Wpisy 109 411 – 109 510
2 maja 2010 04:33 → 2 maja 2010 21:15, 100 wpisów
Witam.Na 14-tą 6/6 x6:
12,13,14,17,25,26
45,46,48,44,52,54
5,53,55,37,41,40
40,20,30,31,37,35
12,17,31,37,45,46
13,20,38,24,53,58
Miłego dnia:P
12,13,14,17,25,26
45,46,48,44,52,54
5,53,55,37,41,40
40,20,30,31,37,35
12,17,31,37,45,46
13,20,38,24,53,58
Miłego dnia:P
Witam wszystkich.Tym co nie muszą to dobrej niedzieli życzę a tym co muszą iść do roboty to niech liczby będą z nami. Trudno mus to mus ale się nie chce :) taki to los zawsze pod górkę tak samo jak z trafnymi w totolotka. Do wieczorka :)
Siema, czy WĘDROWCA NETOWY pojawia się tu jeszcze? Potrzebuję do Niego/Niej kontakt...
KOCIO będzie coraz lepiej,goście myślą,że po 3 tyg. ja wszystko będę już umiał,jedna rzecz jest dobra-weekend,to sobie obiorę lepszą strategię,aby wytrzymać...psychicznie.
Jak się wprawisz to inaczej będzie,ostatnio sporo klientów w kolekturze było.
gdy się śnią okulary liczby są takie 2 3 4 11 12 15 31 32 43 45 życzę szczęścia.
he he ja wczoraj w lotto 2/6 może zaczne grać siódemkami i ósemkami
elo elo wszystkim grającym,typującym i życzę trafnych typowań na dziś ;)
KOCIO,bierzcie "normalnych" ludzi do składek ,jeśli chcecie grać systemami,chodzi o to ,że "typowy" Polak jest za bardzo pazerny,dlatego lepiej się z kimś składać-wiadomo,że przeważnie można przegrać-każdy o tym wie.Nie ma co tu wiele tłumaczyć,a jeśli się przegra w kilka osób to chociaż mniej i na tym rzecz polega...bo samemu-to trzeba duuuużo zarabiać,żeby grać...
Witam
OPA>>
Pasko, za jakiś sposób rozwiązania uważa ujawnione IP, a
Sławomir71 opcję "ignor"... I jedno i drugie warte, co najmniej, dyskusji
Hipopotan>>
szczęśliwych zachmurzeń, więcej "napukanych", precz z "obokami" :)
hipopotan - ja, żeby była jasność, zwyczajnie lubię ludzi, a wkurza mnie zarówno bufonada i zadęcie (w pewnych nickach), jak i arogancja (w pewnych nickach), wkurza mnie także pisanie po to tylko, żeby prowokować (w pewnych nickach) ;)
Nie uważam także, że kogoś, kto ma inne zdanie niż moje, należy poniżać, upokarzać itd-e
------------------------------
powodzenia
OPA>>
Pasko, za jakiś sposób rozwiązania uważa ujawnione IP, a
Sławomir71 opcję "ignor"... I jedno i drugie warte, co najmniej, dyskusji
Hipopotan>>
szczęśliwych zachmurzeń, więcej "napukanych", precz z "obokami" :)
hipopotan - ja, żeby była jasność, zwyczajnie lubię ludzi, a wkurza mnie zarówno bufonada i zadęcie (w pewnych nickach), jak i arogancja (w pewnych nickach), wkurza mnie także pisanie po to tylko, żeby prowokować (w pewnych nickach) ;)
Nie uważam także, że kogoś, kto ma inne zdanie niż moje, należy poniżać, upokarzać itd-e
------------------------------
powodzenia
mag.. u mnie ok.wczoraj zmiklem jak cholera deszcz mnie zlapał a jeżdziłem rowerem, grill w planie a tu znowu deszcz więc rozmyslam nad kulkami.A co u ciebie
mag.. oby była ta wygrana bo zaczynam wychodzić na minusie :( Tobie również życzę celnych strzałów.
tak pogoda taka przekropna, wielkie plany i co?? parasol zabieram z sobą:):) warto KOCIO nawet wtedy:):nie typowałam, grałam i gram, KOCIO Ty graj sam , spółki to wiesz!!!
OPA>>
do wpisu z wczoraj się odnosiłem - "co poradzisz"...
Gdyby adres, z którego się pisze, Twój, mój i wszelkich klonów byłyby jawne, to może byłoby odpisywania samemu sobie, "och, jaki ty/ja mądry/śliczny jestem"
do wpisu z wczoraj się odnosiłem - "co poradzisz"...
Gdyby adres, z którego się pisze, Twój, mój i wszelkich klonów byłyby jawne, to może byłoby odpisywania samemu sobie, "och, jaki ty/ja mądry/śliczny jestem"
mag.. spółki to ja pier...jak wygram to sam jak wtopię to też sam proste
No i masz...
Jaki to ja śliczny jestem ... ;)
Odpisywać sobie samemu, że " MNIEJ by było odpisywania sobie samemu..." ?
Jaki to ja śliczny jestem ... ;)
Odpisywać sobie samemu, że " MNIEJ by było odpisywania sobie samemu..." ?
kocio...no wiesz jak nie ma nikogo na poziomie koło ciebie to tylko to ci zostaje hihi
Witam wszystkich.
Do maliny: Okulary 30.38.19.43.45.32 powodzenia
.
Do maliny: Okulary 30.38.19.43.45.32 powodzenia
.
Żeby nie było wątpliwości
zaznaczam, że mówiłem o swoim gadatliwym znajomym
zaznaczam, że mówiłem o swoim gadatliwym znajomym
OPA>>
podobno możesz wiedzieć,
czy jest opcja, żebym podał jaki chcę numer losamilionosa ?
Wiesz, np 0000013, albo 0131313 ?
podobno możesz wiedzieć,
czy jest opcja, żebym podał jaki chcę numer losamilionosa ?
Wiesz, np 0000013, albo 0131313 ?
Mi w kolekturach mówili, że nie...
ale podejrzewam, zwykłe wygodnictwo, powiedzmy, że byłby już sprzedany - mamy komunikat,że taki numer jest już sprzedany i trzeba wpisywać inny zestaw, komu by się chciało prawda ?
Inną przyczyną może być obawa wystąpienia nieuzasadnionych
podejrzeń, że mataczą ...
ale podejrzewam, zwykłe wygodnictwo, powiedzmy, że byłby już sprzedany - mamy komunikat,że taki numer jest już sprzedany i trzeba wpisywać inny zestaw, komu by się chciało prawda ?
Inną przyczyną może być obawa wystąpienia nieuzasadnionych
podejrzeń, że mataczą ...
kathy>>
wiem,wiem doskonale
tylko pytanie brzmi znowu kiedy ?
;)
wiem,wiem doskonale
tylko pytanie brzmi znowu kiedy ?
;)
Ja ostatnio w losamilionosa robiłem test...na chyba 5 wpisanych trafiłem 2 razy-także swoje numery mają sens,mnie też to wkur. że na chybił trafił...
Witam obecnych.Kucharz serwuje lody z bitą śmietaną,właśnie bałwan zjadł dwie porcje.Pozdrawiam.
Na drugie danie polecam liczby parzyste.Proszę kierować pieniążki w kierunku południa Polski.Pozdrawiam.
Bardzo dziwne ,że o 14.00 nie poszło 62.Na szczęście nie grałem na te losowanie.Hi,hi.
Panie Pamperos proszę wydorośleć i zmienić nick na inny.A na razie pójść sobie z wiaderkiem do piaskownicy.
Bałwan się pyta co się dzieje z Hosią,czy już zaczęła typować liczby?
Ja jestem człowiek starej daty,pamiętam jeszcze bitwę pod Grunwaldem 15 lipca 1410.Technika mnie dobija.pozdrawiam.
Panie Pamperos,czy nad morzem jest ładna pogoda i czy ryby biorą?
Przypominam zapominalskim ,że dzisiaj niedziela i trzeba pojawić się w kościele.Jutro także.
Przypominam Hosi,by karmiła pluszaka codziennie i systematycznie.Proszę nie dokarmiać go twardym pożywieniem ze względu na słabe uzębienie.Bałwana karmić także,bociana na razie nie bo ma nadmiar żab w lodówce.
Hipopotan jest znany we Wrocławiu na Nowym Dworze od czasów kiedy trudno Go było trzeźwego spotkać.
Oglądałem niedawno w telewizji film Rambo,bo znów go puszczali.To przekonuje mnie po raz kolejny,że wojny są bezsensowne i szkoda,że traci się na nie pieniążki,zebrane od podatników.
Banco masz pecha,chyba jesteś czyimś klonem.A hipopotany zamieszkują Afrykę.Poczytaj sobie geografię.
Nieboraczki,na bank to jesteście klonami,nie muszę pisać kogo.Pozdrawiam.
Miałem piękny sen.Śniła mi się znajoma,którą ostatnio widziałem w kościele.Co to znaczy?
zwierz sie zlosci bo prawda boli co?wroclaw piekne miasto.nie ma sie czego wstydzic
Ja po chińsku,oszczędnie posłałem jeden zakład(zawrotna suma wydarta skarbonce-2,5złote)i o mało nie zemdlałem z wrażenia.Teraz czekam na losowanie wieczorne.
Hipopotany to spokojne osobniki,ale jak piszesz Pamperos Wrocław ma mało roślinności.Przyjedz to możesz sprawdzić jak żyje hipcio w zoo.Zapraszam.
Dla zatwardziałych ateistów streszczę krótko ostatnie kazanie które słyszałem w kościele.Głoszono,że chrześcijan poznaje się po miłości jaką względem siebie mają.Zapraszam do kościołów i na mszę.Pozdrawiam.
mi tam kosciol kolo d..y lata.dziekuje za zaproszenie ale nie skorzystam.
Rafał bałwan jest syty ale choruje na różne choroby,dlatego hipcio stara się o niego dobrze dbać i modli się o jego zdrowie.
Witam ponownie.kathy,mag..,ricardos,to jest właśnie to
trzymajmy razem a będzie super.mag..,dlaczego padną tylko
trzy liczby i które to będą :P
trzymajmy razem a będzie super.mag..,dlaczego padną tylko
trzy liczby i które to będą :P
Pamperos Jezus czeka na Ciebie w kościele,nie przegap szansy.pozdrawiam.
Kupon wysłałem w żabkojadzie,tradycyjnie u tej samej osoby co tam pracuje.
sam9...Witaj.Właśnie podoba mi się to,że każdy coś dorzuci i można stworzyć fajny zestawik.Zobaczymy ile trafimy i jakie.Pozdrawiam z Gdańska.