Wpisy użytkownika w124
Łącznie 1 122 wpisów w archiwum, pokazane od nr 808 062. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
DZIŚ PEŁNIA BĘDĄ OKRĄGLUTKIE CYFERKI POWITAĆ WSZYSTKUCH W OCZEKIWANIU NA 3O,OOO,OOO PLN
mówią że jak się gówno człowiekowi śni to wtedy ma się szczęście ciekawe czy prawda?
mieszkam w lesie dużo ptaków nie mam szczęścia nawet żeby który mnie osrał
pełnia nie można spać ta energia z księżyca mnie słabi ale przed zaśnięciem bede muslał o gównie to zasne
powitać wszystkich w przerwie co dziś gramy ja mam taki zestaw 4-5-12-29-48-49--53-60-67-77
lila no tak faktycznie wypadnie to bedzie nie to nie ja nic nie mogę nigdy trafić
dziś mi się sniły numerki tzn cyferki to wstałem o drugiej po północy i ciasta zjadłem z pół kila z lodówki
dobra na razie wszystkim trzeba lecieć rurki kleić do wieczorka moze trafnych strzałów na 14 w ml
powitac wszystkich dziś skromny ale sukces choć 2.50pln w plec ale trzy strzały na siedem trafione
wreście wiosna bedzie u mnie wczoraj -9 przed wczoraj -13 dziś{{hura}+2
profesor kto dziś w zeszytach pisze a to chyba że tak na okoliczność załamy systemu
wygranym tym co nie było dane dziś bedzie i dobrej nocki wszystkim papulki do jutra
wczoraj 3/7 stawka x5 dziś plan jest taki 10/10 stawka x10 plusa niet
ula mi się wydaje żę 60 +24 te dwoe
ale mną się nie sugeruj ja na razie na takim etapie jestem że nie wygrywam
ale mną się nie sugeruj ja na razie na takim etapie jestem że nie wygrywam
wczoraj jak bym zagrał 5/5/a nie z zachłanności 7/7 x5 to bym był do przodu ale chciwośc poszło górąi 2,50 na minusie
trzeba jechac zaraz do miasta odchamić się przy sobocie kupic dwa worki cemętu i rurki do kanalizacji
to tak w przenośni grudniowa z tymi szybami naftowymi no wiesz rzno trzeba oczka przepłukać co kolwiek
kawa mi się skończyła muszę lurkę zapijać takie to uroki mieszkania w lesie
każdy chyba skrobie numerki z świeżością poranną umysłu nikt nic nie skrobie na czacie
nie tak naprawdę to ani tym ani tym tak mieszkam tylko do najbliższego sklepu mam 5km
kim są i jacy są ludzie ci któzy wygryajaą taką kasę jak ostatnio 30mln ponad
kosmatyy taka wiedomość że się wygrało i to tłamsić w sobie nie wiem czy byś dał radę
mi się wydaję że na taką kasę trzeba być psychicznie przygotowanym i po prostu czuć się juz jak by się było milionerem jak się gra
a te 40mln to taki nadmiar gotówki co wpadło w prezęcie od życia i twoja wytrwałość
« PoprzednieKolejne 100 »