Wpisy użytkownika Andrew123
Łącznie 1 562 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 474 463. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
W poniedziałek będzie super! wszyscy dostaniemy tyle kasy że w w lotto grać juz nie nada! Pozdrawiam śledzików i resztę Polski!.
Janosik. Dzień dobry. Zestaw do sprawdzenia: MULTI 6,10,17,26,40,41,45,49,50,80
Bardzo dziękuję. Życzę wszystkim powodzenia i wygranych. ...na marginesie... nie rozumiem czemu osoby na forum tak skrywają swoje liczby w multi, jeśli wygrane i tak są z góry stałe i nie ma wpływu ilośc osób co trafiła, bo co do mini i lotto to jest zrozumiałe . Pozdrawiam forumowiczów. Andrew .
2 487 657. wpis... Janosik dzięki 4/10 wpadło i tak napisane. Pozdrawiam. I życzę wszystkim mniej oszołomów na czacie.... ale to przecież POLSKA..Kochana!
Pasko widać potrzeba zrobić dwa czaty. Jeden - techniczny - losowania , typowania, to po co stworzyłeś tę stronę ..a drugi na czysto ludzkie przemyślenia osób które nie tylko lotkiem chcą tu zaistnieć. Szacun za stronę i dużo cierpliwości... bo czasami poziom rozmowy na czacie..... Pozdrowienia wszystkim i dużo wygranych, tak w grach jak i więcej optymizmu w życiu!
Janosik.Dzieki za sprawdzenie. Jak będzie więcej to w przyszłym tygodniu w Twoim pięknym mieście stawiam
Mam tam u Ciebie taką szczęśliwą kolekturę koło placu to wyślę jak będę w drodze z PŁN na PŁD..
JAnosik 8/10 to fakt fajna rzecz... tylko boli jak bez plusa...
Mam jeden stały zestaw... staram się go zawsze puścić...10 dni byłem z dala od kolektury.... i..... lepiej nic nie mówić. AAA i lepiej nie sprawdzać potem...
Cześć z rana wszystkim. Janosik sprawdz mi : 3,6,8,20,43,60,61,65,68,69..... a to zbieram na te
Może dziś razem opracujmy jeden zestaw 5 w MM i troszkę ukłujmy TS wysyłając go masowo??
mamy 20,33, ......... do 5 na 14 , może ktoś doda jakieś pewniaczki...takie przemyślane.
Janosik... 20 w nich jest??? to by juz 4/5 by było plus jeden pewniak i mamy o 14 5/5 i każdy ma na doooobra kawę!
5/5 często wpada...skany już nie będę wstawiał, a dzisiaj to by się przydało te 700 lub PLUs...
Janosik dodaj jedna cyfra do naszej 5 na 14. Pozdrawiam , lecę do pracy, o 12 wysyłam naszą 5/5 w MM
Janosik, jest 7/10 dokonałem korekty...scan za 30 minut jak do domu dotrę.... Aby nie piekielne 20,43 i 10 to...
0 16 na czacie będę... scan wrzucę... jeszcze zmniejszyłem dwa zakłady na 8 i weszło 6/8... co jak opowiem, nie mam zamiaru robić jakieś tajemnicy. W końcu w MM każdy z nas ma gwarantowane sumy...a Totalizator i tak już na nas się obłowił! Janosik to nie piwo a nawet zgrzewka nam wyjdzie. do zobaczenia po 16....
ZAmieniłem foto 8/10 na dzisiejsze 7/10,6/10,5/10 oraz 6/8...
a zasady bardzo proste....Biorę dwie parki co długo nie padły.. do tego jedna moja co zawsze gram.. i dobieram z MAPY na zasadzie prawdopodobieństwa oboki, lub te same cyfry. Dziś polowałem na 66,75 - 156 oczekiwań...8,36.... to co lubię 8,10... 56,66 ale czekała para 66,75... 3,79 po tez 131 oczekiwań...6 bo oboki..20 bo myślałem ze powtórka...i 43 bo coooośśśśś dłuuuuugo nie pada... i tak wyszło 7/10,5/10,6/10,3/10. rozpisuję sobie na kartce , mieszam inne ...i tak coś tam wychodzi. Metody 100% brak, trochę szczęścia, troszkę matmy, i patrzenie w mapy które dzieki PASKO!!!! można różnie generować. Po 10 w lini..8 itd. Wszystkim życzę wysokich wygranych . Pozdrawiam.Andrew.
I zrobiło się w zestawie: 6,8,10,20,36,43,56,66,75,79...7 cyferek...
A jak ktoś skorzysta i coś trafimy to na zdrowie... tylko jak nie wyjdzie to bardzo proszę nie wyżywać się na czacie.... Każdy jest kowalem własnego losu.
JAnosik: sprawdź taką 8 MM : 8,10,12,16,39,43,46,76... oczywiście jeszcze potem przemyślenia będą..
Rrrobert .... nigdy nikomu nic nie ukradłem...a juz troszkę lat mam...
w MM 5/5?? to nie problem trafić.... scanów mi się nie chce robić....bo to małe cyfry...
A ja mam zestawy co gram 1 z 4 przemiennie codziennie....zamiast paierosa to 10 w dzień... i 1-10 października byłem w szpitalu i nie grałem... i tylko powiem....nigdy nie sprawdzaj jeśli nie wysłałeś!!!
I nie mówię o 5/5 ale coś więcej....A na marginesie to życzę wszystkim codziennych wygranych!
Tak bywa starość nie radość... ważne że zdrowie jest, ale kasa uciekła..ale może i dobrze...Pozdrawiam. Idę wysłać kuponik.
Na BP na Kopernika puściłem: 5,10,18,30,69.... zobaczymy co będzie...Pozdrawiam z rana. Życzę wysokich wygranych.
Janosik.Priwet! jak to mówią na zachodzie, sprawdź mi taki zestawik: MM 5,10,20,32,37,38,50,62,64
Janosik, dzięki! dziś bez modyfikacji, umysł ma wolne ide wysłać. Wszystkim rozbicia bonusika!!!
Janosik.. masz rację... ja wychodzę z założenia ... lepsze dwie..trzy..głowy niż jedna... Dlatego coś pomyślę ,potem ktoś coś podpowie, drugi coś nowego ...i tak wczoraj z 4/10 wyszło 7/10. Ja wyciągam pozytywne wnioski a nie ciągle narzekam. Raz lepiej , raz gorzej aby do przodu!. Wszystkim życzę minimum 9/10 a najlepiej wszystkim 10/10!!! Pozdrawiam.
A dla Pasko szacun za stronę!! I oby więcej tu było gadania o cyferkach a nie psychologii, Pasko powinieneś zrobić dwa czaty. Jeden czysto techniczny a drugi życiowy, wszyscy może ???? byliby usatysfakcjonowani.
Lewy... wczoraj pisałem. Aby wygrać potrzeba: matematyki, statystyki, patrzenia w mapy, parki co długo nie było, szczęścia... i podpowiedzi innych. Zamieszać, wypisać, wysłać i się cieszyć.
Janosik jak zwykle modyfikacja...weszło 3/9 z plusem...czyli 4pln!
Mimo iz jak minister ...M tez jestem historykiem z wykształcenia...
Z drugiej strony 7 powtórek i 4 dwa do tyłu to od kilku losowań standard
Z historycznego punktu widzenia to nie jesteśmy odosobnieni w tych teoriach spiskowych...naprawdę są lepsi niż My Polacy
Czołem ludu mulipaskowy!Janosik... dziś nic nie robiłem ,zostawiłem... bez modyfikacji i jest to co jest.
Właśnie siadam do myślenia to Ci coś jeden wrzucę....Mimo że masz tu patrzę zatrzęsienie roboty!
Ja się znam na żartach...ale czasami jak śledzę forum to współczuję co niektórym.... i tym co obrywają (nawet Pasko za stronę ) i Ci co swoje żale wylewają...Naprawdę Pasko pomyśl o dwóch czatach. Technicznym i ogólnym.
Więcej luzu proszę Państwa... to zabawa. A czasami tutaj jak w sejmie...... więcej pozytywnej energii i Paniom i Panom Pozdrawiam wszystkich.
Mamy Ulala 1,2,14,21, moje 8 , Faral 34,67 ...Krasnalek? co dodasz? idę wyślę i do podziału...
ok, mamy zestaw 1,2,8,14,21,25,27,34,67,43... ide wyślę , scan na profil i czekamy...
jak nam coś wyjdzie...zwrot choć to jutro do powtórki zabawa.
Tylko myślę ograniczymy do 2 liczb dla 5 osób lub po 1 dla 10??? bo ten bonus nam mały potem będzie
To lecę z kuponem...Krasnalek,Ulala, Faral, zobaczymy albo wygramy albo się tylko uśmiejemy jak będzie 0/10. Do zobaczenia po 21.40
Krasnalek..na początek 1/10...padło 14 z zestawu. Proponuję go na jutro na 14! Ważne że nie 0/10!! jest dobrze!!!
Normalna Polska...Ktoś się bawi, daje pozytywnej energii, ale zaraz jacyś frustraci muszą swoje ego wywalić na wierzch. Ja bronię Janosika, jego sprawdzanie dawało mi energię , co skutkowało skokami z 3/10 na 8/10, 6/8.... i jestem zadowolony( kasowo też do przodu). I myślę że dalej jest to stronka o lotto a nie forum dla sfrustrowanych , zagubinych.. itp.itd.
Pozdrawiam Janosika oraz wszystkich normalnych Multipaskowców!
Pozdrawiam Janosika oraz wszystkich normalnych Multipaskowców!
Państwa Polskiego??? budżecie??? sorki polityką się nie zajmuję.... a jak już to jak stary H...
I widzisz Lelek obrażasz mnie a co do tych oszołomów to mamy te same zdanie...a co do budżetu to więcej niż możesz sobie wyobrazić... bo już stary jestem jak słusznie trafiłeś...
i czytaj co Ci ktoś odpowiada.... bo próbuję za tobą nadążyć ale umysł mój starczy nie nadąża...
Oj lelek... sorki że zaczepiłem takie G... bo teraz smród niesie się tylko....Przepraszam Pana bardzo mocno. ....a kiedy na Prezydenta będziesz startować to masz mój głos. Powodzenia. Pozdrawiam.
Faral wytłumacz dla starego H jak to mnie nazwał lelek za obronę Janosika, a za chwilę go chwali???? Czy ja mam omamy już z czytaniem czatu??...
nie wiem czy wszystkie ale minimum 3 padną...choć dziś na 14 obstawiałem 1,3,7,8,9,10 to może na 21.40 jak znalazł...
Pechowy... mam 8 i w niej 3,7,8,9,10... to może faktycznie coś bedzie . Życzę ci całej 10 i bonusa!
Na razie kilka 8/10 było i coś ekstra nie wysłane...bo szpital mnie dopadł... ale może i dobrze ...bo bym może dostał takiego szaleja na starość jak na czacie niektórzy mają
Skan ostatni tam 7/10, a wcześniej był 8/10 ale skasowałem...bo ostatni świeży...
były jakieś7/8, 6/7, i 5/5 kilkanascie razy .... ja ze stronka 3 lata ale dopiero teraz na czata wszedłem bo na starość człowiek wiecej w domu..a tak troszkę po świecie się szlajałem....
Ja wszystkim życzę wysokich wygranych...i jak bedę miał znów pewniaka to się na czacie podzielę! Bo trze rozwalić w końcu TS!! a multi kasa gwarantowana to co będę komuś żałował.....
W lotto lub mini to zrozumiałe, każdy chroni swoje liczby..ale tu niet prabliema!
Pewnie do mnie...jak to mnie dziś nazwał lelek - starej cipy...
Pechowy.. chłop ma problem...ręka mu już prawa siada to się denerwuje... zostaw temat.
Info dla Krasnalka,Faral i Ulala nasz zestaw rosnie...wczoraj 21.40 1/10, dziś o 14 2/10... to jeszcze 4 dni i bedzie 10/10
Wczoraj na czacie w cztery osoby daliśmy swoje typy i wysyłam zestaw... jak co to do podziału.
w tym EUROMILIONS grałem w Hiszpanii .. i mam do odebrania 3 euro!
« PoprzednieKolejne 100 »