Wpisy 2 557 698 – 2 557 797
29 stycznia 2016 00:01 → 29 stycznia 2016 08:48, 100 wpisów
to jak zycie cie uksztaltowalo, taki jestes, miales jakas przeszlosc i tak cie uformowala
im wiecej wiem tym lepiej mi sie zyje, mniej bledow popelniam
im bardziej jesyes przebudzony tym mniej wplywa na ciebie swiat
wyrastanie z dziecinstwa to przebudzenie, ze juz sie nie interesujesz zabawkami, kupujesz bryke, ale pozniej jeszcze bardziej sie budzisz i stwierdzasz ze zycie ponad stan jest mniej wazne
Dobra fajnie się gadało ale kierunek biust drajwerki mej i palulu
Gonzaga.
Szpiegów tłum,/ 51 / a zaraz godz. 1.
Gonzaga poszedł spać.
Wpisy się minęły.
Zima wycofała się pod Ural.
Jest tam teraz -34.
Jest tam teraz -34.
Gonzaga poszedł spać, to ja popilnuje tego bałaganu do godz. 2.
Siedzę bezczynnie, to mogę zerknąć na liczby.
Szpiegów /czytaj podglądaczy /32.
Nic się nie dzieje, to idę spać.
wczoraj mnie zawieżli na echo i nie miałam bo pan doktor pomylił daty napisał w książecce środa 28 ,a był wczoraj czwartek
za tydzień mam mieć,a ja tak się denerwowałam wczoraj i od rana latałam do kibelka
POzdrawiam z rana wszsytkich,życzę dokopać TS, duuuużżżżżoooo dzisiaj!!!!.Lecę do roboty. Dziś u nas świeci cudne słoneczko. Do zobaczenia wieczorkiem.
oglądając wczorajsze wyniki losowań
mam wrażeenie że ktoś przy nich manipuluje
lotto+ : 16,17,18
drugi krótszy 25,26 ciąg liczb
mam takie wrażenie że to nie są liczby
wg rachunku prawdopodobieństwa
i to nie jest pierwsze losowanie z takimi podejrzanymi liczbami
wolałbym żeby w studio lotto byla jakas publicznośc
tak że jako stary gracz
ograniczam granie
ts przestaje być wiarygodny
pozdr miłego dnia
hejka jak w keno wysylac np jeden kupon na kilka losowan? czy kilka zakladow na jedno losowanie ?
jak sadzicie,jak gracie. bo wczoraj widzialam ze jedna osoba gra w keno
zag69
Z jednego zdarzenia - trzy po sobie - wyciągać wniosek, że wałkują jest, imo, zbyt pochopne
Panowie - w ramach eksperymentu - przed losowaniem i tylko dla siebie - żeby nie podejrzeli - weźcie sobie "przenumerujcie" numerki kuleczek, w dowolny sposób - albo ruchem konika szachowego, albo w spiralkę, albo jeszcze inaczej - i zobaczcie 'jakie' - w jakich ciągach i konfiguracjach - się wylosują
Panowie - w ramach eksperymentu - przed losowaniem i tylko dla siebie - żeby nie podejrzeli - weźcie sobie "przenumerujcie" numerki kuleczek, w dowolny sposób - albo ruchem konika szachowego, albo w spiralkę, albo jeszcze inaczej - i zobaczcie 'jakie' - w jakich ciągach i konfiguracjach - się wylosują
olus -
- pamiętasz - ile najwięcej 'po sobie' przyszło - w dużym, w multi, czy w mini ?
w expresie-mini osobiście pamiętam kilka czwórek /- dla pięciu losowanych ! /, a gdyby nawet była i piątka, to czy rp wyklucza takie zdarzenie ?
- pamiętasz - ile najwięcej 'po sobie' przyszło - w dużym, w multi, czy w mini ?
w expresie-mini osobiście pamiętam kilka czwórek /- dla pięciu losowanych ! /, a gdyby nawet była i piątka, to czy rp wyklucza takie zdarzenie ?