Wpisy użytkownika KOCIO
Łącznie 2 086 wpisów w archiwum, pokazane od nr 106 789. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jak ja bym trafił szóstkę to bym na drugi dzień stał z kuponem pod drzwiami oddziału.
ja wczoraj w jokera nic kompletnie nic ,może dzis w lotto i mini lotto lepiej mi pójdzie no i próbuje w mm przypomnieć sobie w jaki sposob udawalo mi sie dobierać liczby jak troszkę wygrywałem.
ts zapewne zechce nadrobić za ostatni tydzień i zafunduje kolejną kumulacje w lotto
witam tak jak mówiłem ts chce odrobić straty i zafundował kumulacje
lila ja narazie czaję sie do grania w mm czyli typowalem pewniaki,parki.ale nie wysylałem dziś na 22.15 typuję pewniaka ,parkę i trójkę i chyba wyśle trójkę.
w jokera też gram a w mm to sporadycznie grałem osttnio regularnie to jeszcze jak był multi lotek gralem tak z 30-40 losowań i z sukcesem mi to wychodziło.A potem naglę dobieranie liczb się "popsuło"
sirmavins ja grałem na trzy liczby max 2 zakłady na losowanie i trafiało się mitak:że dwa dni wygrywałem poniżej 10 zł lub nic a dwa dni od 10 do 108 głównie 54zł i tak na zmiane i potem totalna klapa,porażka za porażką postanowilem potem grać sporadycznie i tak już pond 2lata minęło.
sirmavins trochę zle mnie zrozumiałeś jak był multi lotek to jedno losowanie dziennie było i ja posyłałem dwa zaklady po trzy liczby i na dwa losowamia to było maksymalnie na jednym kuponie
opa a co do tego jokera to patrząnc na mm nic by nie dało bo 27 w mm 20 .04 zostało wylosowane
u mnie wczoraj w jokera nic klapa,w mm 1/3 dziś na szybkiego typowałem i klapa ale zabawa trwa nadal
ale dziś u nas powalona pogoda padał deszcz,snieg,grad,i wieje na dokładkę
wędrowca netowyj a nie zdradziłem żadnej tajemnicy jestem z ok.olecka a u opy wysyłam 99.99% swojch kuponów
MM:53,78.LOTTO:8,17.25.34.36.45:8.25.30.31.35.36, NO I MINI6.12.25.36.41
jeśli ktoś wygrał to gratuluje a tym co nic nie wygrali mówię następnym razem może się uda
Witam wszystkich jak uż pisałem ts odradia straty i mamy dlatego kolejną kumulację
bella34 gratuluję pewniaka i życzę byś ciągle trafnie pewniaka typowała.ja też próbuje z mm od nowa ale jeszcze dużo przedemną by grać i nie być w plecy.Pozdrawiam
RafSaw30 ja jestem zagożałym zapalonym graczem szczególnie lotto a wcześniej dużego lotka w tą gre gram najdłużej
RafSaw30 ja też gram normalnie ale mam poslany kupon w lotto i mini na każde losowanie i teraz jokera do koptowałem do tego
SirMavins gra sie po to by coś wygrać myśle że tobie się uda,ja też mam chęć coś wygrać ,moze jutro pośle mm
annamaria ja gram ale duży lotek to teraz lotto a exspres to mini lotto
SirMavins wiem że niema znaczenia ja póściłem zakład dwa losowania więc dobrze by było by weszlo i po 22
co raz bliżej losowanka miliony do rozdania czy rozdadzą czy raczej rozdrażnią?
poczym rozpoznajecie że ktoś piszę pod kilkoma nickami?jeśli ktoś piszę pod kilkoma to znaczy że coś znim nie wporządku.Ja jestem KOCIO i tak juz zostanie.Może ktoś ma roszczepienie jażni czy osobowości itp.
Wędrowca netowy glowa do góry może następnym razem ci się uda coś trafić płatnego
witam ts szaleje według mnie po kolejnym losowaniu nikt nie trafi 6/6
witaj xelom: czy rekordową to nie sądzę ale coś czuję że na czwartkowe losowanie też kumulacja wystąpi
OPA jeśli możesz to poproś żony o tego jokera na 100% wezmę bo jutro do skarbowego idę zanieść pita
lila stwierdziłemże chyba dostałem kręćka na punkcie mm.nawet jakaś tu zakonnica czy ktoś taki pisuje!
bo wymślam sposoby przeróżne by przewidzieć jakie kulki padną.to że zakonnica też człowiek to wiem kiedyś jedną chcialem zbajerować nie dała się
jak koś pytał o trujkę lub trójkę to ja trafiłem wczoraj dwie w lotto a co tam
popieram cię SirMavins nie kupujcię typów itp pewniaki nie istnieją jak ktoś ma szczęscię i udaje mu się trafnie dobierać kulki niech poda je za darmo
SirMavins jak ja mam przeczućie to podać mogę np parke jeśli ktoś wyśle a wylosują tą parkę to będę podwujnie szczęśliwy.A gwarancji niedam bo nie jestem np.zegarmistrzem że zagwarantuję he
RafSaw30 wiem że niema więc bawi mnie że ktoś gwarantuje że się wygra że zarobi się itp i że kasę chcą za typ itp
uomatko ja dziś wygraną odebrałem i za taką samą sumę zagralem w mm,lotto.jokera i los milionosa zakupiłem
RafSaw30,uomatko mam chęć zagrać w mm za 100zł na parke ale
"cykam"się
"cykam"się
RafSaw30,uomatko z jednej strony macie dużą rację w sobotę mniałem dziwne przeczuie że by zagrac za wiecej ale trochę obawialem się straty większej sumy bo mniej kasy w portfelu a tu ładnie parka weszła nawet ta parka mnie ucieszyła za jedną stawke a zrugiej strony żal że nie zaryzykowalem.
ja dziś taka trójke posłałem 53,54,55.na drugim kuponie parka 14,33,i nasttępna parka 18.75
stawkę podstawowa,mam chęć parkę za większą sumkę postawić tak za 100 zł
xelom ja to wczoraj już zauważyłem kolektura była zrana jeszcze zamknięta a babki za klamkę szarpały
SirMavins a kto ma rację ten stawia obiad i kolację.(tak się u nas mówi)
bass teoretycznie jeśli nie zechcą dać wygrać to chybił-trafił nic tu nieda