Wpisy 897 224 – 897 323
17 kwietnia 2012 19:11 → 17 kwietnia 2012 20:04, 100 wpisów
Kathy.. .
Jak do kawy...dołączysz buziaczka, to ..biorę 5 kaw.. .
Jak do kawy...dołączysz buziaczka, to ..biorę 5 kaw.. .
deki za prawie 7 dyszek wyslalem troche stawkami poszedlem dzisiaj
+7. Zimno.. .
Robal http://www.youtube.com/watch?v=3UX8tuI1JE8&feature=related
dzisiaj już chyba wejdzie
dzisiaj już chyba wejdzie
deki, zakon, slim
Wędruś... by Ci staneło...nie chcę Cie mieć na sumieniu
Wędruś... by Ci staneło...nie chcę Cie mieć na sumieniu
Nikomu, nie TEMU CO TRZEBA , NIC NIE STANIE SIĘ!. Ale, Monet, co napisał ten wpis 897119 o godz 18:28 ZOSTAJE PRZEKLĘTY I ZOSTAJE NA NIEGO NARZUCONA KLĄTWA:, że od dnia jutrzejszego zacznie "JĄKAĆ SIĘ", A LUDZIE BĘDĄ PATRZEĆ SIĘ NA NIEGO JAKBY POGUBIŁ ROZUMY!!! Niech tak się stanie według Jego woli !!! I wspomni Monet.... w swojej osobowości , że NIE WARTO JEST BLUŹNIĆ NA KOGOŚ, KTO JEST PRAWYM I WIERZĄCYM W BOGA!!! BĄDŹ PRZEKLĘTY !!! Zobaczysz co POTRAFIĘ, ... A INNI WIEDZĄ....!!!
Kathy.. .
taaa i jeszcze jajka nad kominem ze skorupki do skorupki przelewa klątwa pajac
Witam wszystkich serdecznie ponownie wieczorem
Wracając z pracy popełniłam chybika i o to on : 1,12,28,40,72 czyli znając moje szczęście w ostatnim okresie jest szansa, że 40 i 72 wejdą
Wracając z pracy popełniłam chybika i o to on : 1,12,28,40,72 czyli znając moje szczęście w ostatnim okresie jest szansa, że 40 i 72 wejdą
o o o o kkk uurw aaa!
Miaaało byyyć o o o ddd jjjuuutraaa!
c ooo j eee st?
Miaaało byyyć o o o ddd jjjuuutraaa!
c ooo j eee st?
monet
To autosugestia Ten gościu w ten sposób to sobie może co najwyżej kurzajkę odczynić. Jednak nie zaszkodzi okadzic się paloną szałwią lub bardziej prosto liściem laurowym
To autosugestia Ten gościu w ten sposób to sobie może co najwyżej kurzajkę odczynić. Jednak nie zaszkodzi okadzic się paloną szałwią lub bardziej prosto liściem laurowym
medea
masz tą maść? może by pomogła i na co innego
deki....masz branie?
masz tą maść? może by pomogła i na co innego
deki....masz branie?
slim
Kurczę a to pech, bo ja miałam 40 na kuponiku własnoręcznie skreślonym ale ją wyrzuciłam razem z 74
Kurczę a to pech, bo ja miałam 40 na kuponiku własnoręcznie skreślonym ale ją wyrzuciłam razem z 74
kathy
Niestety nie, chyba że monet potrzebuje sobie nastrój poprawic
Niestety nie, chyba że monet potrzebuje sobie nastrój poprawic
pieknaja
Nie bój żaby jakby co to moją "Czarną magię nie tylko dla orłów" odkurzę i koleżance pomogę
Nie bój żaby jakby co to moją "Czarną magię nie tylko dla orłów" odkurzę i koleżance pomogę
kathy
To działa jedynie na kosmitów a nie wybryki ewolucji i brakujące ogniwa
To działa jedynie na kosmitów a nie wybryki ewolucji i brakujące ogniwa
deki na muł też się znajdzie sposób tylko cytryny i rozmaryn trzeba skołowac
nastrój poprawić?
A nie trza ! już ten mi poprawił wierząco -przeklinający katolik.
Te jasnowisz nie dośc że oszust i to i świr jesteś.
I zmień klątwę ..bo jąkąm się od urodzenia.
A nie trza ! już ten mi poprawił wierząco -przeklinający katolik.
Te jasnowisz nie dośc że oszust i to i świr jesteś.
I zmień klątwę ..bo jąkąm się od urodzenia.
monet
Rozumiem, że cudne haluny jak z Różowej Landrynki dla bardzo niegrzecznych dziewczynek to nie Twoje klimaty ... nawet jeśli mowa o roli Księcia Ciemności uwodzonego przez hurysopodobne czarodziejki
Rozumiem, że cudne haluny jak z Różowej Landrynki dla bardzo niegrzecznych dziewczynek to nie Twoje klimaty ... nawet jeśli mowa o roli Księcia Ciemności uwodzonego przez hurysopodobne czarodziejki
kuźwa...dobrze, że mam małą głowę...garnek za kask ochronny się nadaje
deki
Oszukane, nie oszukane, ale żal wyrzucic szczególnie jeśli to wigilia i sklepy już dawno zamknięte
Oszukane, nie oszukane, ale żal wyrzucic szczególnie jeśli to wigilia i sklepy już dawno zamknięte
monet
Niestety maśc czarownic to dopalacz a ja jako prawnik nie mogę ryzykowac, ze mi antyteroryści do chałupy wpadną i sąsiadów pobiją bo mieszkam w bloku gdzie jest parter i jeszcze im się piętra pomylą
Niestety maśc czarownic to dopalacz a ja jako prawnik nie mogę ryzykowac, ze mi antyteroryści do chałupy wpadną i sąsiadów pobiją bo mieszkam w bloku gdzie jest parter i jeszcze im się piętra pomylą
medea...nawet dwie pary ...jeden mój rozmiar 35 a na nie od siostry pozyczyłam kajaki
Monet. 897299-Twój wpis. Jak jeszcze raz użyjesz bluźnierczych słów, to może byc gorzej, a ja wiem co myślę, mówię i piszę. NIE igraj...., bo może być gorzej..... Powiedz TAK , a spełni sie więcej. A to nie autosugestia.., tylko "rewiry" zakazane. Szanuję Cię , Szanuj i mnie....
Jakby ktoś chciał sobie "polatac" to receptura oryginalna jest taka, że ściśle odmierzone minimalne dawki wilczej jagody, bielunia lulka, pokrzyku i szczawołu plamistego należy rozpuścic w tłuszczu ( w oryginale trupim) w wersji cywilizowanej baranim. Niestety proporcje są nieznane, bo w dawnych receptariuszach takich tajemnic nie zapisywano. Zioła sa śmiertelnie trujące więc żartów nie ma, choc jeden niemiecki etnograf w XIX wieku metodą prób i błędów recepturę ustalił i efekty bardzo sobie chwalił, ale dla bezpieczeństwa jak sam twierdził proporcji nie ujawnił. Świnia jedna