Wpisy użytkownika Hurrem
Łącznie 2 397 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 412 739. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wędrowca a jak większość losów masz trafionych to graj a jak nie masz to nie graj
Ja z zdrapek już dawno zrezygnowałam. Mój brat na bardziej szczęście do zdrapek bo już kilka razy wygrał 500zl
Ładna suma w dużym lotku na Mikołaja 6.12 ktoś będzie miał ładny prezent
Pano.. Dopiero w czwartek dostanie ktoś taki prezent to jeszcze kumulacja trochę wzrosnie
Witajcie ja na chwilkę. CHCIAŁAM WAM ZŁOŻYĆ ŻYCZENIA, ABY TEN NOWY ROK BYŁ DLA WAS WSPANIAŁY, PRZYNOSIŁ WAM SAME DUŻE WYGRANE ORAZ ŻYCZĘ WAM DUŻO MIŁOŚCI I ZDROWIA!!!!
Gosia zgadza sie w ten jeden dzień pozwalam sobie na odrobinę szalenstwa
Arogancki tymbardziej ty w moim mój typ już tu od dawna się nie pokazuje schował się w zaciszu czterech scian..
Arczi jesteś jedyny w swoim rodzaju , miło tak się wspomina człowieka z takich radosnych akcji wiem coś na ten temat bo lubię zostawać tak samo zapamietywana czyli RADOSNA!!
Może też być explozja zalezy kto ile doda czegoś - w chemi różnie bywa
Dzisiaj miałem krakse jechałam samochodem i niestety wpadłam w poślizg i uderzyła bokiem w drzewo i kolejne wydatki. Dużej prędkości nie miałam oczywiście bo jeżdżę powoli ale zarzucił mnie tył i nic nie mogłam zribic, a ts nic nie chce dać wygrać
K30 popieram Cie jak jest mniejsza kumulacja szybciej można coś ugrac