Wpisy 2 556 661 – 2 556 760
28 stycznia 2016 00:00 → 28 stycznia 2016 08:27, 100 wpisów
czemu nie tu ...kiedy tam nicki zostałem zablokowane ..nie wracam
miaupanie ..najstarszy nicki krzysio744 ..zostałem usuwane konto ,,wskakuje czerwono
Cześć szkoda że Polacy przegrali. A miało być tak pięknie półfinał apotem finał i mistrzostwo. No ale za walkę w tym i wszystkich meczach się należy. Miała być walka o medale a będzie o 7 miejsce tylko. Ale po meczu to miałem kto z was też niech się przyzna ?
A z Francuzami tak pięknie poszło.
gdyby podeszli do tego pragmatycznie, to wygrali by tylko kilkoma bramkami, a pozniej dali by wszystko z siebie
Może ? Ale angierski tamten mecz był bardzo ważny jednak.
Ale słuchaj gdzie były dzisiaj skrzydła napisz mi ?
widzisz to chodzi o to ze jak energia motwyacji odplywa, to wszystkie schematy gry sie rozplywaja
Ale słuchaj kolego takiego obrotu sprawy to naprawdę się nie spodziewałem.
Ale to jak motywacji nie mieli, przecież to walką o medale szła.
co z tego ze o medale to jest sport, liczy sie forma, a nie to ze jestesmy silniejsi
Słuchaj jest taka sprawa piszę z taką dziewczyną na GG. daliśmy sobie zdjęcia a teraz podała mi Facebooka ale jak wszedłem to prawie żadnych informacji tam o niej nie ma tylko zdjęcia. Zaprosić ją aby ?
jesli polacy wyjda na euro 2016 z nerwami, to pewnie szybko sie wypala na boisku
Ach normalnie ciekawe co to będzie na tych boiskach EURO ?
Ładna nawet.
ostatnio na euro widzialem na ich twarzach strach, wiec duzo tak nie ugraja
Słuchaj a co do tej dziewczyny będzie to ona myślisz ?
Ale teraz lepiej gra reprezentacja i mamy super snajpera jednak.
Lewy a co ma sens życie bez marzeń, o piwko z rana ...marzenie...ale jak się postaram to w niedzielę rano na kaca żoneczka o 6 rano napewno je spełni...
jak to sie moglo stac ze nie dalem w zadnym zakladzie 56 mimo ze typowalem a i tak 24 zl wpadlo grunt ze na plusie
dusia spokojnie bedzie dobrze ja tymczasem spadam ide odac krew do badania eh mam nadzieje ze wynik bedzie ok wroce za jakis czas by typnac i lulu 2 nocki jeszcze
Janosik jesteś
2,3,11,13,20,22,28,31,32,50,51,54,57,59,61,62,65,68,77,80
o moje na NIE
2,3,11,13,20,22,28,31,32,50,51,54,57,59,61,62,65,68,77,80
o moje na NIE
Piękny drogi samochód
to też martwy przedmiot
"życia" nabiera dopiero w twoim małym świecie (mózgu)
to też martwy przedmiot
"życia" nabiera dopiero w twoim małym świecie (mózgu)
Krasnalka to dla Ciebie
https://www.youtube.com/watch?v=Rm9wdx1qTM4
https://www.youtube.com/watch?v=Rm9wdx1qTM4
Krasna
jakiś tam drobny ucisk na jakieś tam drobne naczynie w mózgu
i piękny drogi dom i konto wypasione
nagle znikają
jakiś tam drobny ucisk na jakieś tam drobne naczynie w mózgu
i piękny drogi dom i konto wypasione
nagle znikają
Wiosna.
Zielona Góra: +12.
Lublin: +3.
Zielona Góra: +12.
Lublin: +3.
Majpan >>>> tak marzenie dla mena i Grosmana . oki nie będę pisał tutaj , bo to temat nie dla wszystkich ....
Powerballa 0, ale liczby jak bym zostawił z soboty to 2 trafione by były. To znaczy muszę teraz jeden zestaw na kilka losowań.
Andrew.
Dobrze podałem: brak wygranej.
Dobrze podałem: brak wygranej.