Wpisy 897 424 – 897 523
17 kwietnia 2012 20:27 → 17 kwietnia 2012 20:47, 100 wpisów
Monet....czytałam że zostałeś przeklęty i się będziesz jąkał.Hmmm odczyniam tą klatwę ja stara czarownica
Lila
Domyśliłam się,ale zaczyna mi się chyba udziela wirus paranoi szalejący tutaj ostatnio
Domyśliłam się,ale zaczyna mi się chyba udziela wirus paranoi szalejący tutaj ostatnio
wszystkim kodietkom słodziutkie lecz nie namiętne{{calus}--chłopakom wszystkim bum bum
medea...musisz uważać cobyś nie skończyła jak ta nad rzeczką opodal krzaczka magda dziwaczka
emeryt
Ja ostatnio uskuteczniam z uwagi na możliwość wysyłania co najwyżej jednego kuponu analizę porównawczą liczb lubiących występować po właśnie wylosowanych z listą śpiochów a następnie z moją intuicją. Jak na razie TS vs Ja 3:0 a mamy dopiero wtorek
Ja ostatnio uskuteczniam z uwagi na możliwość wysyłania co najwyżej jednego kuponu analizę porównawczą liczb lubiących występować po właśnie wylosowanych z listą śpiochów a następnie z moją intuicją. Jak na razie TS vs Ja 3:0 a mamy dopiero wtorek
mala..jak Cię noga swędzi to może zabierzesz się ze mną do Wałbrzycha?
mala...to dobrze się domyślasz.Tak sobie pojedziemy zwiedzać o ile w tym burdlu jest w ogóle co
Lila
Jak na razie to u mnie co najwyżej może się rozwinąc ospa wietrzna dokuczliwa dla otoczenia acz niezbyt groźna a to pikuś w porównaniu z rozsiewaną przez ową kaczkę dziwaczkę czarną ospą karzącą porzucic wszelką nadzieję na wyzdrowienie
Jak na razie to u mnie co najwyżej może się rozwinąc ospa wietrzna dokuczliwa dla otoczenia acz niezbyt groźna a to pikuś w porównaniu z rozsiewaną przez ową kaczkę dziwaczkę czarną ospą karzącą porzucic wszelką nadzieję na wyzdrowienie
Lila
Do zwiedzania to co najwyżej Książ jest lub palmiarnia, bo Wałbrzych jak był tak pozostał najbrzydszym miastem Dolnego Śląska. Pamiętajcie tylko by nie jechac w nim na GPS, bo plan tego miasta to jedna wielka paranoja
Do zwiedzania to co najwyżej Książ jest lub palmiarnia, bo Wałbrzych jak był tak pozostał najbrzydszym miastem Dolnego Śląska. Pamiętajcie tylko by nie jechac w nim na GPS, bo plan tego miasta to jedna wielka paranoja
mala...Błagam Cię weź go sobieja już go nie chcę ja Przyjeżdżam do Ciebie do pracy
w124
Nie ma czego gratulowac jeśli gram za 2 wygrywam 2, gram za 2 wygrywam dwa. No i cały czas dopłacam te 50 gr na rozwój sportu by więcej kaski było na pensje dla działaczy
Nie ma czego gratulowac jeśli gram za 2 wygrywam 2, gram za 2 wygrywam dwa. No i cały czas dopłacam te 50 gr na rozwój sportu by więcej kaski było na pensje dla działaczy
Aaaa... nie ma mocnych "Burdle" są dla "cieniasów" a 38 pewniak
lilka tak sobie pomyślałam jakby mężczyzna wyglądał w podkolanówkach widzisz to bo ja w życiu nie mogę sobie tego widoku wyobrazić
Lila
Ja też nie w ciemię bita i się domyśliłam celu tej peregrynacji po moich stronach rodzinnych. Trzymam i tylko uważajcie by do jakiegoś biedaszybu nie wpaść bo niby je zlikwidowali, ale znając tamtejszą sytuację podejrzewam raczej ich zamaskowanie bo a nuż się jeszcze przydadzą
Ja też nie w ciemię bita i się domyśliłam celu tej peregrynacji po moich stronach rodzinnych. Trzymam i tylko uważajcie by do jakiegoś biedaszybu nie wpaść bo niby je zlikwidowali, ale znając tamtejszą sytuację podejrzewam raczej ich zamaskowanie bo a nuż się jeszcze przydadzą
mala...w Szkopach widziałam takiego w podkolanówkach z pomponami i w krótkich spodenkach na szelkach i jebłam śmiechem i położyłam się na chodniku i nie wstawałąm przez 30 minut
Damian i tak to otwarcie piszesz uważaj, żebyś chlapacza nie dostał lub lewego sierpowego
mala
W podkolanówkach całkiem spoko znacznie ciekawiej w skarpetach i podwiązkach
W podkolanówkach całkiem spoko znacznie ciekawiej w skarpetach i podwiązkach
Damian...ale własnie chodzi o to żebyś flirtował wszystko się przyda do rozwodu
medea76 no cóż widok mężczyzny w skarpetkach i podwiązkach powaliłby mnie na kolana, nie wiem nawet czy nie niżej
a przepraszam bardzo to mala557 obrobiła TS na ok 1000 pnl nie zmała
Lila
Jak się okaże, że my wszystkie jesteśmy facetami to rozwod masz od ręki z powodu niezgodności charakterów w zakresie upodobań seksualnych
Jak się okaże, że my wszystkie jesteśmy facetami to rozwod masz od ręki z powodu niezgodności charakterów w zakresie upodobań seksualnych
Lila jesteś wolna i tak robisz co chcesz nie liczysz się z moim zdaniem totalna olewka
medea..no teraz to mnie przestraszyłaś,aż poszłam do łazienki sobie zajrzeć czy mi tam dynda czy nie i nie ma tam nic długiego
mala
No to wyobraź sobie, że to są te staroświeckie czarne gumowe z żabkami a skarpety takie bazarowe z wzorkiem w romby a żeby było jeszcze ciekawej ów pan robi klasyczny męski stripteas pod hasłem nie ma większej nieprzyzwoitości niż gołe męskie stopy
No to wyobraź sobie, że to są te staroświeckie czarne gumowe z żabkami a skarpety takie bazarowe z wzorkiem w romby a żeby było jeszcze ciekawej ów pan robi klasyczny męski stripteas pod hasłem nie ma większej nieprzyzwoitości niż gołe męskie stopy