Wpisy użytkownika Forsami
Łącznie 85 174 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 840 361. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
no nic gra sie dalej zaraz pujde zagrać wysokich wygranych dla wszystkich
Wirtualnie jedna idwie weszły tylko gram na 5 lub6 czasami tylko że się rozmijam z losowaniami
Dudzia dzięki praca=robota to głupota picie to jest życie powodzenia tobie iwszystkim
Puscilem 3 zaklady do lotto zplusem zobaczymy pozyjemy ale ja w robocie to tak z doskoku piszę
Bara bara bara poszedł bym Dudzia z Tobą na browara a tymczasem nara...
A ja tam gram z plusem milion na drodze nie leży a może leżeć u mnie w domuwypijcie za mnie bo ja w pracy
Faral 40 jestem duchem z wami umykam taki mały przerywnik jak to w pracy
gramy dalej postawione Multi Multi na dziś imini i dwa lotto z plusem a jutro coś zatypuje na lotto z plusem
Nic nie wygralem nie zawsze się wygrywa próbuje dalej powodzenia na te35 milionów
Witam kiepsko w Multi Multi może na drugim losowaniu się poprawi
Dwa zaklady na jutro w lotto z plusem ijutro puszcze jeszcze jeden z dwóch zakładów rozpisze na jeden sześć liczb trzeba próbować kombinacyjnie
Mogę zostać prezesem zmienie maszyny losujace kule będą w padaly do otworów a nie fruwaly do góry
Trzeba będzie dac sobie na duży luz jak ta kumulacja pęknie nie znaczy że przestane grać ale trzeba sie też zresetować że by sie numery nie snily po nocach bo to już choroba zawodowa
Znam mnóstwo ludzi którzy mają więcej niż 35 milionów i nie glupieja podatku,-10procent ikasa już topnieje a nie pomógł bym nikomu nie sobie kazdy gra a nie wysmiewa się że jesteś głupi itak nie wygrasz szkoda kasy bla bla
Napijmy sie razem jak by tu karzdy tak wygrywał to już by było po kumulacji piszę co chce nie interesuje mnie to...
Na tomiast piszecie same madrosci bla bla bla to samo w kolo ja chociaż jestem wirtualnym milionerema co nie ktorym sie wydaje że rozbija system i snują teorie spiskowe
Powodzenia w losowaniach jak ja zacząłem grać to co niektórzy w chodzili pod szafe na stojącofajnie się pisze z wami głupoty to się mozna pośmiać tylko trzeba wiedzieć co to luz
A te dwa zlote moge wymienić na mini lotto i mieć ok 250 tysięcy za 1,25
Mulag zjedziesz z trasy to się melduj u nas z forsą typujemy 5 systemowych na 12 możesz wziąć załącznik ito nie jeden nara bo robota czeka do jutra
Juz cztery typy po 12 jest tylko twojego brak także im szybciej tym lepiej
Milionerzy to my.... to już na 100 procent z takimi liczbami w systemach jesteśmy skazani na sukces mulag pieniadz mnożyć pieniądz
Jutro 35 milionów nasze mulag Forsami i spółka...niech ludzie doplacaja do naszej puli my gramy systemem na 12 liczb pięć zakładów miliony dla nas nie snujemy teorii o zamachach tu cza grać na12 skreslen bo na 6 nikt nie wygrasz
A jutro wygrywają milionerzy i spółkapuszczamy5zakladow systemem na 12 skresleň 35 milionów nasze jedynie systemem mozna wygrać
Losowanie się zbliża a jutro otej porze bedziemy pićjeeeeess....
Mulag 35 milionów nasze system na 12 liczb 5 zakładów biorę więcej za pomysła niech się inni wstydzą
Multi multi postawie jeszcze na wieczór 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
Menstar Mulag powodzenia na lotto plus i Multi Multi oczywiście
Gratulacje dla wygranych osób co trafiły szóstkę w lotto i plusie
Dębica a Skrzyszów pisałem w czoraj że Dębica Okolica nie pomyliłem się
Potwierdzam to fakt a ja mam kolektóre pod domem kiedyś może rozsławie to miejsceA w Dębicy mam ich 25 chyba w każdej byłem ale to bez znaczenia byle wygrać
Ekstra Pensja na wieczór i cztery zaklady Multi Multi puszczone ilotto z plusem na jutro kumulacja dwa miliony
Zbigniew g i tak trzymaj ja itak będę grał do us...y śmierci nie zrazam sie porazkami wyjdzie mi to dobrze właśnie na to czekam
Zbyszku widziałem a spróbuj sam skreślić bo to na trafił no to itak sukces
Podobno w mojej kolektórze piątka a jednak szczęśliwa czekam na swój dzień mulag
Zobaczymy wieczorem co wyjdzie pewnie powtórzę Multi Multi te same
8,10,16,22,26,28,36,43,46,60 Multi Multi na wieczór postawione w tym roku dwie siódemki utopione a może dziś wyjdzie cała dycha
Milioner no 1 widziałem już dwa takie filmy od kolegi przez fb jeden anty Ts a drugi logicznie to wytłumaczył skąd biorą się tak duże kumulacje jak ja zaczynałem granie w dużego lotka zaklad kosztował 1,20,a teraz 4 zl lotto Plus......
Proszę zauważyć że w Ekstra Pensje jest tylko 5 z 35 i drugie losowanie z rzedu nikt nie trafił 5 bez numeru dodatkowego moim zdaniem duża cena jak za zaklad a podrugiemała popularność tej gry nie doszukuje się tu ustawki
Nie wiem czy to domnie ale pamietam Uniwersal Jarocin Rezerwę godz 5 min30
Milioner rozumiem cię w pełni w Serbii była afera w lotto na wizji szef się podał do dymisji a tu są spekulacje niech to wyjdzie na jaw niech udowodnią ustawke a pukico to tak niejest łatwo jest kogoś oczernic na to cza dowodyyyyyuyuu
Ale kicha alepiej za te kupony było wypić kielicha liczyłem po cichu na mini a tu nic w Multi trzy z sześciu i pograniu na ten miesiąc puszcze jutro honorowo za ostatni grosz
No chyba że te 3 miliony zgarne bo jest już postawione to gramy dalej
Gonzaga dzięki kasy wielkości piramidy potrzebuje...szkoda bo na nocy nie bardzo ale kto może to na zdrowie