Wpisy użytkownika Forsami
Łącznie 85 175 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 846 785. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lotto z plusem też puszczone przydałoby się jeszcze raz tym razem w realu do losowania
Emeryt atak z ciekawosci to 8/70 już było którymi lubię grać i utopilem 520 zlotych pare razy 140 zlotych wpadlo z tego zakładu
Sebastian M wszystko jest możliwe może i taki tasiemiec wejść nie ma reguły nato 80 liczb wybierz sam tu niema łatwo ito nie jest proste mama z tatą ci nie mówili że byś dał sobie siana leć do bociana
Moje typy na mini 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42skreślić wszystkie to będzie wygrana
A tak na żarty jak ktoś chce Multi Multi 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
Na mult nie było nic zostaje jeszcze mini ilotto z plusem oby coś weszlo
Gryks może puść Multi Multi na dziesięć same siedemdziesiatki bywają siódemki i nawet ósemka sie przytrafila skoro masz taki pomysł
Gryks a jakby bazować tylko na pierwszych 30 liczbach macie fundusze to jest wam łatwiej coś trafić ja juz skromny budżet miesieczny wykorzystalem kazdy orze jak morze pozdrawiam miłośników gier liczbowych
Dziś 3 miliony dla mnie siada i bieda nic nie gada tym razem w realu grunt to pozytywne nastawienie szczerze też bym chciał jak wy wygrywać po kilka tysięcy co widzę w waszych profilach bo cóż mi z wirtalnego miliona
Mulag siedzisz na forum wyspany do kolchozudzisiaj ja wygrywam musisz poczekać do czwartku
A menstar coś mało się udzielasz przyjdziecie z mulagiem to was postawie do pionu jeden z drugim na logistyka a ja na forum pasko
Mi wchodzi ale zato nie płacąnara cza do roboty zamykaćsię za nas
Menstar ty lepiej weź się za transsystem fuzje z rana jak śmietana mini na dziś 6 15,23,31,39, jak nie wyjdzie biore rozw
Biore rozwód ile można czekać kolejne 15 lat już mnie niebawi to pseudo granie i kasy w bloto wyrzucanie albo dziś albo nigdy
Brjan jak w to zacząłem grać to na czwartym losowaniu bylo 3 moje liczby +numer sprawdz sobie na testerze ale nie mogę sie doczekać wiecej albo trzy pierwsze albo dwie ostatnie albo mix może kiedyś caly zestaw wyjdzie
2,5,8,23,35+2ekstra pensje na okrągło od pierwszego losowania do niedzieli ważne czekam żeby mi zycia nie brakło
A kto umarł ten nie żyje tekst B Linda..akto nie gra ten nie wygra Forsami każdy w swoim czasie weź mnie...noto wy...
Menstar dużego malego na te 5milionów postanowiłeś puścić bo jak nie to będziesz logistyk ja puszczam te same nara ide na kolacje iwygram bo mam racje
Jak ktoś zdąży posłać 7,9,11,17,20,21,23,27,31,33 Multi Multi oczywiście
No to do zobaczenia w kołchozie zaklady postawione trzeba mieć nadzieję że tak będzie dobrze
Z piersi kurczaka biesiadna regionalna jaką lubisz ja mam na codziennie
Hej wyznawcy teorii spiskowych brak trafień _5/z35 trzeci raz z rzędu a tak mało jest liczb bo 35 i niktnie trafił gołej piatki? Bo mało ludzi w to gra a druga sprawa to 5złotych to dużo moje zdanie
Mini od soboty po dwie i po jednej wszystkie pięć nie chcą wyjść razem6,15,23,31,39 niema radyna to
Od soboty sie schodzą umowily sie wszystkie na jutro tak ale cóż gra się aż sie wygra do trumny se nie wezne a godnie mogę żyć
No chyba nie śpisz masz szczęście chcesz być milionerem to typuj
Na białych niedzwiedziach na minusie a na południu na plusie lotto plusie
Pijar robić to każdy potrafi a tu żaden nic wielkiego nie trafił figo fago
A ja 15 lat gram i też sie nie chwale a tu od niedawna dla zabawy
Witam a moje w mini od soboty mix dwie lub jedna w cały zestaw nie chcą wyjść może dziś 6,15,23,31,39
Jednego lotto z plusem się pośle na dziś na te 5milionów ale by mnie urzadzilo
Multuś80 dzięki chcę taką w realu robie co się da dzisiaj zagram swoimi jak zwykle
5milionów w lotto Plus biore 5 milionów i miliona z plusa razem 6 nie pogniewam się jak mi to wyjdzie
Multuś sam skreslam jak ma wyjść to wyjdzie bez topiena z bytnio kasy
W mojej robocie wedlug systemu SAP jest dwunasty tydzień czwarty dzień czyli tak 124 natchnienia można szukać wszędzie aja we wszystkim sie doszukuje liczb natchnionych jakiegoś pomysłu na zakład kto wie co los przyniesie
Mini powtórka na wieczór tesame 6,15,23,31,39od soboty do wczoraj krążą do wczoraj musze je wszystkie zaprosic na dziś