Wpisy użytkownika Forsami
Łącznie 85 174 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 838 456. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ha ha ha wszyscy wygramyszykujmy wózek widłowy na te palety z forsą
Tobiasz jak to czytasz to wiesz kto będzie j...ł a my wygrywamy i .........my...
Mini lotto pewnie będzie dobrze platne przy okazji kumulacji licze na jakieś 300-do 350 tyś a puszczę jednego
Puszczone dwa zakłady dużego z plusem będzie to fajnie byłoby licze na ciebieOjcze
Mulag rzuć tu grypsa z roboty to cię rozpoznam predatora 2 poznale$
Witam Pana Milionera miło gościć ktoś w koncu nadaje na podobnych falach z dużym dystansem do siebie Mulag dlamnie już wygrałeś że tu napisałeś ..dobrzeeee
Mulag idz do Hades,u i dopuścić jeden zaklad dużego z plusem a nie pożałujesz
Mulag oni tak do Milionera pamietasz co ci pisałem.nie ...z.Milionerem...
Atomeczek śmieszny z ciebie czlowieczek kogo to obchodzi że ty umiesz chodzi
Chodzić jak bym miał takich ludzi w brygadzie to odrazu skierowanie na trybowanie albo Mom 24 neptun na dobe
Mulag zaguszamy takich pacjetów tematyką lotto chyba gosciuuciekl ze zlikwidowanej szkoły iszuka etatu korepetytora.jedynie trybowanie zmomem go wyleczą z komeks
Brajan prubuje coś wykroić kasy zlotto razem z kumplami z roboty a jak czytamtakich trans dzender chipsów to mi rece opadaja chlopocyna przyjdzie do roboty o 5 kilo nie podniesie...ale kasy mu odrazu zaplać
Pozdrawiam oddychanie to uzaleźnienie przestane oddychać to przestane grać ani jedno a ni drugie nie zrobie luzik luzikPanie i Panowie tu 23 miliony mi chodzi po glowie
Aco myslicie że co se wezmiemy na drugą strone lustra pstro inic puki zycia starcza to cza korzystać powodzenia
Nara bo ca się ogolic bo w poniedziałek na Rzeszów po wygraną cza ładnie wygläda
Tomy67 skresl spontanicznie ugryź temat na luzie jak ci pisane wygrać to tak bedzie graj iwygraj tego ci życzę
Jak się komuś trafiła 5tka w lotto to według mnie trafi się i szóstkę kwestia czasu ,konsekwencji
Znudziło mi sie już czekać saczysz co to jest nas dwoje chyba że się Polonista odezwie może na trybowanie poszedł
Mulag frekfencja rosnie być dokonca posmiejemy mamy wyje ..ale nie zeby jak w kołchozie
Ja tam głowy nie opuszczam codziennie jest losowanie dwa razy jak nie to to slo itd itp do wyboru goście się tu chwalą a kto nam zabroni
Czekam na wyniki i lulu do wtorku doktorku a jutro ekstra pensja
Noi fajnie to się posle dwa za 8 zlotych i wystarczy jeden iten sam adrugi coś sie wymysli 30 mi pasuje milionów tego mi brakuje
Jutro trafie ekstra pensje to sie zainwestije srodki w granie systemem na dwanaście liczb i sie zgarnie icopka chołpa
Ja i tak zagram bo mi to Lotto Plus nie pierwsza inie ostatnia kumulacyja ajak jest dwie banie pokumulacyji na start to mało w życiu takiej kasy nie zarobiew kolchozie do końca zycia kumulacja nie kumulacja cza wygrać
Gryks 76 z czystej ciekawosci poczym się sugerujesz że cos może wyjść
Gryks 76 podalem wswoim zestawieni Multi stale liczby ato jeden ze zakładów,8,10,16,22,26,28,36,43,46,60 oile sie niemyle to widzę tu 6 mioch to co ty podałeś w tym roku dwa razy w topa po -140 zlotych czulem ze
Witam wszystkich miłośników gier liczbowych w niedzielny poranek
Pewnie puszcze taką dziesiatke na dwa losowania może się coś objawi próba nie szczelba
.8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
.8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
A ja już postawiłem Multi Multi dwa na dziesięć na dwa losowania i mini ekstra pensje i dwa zaklady lotto z plusem sam skreslalem pozostalo czekać do losowań
No rzeczywiście 330 losowanie dziś bedzie w Ekstra Pensje jak ten czas szybko mija a ja gram od pierwszego losowani do dziśmam kupon ważny do 26 marca ijeszcze jednego dziś puściłem sam skreslam nie uznaje chybił-trafił
Szofer 128 szkoda że nie w realu mialem dac se spokuj z dużym na ten rok bo gram w pensje mniej liczb to się łudze ze może ale jak tu nie zagrać jak coś sie czsem klei jakieś przeczucia itd itp
Mówi się że pierwszy milion trzeba ukraść a ja postaram się go wygrać tym razem w realu...
Dopuściłem sobie Multi na 6 ,i na 5 na wieczór zobaczymy co wyjdzie licze na wygraną
Na dużego na wtorek już zatypowalem ana czwartek zrobie taki wariant że odrzuce na nie 10,20,30,40,oraz cały mój zakład ktorym gram a skoro nicnie wychodzi to na czyms zbazuje co zostanie to coś złożę do calosci w koncu to wirtual zabawa
A jak by wybrać 12 z 49 Coś odrzucić na nie i ztej dwunastki rozpisać na kilka zakładów zeby to przemiesza
Podobnie z mini mozna by zrobic liczby z zakladu które nie wychodzą odrzucić iwszystkie zerowe,10,20,30,40
Jak nie jak tak zgrywus każdy marzy po kryjomu kiedy wejdzie do złotego domu
Tak koledzy najprosciej tylko nikt nie lubi tak długo czekać na wygraną bo nie wiadomo kiedy to nastąpi czy w ogóle
W teorii tak jest aw realu to nic nie idzie wygrać bynajmniej ja takmam
Wczoraj to były emocje nie to co dziś a jutro do pracy a ja mam wolne
W Niedziele na wieczór postawilem na szesć nie wyszło nic aw czoraj do południa wyszło 5 z 6ciu nie pusculemto się nazywa mieć zezowate szczescie zrobiłem podsumowanie wtop wtym roku i jestem w d,,,e na 800 zł