Wpisy użytkownika KOCIO
Łącznie 2 086 wpisów w archiwum, pokazane od nr 108 418. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
SirMavins ja wczoraj w jokera i w multi coś tam trafiłem ale nic płatnego.
oni już wiedzakiedy zostanie rozbita pula więc niema dziwu że podali że na czwartkowe losowanie 25 mln
taka ciekawostka dotycząca lotto.W tym roku najczęściej losowana cyfra to 12 wystąpiła 12 razy,43,42,4 wylosowane po 10 razy,a naj mniej wylosowane 8,2 razy ,1.2.9.10 po 3 razy.
lila mniałem racje wczoraj co do tego że nikt nie trafi 6/6 w lotto.
życze wygranych a szczególnie tym co graja w jokera ja lece do pracy.
kathy bierz 10/10 w mm ja nie gram 10-tkami w mm,jokera to też bym se zgarnął
Pawcio teoretycznie łatwiej i szybciej jest ustawić kulki np w lotto te które mają wypaść by nie było szóstki,nie muszą ustawiać lottomatów na chybił-trafił z opcja na chybił
witam wszystkich.kathy a kto cię zmusz?o nie kathy lotto zostaw dla mnie
Robal 36 można ustawić maszynę losującą by wylosowała żąndaną szóstkę np.sprawdza sie jakie są zawarte zakłady,następnie dodaje się już wylosowane czyli od pierwszego do ostatniego losowania,nastepnie,pomija się szóstki np 1,2,3,4,5,6. itp. i z pozostalych kombinacji można wybrać taką która nieda wygranej 6/6 i mamy gotową kumulację
w mm 4,70 i druga parka 14,33, na dwa losowania.lecę do pracy wygranych i kumulacji życze w lotto
Robal 36 póżniej wieczorem odpisze ci .a teraz lece meble robić narka wszystkim
witam czy nadal są jakieś problemy techniczne czy to u mnie coś nie tak?
u mnie w mm 14,33 weszło i na kuponie 4,70 weszło a kolega mi nie posłał kuponu i lipa wiecej nie poproszę kolegi napiszę do siostry by mi posłała
hipopotan wiem to z własnego doświadczenia że odpoczynek pomaga ja powoli zaczynam grać w mm i powoli do przodu
Jak się wprawisz to inaczej będzie,ostatnio sporo klientów w kolekturze było.
he he ja wczoraj w lotto 2/6 może zaczne grać siódemkami i ósemkami
mag.. u mnie ok.wczoraj zmiklem jak cholera deszcz mnie zlapał a jeżdziłem rowerem, grill w planie a tu znowu deszcz więc rozmyslam nad kulkami.A co u ciebie
mag.. spółki to ja pier...jak wygram to sam jak wtopię to też sam proste
hipopotan jeśli mogę coś powiedzieć jeśli wygrasz za te 2,50 to będziesz żałował że niezagrałeś za 5
mag.. mówisz zapodaj kawał to słuchajcie w poniedziałek mam wypłatę.
ricardos chodzi o to że ta wypłata to raczej z nazwy.He raty mam pospłacane to moze troszę więcej pogram
mag.. a powoli deszczowy i zimny ,po nocce troche spałem potem, wydalem ostatnia gotówke w biedronce he he,nie było mojej ulubionej kasjerki.Taka naszla mnie chęc by posłać w lotto siódemkę lub ósemke ale nie posłałem,oparłem się pokusie
mag.. nie fajnie się z nią gada i tak jako kobieta mi w oka "wpadła"
Wędrowca netowy a kocio jaką według ciebie ma szczęśliwą liczbę? jeśli mozesz to ujawnij to
w mm 1,29 .a w lottodwa zakłady i w dwóch na kulkę z nr 8 postawiłem.
Wędrowca netowy dzięki myślałem że może w innym miejcu jest he i do tego w inym języku niż polski i rosyjskim
bella34 ja narazie "trenuję" dobór parek bo mam chęć zagrać za stówkę na jedną parkę
Wędrowca netowy to cię powinno zainteresować. http://www.paranormalne.pl/index.php?showtopic=4354
Witaj SirMavins.Joker jakoś leci a co do parek w mm za stówkę chcę puszczać sporadycznie ale z większym prawdopodobieństwem że nie odniosę porażki