Wpisy 2 843 977 – 2 844 076
18 marca 2017 00:02 → 18 marca 2017 09:43, 100 wpisów
hehe
ujdzie
no w koncu jestem, miałem blokade czasową za wyrazanie włąsnych poglądów na czacie
Szkoda mi tego co trafił kumulację. Żył sobie spokojnie bez nerwów . A tera kupi nowy ciągnik to cała okolica będzie wiedzieć . Strach wyjść z chałupy i karki się zjawią po dolę . Jedyne wyjście wyemigrować do dużego miasta na koniec Polski. A i psychika może wysiąść.
Vondeoff
Chciałbym mieć takie problemy
Teoretycznie wszyscy się tu na to narażają,a pomimo to>>>
Teoretycznie wszyscy się tu na to narażają,a pomimo to>>>
a kto powiedział ze wygrana to problem, to zaszczyt zwłaszcza takiej kwoty
miliony na koncie
Od dużej i szybkiej kasy ludzie głupieją . Znam przypadek ( z 20 lat temu )na przedmieściach Warszawki.
Cwaniaczki dowiedzieli się o planowanych inwestycjach ( jak?) i kupili od chłopa pole . Zapłacili 2 krotną w tedy cenę . Za 2 lata sprzedali z 10 krotnym zyskiem . Chłop ze zgryzoty się rozpił i marnie skończył. Teraz stoi tam wielki kompleks handlowy.
Cwaniaczki dowiedzieli się o planowanych inwestycjach ( jak?) i kupili od chłopa pole . Zapłacili 2 krotną w tedy cenę . Za 2 lata sprzedali z 10 krotnym zyskiem . Chłop ze zgryzoty się rozpił i marnie skończył. Teraz stoi tam wielki kompleks handlowy.
Dlatego spokojnie gram na mniejsze stawki w MM 5/6/7 rzadko 8/9/10
wszystko mozliwe
Pisząc ze ludziom odwala po takiej wygranej wychodzi na to ze sam nie chcial byc takiej kwoty wygrać ???
czyli nie masz marzeń
są marzenia są potrzeby ale trzeba mieć i rozsądek
lubietyskie pamiętam tą wymianę poglądów - było ostro
lubietyskie pamiętam tą wymianę poglądów - było ostro
przeciez kazdy ma marzenia, a potrzeba to co innego
spox, ciśnij w kime, narka ziomuś
Jaka cisza w mapkach siedzą i
Hey nie było 50tek ale to nic ma je na 14h 1x10 typiwana wyslana wieczorem 08,12,49,71,46 5/8 uratowało trzy kosze w mini nie puszczalema teraz do pracy
Krasnalka ma dziś wolne ja też
Hyba sąsiad wygral bo taboly zakupów zauta wyciąga
witam
wczoraj tylko w ep zwrot w multiku
krasnalek, doktor ewa
krasnalek ewa
Dr78
Dr masz jedynki
islndoka
Zb sąsiadka była na imeninach?
islandoka jak twój mąż
słucham mydełko fa na jubutybe
doktor
21,51 niii
A ciąg 70-tek..
islandorka spotkajmy się
Ok pa
islandorka ale tylko na piwo lub szampan
jo
Ja prosze od wczoraj o 50 tki moze się doprosze. ... Hej Hej i hey aby do 14h jutro 8h i weekend od pn noce
zag
siemankozbigniew jak mini? weszlo juz cos w tych 50 zakladach?