Wpisy użytkownika KOCIO
Łącznie 2 086 wpisów w archiwum, pokazane od nr 112 082. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
no ja w tym tygodniu mam drugą zmiane w pracy to odrana w domu jestem i jeszcze pogoda do ...
ja to niegram na chybił-trafił raz na jakiś czas poślę dla odmiany na chybił-trafił a tak to 99.9% moich kuponów skreślam sam
RafSaw30 to z ciebie leń(bez urazy)ale jak jeden koleś jechał traktorem w deszczu tyle km by za 5zł zagrać ,no to według niego tyś leń
kathy ja mam czasem jakies przeczućie i mam chęć zagrać za większą kasę ale coś mnie powstrzymuję muszę dać temu czemuś radę i zagrać
kathy sam typuję.RafSaw30 według mnie on sciemniał że tyle jechał i do tego traktorem
no i ten człowiek mieszka na takiej wsi i co najgorsza ma 50 km do najbliszego punktu lotto
Robal36 ja pierwszego dnia sprzedarzy kupiłem kupon i kupiłem jako pierwszy w tym punkcie chwile po otwarciu
Robal 36 jeśli kupiłbyś tyle to teoretycznie tak a praktycznie to nie bo zanim by ci wydrukowano tyle kuponów to raczej napewno ktoś by kupił choć jeden kupon
w mm na dwa losowania 43 ,56 jako pewniak 56.w lotto kulna z nr 8 nadal nie wypadnie
W MM bonus nie ruszony a w mini lotto cztery główne wygrane a w lotto 12 mln
witam wszystkich mam prosbe może mi ktoś podać jeśli ma taką możliwość chodzi mi o lotto i duży lotek jaka liczba najdłużej oczekiwała na wylosowanie w historii.Myślę że kogucik19 lub edi8 może mi pomóc a jak ktos inny ma takie info to proszę o podanie
unas też bez deszczu tak jak wczoraj ale przed 15 zaczął padać i pewnie dzis się rozpada
Ale tu dzis pusto zapewne kozystają wszyscy z ładnej pogody i niektórzy pracują od rana
niewiem czy dziś napisac jakie typuje bo ostatnio jak ujawniałem to albo 1/2 lub 0/2 w mm a co do lotto to kulka z nr 8nadal ma wolne
witam tak jak mówiłem w lotto kulka z nr 8 na urlopie i podtrzymuję że nikt nie trafił 6/6
kathy bywa i tak ja mam swie trafione w lotto w mini nic w mm też nic
kathy ja gram w lotto od dawna jeszcze jak do podstawówki chodziłem to zaczęłem grać w mini od kilku lat a w mm to trochę grałem potem długa przerwa i od niedawna gram i oczywiście uwzględnic trzeba poprzednie nazyw tych gier
w lotto dawno czwórki nie trafilem tylko trójki w mini w tym roku nawet trójki nie mniałem a co do mm to na plusie jestem a joker to narazie "świeża" gra
kathy chciałbym he a co do kumulacji to jest już fakt a co do sumy jaką za oferują to jeszcze się okaże
kathy no raczej nie trzeba prorokować cyferek he jutro też nikt nie trafi 6/6 w lotto
halo to niebyło przekleństwo tylko jedno z danie tak prawidłowo się pisze a tu gwiazdki sie pojawiły
a co do kościóła to tak znam kilkudziśięciu księży sporo z nich jest w porządku a kilku to zwykłe h...e
U mnie w mm 2/3 w lotto 1/6 w mini 1/5 a co do lotto to kumulacja 21 mln
Coś w ts robią by mnieć dużo obrotu kolejna duża pojedyncza wygrana
kathy jedynine 2/3 w mm planowałem posłać parke ale połakomiłem się i wysłałem trójkę
slawetna74 ja jestem kocio i nic i nikt tego nie zmieni,prywatnie znajomi tak mnie nazywają