Wpisy użytkownika Andrew123
Łącznie 1 562 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 555 404. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dobranoc wszystkim i do jutra, powodzenia jutro w skubaniu TSa...
Gryks gratuluję, żal że brakuje tylko 2 do pełnej 10! Powodzenia! Trafienia!
Gryks powodzenia... mi jakoś ostatnio słabiutko..ale raz na wozie , raz pod wozem...aby do przodu!!!
Gryks ja w swoich jeszcze nie wpisanych mam tylko 3 z Twoich...zobaczymy...
Gryks... interesująca 10/10MM... u mnie tylko 2 z Twoich...Powodzenia!!!
Gryks a ja tylko 1 z typowania...jakoś do mnie dziś mapki nie gadały... i 1 Powerball ..o 5 rano się zobaczy co wyjdzie...
Krasnalka...u mnie same Proboszczo po haracz przyszło,w kieszeń wsadził, nic do kajetu nie zapisał i poszedł!. Kuponu nie święcił bo jeszcze by chciał do podziału...
Jak wysyła swoich Vaderów to Oni z kartoteką i zapisują ile za, ile na...a Proboszczuniu w kieszeń.... potem na drugi rok przyjdzie inny z kartoteką a tam 0 pln.. już tak było....
Podałaś okolicę zamieszkania... a tam tylko DWa Wadery budują....POleska wieki i ten nowszy na fabrycznej...
Zostawmy tematy Domów Bożych ..skoncentrujmy się na cyferkach
Dziś syn mnie wymęczył na siłce to zakwasy takie że pal sześć ..te 200 tyś....
...rokowania z meczem słabe... cud potrzebny... będzie to i w TS nam się dzisiaj wszystkim uda!
Jako Historyk z wykształcenia ..jestem zły na taki wpis Wizarda...ale myślę że to specjalnie sprowokował i nie to miał na myśli...
Janosik podam! nawet wcześnie bo mamusia jedzie do sanatorium to ciufcia o 5.45
O 6.15 coś wstawię....ale mam chęć coś dziś w końcu trafić więcej niż 4/10....
..nawet ruscy się wpisali w tę wredną naukę historii i i nazwali w Sobiborze "polski" obóz....
....Biało-Czerwoni awansują pod jednym z dwóch warunków: jeśli wygrają/zremisują z Chorwacją lub przegrają różnicą maksymalnie czterech goli zdobywając przy tym minimum 27 bramek.... To już TS pewniejszy dziś...
Sprawdziłem rozpiskę co na dwa kupony podzieliłem... wrrr, wyszło 4/10 nie wysłane i 3/10 wysłane ... atak 7/10 by było... Trzeba jednak pierwsza myśl!!!
Janosik OK to zaraz dam Ci liczby a napiszesz najwyżej jutro jak sprawdzisz...
Janosik ale mi tam nie szło...Sister mam w Toronto to pare razy wysłała jakieś tam kilka dolców wpadło..ale ostatnio nie gram bo nie wierzę że się potem podzieli...
Wolę już w NY ..koleżanka mi wysyła, skan podsyła przed.. to jak co mam z czym się po sądach ciągać jak się nie podzieli...
JAnosik to dawaj liczby ...jeszcze 30 minut mamy,kumpela wychodzi z pracy to może wyśle... odkopali już ich spod śniegu
to sprawdź Janosik moje z soboty? nie wiedziałem powtarzać lub nie...3,17,29,55,67 plus 5 6,16,32,47,57 plus 2
TAm mapki Pasko też nic nie dają , bo zmienili liczbę kul pierwszych i dodatkowych dwa miesiące temu..nie ma w co lukać...
Dobra Panie i Panowie do jutra. O 4 mam ranny wyjazd trza pospać. Miłego typowania, TS rozbicia! Wysokich wygranych dla wszystkich...po MILIONIE..jak mawiał kiedyś pewien Elektryk... co obiecał a nie dał...
Lewy a co ma sens życie bez marzeń, o piwko z rana ...marzenie...ale jak się postaram to w niedzielę rano na kaca żoneczka o 6 rano napewno je spełni...
Powerballa 0, ale liczby jak bym zostawił z soboty to 2 trafione by były. To znaczy muszę teraz jeden zestaw na kilka losowań.
Dokładnie... Ale zakład juz poszedł...No nic... Nie ma zabawy nie ma przyjemności ...
Janosik to jak tam moje liczby??? Muszę do pracy lecieć i nie wiem mieszać czy zostawić zestaw?
Witajcie!! Rozwalmy w końcu TSa!!! dodaje do zestawów jeszcze 7 ...
80 to trzeba z 1 ... ale to myślę jutro o 14 dopiero bedzie...
Angierski, Lewy, Zibi, Zgrywus, Faral, Brajan, Emeryt i cała reszta {{hej}Witam wieczorem
Musimy się zebrać w końcu ..obcykać te 10/10 ...wszyscy wysyłamy i TS w kosmos wysyłamy...
JAnosik jak Ci wyślę do Powera kilka na KG wybierzesz najlepszy?? w sobotę muszę wysłać