Wpisy użytkownika Andrew123
Łącznie 1 562 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 557 443. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
padło dziś( czyli po ichniemu wczoraj) 3,12,40,52,67 i 21 plus
Muszę coś wymyślić na sobotę....W PB ... Pomożesz Krasnalka??? mapki są Pasko tutaj...http://www.lottomaps.com/map2613139
Papa ... za moich czasów... Syna zrobić, drzewo zasadzić, dom postawić.... a teraz... ech.. tylko kasa....
Ja trzy pierwsze warunki spełniłem... a grało się tylko Dużego i mini..zaginając kupony na trzy przez kalkę..banderola...i czekałeś kilka dni aż panie ręcznie sprawdzą czy trafiłeś.... Stary dobry PRLowski system....
....I pilnuj... bo syn to może wyskoczyć..niewiadomo kiedy....
POzdrawiam z rana wszsytkich,życzę dokopać TS, duuuużżżżżoooo dzisiaj!!!!.Lecę do roboty. Dziś u nas świeci cudne słoneczko. Do zobaczenia wieczorkiem.
Kurcze na 14 puściłem..zestawik i nic a teraz wpadłoby 7/10plus...2,5,10,20,25,41,64,66,67,68
Ameryka wysłana...Janosik miał sprawdzić... Nic nie odpisał...posłałem nasze stare.. Rano o 5 sie zobaczy...
Pozdrawiam wszystkich! Dzis to spadam, będę po 21.40! Powodzenia!
Witam !! KrasnalkaStokrotka,Faral,Zag,Greg,Angierski,Krzysztof
TEN TS nas inwipiluje tutaj i nasze liczby wywala z losowań...
Padło 5,12,16,31 43 plus 18 a wysłane było 3,17,29,55,67 plus 05 czyli wygrana=)
Janosik nie dałeś informacji jak moje Power liczby...wysłałem i wtopa...Coś posprawdzasz?? to się z Krasnalką podzielimy z Tobą..
ok to pomieszaj z tych co CI wysłałem i daj jakaś piatkę i plusa to się wyśle na srodę w NY...
TYch w puszczy to leśnicy dokarmiają ale w Kiermusach można..
Właściciele od kilku lad hodują i nawet wysyłają w Polskę młode
Krasnalka... to co Ty tam robisz jak takiego duuuużego zwierzaka nie zauwarzyłaś???...Szczególnie dumni jesteśmy ze stada żubrów. Przybyło one do nas na początku kwietnia 2008 roku z Białowieży i bardzo szybko przyzwyczaiło się do kiermusiańskich włości.... jak można wyczytać na stronie www...
Brajan .. ja w nią wierzyłem od 8 losowań... i teraz nie wiem???
Brajan .. jest coraz większe grono to może nie tylko obiad na 14 ale i zróbmy zestaw 10/10?
Fannie by było aby każdy dał po jednej i zrobimy zbiorowy zestaw...
Właśnie chcę ich sprawdzić jak nas tu inwigilują... mam na to 5pln zarezerwowane
Brajan wysyłam taki zestawik 7,12,13,25,34,36,44,45,66,67.... zobaczymy co wyjdzie...o 14
ok fakt na teraz tylko 112 milionówdo podziału ale może jakoś nam wystarczy...