Wpisy 69 895 – 69 994
14 października 2009 15:51 → 14 października 2009 22:19, 100 wpisów
polkinia >> tak samo jak na 1 liczbę, tylko kurs troche wyższy, no i czas oczekiwania może być baaaaardzo długi (w porównaniu do 1 liczby).
madzia77 > to po h.... się odzywasz i się wtrącasz jak piszę do bratiszki? Za każdym razem gdzie się ja pojawiam, to pojawiasz się ty ze swoimi zaczepkami do mojej osoby.
80% użytkowników już ci napisało że tak właśnie jest, a ty nadal robisz ze siebie ofiarę losu że to ja łażę za tobą. Bo zacznę kopiować każdy twój wpis po moim.
80% użytkowników już ci napisało że tak właśnie jest, a ty nadal robisz ze siebie ofiarę losu że to ja łażę za tobą. Bo zacznę kopiować każdy twój wpis po moim.
polkinia>>> progresja to podnoszenie stawek aż do zakładanego skutku w postaci trafienia np. parki , czyli 2/2 - choć można i grać progresją na 2 liczby - ale z zyskiem już przy trafieniu 1z2.
Taką właśnie progresję będzie teraz ćwiczył kolega "ziuta1981krk" w swoim wątku na forum - dokąd Cię zapraszam , bo jestem autorem tabelki stawek do tej a ziuta1981krk podaje liczby.
Pzdr.
edi8
Taką właśnie progresję będzie teraz ćwiczył kolega "ziuta1981krk" w swoim wątku na forum - dokąd Cię zapraszam , bo jestem autorem tabelki stawek do tej a ziuta1981krk podaje liczby.
Pzdr.
edi8
progi już musisz sama ustalić w zaleźności od zasobności Twojego portfela.
Skoro Madzia niedawno napisała że nie wie czy już jest Talizmanem4 czy jeszcze nie, to trudno się dziwić jakiemukolwiek Jej wpisowi. Szkoda nerwów.
dzieki:) za odpowiedz. musze sobie zobaczyć jak to wychodzi na parke. pozdrawiam
danteV - po to abyś miał o czym rozmyślać właśnie po to,
a pisałam do ogółu a nie do Ciebie nie musisz mojego wpisu traktować dosłownie, dopasowywać do swojej osoby,bo tak nie jest czy Ty to w końcu zrozumiesz czy nie?
Przecież inteligentny jesteś prawda?
Nie uwłacza Ci polemika z chorą umysłowa kobietą w dodatku do towarzystwa?
Olej mnie i będzie dobrze!
Proszę Cię i błagam wręcz o to rozumiesz ignoruj mnie tak jak Ci wszyscy radzili! te całe 80%
a pisałam do ogółu a nie do Ciebie nie musisz mojego wpisu traktować dosłownie, dopasowywać do swojej osoby,bo tak nie jest czy Ty to w końcu zrozumiesz czy nie?
Przecież inteligentny jesteś prawda?
Nie uwłacza Ci polemika z chorą umysłowa kobietą w dodatku do towarzystwa?
Olej mnie i będzie dobrze!
Proszę Cię i błagam wręcz o to rozumiesz ignoruj mnie tak jak Ci wszyscy radzili! te całe 80%
bianka-jeszcze ani jednego Twojego wpisu nie przeczytałam odnoszącego się do gier liczbowych-więc skoro znalazłaś się na tej stronie to zajmij się Ty w typowania numerków a nie moją osobą
Dziwię się,że Pasko jeszcze Cię nie zablokował
Dziwię się,że Pasko jeszcze Cię nie zablokował
madzia77 > bez urazy, ale nie skorzystam z Ciebie jako źródło moich rozmyślań. Ignoruje już Ciebie od tygodni, szkoda tylko że ta ignorancja nie działa w druga stronę.
danteV
" Ignoruje już Ciebie od tygodni "
Widocznie nie skoro czytasz moje wpisy i komentujesz je!!!
W sposób dla Ciebie wygodny - prócz tego,że nie zgadzam się z Twoim stanowiskiem odnośnie TS nie mam nic do Ciebie chłopie czy to tak trudno zrozumieć!
Dla mnie moje możesz wierzyć nawet w garbate aniołki!
Nic mi do tego!
" Ignoruje już Ciebie od tygodni "
Widocznie nie skoro czytasz moje wpisy i komentujesz je!!!
W sposób dla Ciebie wygodny - prócz tego,że nie zgadzam się z Twoim stanowiskiem odnośnie TS nie mam nic do Ciebie chłopie czy to tak trudno zrozumieć!
Dla mnie moje możesz wierzyć nawet w garbate aniołki!
Nic mi do tego!
braciszka-jako jedyny pomógł mi zrozumieć temat odnośnie " TyPy BuKmAcHeRsKiE " i zrobił to za darmo,za darmo.
Ale gnojenie przez Ciebie na tym forum to chyba nałóg albo dobra zabawa!
Więc napisałam do braciszka aby się nie przejmował-k...a zresztą po co ja Ci się tłumaczę!!
Ale gnojenie przez Ciebie na tym forum to chyba nałóg albo dobra zabawa!
Więc napisałam do braciszka aby się nie przejmował-k...a zresztą po co ja Ci się tłumaczę!!
madzia77 > to się ciesz że za darmo! Jesteś chyba wyjątkiem. A jeśli chodzi o "gnojenie". Na co dzień spotykam ludzi którzy zostali oszukani (wykorzystani) przez naciągaczy, i zawsze będę ich "gnoił"!!!!! Ty z tymi ludźmi (oszukanymi) nie rozmawiałaś, ja tak.
danteV - mi krzywdy nie zrobił tylko pomógł -więc moje stanowisko jest takie a nie inne.To wszystko w tym temacie,który myślę jest zamknięty !
Ciebie też pozdrawiam bardzo serdecznie ( tylko proszę nie zrozum tego źle z mojej strony )
Ciebie też pozdrawiam bardzo serdecznie ( tylko proszę nie zrozum tego źle z mojej strony )
Bilans już się naprawia, ale nie mam pojęcia co się stało. Czy ktoś zanotował moment kiedy się zepsuło?
vour move.....piec 5 9 6 ,dziura 60 palić 35 tylko tak znalazłem a ściany nie mam a POZDRAWIAM
Pasko czy na pewno już wszystko ok? W pewniakach na mojej pod stronce pokazuje że jestem na 6 miejscu w rankingu. Jak kliknę na ranking, to tam pokazuje, że jestem na 7 miejscu. Coś się chyba jeszcze dzieje.
Witam.
Moje typy MM na wieczór.
13 62 79
46 72 9 47 69
17 9 77 68 24 10 57 7 11 29
9 29 79
Pozdrawiam
Moje typy MM na wieczór.
13 62 79
46 72 9 47 69
17 9 77 68 24 10 57 7 11 29
9 29 79
Pozdrawiam
Jak tam?!;)Panowie i Panie
Witam, ehh... Dzisiaj znowu kilka 2/3, ale trójka już nie weszła... :(
Swoją drogą pewnie już zauważyliście, ale ja dopiero przy wysyłaniu zorientowałem się, że obniżyli kursy ...
Coraz bardziej daje mi to do myślenia czy dalej grać czy może sobie odpuścić.. A jak grać to na jakieś drobne sumki ...
Swoją drogą pewnie już zauważyliście, ale ja dopiero przy wysyłaniu zorientowałem się, że obniżyli kursy ...
Coraz bardziej daje mi to do myślenia czy dalej grać czy może sobie odpuścić.. A jak grać to na jakieś drobne sumki ...
dzisiaj miałem iść do totomixa i podarować im 100 zł aby założyć sobie konto ale obniżenie stawek mnie zniechęciło i chyba sobie daruje, wyślę kasę do bet-at-homa, aby obstawiać tylko sport
TOTO, dobra myśl, bet at home ma zawsze wyższe kursy nawet na zdarzenia sportowe niz np Totomix no i gra systemowa jest też korzystniejsza, mnie idzie tam całkiem nieźle.:)
lila-taka panów natura,że lubią martwić się na zapas,ale z drugiej strony ktoś to musi robić!
pozd
pozd
A to ciekawe. Byłem pewny, że bwin, betway, czy też expekt mają zdecydowanie wyższe kursy. Podajcie jakieś zdarzenie, w którym bet-at-home przebija konkurencję :)
Pasko ja dałam porównania wyłącznie odnośnie bet at home kontra totomix
Witaj madziu :)
Dzieki za wsparcie nie było mnie przy compie i widze ze sie porobiło ....
Nie reaguj prosze bo szkoda nerwów , ci panowie juz pokazali jacy z nich super typerzy itp., wiec nie ma o co kopii kruszyc.
Jakos nie widze zeby ktos inny niz pewni panowie miał cos do mnie....z czego jasno wynika ze pieniactwo dla pieniactwa !!!
Pozdrawiam cie serdecznie i cieplutko :):)
Bratiszka :)
Dzieki za wsparcie nie było mnie przy compie i widze ze sie porobiło ....
Nie reaguj prosze bo szkoda nerwów , ci panowie juz pokazali jacy z nich super typerzy itp., wiec nie ma o co kopii kruszyc.
Jakos nie widze zeby ktos inny niz pewni panowie miał cos do mnie....z czego jasno wynika ze pieniactwo dla pieniactwa !!!
Pozdrawiam cie serdecznie i cieplutko :):)
Bratiszka :)
madzia
dzieki jeszcze raz :), mało jest ludzi majacych odrobine choc odwagi cywilnej , a zwłaszcza w necie....
pozdr.
dzieki jeszcze raz :), mało jest ludzi majacych odrobine choc odwagi cywilnej , a zwłaszcza w necie....
pozdr.
witam,uważacie ze granie w internetowych kasynach jest warte świeczki??? odp
LILA nic ciekawego poza tym ze niektórzy przekonują sie kto jaki jest. Cukierek maczany w truciźnie tez pomimo ślicznego opakowania otruje.
Kogucik19-czytałam,że byłam dzisiaj najlepsza.Kiedy jest podsumowanie tygodnia,w jaki dzień?Mam na myśli Twój wątek na forum.
PASKO>>> dlaczego w dalszym ciągu banner bwin Polska przekierowuje mnie na tę stronę bwin Rumunia :
bwin.com/ro/page.aspx?view=partnerfeed&zoneid=61805" target="_blank">https://www.bwin.com/ro/page.aspx?view=partnerfeed&zoneid=61805
Czy Twoja strona nie została zaatakowana prze hackerów , bo kolega "danteV" też dziś wykrył niepokojące zakłócenia w jej funkcjonowaniu ( TYPOWANIA ) ?
P.s: zaznaczam , że ani nic nie mam do Rumunów ani nie jestem aktualnie w Rumunii...
ale chcę korzystać z bwin Polska , skoro masz ich banner u siebie.
Pzdr.
edi8
bwin.com/ro/page.aspx?view=partnerfeed&zoneid=61805" target="_blank">https://www.bwin.com/ro/page.aspx?view=partnerfeed&zoneid=61805
Czy Twoja strona nie została zaatakowana prze hackerów , bo kolega "danteV" też dziś wykrył niepokojące zakłócenia w jej funkcjonowaniu ( TYPOWANIA ) ?
P.s: zaznaczam , że ani nic nie mam do Rumunów ani nie jestem aktualnie w Rumunii...
ale chcę korzystać z bwin Polska , skoro masz ich banner u siebie.
Pzdr.
edi8
LILA podsumowanie tygodnia jest albo w Sobotę,po wieczornym losowaniu,albo w niedziele która jest dniem wolnym od zabawy.Wszystko zależy od tego jak KOGUT cienko pieje.MADZIA77 to co chciałbym ci napisać to na czacie jest nie wskazane,ale sama kiedyś dojdziesz do pewnych wniosków.Po prostu jesteś za krotko na stronie multipasko.Pozdrawiam obie Panie serdecznie.
tam21>>> na forum jest specjalny wątek z typami do MM na NIE:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2367
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2367
Pzdr.
edi8
kogucik19 - zaciekawiłeś mnie to może w innej stronce mi napiszesz o co chodzi?
Nie lubię czegoś nie rozumieć?
Nie lubię czegoś nie rozumieć?
c.d.
Dodam , że w tym w/w wątku , najkrótszą przerwę* ma koleżanka "madziaryna1" , która dziś o 14.00 wytypowała prawidłowo 4/4.
* bez podtekstów - chodzi o najkrótszą przerwę pomiędzy kolejnymi trafieniami 4/4 ...
Dodam , że w tym w/w wątku , najkrótszą przerwę* ma koleżanka "madziaryna1" , która dziś o 14.00 wytypowała prawidłowo 4/4.
* bez podtekstów - chodzi o najkrótszą przerwę pomiędzy kolejnymi trafieniami 4/4 ...
edi8: a jak wchodzisz bez banera po prostu na bwin.com to gdzie Cię kieruje?
Oto moja propozycja w wyborach MISS FORUM:
http://www.multipasko.pl/typowania/lila/multi-lotek/
http://www.multipasko.pl/typowania/lila/multi-lotek/
lila - daj spokój gdybym tak wyglądała to bym wolała patrzeć od d.... strony!!
lila - skoro ta osoba zamieściła taką fotkę to jest ona-lub identyfikuje się w ten sposób!!
Co jedno i drugie jest straszne
Co jedno i drugie jest straszne
Haha z taką grą to możemy sobie...
A ja tymczasem zbieram się pokopać piłkę ze znajomymi na hali. Idzie nam lepiej niż naszym ;D
A ja tymczasem zbieram się pokopać piłkę ze znajomymi na hali. Idzie nam lepiej niż naszym ;D
jak nagralem gadu gadu to komputer zaczal wariowac moze to byly wirusy ale nie wiem jeszcze nie spytalem sie o te gadu gadu chyba dzieci z podstawowki poradzily by sobie z tym lepiej troche to wstyd ale obolaly sie zmeczylem i zastosowalem polityke strusia ktory chowa glowe w piasek
Hipcio-Witaj,martwiłyśmy się trochę o Ciebie.Nie martw się z gadu gadu też damy sobie radę.Pozdrawiam.
hipopotan - gdzieś Ty był,a my wszyscy zamartwialiśmy się o Ciebie
Witaj w naszym szanownym gronie?
Co tam u Ciebie?
Witaj w naszym szanownym gronie?
Co tam u Ciebie?
Towarzystwo Wzajemnej Adoracji-POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za chwilę znajdzie się ktoś,kto będzie próbował nam opchnąć jałoweczki pierwszej klasy a wy śpicie.
Za chwilę znajdzie się ktoś,kto będzie próbował nam opchnąć jałoweczki pierwszej klasy a wy śpicie.
czesc czasu obolaly lezalem w lozku albo czytalem kasiazki o uzdrowieniach troche w internecie protestantow zobaczyc jak oni glosza ewangelie
hipopotan - nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę czytając Cię całego i zdrowego-tyle pytań mam do Ciebie -szkoda że te gg nie wypaliło.
Hipcio-mi się wydaje,że masz te GG bo sloneczko istnieje,jest tylko nie dostępne.
jak sw franciszek z asyzu sie nawrocil to byl wypelniony radoscia bo ewangelia to dobra nowina i ze Jezus pokonal smierc dlatego jestesmy uwolnieni i dlatego ze Jezus jest zywy ciagle moze dzialac i uzdrawiac
ogladalem tez pare razy film na internecie o ojcu Pio ktory pomogl wielu chorym i wybudowal dom ulgi w cierpieniu wielki nowoczesny szpital
na razie nie mam szczescia do gry w multi wszystko przegrywam a w duzego po podwyzsce jeszcze nie gralem
lila>>> z Twojego wpisu zrozumiałem , że zamieściłaś swoją fotkę na http://www.multipasko.pl/typowania/lila/multi-lotek/
i dlatego po obejrzenie Twojego konterfektu zgłosiłem Cię do konkursu Miss Forum.
Więc teraz ja proszę o wyjaśnienie: czyżbyś to nie Ty zamieściła w swoim profilu to zdjęcie , a ponadto nie bardzo rozumiem to co "madzia77" o tym ( chyba Twoim ) zdjęciu napisała:
"lila - daj spokój gdybym tak wyglądała to bym wolała patrzeć od d.... strony!!" - czy Ty wiesz o co jej chodziło???
Pzdr.
edi8
i dlatego po obejrzenie Twojego konterfektu zgłosiłem Cię do konkursu Miss Forum.
Więc teraz ja proszę o wyjaśnienie: czyżbyś to nie Ty zamieściła w swoim profilu to zdjęcie , a ponadto nie bardzo rozumiem to co "madzia77" o tym ( chyba Twoim ) zdjęciu napisała:
"lila - daj spokój gdybym tak wyglądała to bym wolała patrzeć od d.... strony!!" - czy Ty wiesz o co jej chodziło???
Pzdr.
edi8
edi8 - nie o fotkę lily a po za tym zawsze wszystko musisz wiedzieć?
byli ludzie ktorzy probowali tak jak ojciec pio w jego nasladowaniu zapominajac ze on otrzymal nadzwyczajne dary od Boga i dlatego prawie wogle nie spal i nie jadl a ci ktorzy mysleli ze to zrobia wpadli w choroby i czesc jak pisze w ksiazce znalazla sie w zakladzie dla oblakanych
edi8-to nie był komentarz Madzi do mojego zdjęcia,chodziło o zupełnie coś innego.Takie tam nasze babskie sekrety.To akurat moje zdjęcie z albumu rodzinnego.Pozdrawiam.
mysle ze po podwyzce duzego lotka czesc ludzi przestala grac i beda musieli sobie wyrownac straty na multi
Witam po awarii interu.Typuję w MM:1,37,73,53,17,62,26,70,2,38
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
duzy lotek wzrosl za zaklad o 50procent a za trojke placa tylko chyba 20zl a powinni 24
a szachach mam ciagle pecha bo komputer zna wszystkie kombinacje i ciagle mnie ogrywa
Hipcio-to jedno wielkie oszustwo.Wszystko się zmieniło tylko prowadzący ci sami.
Hipcio-polecam grę w Bilard,często grałam z komputerem i przeważnie wygrywam.
Dlatego hipopotanie zrób to co ja i przestań grać w tę oszukańczą grę zwaną teraz Lotto.
madzia77 .. co tak wcześnie, ktoś na Ciebie czeka? Zyczę miłych figli!!!!
ender - czysta dedukcja
-prawdopodobieństwo wygrania głównej
-firma TS jako uczciwa firma?
rachunek jest prosty
-prawdopodobieństwo wygrania głównej
-firma TS jako uczciwa firma?
rachunek jest prosty