Wpisy 897 524 – 897 623
17 kwietnia 2012 20:47 → 17 kwietnia 2012 21:08, 100 wpisów
mala
To zależy co miałby sobie hatge wziąc Przypominam, że podżeganie do gwałtu to przestępstwo jak ta lala
To zależy co miałby sobie hatge wziąc Przypominam, że podżeganie do gwałtu to przestępstwo jak ta lala
lilka to dobrze, że nic nie dynda, jakby w razie czego dyndało to użyczę nożyczek i odetnę idę sprawdzić czy mnie czasem coś nie dynda
siemanko witam grających
Lila....
jam ostatnio się zniechęcił do gry ale cały czas ręke mam na pulsie jakiś mam zły tajm do grania, czekam na pełnie księżyca na nową energię naładować się trzeba troszki
Damian jakby co to korzystaj z prostszych rozwiązań, unikaj schodów - korzystaj z windy
mala
Tylko przed cięciem nie zapomnij o opasce uciskowej z gumki recepturki
Tylko przed cięciem nie zapomnij o opasce uciskowej z gumki recepturki
w124 ja również cały czas trzymam rękę na pulsie bo tam najlepiej, w takim gorącym miejscu
profesorze
kathy Jak najbardziej, no chyba, że dorwali gdzieś Twoje włosy lub paznokcie i właśnie robią laleczkę voodoo
kathy Jak najbardziej, no chyba, że dorwali gdzieś Twoje włosy lub paznokcie i właśnie robią laleczkę voodoo
Damian..Ty mi powiedz co tobie tam dynda.No chyba nie glut pod nosem
sam9....
mala
Skoro jak wspomniałaś jesteśmy dorośli to jak pan jest w galotach to dyndanie jest z punktu widzenia techniczno-anatomicznego awykonalne
Skoro jak wspomniałaś jesteśmy dorośli to jak pan jest w galotach to dyndanie jest z punktu widzenia techniczno-anatomicznego awykonalne
Damian...złoty łańcuszek masz między nogami?ja pitolę jakoś ja tam coś innego widziałam a nie złoto
medea76 -pisząc o wałbrzychu, masz rację
ale chyba jakimś tam plusem oprócz Ksiaża jest Szczawno
profesor 1980
ale chyba jakimś tam plusem oprócz Ksiaża jest Szczawno
profesor 1980
Lila
Z tego co pamiętam kathy miała uzasadnioną obawę, że szaman czający się na moneta może się pomylić w trajektorii lotu klątwy i padnie na nią. w celu zachowania środków ostrożności założyła kask izolujący ją od fal mózgowych szamana a że nieroztropnie wspomniałam o mozliwości rzucania piorunami na niewiernych to zamontowała piorunochron i nałożyła trampki z grubą gumą jako uziemienie
Z tego co pamiętam kathy miała uzasadnioną obawę, że szaman czający się na moneta może się pomylić w trajektorii lotu klątwy i padnie na nią. w celu zachowania środków ostrożności założyła kask izolujący ją od fal mózgowych szamana a że nieroztropnie wspomniałam o mozliwości rzucania piorunami na niewiernych to zamontowała piorunochron i nałożyła trampki z grubą gumą jako uziemienie
emeryt
Szczawno jest naprawdę piękne, ale niestety zaniedbane okrutnie i dopiero stosunkowo niedawno zaczęło się coś tam zmieniac.
Szczawno jest naprawdę piękne, ale niestety zaniedbane okrutnie i dopiero stosunkowo niedawno zaczęło się coś tam zmieniac.
medea...dzieki za wyjasnienie lili....bo mi teraz czacha oddycha i chwilowo zaniemogłam
Lila i mala
A propos frędzla to przypominam, że jego staropolska nazwa to po prostu ***
A propos frędzla to przypominam, że jego staropolska nazwa to po prostu ***
damian..jasne,jeszcze napisz że,nigdy nie grałeś na jednorękim bandycie
czarny kot na kolanach, natarłam się czarcim zielem,gromnica się pali , a nich tam wchodzęęęęęęęęęęę
Słowa zmieniają czasem sens, bo kto by dzisiaj przypuszczał, że nazwanie faceta kiepskim można było zdrowo w mordę odebrac albo i na udeptanej ziemi stanąc
liluś pewnie, że ściemnia który mężczyzna nie grał może jednak napisać kto nie grał