Wpisy 3 631 259 – 3 631 358
9 sierpnia 2019 00:01 → 9 sierpnia 2019 10:16, 100 wpisów
co znów jakas prpmocja bedzie, i brakuje kasy w budrzecie TS
arczibalik73 ostatnio straszna posucha z wygranymi, nic mi nie szło, dlatego nawet ta drobnica cieszy
krzysztof c, po prostu jak każdy facet jesteś napalony i zboczony a tak po prostu to masz swój fetysz, którym są albo kobiece stopy, albo sam widok tychże stóp w stopkach pozdrawiam
krzysztof c, po prostu jak każdy facet jesteś napalony i zboczony a tak po prostu to masz swój fetysz, którym są albo kobiece stopy, albo sam widok tychże stóp w stopkach pozdrawiam
19-20-8 50% więcej na 6
23-24-8 50% więcej na 8
29-31-8 50% więcej na 7
23-24-8 50% więcej na 8
29-31-8 50% więcej na 7
Ja już multi odpuszczam, skupię się na mini, gdzie coś co jakiś czas trafiam, chociaż kusiiiii, zwłaszcza jak już jest przez neta
Dobra, lecę spać, trzeba o 5 wstać pozdrawiam i życzę trafnych typów i wysokich wygranych
Niewierze w złapanie 9/9 i na promocje sie taka nie dam nabrać , na razie chyba zawiesze gre w cokolwiek bo nigdzie nie idzie nic trafić , narazie odpoczynek od gier moze ttylko sporadycznie wysle od czasu do czasu jakiegoś mini jednego 2 razy moze 3 razy w tygodniu i po 1 okienku, niema co sie napalać na jaka kolwiek wygrana, bo tylko topimy w tym interesie kase
3 631 263. Kruk8 wzajemnie kolorowych snów
ten kto gra może wygra a ten co nie gra na pewno nie wygra nikt nie mówi że to jest proste...no może poza niektórymi
a teraz przechodzimy do myślenia nad liczbami
Arczibalik , to tak jak z tym powiedzeniem ...Piłeś nie jedź Nie piłeś wypij
3 631 270. GABRIEL witaj tak to prawda jest
dopiero sie miesiac zaczoł a ja juz na grach połynołem 50zł, dlatego zawieszam gry na jakiś czas, nie idzie nic trafić a kasa na ziemi nie leży kiedyś za 50zł to grałem 1,5 miesiaca teraz kilka dni
masakra
masakra
3 631 276. johno - no tak gram zawsze za tyle ile moge i limit musi być,niema sie co żucać z motyka na ksieżyc
prawda jest taka że aby wygrać trzeba mieć szczęście i puszczając wiele kuponów zwiększasz szanse tylko nieznacznie
3 631 278. johno ,tak zgadzam sie z tym i też szczescie to podstawa jest, b ez tego ani rusz
Witam wszystkich
Właśnie zaparzyłam kawę
Zaparzyłem kawę kto chce ?
Lewy o kim piszesz ?
,, dlaczego jest tyle rodzajów kawy ?? przeca tak faktycznie to dwie odmiany rosną i żeby poznać to musi być fachowiec co ma pojęcie ,,
Lewy ale smaków kawy jest dużo
Lewy a wiesz jaka jest najdroższa kawa świata?
Podpowiem że ta kawa nie rośnie
Jak nie wiesz o jaką kawę chodzi to pytaj
Odpowiem
Odpowiem
13:40 i 13:45 Po 3 z każdego losowania plus 4 swoje lub 75,78,48
66 i 69 ?
Niezły pomysł
Wędrowca netowy
Tylko co Ci da 2/2 ?
Lotto de:
26 000 000.
26 000 000.
Sebastian graj w Lotto de.
wygranej, nowy scan.Kolejny znów za kilka minut.Swoje liczby.
Wędrowca netowy Tylko jakie liczby dać to jest pytanie
Nie wiem.
Ja mam wygrane z liczb z Keno.Bron Boże z czata lub z profili.
Ostatnio wziąłem udział w konkursie wody Perlage i wygrałem kilka zgrzewek tej wody w puszkach i kilka kartonów w butelkach
Wędrowca netowy gdybyś wiedział to ja mam kumpla w de i wyśle
Jest teraz w Berlinie
Żaby się zalegną w brzuchu od tej wody.
Na profilach i na czacie są trafne liczby.To taktyka niektórych osób.
Sebastian.
Po południu Janosik na swoim blogu poda liczby na NIE do Lotto de.
Po południu Janosik na swoim blogu poda liczby na NIE do Lotto de.
O tym, że w Mini padną: 5,16,29,32 wiedziałem już wczoraj rano.Nie przewidziałem 30.Za te reklamy, które zasłaniają treść, powinien pomyslodawce jasny ....
szlag
.
szlag
.
U mnie na Mp nie ma... reklam.
Wędrowca netowy Popatrzę i może zagram
Sebastian;
ZROBIĘ dla CIEBIE wyjątek:
Podaj nawet... 20 liczb do Lotto de to je sprawdzę.
ZROBIĘ dla CIEBIE wyjątek:
Podaj nawet... 20 liczb do Lotto de to je sprawdzę.
Forsami.
Przerwa do południa.
multi mam interesuje mnie teraz mini cos ktos cos ma ktos cos 25 28 33 36 taka czwóreczka
Mewa, już zagralem po północy w Mini. W MM zagram o 13:50 liczbami z Keno.
Mewa, liczby :
25,28,33,36
sa moim zdaniem dobre na Mini.
Jako piąta liczba zlota: 11 lub 22
25,28,33,36
sa moim zdaniem dobre na Mini.
Jako piąta liczba zlota: 11 lub 22
dobryptak bo to sa do mini i takie dam tylko jakas jedna chce dobrac tylko ktora 17 moze
10.07.kupilem 2 zakłady w MM na 8 z plusem. Zagralem tymi liczbami w Mini na 2 losowania. Mam 4 i 4 w lotto plus na 7.
hm dam od razu mini i 1-2 ósemki pod katem wieczorka moze ktos kto korzysta ma tak samo jak ja 2 zmiane
na forum dodalem propozycje ósemek na 14 oraz na 2 losowania bardziej na wieczor oraz trojki do mini oraz wyjatkowo byc moze do epensji premi oraz moje propozycje do ejacka milego i dobrych typow
Janosik na twoim Blogu mój zestaw 3/3 było wczoraj 2/3 a masz wpisane 0/3 Zestaw 21,23,27 weszła parka 23,27 i dalej jest w grze do wylosowania kolejnej parki 21,27 albo cały
W miejscowości Przysiek padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Grodzisk Mazowiecki padła wygrana 102 804,50 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
W miejscowości Lubicz Górny padła wygrana 102 804,50 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Wolsztyn padła wygrana 102 804,50 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Szczecin padła wygrana 250 000,00 zł w grze Kaskada
Adrianie z G.M.nakezala się Ci wygrana.Narzenia się spełniają.
Cześć Czatowiczom i "Widzom".
Może na dziś w Multi: 23,10,53,73,79..A do pełnej dziesiątki:8,9,32,33,61