Wpisy 897 324 – 897 423
17 kwietnia 2012 20:04 → 17 kwietnia 2012 20:27, 100 wpisów
chłopie przestań się błaźnić.
Czaruj tych którym chcesz kit wcisnąć.
Mnie to nie robi .
Czaruj tych którym chcesz kit wcisnąć.
Mnie to nie robi .
monet
Dżesus Krejst ten szaman to z moich okolic jest. A ja myślałam, że w takim pięknym i normalnym miejscu mieszkam
Dżesus Krejst ten szaman to z moich okolic jest. A ja myślałam, że w takim pięknym i normalnym miejscu mieszkam
torsan dziękuję za tak jakoś wychodzi
Nie wiem czy najgorsze czy najlepsze jest to, że miałam uszykowane jeszcze 2 x 10tki i w jednej z nich weszłoby 9/10, ale kuźwa nie wysłałam
Nie wiem czy najgorsze czy najlepsze jest to, że miałam uszykowane jeszcze 2 x 10tki i w jednej z nich weszłoby 9/10, ale kuźwa nie wysłałam
medea oj długo czekałam na wygranie czegoś większego nie martw się, też ich oskubiesz
mala
Dziękuję za pocieszenie rzeczywiście staż mam krótki a zainwestowałam w TS sporo, ale jednak mniej niż jeden cm2 murawy na stadionie
Dziękuję za pocieszenie rzeczywiście staż mam krótki a zainwestowałam w TS sporo, ale jednak mniej niż jeden cm2 murawy na stadionie
torsan fajnie, fajnie, ale niefajne jest uczucie jak wiesz, że coś grubszego przeszło Ci koło nosa
torsan jak nie drzwiami to weź wleź po wygraną oknem, ja tak robię często
kathy
Mam nadzieję, że rozmiar S wystarczy bo tylko takie firmy produkujące przesyłają nam w ramach darmowych próbek-reklamówek
Mam nadzieję, że rozmiar S wystarczy bo tylko takie firmy produkujące przesyłają nam w ramach darmowych próbek-reklamówek
Ja 36 wykopałam z kuponu, bo mnie strasznie, więc na bank wleci. Zawsze tak jest z liczbami wyeksmitowanymi przeze mnie z kuponu z powodu rozczarowania ich przywiązaniem do małej ojczyzny bębnowej
mala...uffff wreszcie skończyłam zaplatać te warkocze na Twoim brzuchu
monet jak możesz być takim killerfreunde
pieknaja co cię stresuje ?
pieknaja co cię stresuje ?
mala..teraz mogę Tobie na głowie.Na brzuchu już starczy.No chyba że jeszcze na nogach do belli na Francuza jestem umówiona.terminy mnie gonią
liluś na nogach to już może lepiej nie Francuza też robisz? nie wiedziałam
Medea...
dla mnie to nie przykrość...już
ale po co sobie tym głowe zaśmiecac
dla mnie to nie przykrość...już
ale po co sobie tym głowe zaśmiecac
Lila
A potem się dziwisz, że twoją orientację płciową rózni durnie zapatrzeni w Antosia Awionautę i jego braci mgłę i lasery adorujących, kwestionują jak ty z kimś się na francuza umawiasz
A potem się dziwisz, że twoją orientację płciową rózni durnie zapatrzeni w Antosia Awionautę i jego braci mgłę i lasery adorujących, kwestionują jak ty z kimś się na francuza umawiasz
medea76-inteligentko, witam po tygodniu, znowu wałęsałem się po parkiecie
a w TS-ie jakie Twoje założenia na ten tydzień ? jesli można oczywiście wiedzieć ?
a w TS-ie jakie Twoje założenia na ten tydzień ? jesli można oczywiście wiedzieć ?
pieknaja
I tak trzymać w końcu życie jest jak bombonierka czasami wyciągasz pusty papierek zostawiony dla zmyłki przez jakiegoś czekoladkoskrytożercę
I tak trzymać w końcu życie jest jak bombonierka czasami wyciągasz pusty papierek zostawiony dla zmyłki przez jakiegoś czekoladkoskrytożercę
torsan ja też byłem zły na TS ale gram bo kto gra ten ma
na plecach ZK
na plecach ZK