Wpisy użytkownika Andrew123
Łącznie 1 562 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 559 862. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
http://www.kwiateo.pl/kretolap-nie-zabija-tylko-lapie-krety-i-nornice-rurka-z-podgladem-i-zapadkami-mechanicznymi.html
Zgrywus ja też, dlatego tym tylko łapiesz , kret żywy, możesz go spokojnie dalej wypuścić... ekologicznie...
Brajan niestety nasze wspólne typowanie TS oglądał i nie dał nam wygrac
wczoraj wieczorem z 14 co nie posłałem byłoby 7/10plus, a wczorajsze wieczorne co było tylko 2/10 teraz o 14 byłoby 6/10 plus . Tak więc nasz zestawik jeszcze raz zagram na 21.....
Właśnie na BP puściłem jeszcze raz wspólny zakład z 14... było tylko 1/10 liczę że teraz lepiej...
Krasnalka chciałem od Ciebie pewniaka na 14 ale gdzieś uciekłaś....
Krasnalka... wiesz jakie liczby były w Powerbala...5,12,16,31,43..... a Twoje stałe mini...5,11,15,23,42....a ja się męczę i wymyślam.... trzeba Twoje zestawy i zrobić oboki i coś będzie z
Krasna to są liczby z wczoraj.... inne też były blisko....Musimy coś obmyślić...
Krasna ... teraz jest coś ponad 100 mln $ ,na rękę około 80...to nawet więcej... tylko Janosik niech nam sprawdzi to mu też coś odpalimy...
Gryks... my się rozmażyliśmy na Powrbala... Krasnej liczby i tam blisko szaleją....
Przed każdym losowaniem mam skan ... zaraz wstawię ostatni nie trafiony w profilu na chwilę to zobacz...Jest dowód rzeczowy jak co....
Dziś nie piję ...muszę młodego rano z 18-tki zabrać... to człowiek na gazowanym żywcu...
Ja mam tylko 13.... w zestawie z 14.... może będzie jeszcze raz...
Ts już pewnie skończył czytanie naszych .. typów...teraz obmyślają co wylosować...i nie nasze...
Miałem kiedyś że kilka poszło..a potem stop i że nie można...
jak pokaże 10 sekund do losowania to już drukuje na następne keno...
W multi system ma 5 minut... musi im się zarchiwizować wszystkie kupony...
Tylko keno losowanko to całkowite kantowanko...bo sam komputer wydaje cyfry... a w Multi choć coś się kręci w realu jakieś kulki...
TAk Jacek masz rację... Petycję do nich... nocne losowanko... i każdemu po 500 w MM!!!
Gryks Biorę twoją 59... i mam 10,25,66,59 i 41 skubnę od Ula 41....
co tu dodać do tej 8 i zrobic 10/10....myślę nad 67 i jeszcze ostatnia...
Brjan 621 wpis taka 8 dzis na 14, zobacz jak ona na Twoje oko...