Wpisy użytkownika Hurrem
Łącznie 2 397 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 774 646. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
Powiem wam ,że dawno już nic nie ugrałam ,nie wiem co robię nie tak ,ale to chyba brak jest tej czterolistnej koniczynki
Ktoś może grał w te Bitcoin? Co jakiś czas o tym słyszę. Może ktoś z Was się o co w tym chodzi
Oj tylko choroby brakuje w tych czasach . Trzymaj się mocno i się nie puszczaj
Jestem u rodziców wzięłam kilka dni wolnego. Wybieramy ziemniaki na sprzedaż 4zl woreczek 15kg to jest pieniążek
Poważnie 4 zł woreczek 15 kg przyjeżdża tak przewoźnik i sprzeda za 6zl hehe
Tutaj jeden zasadzil 20 hektarów i nie wie co ma robić czy je kopać dalej czy zaorac
Trzeba wybrać bo w tym roku jest ich dużo i nie mamy co z nimi zrobić
Mleko było po 85gr za litr ciekawe ile teraz mamie dadzą za ten miesiąc może znów pójdzie w dol
W tym roku waldus nie da się bo mają ziemniaki wszędzie i są bardzo wybredni
Sąsiadowi moich rodziców taki jeden zwrócił bo powiedział że to nie są ziemniaki do jedzenia i co im zrobisz
Sprzedali byka miał tam 750 kg po 7 zł do tego odchodzi -50-60 kg strączki to mamy 700 kg po 7zl to jest nie całe 5000tys jeszcze rósł ponad dwa lata ile on zboża zjadł i weterynarz był a gdzie jest ich praca że przy tym chodza. Szkoda mi jest ich pracy i jak mogę to zawsze im pomagam
Dziękuję za informację, bo o tym nie wiedzialam . Pisze na telefonie i słownik mi coś w Słowak poknocil
Ja miałam kiedyś taki sen że biegłam za czyms i okazało się że z łóżka spadlam
Ja jak jestem u rodziców to widzę za każdym razem takiego jednego co 150zl wydaje na gry i zdrapki
Przeważnie jest na minusie niż na plusie. I mowil sam że to jest już uzaleznienie
A co się dzieje z Sebastianem? Został zablokowany? Jego było tutaj go pełno
Przez te maseczki to więcej osób kradnie w sklepach . Mówili kiedyś w tv
Jestem u rodziców i od 12;00 prądu brak, a miałam coś upichcic , upiekło mi sie
Ani lotto nie puszcze bo w pobliskim miasteczku brak prądu nie ma wcale
« Poprzednie 100Kolejne »