Wpisy 2 846 262 – 2 846 361
20 marca 2017 16:23 → 20 marca 2017 19:00, 100 wpisów
8,10,16,22,26,28,36,43,46,60 Multi Multi na wieczór postawione w tym roku dwie siódemki utopione a może dziś wyjdzie cała dycha
Na 14 dwie cyferki weszły : 54,79 szkoda ,że inne nie miały chęci
Nie długo poznacie dlaczego nie wygrywacie kasy w TS, dlaczego podają tak późno gdzie padły wygrane. Zobaczycie też jak się typuje miejsce gdzie padła wygrana...
Krasnalka
milioner czyli dziś podasz wszystkie miejscowości gdzie padła wygrana
oczywiście przed losowaniem
oczywiście przed losowaniem
krasnalka
Nie ja nie mam z tym nic wspólnego. Powstaje pewien film i może coś głębszego wśród byłych pracowników TS.
milionerzy, milionerzy do nich cały świat należy ......
no ludziska nie dusić pewniaczków , zrobić ściepę pewniaków i rozwalić TS
32 na 100% ale 49 tylko na 50%.
krasnalek myślenie ma przyszłość a nie tylko czekać na mannę z nieba
Ewa jak ci idzie
zestawy podane na www... dla zainteresowanych
grałem dawno dawno na giełdzie , jak żarło to żarło , a jak zdechło to nówka polonez odjechał w siną dal
kedzior...tak bywa..trzeba wiedzieć kiedy się przekręcić...he he
nie wiem kiedy grałeś...może wtedy nie było futures...jakie to lata?
UUUUUUUUU koniec 90 , teraz tylko MM mniejsze pieniądze i mniejsze emocje
czyli początek ...od 91 do 93/94 hossa....ale wtedy na spadkach nie można było grac
Milioner no 1 widziałem już dwa takie filmy od kolegi przez fb jeden anty Ts a drugi logicznie to wytłumaczył skąd biorą się tak duże kumulacje jak ja zaczynałem granie w dużego lotka zaklad kosztował 1,20,a teraz 4 zl lotto Plus......
teraz to inna bajka .....internet.....futures , ale znajomy okiełznał giełdę i do dzisiaj walczy z niezłym skutkiem.
Proszę zauważyć że w Ekstra Pensje jest tylko 5 z 35 i drugie losowanie z rzedu nikt nie trafił 5 bez numeru dodatkowego moim zdaniem duża cena jak za zaklad a podrugiemała popularność tej gry nie doszukuje się tu ustawki
Nie wiem czy to domnie ale pamietam Uniwersal Jarocin Rezerwę godz 5 min30
Forsani, nie moja inicjatywa tylko byłych pracowników, którzy chcą ujawnić patologię. Biedne społeczeństwo mami się wielką kasą tylko za 1,25/2,5/3/4/5 zł za jeden zakład a w rzeczywistości wyjmuje się legalnie i dobrowolnie kasę od społeczeństwa.
żeby zwiększyć szansę to trzeba grać za min. 20 zeta ekstra przekręta tym samym szybciej napełni się dziurę w TS
Milioner rozumiem cię w pełni w Serbii była afera w lotto na wizji szef się podał do dymisji a tu są spekulacje niech to wyjdzie na jaw niech udowodnią ustawke a pukico to tak niejest łatwo jest kogoś oczernic na to cza dowodyyyyyuyuu
kiedyś w multi wylosowano 21 liczba prezenterka 2 razy! nie dostrzegła wylosowanej liczby
Doktor2p
zbigniew trafiles juz 3 w te mini?50 zakladow?
Nie
Damian ma zapisane 50zakladow w stalych zestawach sprawdzaj
Pytam ciebie bo nie chce mi sie sprawdzac a ty w temacie pewnie jestes nabierzaco
dzis puscilem EP 10 zakladow na srode z maszyny
zbigniew g jakbys mi powiedzial wygenerowal bym Ci super zestawy
Angierski sam se kup jak chcesz wygrać
angierski bredzisz chłopie prosty przykład weź takie liczby 2,9,19,23,37,43 jak bym grał tym zakładem ile bym wtopił od początku roku
wiekszosc zestawow slabych nie ma rentownosci, ale sa stale zestawy ktore maja spora rentownosc
no do dupy z reguly tak, systemy sie zwracaja przy czestej ilosci trafien
Witam
Angierski ja potrzebuje 11 liczb na mini mozesz mi wykombinowac
Ja wybieram 11 liczb i gram 30 losowan juz 2 razy tak trafiłem ,ostatnio weszły mi 5/11 tylko sie nie ułozyły w systemie i było 4/5
A ostatnio zmieniam i nic nie idzie tylko po 2 liczby codziennie
Ja mam taki system ksiażkowy 11 liczb na 8 zakładow
Przewaznie jak wejda 3 to jest 3
Ale trzeba trafic w tych 11 ,5 liczb ale to nie jest takie proste
U mnie nieraz tez nawet co losowanie ale nieraz przez tydzien nic
Ja gram codziennie za 30 zł rozpisuje 3 zestawy
To podaj jakies dobre 11 liczb