Wpisy 109 223 – 109 324
1 maja 2010 00:00 → 1 maja 2010 15:40, 100 wpisów
hipopotan wiem to z własnego doświadczenia że odpoczynek pomaga ja powoli zaczynam grać w mm i powoli do przodu
Tak czeka mnie poważna rozmowa z bałwanem jakie dobrać liczby.Kocio jak trafiałem 6z7 to wtedy nie grałem codziennie,ale co jaki czas.Zastanawiam się co porabia Hosia,bo nie mogę od niej podbierać liczb bo w typowaniach u niej ciemno.Wiążę to z pojawieniem się coraz częściej hipnotyzera.Hosiu proszę Ciebie zacznij typować.
Przysłowie chińskie mówi:kiedy nie możesz podnieść góry obejdz ją na około.Dobrze,że przy słabym uzębieniu bałwan może pożerać pepsi.
mam pytanie,czy ktoś wie czy gdzieś jutro w Gdyni będą otwarte kolektury?
--- WITAJ MAJ--
Witam Szanownych graczy.
Kolektury są otwarte na stacja benzynowych i w sklepikach, które normalnie w niedzielę mają otwarte.
Witam Szanownych graczy.
Kolektury są otwarte na stacja benzynowych i w sklepikach, które normalnie w niedzielę mają otwarte.
Chciałem tylko poinformować, że dziwi mnie, że Pasko popiera takiego sunmena, który jest OSZUSTEM.
Otóż ww sunmen podał dwukrotnie publicznie czyjeś numery telefonów.
Jeden należy do niejakiego cienia, a drugi miał należeć do mnie.
http://multimultiplus.dbv.pl
ZAPAMIĘTAJCIE TO.
WW storna to oszuści żerujący na Waszej naiwności.
Jeśli kiedykolwiek dacie im swoje dane osobowe w jakikolwiek sposób, to podadzą je bez Waszej zgody innym.
Jadę na weekend i mam nadzieje, ze jak wrócę, to sprawa zostanie prawidłowo załatwiona.
A poważaniem
SirMavins
Ps. Do tych co mnie znają i popierają - emaile odbieram, bo mam taka możliwość.
Otóż ww sunmen podał dwukrotnie publicznie czyjeś numery telefonów.
Jeden należy do niejakiego cienia, a drugi miał należeć do mnie.
http://multimultiplus.dbv.pl
ZAPAMIĘTAJCIE TO.
WW storna to oszuści żerujący na Waszej naiwności.
Jeśli kiedykolwiek dacie im swoje dane osobowe w jakikolwiek sposób, to podadzą je bez Waszej zgody innym.
Jadę na weekend i mam nadzieje, ze jak wrócę, to sprawa zostanie prawidłowo załatwiona.
A poważaniem
SirMavins
Ps. Do tych co mnie znają i popierają - emaile odbieram, bo mam taka możliwość.
No dobra, dla tych co chcieli.
Mam chwilkę czasu i podam Wam przed odlotem jak strona http://multimultiplus.dbv.pl "bierze" kilka razy kasę za to samo.
Nr zestawu, liczby do pary, (próg).
2010-04-29, 14:
1. 06-50 (13)
2. 22-63 (1) - wyraźnie widzicie?
3. 48-80 (21)
2010-04-29, 22:
1. 22-63 (14) - i co podoba się?
2. 24-72 (2)
3. 26-80 (22)
Komuś z wysyłających i grających przyszło do głowy, ze zapłaci de facto za tę samą parkę DRUGI RAZ?
To nie koniec.
2010-04-30, 14:
1. 01-80 (15)
2. 09-71 (3)
3. 22-63 (23) - a TRZECI to nie łaska?
2010-04-30, 22:
1. 22-63 (16) - no i CZWARTY!!!
2. 09-71 (4) - czyżby i ta zaczynała "chodzić"?
3. 01-80 (24)
22-63 to taka zmieniająca progi parka.
Fantastycznie prawda?
A czy wystąpi dziś? I na którym progu?
Sami możecie sprawdzić jak fantastycznie parki zmieniają się w zestawach i jakże również fantastycznie liczby przeskakują z zestawu do zestawu.
Macie ich tzw uczciwość i rzetelność.
BRAK GWARANCJI - ZWIĘKSZYLI ILOŚĆ PROGÓW!!!
BIORĄ KASĘ KILKA RAZY ZA TE SAME LICZBY!!!
Pospieszcie się, bo zaraz zmienią/zablokują dostęp do wszystkiego.
POWODZENIA.
PS. W przypadku 3/3 miałem rację odnośnie ilości progów, o czym pisałem.
Mam chwilkę czasu i podam Wam przed odlotem jak strona http://multimultiplus.dbv.pl "bierze" kilka razy kasę za to samo.
Nr zestawu, liczby do pary, (próg).
2010-04-29, 14:
1. 06-50 (13)
2. 22-63 (1) - wyraźnie widzicie?
3. 48-80 (21)
2010-04-29, 22:
1. 22-63 (14) - i co podoba się?
2. 24-72 (2)
3. 26-80 (22)
Komuś z wysyłających i grających przyszło do głowy, ze zapłaci de facto za tę samą parkę DRUGI RAZ?
To nie koniec.
2010-04-30, 14:
1. 01-80 (15)
2. 09-71 (3)
3. 22-63 (23) - a TRZECI to nie łaska?
2010-04-30, 22:
1. 22-63 (16) - no i CZWARTY!!!
2. 09-71 (4) - czyżby i ta zaczynała "chodzić"?
3. 01-80 (24)
22-63 to taka zmieniająca progi parka.
Fantastycznie prawda?
A czy wystąpi dziś? I na którym progu?
Sami możecie sprawdzić jak fantastycznie parki zmieniają się w zestawach i jakże również fantastycznie liczby przeskakują z zestawu do zestawu.
Macie ich tzw uczciwość i rzetelność.
BRAK GWARANCJI - ZWIĘKSZYLI ILOŚĆ PROGÓW!!!
BIORĄ KASĘ KILKA RAZY ZA TE SAME LICZBY!!!
Pospieszcie się, bo zaraz zmienią/zablokują dostęp do wszystkiego.
POWODZENIA.
PS. W przypadku 3/3 miałem rację odnośnie ilości progów, o czym pisałem.
Witam.W całości popieram SirMavinsa i też się dziwię że ADMIN zezwala na możliwość reklamy wszystkim tym, co chcą tu coś sprzedać, cokolwiek by to nie było Sam jestem ofiarą takiego oszusta.Dlatego zwracam sie do ADMINA aby ukrócił taki sposób wpisów jaki tu prezentuje SUNMEN.Moim skromnym zdaniem ktoś kto decyduje sie na grę progresją powinien już mieć większe doświadczenie,w grach i doborach typów a nie korzystać z rad innych.Powinien umieć liczyć progresje,a nie grać na wyczucie stosując rożne metody co kończy się potem wielkimi kwotami i dobrze jak się nie straci i troche zarobi.Mnie nie dziwi nawet 20 próg progresji bo nie ma takiego gracza któremu progresja zawsze zakończy sie na 5 progu.Gra progresją jest gra w Miarę skuteczną ale i BARDZO ale to BARDZO kosztowną.I wpłata (2000) gracza grającego progresją mnie nie dziwi bo i takie sie mogą przytrafić.Ale dziwi mnie to że nikt nie napisał że kasa na progi to dopiero preludium tego co musi mieć gracz.Jeżeli zakładam, 20 próg nas już kosztuje 2000 zeta to gracz musi mieć niestety zapas przy najmniej 3 x tyle co suma kosztów gry.A jeszcze jak ktoś sobie nie potrafi zrobić rozbicia kosztów,obliczyć program ratunkowy,i odrabiać.Wiem co pisze bo nie raz odrabiałem straty czego dowodem jest moje forum.Progresja to nie tylko gra ale i wielka wiedza,bez której nie ma co się za nią zabierać i wierzyć w cuda że zawsze zakończy się w tym progu w którym nam sie to wydaje.Jeżeli ktoś mówi że zakończy progresję na 5 progu jest kretynem,jak coś statystycznie może zakończyć sie na 5 progu to założenia muszą być na 20 progów i już widać czy nas na to stać.Nie wspomnę o rezerwie finansowej.I jeszcze jedno ważne zagadnienie,aby nie wpadać w euforie jak nam sie uda pare razy wygrać (ja wpadłem).PROGRESJA KOSZTUJE i nie jest to metoda dla tych którzy nie dysponują w danym momencie WIELKĄ GOTÓWKĄ.Pisać można wiele,ale wszystko jest już napisane tylko szukać i czytać bo inaczej to bedzie płacz i zgrzytanie zębów.I jeszcze jedno porównanie.Tego co inwestuje 2000 zeta (w progresje) i zarabia 10 zeta w przeciągu nawet 2 tygodni nazywamy durniem,kretynem i śmiejemy sie z niego że taka kasa a taka marna wygrana.A nikt nie mówi jak nazwać tego kto do banku zanosi 20000 zeta na roczną lokatę z oprocentowaniem np 6%-10%!!!!.Kto umie liczyć niech liczy.No i należy jeszcze brać pod uwage nie tylko zyski z gry,ale i przyjemność,atrakcja,adrenalina i wielka radocha ja sie uda.A chyba nic nie jest cenniejszego jak radość w życiu tak krótkim i czasem niestety przerwanym,a nikt tego nie docenia.Pozdrawiam
kogut jak pisał ,,,
tylko zmień tytuł strony
na
"Kogut - zmień tytuł strony na:
KOGUCIK- I WSZYSTKO NIEJASNE-KŁOPOTY,WYMYSŁY,STRATY"
pamiętajcie że to krętacz specjalnie nic nie piasał
przez blisko dwa tygodnie aby publika zapomniała o jego stratach
ale my niestety pamietamy
tylko zmień tytuł strony
na
"Kogut - zmień tytuł strony na:
KOGUCIK- I WSZYSTKO NIEJASNE-KŁOPOTY,WYMYSŁY,STRATY"
pamiętajcie że to krętacz specjalnie nic nie piasał
przez blisko dwa tygodnie aby publika zapomniała o jego stratach
ale my niestety pamietamy
serek
a gdzie jest napisane że parki oraz liczby w nich
mają się nie powtarzać?
a gdzie jest napisane że parki oraz liczby w nich
mają się nie powtarzać?
Aby publika nie zapomniała to napisze że mam 2150 zeta straty bo było więcej ale kuponik taki puszczony w STS po raz 1 i ostatni za 2 zeta wygrana 874.40 którego numery wyjątkowo podałem jako wielki fuks a nie wiedza o zespołach.Nazywając mnie krętaczem obrażasz mnie, ale to nic w porównaniu z tym że jestem szczęśliwym człowiekiem i co byś nawet nie napisał to nic tego nie zmieni.Zresztą o przerwie w grze informowałem.Następna będzie od 1 lipca do 31 sierpnia,a być może wyjadę wcześniej tak że sobie przygotuj tekst na koguta jaki to krętacz ucieka na 2 miesiące Miłego dnia,i faktycznie nie chce się pisać już na tym czacie bo są ludzie którzy tylko patrzą jak ugryźć drugiego takie czatowe chieny.
Koguciku to żadne hieny. To ten który nie tylko Ciebie oszukał czyli Maniekb pisze teraz jako denis7.Tęskni za czasami kiedy mógł grać za cudze pieniądze.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
KULKOMANIAK serdecznie Ci dziękuję za wyjaśnienia bo ja nigdy nie doszukuje sie tak głęboko i zapominam o takich naciągaczach.Miłego dnia i trafnych typowań czy życze.Pozdrawiam serdecznie.
wpadłem a 3 dni bo u mnie swiętuja dzień królowej.ciekawe kiedy u nas taki zrobia?płatny oczywiscie.
hello wszystkim w dniu wolnym od pracy w końcu.czas trochę poplażować ;)
....MAJ się do nas uśmiecha .....
wszystkim powodzenia w najpiękniejszym miesiącu w roku niechaj 10-ki sypią się każdemu po kolei
pozdrowienia :))))
wszystkim powodzenia w najpiękniejszym miesiącu w roku niechaj 10-ki sypią się każdemu po kolei
pozdrowienia :))))
"Do pracy rodacy"
wszystkim kulkowiczom,mega wygranych w nowym miesiącu:)
wszystkim kulkowiczom,mega wygranych w nowym miesiącu:)
tak, świętują tam dzień królowej, bo tylko za nią przepadają i robią z niej kogoś super naj. A polaków traktują jak bydło. Holender się uśmiechnie, powie do polaka, że jest super, a na drugi dzień powie "wypier..."
a wszystko przez samych polaków, którzy tam zlecieli się wielką rzeszą i myślą, że w życiu trzeba zarabiać na bakanie i walić wóde do oporu, nawet w pracy. Turasy się tam trzymają razem, murzyni też, że jak przyjdzie co do czego, to staną sobie w obronie. Tylko polacy pokazali tam, że wszędzie można być świnią...
pisz koluniu za siebie.ja nie narzekam.a na swoja opinie kazdy sam pracuje!
kubex...kopa lat!a wygrane??? w tabeli jak widać a na koncie też nie lepiej.Mysle,że może maj bedzie łaskawszy.
teraz bede czesciej w domu niedługo mam komunie córki a pózniej 3 tygodnie urlopu to napewno cos zatypujemy razem z kathy
kubex...no to super,ale na weekendzik tez moze zatypujesz.Pozdro dla rodzinki.
kubex, widzę mało wiesz... kiedyś zrozumiesz. A tak poza tym, nie pisałem o sobie, tylko o tym co tam zaobserwowałem przez ponad 15 lat, a zmieniło się tam wiele. Na szczęście już w fizola się tam nie bawię :)
kathy..witam sasiadkę w ten piekny słoneczny dzień.to słońce swieci dzisiaj dla nas no nie?
krzysiek2783...to jest portal graczy a nie portal pracuj.pl panu podziekujemy
dobrze ricardos, rozumiem. Ale pamiętaj, będę miał ciebie na uwadze...
witam kathy!krzychu tez znam takich co zyja z dnia na dzien i to nie tylko w holandii ale i w angli włoszech niemczech.jednych zmusiło do tego zycie innych własna głupota.wszedzie są bydleta czy to polak czy obcokrajowiec.tak samo jest z normalnymi ludzmi.
krzysiek...lepiej byś cos zatypował i podał cos konkretnego.pozdrawiam.
kubex, masz rację
Witam wszystkich.
Te liczby które wybrałem do lotto prawdopodobnie nie zostaną dziś wylosowane.
01, 04, 14, 21, 26, "29", 31, 34, 37, 38, 41, 46, 47.... .
Pozdrawiam.
Te liczby które wybrałem do lotto prawdopodobnie nie zostaną dziś wylosowane.
01, 04, 14, 21, 26, "29", 31, 34, 37, 38, 41, 46, 47.... .
Pozdrawiam.
wedrowca netowy...witaj.mi się dzisiaj zęby sniły tzn piękne,białe w sumie cała szczęka.
ricardos...może oglądałeś ten sam film, co ja...
w algierii jak facet wybiera (kupuje) żonę to jej w zęby zagląda... jak koniowi :-)))))))))))))))))))))
w algierii jak facet wybiera (kupuje) żonę to jej w zęby zagląda... jak koniowi :-)))))))))))))))))))))
kathy...nie chyba nie a raczej nie.Wczoraj w pracy naogladałem sie tylu klientów i pewnie stad te koszmary zebne.Chociaż szczeka była moja w lustrze;)
Zęby; liczba ze snu- 36.
wedrowca netowy...dzieki.Kurcze tyle zebow cała szczena ;) a tylko jedna liczba?To ciekawe jaka byłaby przy jednym zebie ale o to zapytam za kilkadziesiat lat ;)
kathy..ja poruszam się koleja skm, więc mnie korki to tylko interesuja w pracy jak sa kolejki :))))) a jadąc to moglaś wdepnąć do mnie na kawe.....
kathy...trzymam Cie za słowo.Tylko powiedz kiedy bedziesz jechać
Hej,wczoraj trafiłem jokerka,na razie się wyrównało,jeszcze dziś mini i zobaczymy,a nóż jakaś padnie choć trójka,bo dawno już nie miałem.Byłem na stacji i o 14 1/10 w multi,także nie ma sensu w niego grać...
Czy są dzisiaj czynne jakieś kolektury,czy wszyscy na pochodzie pierwszomajowym?
hipopotan... na stacjach benzynowych i małych sklepikach mają być otwarte
Dzięki Kathy,zabiorę ze sobą bałwana.Obiecałem mu zrobić pochód wokół kolektury.Pozdrawiam.
hipopotan...niedawno miałam taki kupon: 1,2,3,4,5,13,14,15,16,17... ale nic nie ugrałam wtedy
nawet najdziwniejsze kompozycje się trafiają
nawet najdziwniejsze kompozycje się trafiają
Grzecznie proszę Hosię w imieniu bałwana aby zaczęła typować liczby.Bałwan potrzebuje pewniaków na dzisiaj wieczór.
hipopotan.... lepiej wstaw bałwana do lodówki bo chyba się przegrzał....
Kathy to wszystko jest podejrzane.Wczoraj do 20 pustynia,a dzisiaj aż 10liczb.Spisek nietoperzy jest pewny.
OPA... moje 5 minut w mini chyba przeszło bokiem... w grudniu wylosowali moje cyferki (miałabym 5/5) i obawiam się, że nie zechcą ich powtórzyć a na ch/t nic się nie udaje
W lodówce się nie zmieści bo nie ma tam już miejsca.A wczoraj dostał cukierki haribo,ale są one tak twarde,że mogą popsuć plomby.
Ja kilka lat temu miałem 5 w minia teraz próbuję dalej,zobaczymy może tym razem trafię sam...
Mam pytanie do Dantev,skoro nie lubi Kogucika19,to po co wchodzi mu w temat na forum.A pózniej ja muszę zasłaniać oczy bałwanowi bo są brzydkie teksty.
Dobra myśl Rafał.Jak będę ustalał dietę dla bałwana wezmę to pod uwagę.
Wczoraj do 20 pustynia,dzisiaj 10 liczb,a co na wieczór?Czy jest może na czacie jasnowidz,który podpowie co stawiać?
Ricardos- zrobię dla Ciebie WYJĄTEK!!! i podam Tobie wszystkie liczby ze snu o zębach.
1). 36
2). (30+(3+6))=39
3). 3+9=12
4). (10+(1+2))=13
5). (1+2)=3
wyszło takie coś- 36, 39, 12, 13, 3 >>>to są liczby z Twojego snu.
Pozdrawiam.
1). 36
2). (30+(3+6))=39
3). 3+9=12
4). (10+(1+2))=13
5). (1+2)=3
wyszło takie coś- 36, 39, 12, 13, 3 >>>to są liczby z Twojego snu.
Pozdrawiam.
Ja mam nowy pomysł który podał mi bałwan na wybieranie liczb na chybił.Na kostce Rubika ponumeruję każde pole,tyle że wyjdzie mi jedynie 54liczby i będę kręcił bezmyślnie przez minutę a pozniej wybrane liczby postawię na kuponach.
Opa równiez próbuje zozpracować mini lotka miałem juz kilka razy 4/5 ale nie moge utrafić 5/5 jest łatwiej wygrać zreszta widać to prawie po każdym losowaniu jest 5/5 w mini lotto jedna czasem 2 osoby . Mój dziadek swiętej pamieci miał 3 razy 5/5 w expres lotka w przełomie 80 i 90 lat było to za każdym razem w przeliczeniu po 5 maluchów z pewexu,po 2000 roku trafił 4 raz i było to juz dobre BMW funkiel nówka :) myslę pujść w jego slady ;)Życzę dziś wszystkim wygranych !!!!
No widzisz MARIO,jednak jest sens w niego grać,no i oczywiście najtańszy.pzdr.
Ricardos trzeba mieć wyjątkowego pecha,że przez cały miesiąc trafiłem tylko najwyżej na kuponach 3z7.Albo 4z10.
A w buchmaki pech też mnie dosięgnął,bo kilka razy co nie wysłałem poszeł remis w koszykówce a jak wysłałem to pech.
wedrowca netowy...dzieki za tłumaczenie mojego snu ;)
hipo...witaj w klubie trafionych 3/7 i 4/10 czasami mam 5/8
hipo...witaj w klubie trafionych 3/7 i 4/10 czasami mam 5/8
Cześć wszystkim.
Jedno pytanie: Czy jest jeszcze jakiś naziemny bukmacher, który przyjmuje zakłady na multi multi? Na jedną, bądź dwie liczby...
Jedno pytanie: Czy jest jeszcze jakiś naziemny bukmacher, który przyjmuje zakłady na multi multi? Na jedną, bądź dwie liczby...
hipopotan-głowa do góry!!! i Bałwan też!
wreście wygrasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :)
wreście wygrasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :)
Zaczynam wierzyć w hipnozę,bo jak hipnotyzer faluje to znikła Hosia,doszło do kilku sporów między innymi,a teraz mieszają u Kogucika19.
Witaj Ricardos ,czy wiesz może coś o Hosi?Czy wędruje po górach?
hipopotan...nie wiem czy Hosia wędruje po górach z hipciem w plecaku ale napewno jest w terenie.Niestety nie mam informacji kiedy wróci.
Ostatnio widziałem za szybką ,że ktoś trafił w domino 450złoty i licho mnie podkusiło.Wziąłem trzy zdrapki,tego typu w trzech różnych kolekturach i na wszystkich była figa z makiem.Ale tak działa reklama.Kusi.
A hipnotyzer chyba także zadziałał na Lilę.Bo zawsze była spokojna a ostatnio podkusiło ją na wejście w spory,które do niczego dobrego nie prowadzą.
hipo...ja w domino już dwa razy miałem wygraną.Raz 10 zł a raz 45zł.Kupiłem 5szt i babka dała mi z "ciągu" pierwsze pięć bo napoczynała nową paczkę.Czasami warto kupić " z metra" :)
Ricardos czy grasz w jokera,bo ja już nie.Nie wiem,czy to był błąd,jak raz podawali że za dwa stopnie jokera ,była ta sama wygrana,a przecież wyższy stopień trafić trudniej.
Ale są takie kolektury,przeważnie w sklepach,że nie pozwalają wybierać zdrapek.
hipo...zagrałem raz na inaugurację jokera i juz mnie wyleczyli z jokerem.Bez sensu że 4z50 losuje maszyna.Nie dają szans na typowanie swoich.