he he wylosuja dzis 20 kulek jednego koloru z przedziału 1 -80 i co najważniejsze dwudziesta kulka zostanie plusem he.kto skreślił właściwe wygra
Robal 36 he he domyślam się.A jak ci granie idzie?ja coraz bardziej się przekonuje do grania raz na jakiś czas parką za 100zł
witam wszystkich.mag..narazie stawka podstawowa po troszke powypłacie poszalalem ciuchy itp
kogucik19 a to czyli jak każdy normalny człowiek.ja teraz rozważam granie w mm za większą kasę ale mam obawy he bo wiadomo że łatwo stracić
kogucik19 wiem że nikt nie da mi złotej rady ale już parę razy mogłem sporo wygrać ale tak chęć byla wysłać za wiekszą kasę ale "coś"mi podpowiadało by nie ryzykować no i grałem za mniejszą kase i była wygrana.Dzięki za poświęcony czas dla mnie
pilka a może ten pan bankowiec jest włascicielem banku i sam siebie nie zwolni he he
noormalny nie panikuj tu ludzie podają swoje typy i jeszcze z tego powodu nikt nie umarł a co do tego że tu się niegra to ci mówili
noormalny A co do losowania na 21.50 to takie nie istnieje o 22.15 odbywa się
noormalny to gdzie ty mieszkasz i do tego masz stary traktor he he.lila coś mi sie wydaje że osoba jadąca traktorem tyle km by zagrać leje wodę
noormalny ja to palę drewnem,węglem.jest jeszcze brykiet,trocinami mozna palić itp ale ołówkami ty lejesz wodę
noormalny a jak ty te ołówki to w metrach kupujesz czy w paletach?i w jakiej cenie? a dobrze ciepło dają?
noormalny ciemny czy nie ciemny ale wody to nikt tak nie umie lać jak ty
lila on trzyma kierownicę traktora na słownik niema czasu i możliwosći
noormalny ty lejesz wodę jak ty jestes bankowcem to z koziej d..trąba
noormalny życzę ci by choć na kupon ci sie wróciło a za paliwo to raczej nie dziś
jeśli jedna osoba jest razy tym a drugim razem kims innym to jest powarznie chora to rozdwojenie jażni
http://kogen.pulapka-umyslu.com/2003/12/rozdwojenie-jani-jako-bunt-ciaa-z-dusz.html